Aptalım ben ya da aşk Gözümü KÖR etti :(( fikirlerinize ihtşyacım var :((

Yaşım 24 ve 33 yaşındaki adama aşık oldum..

Olay şundan ibaret kendisi uzaktan akraba ve en son düğünde karşılaştık.. Aslında başta fark etmedim bakışları hep benim üzerimdeymiş çevremdekiler söyledi işte o zaman fark ettim bende etkilendim. Acaip bakıyodu her hareketimi hemde izliyodu neyse abartmıyorum aynen böyleydi..

Düğünden 1 hafta sonra doğum günüydü facede ekli,değil mesaj attım oda teşekkür ederimmmmm dedi m harfleri uzun şekilde.

1 buçuk ay sonrada ekledim kabul etti nasılsın napıyosun demedi bende sildim 2 gün sonra.

Aklım başımda değil çarpıldım resmen ve gurursuz olmiyim,diyede çıkardım facemden..

Yazın yine karşılaşcaz ne yapayım bakıcak biliyorum beni Bergüzar Korele benzetirler hatta daha alımlı olmalıyım annesi beni tanır kızım der sarılır kız kardeşide büyük benden oda ne kadar büyümüşsün der felan..

:(( o benden hoşlanmadı mı tepkisiz konuşmadı ve çok sessiz düğünde de öyleydi ama gözleri hep bendeydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide arkadaş listesine baktım 85 kişi var ve çöpü erkek kız olanlarda evli ve akraba sevgilisini var acaba bilemedim :/ Beni kendime getirin 40. soruşum bu :(
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu olacak çöpü değil :)
Aptalım ben ya da aşk Gözümü KÖR etti :(( fikirlerinize ihtşyacım var :((