AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yorumları okumaya geldim bakayım taktik fikir var mı😅😂
Yokmuş. Bam bam bam.
O da özgüven ister. Yani halk arasında GT ister dedikleri şey sanırım.
O zamanlar küçüğüz bi arkadaşım ile haber göndermiştim :)
Biri gidip selam veriyor sonra da her şey başlıyor
Bu kadar kolaysa vay halime 😂😂
Niye ya? Yaşın kaç senin?
Öyle
Yaşınızı sorabilir miyim
Sordunuz ☺️. Cevaplamadm 😉
Merak ettim ama lütfen
Fazla merak =Tahtalı köy☺️
Sizin için o köye de giderim beee :) yaşınızın benden büyük olması problem değil benim için tanışmak isterim ben sizinleeeeee
Vay. Da benlik değil. Hiç inandırıcı değil. Nasıl böyle bir kanıya varıldı hiç de mantıklı değil 😉
Yalan borcum yok size. Kandıracak halim de yok. Sizi tanisam da tanimasam da asla kimseye de size de yalan söylemem. Rezil olmak da var bunun içinde. Bu yüzden doğrular neyse düşüncelerim neyse açık açık söylerim daima.
Bunu anlamam mümkün değil. Teşekkür ederim. İyi aksamlar
Anlaman mümkün aslindaaaaaa
Bizim dünyalarımız farklı bee😂. Aynı pencereden bakmıyoruz
Sizin pencereden nasıl görünüyor.
Basit değil
Anlatsana merak ettim :)
Aaa öyle herkese anlatamam.
Ben herkes değilim senin için önemli biri olma adayıyım
XXX
Üç çarpı ile elendin 😂
Bence sen o 3 çarpı ile beni hayatına aldın da haberin yok
İyice komik oldu. konu nasıl bu hale geldi 🤣🤣
Çünkü ben çok komik ve esprili biriyim :) benim gibisi az bulunur. Kıymet bilir bağrına basmalısın
Dur bak şimdi sana inandm. Hay Allah..
(Bu kadar canım değiliz 😂😂..)
Canım?
Klavye hatası 🤦 canım değiliz
canım 🤣🤣🤣
Estağfurullah efenim sansürlü yazın mesela irispi gibi :)
Neyse çok uzattık.
Hiç zahmet etmeyin. Benlik değil 😉. İyi güldük eğlendik bana yetti
Bu eğlence hep devam etsin istemez misiniz?
Hayır
Siz kadınlara yaranılmaz hayirsizlar sizi
Suç benim haklısınız
Estağfurullah benim esekligim
Neyse daha fazla tiksinmeden gidiyorm.
Tiksinme ne ya? Öyle güzel goygoy yapıyoruz işte daha ne istiyorsunuz ki
Zihniyetlerimizin böyle olduğunu bilmek mide bulandırıcı değil mi cidden.
Sizinde sohbet etmeye niyetiniz var aslında. Zihniyetimiz kötü değil ki mide bilandirmiyor zaten ;)
Evet bildiğiniz şu an vakit öldürüyorum. Yoksa uzatmama hiç gerek yok. Ki suçluyum.. size cesaret veriyor. Haddinizi bilmiyorsunuz. Sonra hepimiz aynı kefede oluyoruz. Haklısınız.
Haddimi biliyorum. Edepsizlik yapmadım size karşı. Cesaretim var normalde de. Siz vermiyorsunuz onu.
Neyse bir tek sizin için demedm aslında ama kırmadan gitmek istiyorm. Ama bilin hiç birimiz saf canım falan değiliz. düşen kızlar oluyordur eminim ama oda size sizin yaptığını yapıyordur ve farkındadır
Ben size kötü gözle bakmadım ki zaten yanlış anladınız sohbet edecez sadece bu kadar
Tek sizin için demedigimi belirttim. Sadece herşeyi basite almak. Hemen bir yere çekmek doğru değil. Böyle bir yerde yani senin bilinmedigin önemsiz dediğimiz konuşmalarla saklanarak yaptığımız şeyler aslında normalleştirmeye sebep oluyor. Yozlasiyoruz
Problem değil ki böyle şeyler. Kafa dağıtıp kendi normal hayatımıza donecez. Abartma bu kadar ya
İşte normal değil ama normal oldu. Sonra da temiz eşler isteriz. Neyse ben abartmayım iyi aksamlar
Ablacım oturup sizden çıplak fotoğraf isteyecek halim mi var sanki?
Neyse dedim demi. Şimdi de haklama olayına girmeyelim.
Zihniyet işte
Normal sohbeti bu kadar abarttın neyse bye senle anlasamayiz
Tabi olay değişince anlasamayiz. Komikti ciddi güldüm. Bu kızlar saf degilllll. Siz onları onlar sizi kullanıyorlar.
İki taraf da birbirini kullanıyor bunun neresi sıkıntı o zaman? Herkesin gönlü var kullanılmaya demek ki. Konuyu nereye saptirdin ya :) hahahaahahah
Bunun altına yapılan iğrenç yorumlar sebebi ile sizde patladık. Çok basit bir olay sordum halbuki.. neyse ben anlamayana anlatmam. Özelden yazsam ve istediğiniz gibi konuşsam bu şekil de karşılık vermezsiniz. Pencerelerimiz farklı olayı bu işte
Neyse durduk yere kırmaya gerek yok. İstediğiniz gibi olabilirsiniz.
Merhaba sizcede güzel değilmi
Benm için değil. Hemen nasıl dedin onu diye sorgularım. kendimi avammi duruyorum diye suçlarım. Kimsede böyle demedi 😅
Hayır da bunu neyşe ilginiyorsan onun için derim
Direk gider misin
Giderim yeterki isteyim o kızı
Hersey halayda olur
Nereden cesaret aldın da gittin
Halaylar candır
Ben direkt mevzuya girerim.
Sonra direk çıkarsın.😅
Yok. Kız muhabbete devam ediyorsa ya da istekliyse muhabbet devam eder. Sevgili olmam basar geçerim.
Demek bende bir sorun var 😂
Niye?
Ben hiç böyle tanışamam. tanismadm 😂
Zaten sen değil karsi taraf konuşturur seni. Sen de değil, karşına çıkanlar da sıkıntı 😂
Bilemedm artık
Buradanda konuşabiliriz.
Sağ olun.
Çıktım
Gerek olmadığını belirtmek istemiştim
Bence var?
Üzgünüm sadece merak ettiğim şeyi sordum. Bu konuyu bu başlık altında bitirmek taraftarıyım. Zaten gizli olarak sor muşum.
Ben sadece rica etmiştim. Siz bilirsiniz.
Teşekkür ederim
🌹🍫
Rica ederim güzelim
Hoş değil..
Güzel değil misij
İşte sen de bilmiyorsun. Bu konuları bu kadar basit düşünmeyin. Herkes düşmez. Ve güven sorunu olusturuyorsunuz. Böyle olunca nasıl güvenelim birilerine
Ne alakası var. Ben sana rica ederim zarif hanımefendi desem de sen guvenmeyecektin ayrıca güven dediğin şeyi unut. Bir gün sen de evlilik vaadiyle s*ikileceksin bu kadar basit. Senin o aradığın özelliklere sahip kişi daha dünyaya gelmedi. Ayrıca seni düşürmek değil niyetim. Düşürmeden de muhabbet edebilirim istediğim muhabbeti. İşte sen yanlış yoldan ilerliyorsun.
Herkesin böyle düşünmediğini bazı değerlere önem verdiğini düşünmek istiyorm. böyle ise de varsın ben yanlış yolda olayım
Bu şekilde çok kolay kandırılacaksın. Her neyse. Kolay gelsin
Eminim günün birinde bende birine kanacağım. Hemde bilerek. Polyanna değilim. Ama böyle konuşmanizin sebebi ne. Neden dağıtıp gideyim kafası
Tabiki de hayır. Ben basıp geçeyim kafasında değilim başlangıç olarak. Onun duygularını önemserim elbette. Sadece kandırarak yapmak istemem. Adil olsun isterim. O da benimle istedi yatmayı derim mesela onun ahını almam.
Tabi yatmaktan daha önemli şeyler de var. Öpüşmek sevismek yoğun duygularla sevismek. Bunlar seksten daha önemli benm için.
tamam
Sen bildiğin gibi utangaç devam et. Ben de videomu izlemeye devam edeyim olur mu bebek?
Bilerek kanmak istediğinde bana gel ama
Umarım aynı yerden çok iyi bir şekilde imtihan edilirsiniz. Bu pis zihniyetinizle layık olduğunuz hayatı dilerim.
Sen fazla temizsin bu hayata. Evlenmek istesem karşıma çıkmazsın.
Bence sana senin gibi biri olsun ki layık olsun.
Ya düşündüğün gibi, ya konuştuğum gibi biri değilsem?
Fikriniz olmayan zikriniz olamaz. Ki böyle konuşmanız için bir neden yok.
Böyle konuşmam için neden çok aslında. Neyse ben size burdan kendimi kanıtlayamiyorum. Hoscakalin
Konuşuyoruz devamlı
En başta nasıl gelişiyor
Genelde karşı taraftan teklif geliyor. Numaralar alınıp konuşma başlatılıyor
Böyle de diyince çok düz oldu, ama özel bir sırrı yok, doğaçlama takılıyoruz 😄
Konuşarak.
Bilmem