Nasıl tanışma faslı olabilir ?

Merhabaa . Öncelikle size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum geçen aylarda trene bindim ve yanımda arkadaşlarım vardı bir çocuk gözleri bana dikmiş arkadaşım şu çocuk sana çok kötü bakıyor dedi yanında arkadaşları vardı neyse bende onu kestim bir iki kere onlar 3 kişiydi inerkende bakmışlar bana sonra bu çok havalı bir çocuk sanal alemde tanıştık facebooka varmış bende ordan ekledim nasıl bulduğumu hiç bilmiyorum tanrı bizi karşılaştırdı tamamen tesadüftü ve çocuğun çalıştığı yeri öğrendim sürekli üye olduğu sitelerde de beni anlatıyor benim hakkımda yazılar yazmış sizce benden etkilenmiş midir? ama biraz biraz burnu havada gibii onu kendime nasıl çekebilirim etkilerim ? çalıiştığı cafeye gitmelimiyim ? bana bir yol gösterirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :) ( Güncellemede benim hakkımda yazdıkları şeyleri paylaşıcam okursanız sevinirim . :) )
Güncellemeler
+1 yıl
AŞK FM'DEN YAZDIĞIM SORU : şuana kadar bakıştığın kızların hangisinden daha çok etkilendin ? aslında bir kere hastaneden dönerken bir tane kız vardı sarışın indiğimde farkettim bakışmadık ama aynı animeden fırlamış gibiydi trene geri binip tanışmayı bile düşünmüştüm o gün 3 kişiydik mustafa emir ben hepimizin tepsiki aynıdı
Nasıl tanışma faslı olabilir ?