u
20 güAslında çok olay. En rahat olanı ortak keyif veren alanları keşfetmek. Bu spor, müzik veya herhangi bir alan olabilir. Sonuçta sosyal medya çağındayız. Çeşitli platformlardan bunu belirleyebilmek mümkün. Bir hikayeye yanıt vermekle bile çok rahat konuşma, tanışma başlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Basitleşir ve geleceği olmayan bir yola girersin burada da kadının ağırlığı ortadan kalkar zaafların olur erkekte bunu ileride çok iyi kullanır. Sen sen ol hiç bir şekilde adım atan olma eğer atarsan bu ilişki olacaksa eğer onun istediği için değil kendi istediğin için olur. Eğer onun da gönlü varsa o gelir zaten. Ha bide şu var sen adım atarsan erkek bunu farklı şekilde kullanır seni başka gözle görür hbrin olsun
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Reis hafif paslar ver artık nasıl verirsin bilmiyorum oğlanı nereden gördün falan fistan konuyu sen bağlarsın ama hafif paslar ver o zaten senden hoşlanıyorsa mesajı aldığı gibi uçarak gelir. Kız 1 adım atsın oğlan 100 adım atar hesaaabı
025 Yorumla- 21 gü
Kafede nasıl olur bu iş
- 21 gü
Oturuyordu bakışmaya çalıştı benle ben pek yüz vermedim yüz vermek için ne yapmalıyım
- 21 gü
İlk başta yüz vermediğin için diğer Görüşünde sana bakmaya belki cekinebilir bu kişiden kişiye değişen bir durum. Bir daha gördüğünde bu sefer bakış birkaç kere bakışınca olayı çakar zaten. Tüm erkek arkadaş ortamımdan biliyorum eğer kız birkaç saniyeden uzun baktıysa ve birden fazla kez bakıştıysa ve erkekte kızdan hoşlanıyorsa ortamda hep kıza açılsam mı diye konu döner
- 21 gü
Tuvalete gidiyorum arkamdan gelen olmadı ama şey pek yüz vermiyorum o yüzden olmuş olabilri
- 21 gü
Ya kendileri bakışmaya çalışıyor ben etkilenmiştir diye düşünüyorum o yüzden
- 21 gü
Ya da ben büyük yanlış anlıyorum
- 21 gü
@Enkötühalim18 abla bir de bir şey soracağım amacım asla yargılamak değil beni yanlış anlama. Ama madem adama karşı bir şeyler hissettin neden o sıra bakışlarına cevap vermedin merak ettim. Şahsen ben empati yaptım ve bir kadınla bakışmaya çalışıp hiç yüz vermeseydi direkt ümidimi keserdim
- 21 gü
Ya şöyle ben o kafeye sürekli gidiyorum o yüzden o kafede imajımı zedelemek istemiyorum ya şimdi bakışırız bakışıtız laf çıkartır rahatsız ediyor diye hiç giremem o topa
- 21 gü
Ya birde şey var yanında kız var o halde bakışan da var onları hiç anlamıyorum zaten
- 21 gü
Yanındaki kız nasıl izin veriyor onu anlamıyorum ya kız arkadaşı normal ya da bilmiyorum çok tuhaf
- 21 gü
Hım öyle işte geçen gün böyle zengin biriydi muhtemelen bakışmaya çalıştı benle baya yüz vermedim gitti çocuk
- 21 gü
Yok erkek kankasıyla gelmişti benle baya bakışmaya çalıştı yüz vermdşm
- 21 gü
Keşke verseydim
- 21 gü
Veririm gelir belki tipi de kötü değildi büyük ihtimalle maddi durumu da iyi
- 21 gü
Tadından yenmez
- 21 gü
İnş
- 18 gü
Bu karşındaki kişinin bakış açısına bağlı. İlk adımı atan bir kadını basit görüp görmeyeceğini bilemeyiz. Gören de var, görmeyen de. Ortak bir arkadaşınız varsa falan ortam yaratmaya çalışın birlikte. Orada yüz yüze daha rahat olursun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Canım, dur bir sakinleş, kimin yanlış anlayacağına bakmadan önce kendi mutluluğunu düşünmelisin. 💃 Kadın-erkek diye ayırmadan insanız sonuçta, yani birinin hoşuna gidiyorsan ve onunla tanışmak istiyorsan harekete geç!
En tatlı klişe "merhaba" bile iş görebilir bazen, yöntemi ince düşün. Basit görünmek mi? Aman boş ver ne derler, önemli olan kendinle barışık olman. Flört başlasın, romantik rüzgarlar essin!✨
Mesela ben sevgilimi şans eseri bir yılbaşı partisinde tanıdım, içeriye "Partinin prensesi geldi!" diyerek girdim. Tamam, biraz agresif bir girişti ama dikkat çekti doğrusu. 😏 Kendin ol, gerisi akar gider. Hangi ortamda hoşlandığın biriyle tanışmayı planlardın? 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. 1. Sosyal Ortamları Kullanmak
• Arkadaş çevresi aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
• Ortak etkinliklere, partilere veya buluşmalara katılmak iyi bir fırsat olabilir.
2. Hobiler ve İlgi Alanları Üzerinden
• Spor salonları, kitap kulüpleri, kurslar veya sanat etkinlikleri gibi yerlerde ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla karşılaşabilirsiniz.
• Gönüllü çalışmalara katılmak da yeni insanlarla tanışmak için iyi bir fırsattır.
3. Online Platformlar
• Sosyal medya veya arkadaşlık uygulamaları sayesinde farklı insanlarla tanışabilirsiniz.
• Ortak ilgi alanlarına göre gruplara katılmak da etkili olabilir.
4. Günlük Hayatta Fırsatları Değerlendirmek
• Kafede, parkta, kitapçıda veya toplu taşımada doğal bir sohbet başlatmak yeni bir bağlantı kurmanın yolu olabilir.
• Küçük sohbetler başlatmak için cesaretli olmak önemli.
5. İş veya Eğitim Ortamı
• İş arkadaşları, okul arkadaşları veya iş bağlantıları aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurslar, seminerler, spor salonları, hobilerinize yönelik etkinlikler gibi yerlerde benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışabilirsiniz. Bir yardım kuruluşunda gönüllü olarak çalışarak hem başkalarına yardım edebilir hem de yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Facebook, Instagram, Twitter gibi platformlarda ilgi alanlarınıza yönelik gruplara katılarak veya paylaşımlar yaparak insanlarla tanışabilirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklere ilk adım atılmasını pek doğru bulmuyorum. Çünkü kolay lokma olarak görüp yedek muamelesi yaptıklarını duymuştum. Onlar için bir kadın değerli olmak istiyor ağır ve zor olmalıdır.
10 Yorumla- 21 gü
Arkadaş çevresi
ya da sosyal medya üzerinden olabilir02 Yorumla- Soran21 gü
Yok yani zaten biri var hastane de çalışıyor bizim burada
- 21 gü
Avilablirsin niyebyanlis anlasin ki
Ama o evlimi ya da sevgilisi var mı yok mu ogren ona göre açılabilirsin
u
20 güİşyeri olabilir her zaman gittiğin kafe olabilir arkadaş ortamı olabilir
01 Yorumla- Soran20 gü
İs yerinde görüyorum
Her zaman zoru oyna etrafı timsahlarla çevrili bir sarayda yaşayan prensesi mesela ;)
00 Yorumla- 21 gü
Bütün bu korku we önyargılar yüzünden, memleketin yarrısı telef oldu gitti işte
00 Yorumla - 21 gü
Bir kadın adım attı diye basit görecek biriyle senin ne işin var zaten
00 Yorumla İlk adımı sen atarsan herif küçük çaplı şok neticesinde kalp krizi geçirebilir ama korkma nasılsa hastanedesiniz cesaretini topla git konuş ya da onun gelmeei için seni farketmesini sağla ufak tefek mimikler ve jestlerle
00 Yorumlaİnsta notlar kısmına kedisi köpeği olan erkekler 1 0 öndedir yaz tek tek kedisi köpeği olanlar yazicaktir böylece tanışmış olabilirsin diye düşünüyorum
10 YorumlaBasit görsün görmesin her şey senin el inde bir zaman hayatını alıp istediğin zaman çıkarma şansın olduğu için ipler sende Gülcan korkma çekilme ve direkt bana yaz
00 Yorumla- 19 gü
Bence onunla sohbet etmek için ilk adımı sen atman sapıklık olmaz sadece selam verirsen gerisi gelir çok kasmamalısın onu iyice tanıdıgında harekete geçebilirsin.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)12 gü
Spesifik birisinden bahsedilmiyor ise spontane gelişmesi en güzelidir..
01 Yorumla- Soran12 gü
Ama nasıl gelişir ki denk gelmesi zor bir yer ya
- 20 gü
Yanlış anlayacak kadar sığır biriyle olmak ister misin zaten?
07 Yorumla- Soran20 gü
Yani erkekler kendilerine yürünmesinden hoşlanır mı
- 20 gü
Kişiye göre değişir
- Soran20 gü
Sizin burcunuz?
- 20 gü
Terazi
Niye ki - Soran20 gü
Merak ettim
- 20 gü
Peki
- 20 gü
İnanma ama
sadece git ve konuş eğer o da cevap verip konuyu ilerletiyorsa sende ilerle git gide yakınlaş o da aynısını yaparsa iş ciddileşir zaten.
00 Yorumla- 21 gü
İlk yazan taraf sen olursan seni basit görür tabi erkekler ulaşılması zor kadınları severler
02 Yorumla- Soran21 gü
Ama ben bir şey yapmazsam da olmaz gibi belli etmeden nasıl yapabilirim peki
- 21 gü
Göz teması kur gülümse inan bana çoğu arkadaşım öyle birçok erkek tavladı ben öyle bir insan değilim mesela yapamam ama onlar yapıyor ve o kişi de onlara yaziyor
Özellikle bu ülkede kadınlar için çok kolay bir aktivitedir.
00 Yorumla- 19 gü
Bence git görüş utanma en fazla evet veya hayır der olur biter
00 Yorumla - 19 gü
Bak mesela bu cümleyi yazdıktan sonra bu sorunu çözmüş oldun 😉
00 Yorumla - 20 gü
Bu işin kadını erkeği yok. Seviyorsan konuş derim ben. :):
00 Yorumla Kimin ne düșūndü önemli deyil, önemli olan senin hislerin , vaktinde yapilmali hersey olucaına varır
00 Yorumla- 21 gü
Dikkatini cekecek seyler yap. mesela goz gize gelmek gibi
00 Yorumla - 21 gü
Hayır seni neden basit görsün ilk adımı sen at balım
00 Yorumla - 21 gü
Bişi olmaz rahat ol
19 Yorumla- 20 gü
Naber dingil de emsesine tokat at
- Soran20 gü
Yaaa
- 20 gü
Kızarsa agresif düdük sakin ol de😂
- Soran20 gü
Yaaa hayııır lütfen amaaa
- 20 gü
😂😂😂😂
- 20 gü
Hakediyor bunlar yap
- Soran20 gü
Neden hak etsin
- 20 gü
Bana kahve ısmara yoksa beni elledi derim de😂😂
- Soran20 gü
Yok artık
Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Gidip konuşmak en iyisi
00 Yorumla- 21 gü
Neden görsün ki
02 Yorumla- Soran21 gü
Yaniniste ne bilim bir kız olarak böyle şeyler yapıyor diyip başkalarına da böyle yapar gibi birsey söyler mi
- 21 gü
Ben düşünmem açıkçası gönül işleri bunlar
- Gizli Üye(36-45)21 gü
Tanışmak istiyorsan adım atmalısın.
01 Yorumla- Soran21 gü
Nasıl mesela sizce
- Gizli Üye(30-35)21 gü
Usulünce yaklaşırsan yanlış anlamaz aptal değilse
016 Yorumla- Soran21 gü
Nasıl yaklasabilirim Peki sizce
- Cevap sahibi21 gü
Ufak ufak sor onu ve merak ettiğini yansıt o gelir zaten büyük ihtimalle
- Soran21 gü
Bu kişi benim tedavi gördüğüm hastanede radyoloji doktoru
- Soran21 gü
Sadece arada sigara içmeye giderken görüyorum birde geçen instagram da bir kadında aradığınız üç ozellik diye soru sormuşlar öyle denk geldim
- Cevap sahibi20 gü
Geçmiş olsun Allah şifalar versin. Ufak bi nabzını yokla?
- Soran20 gü
Çok teşekkür ederim. Nasıl yoklayayım sizce
- Cevap sahibi20 gü
Denk gelirse konu açmaya çalış ufak bir iki. En basit ve etkili yol o sana fikir verir. Çakmak iste bi yer sor
.. - Soran20 gü
Ama o beni hiç görmedi tanımıyor ki ben de adını bile bilmiyorum. Sadece görüyorum hoş buluyorum kendisini
- Cevap sahibi20 gü
Dene ne kaybedersin?
- Soran20 gü
Şimdi diyelim ki siz bahçeye sigara içmeye çıktınız bende sigara için sizden çakmak istedim verdiniz ama sonrasında ne yapabilirim sizce
- Cevap sahibi20 gü
😂😂yorumdan bunu deniyeceğimize inanamıyorum 😂
- Soran20 gü
Deniyoruz iştee seryoyu canlandırdım
- Soran20 gü
Canlandırıyoruz
- Cevap sahibi20 gü
Beğendim soruyu
- Soran20 gü
Ben ordan açamıyorum ya girmiyor gizliden çıkmanız gerekiyor
- Cevap sahibi20 gü
Çıktım bakam hayırlısı
- Gizli Üye(25-29)21 gü
Merhaba de gerisi gelir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Begendigin erkekmi bu
00 Yorumla Hayır neden böyle düşünüyorsun
01 Yorumla- Soran17 gü
Yani ne biliyim pat diye birisi yanına geliyor seninle konuşmak istiyor falan tuhaf değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Aşın bunları artık
04 Yorumla- Soran21 gü
Nelerii
- Soran21 gü
Öyle olmaz mı sizde bu kız başkalarına da yapar falan düşüncesi
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Her şekilde olabilir
04 Yorumla- Soran21 gü
Ne gibi
- Soran21 gü
Siz karşı tarafın size nasıl bir davranışından etkilenir tanışmak isterdiniz bu durum da
Cekınme seç bıtane yap bısey olmaz 🖐
00 Yorumla- 19 gü
Kimi istiyorsun
00 Yorumla Ortak ilgi alani üzerinden sohbet baslat.
00 YorumlaHayır neden yanlış anlasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Sen kimseyele tanisamazzsin cesaretin yok
00 YorumlaBasit görebilir
00 Yorumla- 21 gü
Anlamaz ne alaka açık anlatt
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)19 gü
korkma
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Belli bi kişi var mı
00 Yorumla Okuyor musun
01 Yorumla- Soran21 gü
Evet
- 13 gü
Zamanla geçer