- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılLimon atma da bi' konudan giriş yap ya da "şurada böyle olsaydı nasıl görünürdü?" "Bu bununla uyumlu görünüyor mu?" Tarzında sorular sor karşılığını mutlaka alırsın.
Sıradan şeyler sorma özellikle kombin üzerinden git. Erkekler hemen sazan balığı olur zaten. 😄
Hem flört ettikçe daha çok kişiyi elde etmek isteyeceksin. Dikkat et 1 kere bu yola girdin mi çıkman zor oluyor. 😅😆01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bunun taktiğini bilmeden flört ediyorum flörtöz bir yapım var ama kıyafet taktiği de iyiymiş.🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılGöbek deliğini gösteren kızlar ki ne kadarı kız bütün deliklerini gösterdin merak işte! Gösterecek deliğin kalmadı hangi deliğini göstereceksin. Bunlardan peydahlanacak çocuk ne kadar vatana millete ailesine faydalı olacaktır. Sana ne diyorsun ya! İşte o çocuk vatanına ihanet eden , katil, hırsız v. s olunca neden sahip çıkmıyorsun. Kaldı ki senin özgürlüğün bana zarar vermeye başlayınca biter. Akıllı ol. ya da edepli...
11 Yorumla
Soran+1 yılYahu kıyafete göre insanları yargılamak neyin kafası? Sen bakmayıver yani, sırf senin dinine göre uygun olmadığı için bir kadın neden her yerini kapatmak zorunda!!! Cehalet kokuyor yorumunuz. Kadınlar istediğini giyer sizde bakmayın !
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla bende merak ediyorum nasıl yapıyorsunuz. Sanırım bir tık çekinme duygum olduğu için bu konuda kaybediyorum. Onun dışında aslında ilgi gösteren biriyim de etkiyi aldığım da tepki verme kısmı sorunlu bende. O da utanma durumu ile ilgili diye düşünüyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılUtanma bende de var 🤣 bu yüzden hep seçen değil seçilen oluyoruz 😂
Soran+1 yılAman be abazalar basmış hayatımı nerem şanslı 😐
- +1 yıl
Evet maalesef böyle bir durum da var. Haklısın. Bunu tahmin edebiliyorum senin gibi yaşamasam da. Yaaani. Mesela ben düzgün bir tipim ama ifade edemiyorsa bunu o kadınla olamıyorum önüne gelen açılan rahat hayır cevabından hiç sıkılmayan bir günde 15 kadına yürüyen bir tanesi evet dese yeter diyen tiplerden biri kadından mutlaka evet yanıtını alıyor ama o kadının aradığı erkek o değil. Bu da bir yıkım yapıyor tabi genelde. Vee aradığında gerçek bir ilişki ve sevgi ise haklısın bu zor oluyor.
Soran+1 yılErkekler kapatılsın 🤣🤣
- +1 yıl
Ahaha nur yapma şimdi. Benim ne suçum var? Bak senin kadar hatta daha iyi erkekleri bende biliyorum inan bana. Haklısın çok bktan tip var. Senin arayışın isyanın bakarsak daha normal bir tip belki de işte seven ilgi gösteren önemseyen bir tip. Şuana kadar sana AA bu güzel kız falan skesi buna ya aşalım işte yolunuzu bulalım diyen tipler yaklaşmış daha çok buda belli abazan lara bu yüzden kızıyorsun. Buda sneşn daha normal bir ilişki aradığını gösteriyor. Bir çok kadın gibi daha çok ilgi delisi değilsin.
Soran+1 yıl😀😀
Soran+1 yılboş ver
+1 yılyoldan geçerken omuz atıyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha iyi taktik
- +1 yıl
Sonra ufak birözür dileme bir çay içme ardından öğlen veya akşam yemeği sözü alma -mutlaka kendimi daha iyi affettirmem lazım düşüncesi gerisi artık oteldemi sonlanır eve mi gideriz belli olmaz
Soran+1 yılHahahahahhahah 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen hiç omuz yemedin galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Beğendiğim biriyle flörtleşemem. Beğenmediğimle zaten flörtleşmem. Öyle işte kfk
11 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde yıllardır müzmin bekarsın🙈😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılsevenim olmadığı için flört yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir bahaneyle mesaj atılıyormuş.. "sen şurda bunu mu demek istedin.." gibi.. :))
Sonrası zaten profesyonel flörtçüler için çorap söküğü.. 😄11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o çok etkili zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde sohbet ile başlıyor ya da bir tanıdık vasıtasıyla bir şey yaptırmaya istemeye gelmiş sonrası oluşuyor duruma göre
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm o da iyiymisn
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılÖlü taklidi yapıyorum flört işi olunca 😀 zaten bir ayağım çukurda
22 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi🙈😅
- +1 yıl
Eğer yaşın doğruysa daha ne çukuru yaa gençsin daha çooook zamanın var
+1 yılAga ben kalabalığı sevmiyorum ya, millet ayıplar gibi bakıyor, ondan sonra libido felan kalmıyor. Sanat işi bu ya, kızı kendine çekmen lazım. Sıradan olmaktan kaçınmalısın, millet ne yapıyorsa sende komik olmama şartıyla biraz farklısını yap. Belki bir kaç güzel sözcük söylemelisin, yazışmalısın, göz teması felan anlarsın ya
00 Yorumla
+1 yılBen Flortlerden Nefret Ederim Hiç Etmedim Etmemde
Arkadaşlarım Dostlarımda Kankalarımda Ailemde
Eğer Sevgilim Olucaksa Hepsi İle Ayrı Ciddi Özel İlişki Kurmayı Bilirim.
(Bende Benim Hayatımda Ve Kuralımda Flort Yasaktır)!03 Yorumla
Soran+1 yılFlört etmek biriyle sevgili olmaktan önce tanışmaktır neden bu kadar katısın ki bu konuya kuzu?
- +1 yıl
Tanışırım Ama Tanışırkende Ciddiyim Gider Catır Patır Konuluruz Sorundu Oroblemde Veya Güzellik Konularıydı Konu Ne Olursa Olsun Karşımda Kişi Beni Bildiği İçin Bana Nasıl Davranacağını Bilirdi
Ben Buna Flort Değilde Anlaşma Tanışma
Görüşme Ve Bilgilenme Gözü İle Bakıyorum - +1 yıl
Ve Katı Demeyelim de
Florte Karşı Gözüm Pis Bakışlı Diyelim
Daha Farklı Şekilde Anlandırırım Ben Hep Her Konuda Ne Olursa Olsun
+1 yılMerhaba
Bence bu tanışma kendiliğinden gelişir pek bir planlama ile olmaz zaten hoşlantı varsa muhabbet açılır herhangi bir taktiğe gerek yok zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığın birine merhaba denilmez ya tanışmak lazım
- +1 yıl
Yok ben derim Merhaba hiç çekinmem 😂😂
Tanisamiyorum 😂 flortlesmek istemiyorum hepsi potansiyel birer zararlı gibi geliyor
21 YorumlaKafam rahat; sert, baskın, otoriter ve çirkin bir erkek olarak kadınlarla işim olmuyor.
10 YorumlaBilen varsa bana da öğretsin
Senin burcunun yükseleni ne 😉 tarz oluyor mu ya da
İtalyan aksanı sencede güzel dimi 😉 tarz smsmsm
00 YorumlaHiç tanımadığım ise zor ama bir iş vs bahane ile telefon ya da yüzümüze görüşmek zorunda kalırsak bakış ve davranışlarıma bell ederim yakınlığına göre de yemek kahve vs teklif ederim
00 YorumlaGidip selam veriyorum, telefonumu uzatıp instagramını veya numaranı yazar mısın diyorum. Sonra bir süre konuşuyoruz mobilden, kafalar uyarsa buluşuyoruz.
00 YorumlaBir taraf cesur oluyor ve ilk adımı atıyor sonra flörtleşme başlamış oluyor. İltifatlar havada uçuşuyor karşılıklı birbirlerine yürünüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk adımı atmak zaten sıkıntı 😅😅
Soran+1 yılSamimilik kurmadan bir defa bile konuşmadan nasıl konuşulur peki
+1 yılSelam dünyalı diyip tanışıyorum. O beni önce uzaylı sanıyordur sorun değil. her şey bir merhabayla başlar.
00 YorumlaÇok yorgunum, bıraktım o işleri kapattım dükkanı, flörtleşmiyorum hatta şu an normal olarak konuştuğum tek bir kişi var.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir el kitapçığımı var 😀 çok basit ona istediğini veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl 🤣
- +1 yıl
Ne istediğine göre değişir 🤣 karektersiz olurum onun istediği karektere bürünürüm
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben ortak bir konu bulup onun üzerinden muhabbete giriyorum.. gerisi zaten eğer o da hoşlanmışsa geliyor..
00 YorumlaSen hayırdır diyorum o da asıl sana hayırdır diyor öyle başlıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSen hayırdır mı 🤣🤣🤣
Soran+1 yılBen de olsam bende kalırım öylece.🤣peki nasıl oluyorda flört ediyorsunuz?
+1 yılHoşuma giden kişiyle sohbet etmeye çalışıyorum sadece.
09 Yorumla
Soran+1 yılİlk adım nasıl atıyorsun 😅
- +1 yıl
Merhaba, nasılsın vb direkt sohbet. Sohbet esnasında da tavırlarına bakıp karar veriyorum sohbete devam etmeli mi etmemeli mi 😅 çok sosyal biri değilim, tanışacağım zamanda anca böyle.
Soran+1 yılYine de iyiymiş
- +1 yıl
Sonra doğum haritana bakayım mı, karakterin hakkında çıkarım yapabilirim diyorum. Ki karakteri hakkında pek çok şey öğreniyorum öyle.
Soran+1 yılDoğum haritası gerçekten karakter analizinde baya iyi🤣
- +1 yıl
Senin haritan nasıl 😅
Soran+1 yılBilmem 🤣🤣
- +1 yıl
Bakabilirim istersen 😂😂
Soran+1 yılBen biliyorum sağol 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılçekingen biri olduğum için o işleri pek beceremem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekingenler sevgili yapamıyor o zaman 🙈
- +1 yıl
evet :)
+1 yılEski yıllarda burası iyi is görürdü ama son yıllarda tamamen bitmiş o özelliği.
08 Yorumla
Soran+1 yılAbazalar basmış burayı 😅😅
- +1 yıl
Yahu biz milletçe abazayiz zaten. Ama nedense kimse üzerine alınmaz bunu hep kendisi normaldir başkaları abazadir bizim millete göre. Gerci abazalik bedir sana göre high seks drive mi yoksa baska bir sey mi?
Soran+1 yılAslında hepsi.
- +1 yıl
Benim için abazalık yüksek libidolu olmak değildir. Asıl abazalar kendi kızına, kız kardeşine nefes aldırmayan , evlenirken eline erkek eli değmemiş kız arayan ama tam aksine kendileri her önüne gelen hatuna salça olan tiplerdir. Bunlar malum kesimin erkekleri , bunlar geldikleri her yerin içine ederler kar*ktersiz aşağılık cahil hayvan sürüleri...
Soran+1 yılAllah onların hepsinin belasını versin
- +1 yıl
Ahhhh nerdeeeee. Zaten bu ülkenin her anlamda içine eden ülkeyi bu hallere düşüren o cahil hayvan kesim degil mi.
Soran+1 yılAynen öyle. Daha bugün gördüm buzlukta öldürülüp saklanan bebeğin haberini. Psikolojik olarak berbat haldeyiz ülkecek.
- +1 yıl
Vay anasına beee bir zamanlar deli gibi sevdiğim ülkemden tiksinir oldum.
+1 yılKeşiserek başlamak diyorum
Önce arkadaş olup Sonra tavlamak benim için zor...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir şekilde oluyor ; ordan burdan şurdan… rastlaşıyoruz yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yöntem filan yok içimden geldiği gibi davranırım hepsi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli 👏
Bence en etkili yöntem baya iyi bir fotoğraf ya da mesaj atıp pardon yanlış kişi yazmak zaten bu kızlar için oldukça kolay
00 YorumlaDengesiz çok olduğu için pek yaptığımız söylenemez. Selam desek aaa sapık tepkisi aldığımız için :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle durumlar oluyor bazen kızlar yanlış anlıyor ama erkekler içinde şöyle bir durum oluyor bir kız bir erkeğe samimi, arkadaşça yaklaşsa hemen aşık olduğunu düşünüyorlar.
Soran+1 yılFazla güncelledim.😂 sıkıntıdan yaptım ya
+1 yılSünnetsiz olduğumu söylemeli miyim flört aşamasında
012 Yorumla
Soran+1 yılNeeee ironi mi
- +1 yıl
Maalesef sünnetsizim daha
- +1 yıl
Kızlar sorun eder mi neler tavsiye edersiniz
- +1 yıl
DM den yazabilirsin
Soran+1 yılEderler
- +1 yıl
Anlaşılır mı kolayca
- +1 yıl
Yaş geçince çekiniyorum sünnet olmaya
Soran+1 yılBen anlamam ama anlayanlar vardır
- +1 yıl
Sen acindan ne güzel 😂
- +1 yıl
Karizma yerlerde
- +1 yıl
Sevgilinin sünnetsiz mi sünnetli mi olduğunu bilmiyorsun o zaman öğrenmek gerek aslında
Soran+1 yıl🤣🤣valla. sevgilim artık yok
Bu resim ne böyle ya terbiyesizlik resmen hiç edep kalmamış
08 Yorumla
Soran+1 yılEdep bir resimle ölçülmüş olsaydı ohooooo
Soran+1 yılGörmek zorunda değilsiniz tatlım ya bakma yani gözüne perde indir açık olan şeyi görünce noluyor yani bir yerlerindeki bir şeylerin mi hareketleniyor
Soran+1 yılAşko kuşko bir kız değilim dalga geçmek için demiştim 🤣🤣 kokuşmuş da sensin 😅ben gayet iyi kokuyorummm🙈 ayrıca erkek veya kadın fark eder demedim dediğim şu ki madem çok edeplisin görme bakma eminim ki gidip gidip resmi büyütüyosundur yazik kafana edepten bahseden edepsiz olmuş. Bir kadına hakaret etmekte edepsizlik!
Soran+1 yılEdepten bahseden edepsiz, varoş ağzıyla burada ahkâm kesiyor. Yazık. Acınacak haldesin.
Soran+1 yılBari ahkâm kesmeyi becerebilseydin kuyruğunu kıstın kaçıyorsun defol.
+1 yılBen beceremiyorum
10 Yorumla
+1 yılBiraz öz güven yeterli. 👍
10 Yorumlauğraşmıyorum onlar beni buluyor😊
10 YorumlaHenüz daha biriyle tanışmadım tanışmak istiyorum o zaman düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana fark etmiyor farkli olmasi yeter bu aralar sert biraz daha erkeksi sözünü dinleten kadınları tercih ediyorum:)
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😅
Cevap sahibi+1 yılBiraz itaat etmeyi sevmiyorum diyelim :)
Soran+1 yılTuhaf bir istek. Saygı duyarım.
Cevap sahibi+1 yılAslinda çok güzel de iste bunu yapacak kadin bulmak zor
Soran+1 yılÇok vardır çevrende genelde bütün kadınlar sever emir vermeyi.
Cevap sahibi+1 yılÖylede bunu dışarıya çıkarmak zor sen sever misin peki
Cevap sahibi+1 yılSustun
+1 yılBen ilk adımı atmıyorum ki onlar buluyor hep
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 🌸🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamaz dalgacı olunca nedense bi hayran oluyolar :(( ama ben sevsem civik davransam dönüp bakmazlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler agza sicilmayi seviyor :)
direk date with me mesajıyla..
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor 😅😅
Soran+1 yılAman be biz İngiliz miyiz🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlti aylik omrum kaldi diyorum aciyip cikiyorlar😀
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel taktik 😅6 ay sonra ölmezsen ne diyorlar?
Cevap sahibi+1 yılAskinin gucu beni iyilestirdi olumsuz oldum diyorum onlarda ufff ne canım diyip ayriliyo😀😀
+1 yılKonuşarak muhabbet ederek tabikide
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba diyerek
- +1 yıl
Evet 🙂
+1 yılUğraşmam
15 Yorumla
Soran+1 yılOnlar mı uğraşır yani kızlar
- +1 yıl
Bilmem uğraşırmısınız
Soran+1 yılBen uğraşmam
- +1 yıl
O zaman kimse uğraşmazmız
- +1 yıl
Uğraşmazmış
Bir ben beceremedim şunu
00 Yorumla
+1 yılKlasik bir cevap olcak Para
00 YorumlaFotodaki erkek bana çok benziyor 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapadım o defteri artık
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç başarılı değilim, ihtiyacımda yok
04 Yorumla
Soran+1 yılKendileri geliyor diyorsun yani vay 😅
Cevap sahibi+1 yılBu siteden beklentim olacak kadar tipsiz değilim diyelim. :)
Soran+1 yılBen bu siteyi kast etmemiştim
Cevap sahibi+1 yılFiziki tanışmalar arkadaş ortamında oluyor genellikle.
+1 yılYapamıyorum. d
10 Yorumla
+1 yılTanışmıyorum artık
10 Yorumla
+1 yılTavlamam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyle flört etmiyorum
00 YorumlaOrtamlarda
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ortamlarda nasıl olacak o iş 😂😂
- +1 yıl
Merak etme onlar seni bulur 😂😂
+1 yılBakışlar ile başlar tabiki karşılıklı ise..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılPompake yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah erkekler çok sever bunu ah siz ah siz
- +1 yıl
Harun abii
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSohbetle basliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO ilk adımı atmak zaten önemli
- +1 yıl
Aslinda tavlanmak isteyen bir bayan kendini belli eder.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamıyoruz.
10 YorumlaYapamıyorum yalnızmım 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapamam
00 Yorumla
+1 yılerkekler cvplasin😀
13 Yorumla- +1 yıl
😂 gizli formül
- +1 yıl
takip isteği kabul etmiyorum :(
- +1 yıl
Neden ki
Anonim 😅😅
10 YorumlaÇok kolay
01 Yorumla