Ne yapacağımı asla bilmiyorum?

Çok zor günler geçiriyorum. Yaklaşık birkaç ay önce bir senedir tanıştığım çok fazla dikkate almadığım bir insanla ilişki yaşamaya başladım ve evet büyük bir hoşlantıyla. Ben ergenlik çağlarımda bir birliktelik yaşamıştım ancak bundan aşırı pişman oldum. Daha sonraki ilişkilerimde bundan hiç bahsetmedim ve yok saydım. Uzun ilişki insanı olduğum için de sürekli yalan söylemek çok zor bir durumdu.

Bu sefer yalan söylemeyeceğim dedim ve dürüst olacağım dedim bu kişiye de birliktelik konusunda müsade ettim. Başlarda aşırı ilgili bir insan olmasa da ilgisi evet vardı arar sorar yazar sözlerini tutardı ama bunlar bana hep az geldi kavga kıyamet haftada en az 2/3 kez kavga eder hatta bazen çıldırır 20/30 mesaj 15/30 arama yapardım. Buna biraz tabi kendisi de sebep. Sürekli Whatsapta çevrimiçi olması ve sürekli telefonun meşgul olması bazen çok uzatınca işle ilgili ss’ler atardı vs. Ama benim çok büyük bir güven sorunum var.

Yaklaşık 1.5 aydır da iyice uzaklaştı. Bir işle ilgili 1.5/2 saatlik bir mesafe var aramızda birkaç aya bitecek bir iş ben bu iş bitene kadar bu şekildeyim gibi restlerle gelmeye günlerce benimle iletişimi kesmeye başladı artık ona sorduğumda ben mutluyum mutsuz olan sensin diyor.

3 haftadır falan üstüne gitmiyorum artık 2 hafta ayrı kaldık 1 haftadır barışmış durumdayız. Ama asla mesaj arama vs yok. Bende o yazana kadar yazmamaya aramamaya karar verdim. Ne yapmalıyım lütfen aklı başında yorumlar rica ediyorum.

Ne yapacağımı asla bilmiyorum?