Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?

Biz ayrıl mıştık. Onun yüzündendi, ağır şeyler söyledi beni artık sevemediğini mesela. Artık bizim imkansız olduğumuzu üstelik beni her yerden engellemişti. Dün bana mesaj attı aramızdaki sorunları annene anlattın mı diye hayır anlatmadım dedim. Ben senin yanına geliyorum dedi neden dedim konuşmaya dedi. Ta mam dedim geldi, Bi 20 dakika falan soğuk yaptı. Son ra bana dediki ben seninle barışmaya geldim buraya sende ister misin barışmayı dedi. Hani beni sevmiyordun dedim beni çok sıkıyorsun dedi. Sen beni darlamasan hiç soğuk davranmam dedi. sonra elimi tuttu sarıldık öpüştük. Duygusal anlardı benim için. Şimdide normal bir şekilde devam ediyoruz. Onun Bi kız arkadaşı var. Kızın erkek arkadaşımdan hoşlandığını düşünüyorum. Kızı engellemiştim onun hesabından kız dün ona yazmış neden beni ikidebir çıkarıyorsun diye. Beni aradı. Hesap sorarmış gibi neden çıkardın bidaha sana şifremi vermeyecem dedi, midem bulanıyor senin arkadaşlık ilişkilerinden dedim benim de senden dedi. Ayrılmak mı istiyorsun dedim evet dedi.. Hani ayrılık lafını birdaha getirmeyecektin dedim sen akıllanmıyorsun dedi. Herşeyi benim üzerime atıyor bugün de hiçbişey olmamış gibi günaydın yazdı yine fazla konuşmadık ama hareketleri yine soğuk... Ben sevdiğim için herşeyi alttan alıyorum ama ağır gelmeye başladı sizce gerçekten bitirmek mi istiyor
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?