Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?

12 yıllık evliyim ve hiçbir zaman sevmedim 2 çocuğum var (19 yaşında evlendiğim için bilinçsizdim çocuk konusunda) benim aksine o beni çok seviyor ve bendeki bu sevgisizliği gördükçe beni sıkıyor kontrol ediyor sürekli. Kültürel konuda aramızda çok fark var ikimizin de eğitim durumu aynı olmasına rağmen ben kendimi çok geliştirdim hep okudum araştırdım , kendime çok iyi baktım ama o her konuda kendini saldı. Boşanma aşamasına çok geldik ama ben her zaman çocuklarımı düşünerek vazgeçtim. Başlarında bir babaları olsun, başı boş kalıp kötü şeyler yapmasınlar diye her seferinde onlar için vazgeçtim ama son zamanlarda bende ki bu ilgisizliği çok sorun etmeye başladı ve sürekli büyük kavgalarımız oluyor ben ona çocuklar etkileniyor diye yapma dedikçe bunu umırsamıyor asla çocuklar psikolojik olarak çok kötüler ve boşanmalı mıyım diye çok kararsızım. Elbette buradan birileri boşan ya da boşanma dedi diye yapmış olmayacağım ama belki benzer şeyler yaşayan biri bir akıl verebilir diye düşündüm işte...
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?