Ayrılır ayrılmaz kız derdine düşmüş sinir krizi geçirdim şimdi suskun mu kalmalı?

Sevgilimle 1 hafta ayrılma aşaması gibiydi ama hala arıyodu konuşuyoduk biri var mı hayatında diyodu. Bo gün barısalım dedi birlikte uyuduk ettik telefonuna baktım instasına ev arkadaşıyla konuşmuş. Komşuları diye sevdikleri kadının kızına sulanmıslar. Ben ablasını iktim sende onu ik bilmemne demiş (tam bu uslup) ev arkadaşı. Benim sevgilimde, baldız olalım zaten anasına gittim kizin benim dedim oda evet bende istiyorum hadi bi gidim onpa konuşayım demişmiş buda grup yapariz demis hayattan tiksindim serefszm

Kısacasi gorunce ben sinir krizi gecirdim anasini da seni de parcalicam dedim bagirdim falan keske yakin olsak kariyi komaya sokardım bunu da. Sonra dusundum zaten benim degilmis ki ben beklemiâtim onu. Rezil ettin kendini seytan sogudum senden demiş. Biz sakalastik sadece demiş..
Güncellemeler
+1 yıl
Bide en üzüldüğüm ben onla özelimi paylaşmıştım onla ilklerimi yapmıştım beni bunla tehdit etmesiydi p kadina gidersem yaparmis mis
Ayrılır ayrılmaz kız derdine düşmüş sinir krizi geçirdim şimdi suskun mu kalmalı?