Kıza ilişkimiz hakkında düşün bir süre, uzak kalalım dedim. Bir daha konuşmadık. Suçlu ben miyim?

Düşün dememin bi sebebi vardı. Bu kızın bana yaklaşma sebebi sevgi mi yoksa inat mı anlamak istedim. Kızla başta muhabbetimiz bile yoktu ama aynı ortamdaydık ben seviyodum ama hiç belli edemedim. Ama benim sevdiğimi başka bi kız anlamış mahallede kızı kıstırıp işte " x abine yaklaşma ondan uzak durucaksın" falan demiş bundan benim sonradan haberim oluyo. Bu kız bana bayaa yürümeye başlıyo bu olaydan sonra ama sadece o kız varken yürüyo o kız yokken arada normal konuşuyoruz bazen yüzüme bile bakmıyo. Neyse benim çabamla iş ilerledi o da bana ilgi veriyodu çok güzeldi aslında ilişkimiz. Ama içime bi kurt düştü işte. Kıza dedim ki ilişkimiz hakkında düşün bi süre uzak kalalım. Sonra bi daha kızla konuşmadık. Neredeyse bir ay her gün yolunu gözledim ama tık yok. Sonunda gittim konuştum bana karşı bişey hissetmiyosan da bunu söyle dedim. Kız "sen beni istemedin bunu bahane ettin. Yalan söylemeye gerek yok" dedi daha da yüzüme bakmadı kim haklı burada lütfen yardım edin

Güncellemeler
+1 yıl
Belki beni yanlış anladı bilmiyorum. Tekrar konuşup özür dileyip şans istemeli miyim
Kıza ilişkimiz hakkında düşün bir süre, uzak kalalım dedim. Bir daha konuşmadık. Suçlu ben miyim?