Eski sevgiline beddua mı ediyorsun yoksa dua mı ediyorsun, neden?

Ayyy gelsin dualar ve beddualar 🤣🤣 kim kime dua ediyor neden? Ya da beddua ediyor neden?
3 Mart 2023
Eski sevgiline beddua mı ediyorsun yoksa dua mı ediyorsun, neden?

Ayyy gelsin dualar ve beddualar 🤣🤣 kim kime dua ediyor neden? Ya da beddua ediyor neden?
3 Mart 2023
Eski sevgilim olmadığı için kimseye dua ya da bed dua etmem zaten inancım da yok yani bir kişiye dua ettiğim diye bir şey olacağını sanmıyorum. bunun dışında zaten eski sevgilim olsaydı bile ben umursamazdım. yani eski benim için ekside kalmış demektir bu yüzden de ben ilerisine ya da şu an olduğum ana bakarım ve odaklanırım ayni ne neden ile ayrılmış olursak olalım ister benim hatam olsun ister sevgilimin hatası olsun sonuç olarak bir şekilde zaten ayrılmışız ve bu ilişki zaten bitmiş bu yüzden de üzerine gitmem ayni tekrar düşünmek ya da başına kötü bir şey gelsin istemem. kendi hayatını yaşasın benden uzak bir şekilde ne affederim ne de tekrar severim sadece umursamazdım yani bazı insanlar takıntılı olabiliyorlar maalesef ama ben onlardan değilim hiç bir şekilde...
Neyi hak ediyorsa öyle muamele ederim.. Her ilişki başlar, biter.. Sonra ya "iyi ki yaşamışım bunu" deriz ya da kendimizden utanır hale geliriz.. Çünkü bazen iş bitince kimin ne m*l olduğu çıkıyor ortaya.. Maske düşüyor.. Her türlü karaktersiz tavırlar sergileniyor.. Hamuru öyleymiş deriz.. Böylelerine dua edecek halimiz yok..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Onun için ekstra çabaya girmem. Yaşanmış bitmiş. Allah herkesin kalbini biliyor. Benim bir şey demem gerek yok. Herkes ektiğini biçecek ve yaptığını bulacak. Evren her zaman kendi intikamını yaratır. Biz önümüzdeki maçlara bakalım.
Ben kimseye beddua etmem. Hayatımdan çıkıp gitmiş insanların adını bile anmam. Kendime yakıştırmam, yakıştıramam. Kötülemem bile. Karaktersizlerin yapacağı iş bu. Benlik değil. Şükür karakterimden kalite akıyor. Biz de bilirdik kimi neresinden vurmamız gerektiğini :D ben bıraktım başkaları vuruyor. Benim dualarıma aldığım başkalarının zehirli dilinde. Ah etmem ama duyan gören var değil mi¿ yani Yaradan..
Cevap
28Cevap
Yaşattıklarını yaşasın diyorum
İlişkiler bittiğinde bir süreç başlar
Bu süreç zarfında iyi ya da kötü duygular ön plana çıkar süreçlerin süresi kişiye göre değişir
İlk başta ayrılamış gibi tekrar devam edecek gibi gelir
Sonra özleriz
Sonra ayrıldığımızı anlarız
Ve kötü duygular başlar kötülemeye başlarız (bunun dozuda kişiye göre değişir sorduğunuz sorunun cevabı burada yoğunluk kazanır)
Sonra unutma evresi ve yeni bir ilişki içine girme devresi başlar
Sebebi ne olursa olsun (ekstra hainlikler yaşanmadığı sürece)
Duygunun iyiside kötüsüde aslında bizim için kötüdür karşı tarafı hala düşünüyor oluruz
Sorudan sapmayalım :)
Kimse için beddua etmedim
Benim hiç sevgilim olmadı. Zamanında tek taraflı sevdiğim karşılık görmediğim bir kız vardı duygularımı kullanarak ara ara ümit verip maddi manevi kullanmıştı gerek derslerde projelerde ödevlerde yemek vs ona bolca beddua ettim ama o şu an çok mutlu evlendi çala çocuğa karşıtı ben ise sadece ağlıyorum hergün kız eli dahi tutamadım
Beddua falan etmiyorum. Herkes gittiği yerleri mutlu etsin, mutlu olsun.
İlk ayrıldığımız aylarda saha doğrusu terkedoldigim de ben gibi mutsuz ol Allah sana da yaşatsın diyordum. Ama sonra geçiyor adini dahi anmak istemiyorum
Kimseye beddua etmem.. eden kendine eder hiç kimsenin ile derdim Yok.. eski ise eskide kalır benim için.. dm acarmisiniz size bir şey danışmak istiyorum burdan yazamıyorum rica etsem
Beddua nedense beni çok ürkütüyor.
Sanırım tıpkı dua da olduğu gibi muhatabının yaradan olması sebebiyle. Kimseye beddua etmedim, etmem.
eski sevgilim yok...
bişey demiyorum kimseye ama kolay kolay ah etmem. Allah'a havale ederim ben insanları. eski sevgilim olsaydı, onu da havale ederdim Allah'a
aklıma bile gelmediği için ikisinide etmiyorum ama şimdi geldi normal olarak allah affetsin ben affetmem diyeyim )))
Beddua etmiyorum. Ama durduk yere dua da etmem. Allah sağlık sıhhat versin hadi bugün etmiş olayım 😄
Beddua etmem birlikte yasamisligimiz olan birini eleştirmek onun alehinde kötü bir şey soyleyemem
Kimsenin hayatı kolay değil birde üzerine beddua mı olsun ❓️ Her zaman iyi olmasını dilerim 🙏
Üzerinden çok zaman geçince bi dua etmiyorum , ilgilenmiyorum 😊
Ne olursa olsun insandır. Kimsenin kimsede ahı kalmamalı. Herkes hayatında mutlu olsun.
Ne beddua ne dua, o kadar içim soğudu ki hiçbir şey.
İçimden ediyorum bir şeyler şimdi burada dökmeyelim 😄
Allah işini gücünü rast getirsin, Rabbimiz kendisinden başkasına muhtaç etmesin inşaallah.
Allahından bulsun derim yoluma bakarım beddua gibi bir şey
Hepsini bir şekilde bana hakkı geçmiştir. Hepsine good dua ediyorum.
cok pis beddualar geciyo aklimdan ama basina bi sey gelse endiselenirim de ayni zamanda, karmasik
Rabbim yolunu her şeye ragmen açık etsin ki geri gelmesin olarak dua ediyorum
hiç bişi etmem çünki bişi hissetmiyorum ki😂😂
Allah vermiş belasını zaten banane
Kimseye beddua eden olmadim
Ne dua ne beddua, anmam.
Hiçbir şey etmiyorum ki 🤔
Ikiside de değil
Beddua ediyorum Allah'ın dan bulsun
Hayatında mutluluklar, başarılar dilerim.
Hiç bir şey demiyorum
aklıma bile gelmeyene beddua mı edicem
Allah belasını versin
İkisini de etmiyorum.
Sadece dua ediyorum beni affetmesi için bazen veda etmeye fırsat bulamıyor insan o beni affetsin 😉
Allah yolunu açık etsin
Hiç birsey etmiyorum.. Değeri yok çünkü sıfır
İlgilenmem unuturum
Beddua tabiki
Hicbirsey vallai..
İkisini de etmiyorum
Hiçbir şey etmiyorum
Umarım iyidir
Eski sevgilim yok ki
Beddua
unuttum gitti
ilgilenmiyorum