Ne dua ne beddua ediyorum Galiba ikisini de hak etmiyor😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ruh halime göre değişiyor güzel anıları hatırlayınca güzel dualar kötü günleri hatırlayınca beddulari saydiriyorum annenin çocuğuna yaptığı gibi beddua edip srkasinda iyi dualar etmesi gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eski sevgilim yok. olsa da zaten ne dua ederim ne beddua ederim yani beni ilgilendirmez bitmiş gitmiş bir şey hayatımdan çıkartırım
Eski sevgilim hakkında olumlu veya olumsuz bir şey demem veya düşünmem. Bitmiş gitmiş bir kişiyi düşünmekle zamanımı harcayamam.
dualarım gibi beddualarımda kıymetli. boşuna harcamıyorum
Filozof gibisiniz.
estağfurullah
Maaşallah.
Eski sevgilim yok. Olsaydıda hakkında kötü dileklerde bulunmazdım. İnsanın asıl karakteri böyle durumlarda belli olur.
Ona ettiğim bedduaları yazsam A harfinden Z harfine kadar Beddua ansiklopedi serisi olurdu. 😁
Ne dua ne beddua ediyorum
Galiba ikisini de hak etmiyor😂
Ruh halime göre değişiyor güzel anıları hatırlayınca güzel dualar kötü günleri hatırlayınca beddulari saydiriyorum annenin çocuğuna yaptığı gibi beddua edip srkasinda iyi dualar etmesi gibi
Pek anmıyorum kendilerini yoksa pat diye karşıma çıkıveriyorlar 😄😄
Beddua etmiştim evlendim oh oda bekar kalır inşAllah.
Eski sevgilimi hâlâ seviyorum. Onun için beddua etmiyorum. Umarım geri döner diye dua ediyorum.
Eski sevgilim diye bir şey yok
Sevgilinin eskisi olmaz. Hepsi yeni sayılır. Değil mi?
Yeni sevgilim diye de bir şey yok
🤣
Ben gittikten sonra belasını buldu zaten. İnsanlara canımı çok yakmadıkları sürece beddua etmem. Çünkü tutuyor.
Bedduami dahi hak etmez.
hiçbir şey etmiyorum
Hangisini hakediyosa onu
İkisini de etmiyorum aklıma bile gelmiyor ki
Hiç olmadı ki eskisi olsun he he
Hiç bir şey, ne dua ne de beddua
bedduaa etmem
kibir şeytan işidir
Eski sevgilim yok
Özlüyorum :D
Hiç birini
İkisi de değil