Merhaba soracak kimsem olmadığı için size sormak istedim zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim öncelikle benim sorunum şu 1 aydır bi ilişkim var uzun zamandan sonra yüzümü güldüren bi ilişkiydi fakat geçmişimde istemli ya da istemsiz olarak cinsel birlikteliklerim oldu ve ben çok pişman olup tövbe ettim bunu sevgilimle henüz yeniyiz diye ona anlatmak istemedim ama bi yerden sonra artık bu konu can sıkıcı hale gelmeye başladı rahatsız ediyordu beni arkasından iş çeviriyormuş gibi hissetmek istemedim ve erkek arkadaşıma söyleme kararı aldım anlattım ona benim daha önce cinsel birlikteliklerim oldu dedim ne kadar oldu dedi söyledim inanmadı ben senin o kadar kişiyle değil daha fazla kişiyle birlikte olduğuna adım gibi eminim sen söylemesen bile biz seninle ilerleyen zamanlarda birlikte olsak senin ne kadar ilişkinin olduğunu anlayabilirim de ben dedi sonra biz ilerde nişanlanırsak senin o birlikte olduğun insanlar bana gelip ben onunla şunu yaşadım bunu yaşadım derlerse nolacak katil mi edeceksin beni dedi ve bana zaman ver benim için sindirmesi çok zor seni sevmeye başlamıştım sana değer veriyordum keşke en başında söyleseydin asla bi ilişkiye başlamazdık falan dedi ne yapmam gerekiyor şimdi benim kafam karmakarışık berbat hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılacilen ayrıl. çünkü eğer devam etse bile seninle cinsellik yaşamak için devam edecek muhtemelen. sıkılınca da " ben bu durumu aşamıyorum yapamıyorum beynimden bunu atamıyorum bla bla " gibi bahanelerle ayrılacak muhtemelen. o yüzden ayrıl yoluna bak. boş ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu söylüyorum öyle olsa gider başkalarıyla yapardım benim istediğim düzgün geleceği olan bi ilişki istediğim için seninle konuştum gelecek planları yaptım diyo
- +1 yıl
o hâl de cinsellik yaşama. bu konuda katı ol. evlenmeden olmaz de. daha önceki pişmanlığımı tekrar yaşamak istemiyorum de. artı bir de sürekli cinsellik yaşayıp onun bedenine alışırsan durum daha da zorlaşır. terkedilirsen daha büyük hayal kırıklığı yaşar çok üzülürsün. artı cinsellik yaşarsan da bu sefer " hee bu her flört ettiği kişiyle cinsellik yaşıyormuş meğer " falan da diyebilir. cinsellik yaşama sakın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gibi seyler Allah ile kul arasinda. Sen bir kula anlatip anlayis bekliyorsun ki? Benimde teyzem yanlis bir evlilik yaptı. Yaklasik 1 yil surdu. Daha once bitti aslinda ama anlasmali icin bir yilin mi ne dolmasi gerekiyormus.
Kadın tanistigi kisilere söylüyordu bunu ama yanlis bir sey yapmış gibi erkekler geri duruyordu bosandim deyince. Yani kadin yanlis bir karar verdi ondan döndü ve zina yapmadan helaliyla birlikte oldu diye sirt ceviriyorlardi kadına. Yani bu ulkede her b*ku yiyen kadinlar bekar diye degerli oluyor ama helaliyle yapan ve evliligi surduremeyen kadinlar 2. El oluyor daha da bekar erkek istemeye hakki yok gibi davranılıyor.
Erkeklerin tavirlarina dayanamadigindan, bakti ki dürüst olmak erkeklere yaramiyor. Sonra evlendigini söylemedi bir erkek arkadasina. Bizde ses etmedik. Pek cevremizde yok zaten, akraba vs falan. şu an o kisiyle evli. Baktigimiz zaman kandırmış gibi oluyor, evet dogru da degil belki ama teyzemden hoslanmis, iyi de anlasiyorlar ama sirf evlendi diye ayrilmak hangi vicdana sığıyor?
Sonradan söyledi diye biliyorum teyzemin. Nişan zamani. Adam yine triplere girmiş ama teyzem konusup ikna edince ve durumu anlatınca evlendiler ama nikah tarihi falan ertelendi. Kadinlar evlenmis bosanmis bile kabul ederken erkeklere ne oluyor?
Durust olunca da sirtlarina dönüp gidiyorlar. Teyzemde istemezdi, bizde istemezdik boyle olmasini ama bazen demek ki bazi seyleri de soylemeyeceksin insanlara, ozellikle erkeklere. Huzur için, bir seylerin yolunda gitmesi icin tamamen seffaf olmayacaksin demek ki. Cunku haketmiyorlar ve anlamiyorlar yani.
Benim yabanci erkek arkadasim da oldu en seffaf oldugum kisi o oldu. Bizim erkekler cok yargılıyor her konu da. Adam gecmisimi merak bile etmedi ama ben soyledim, hicbir tepki vermedi, aynen devam ettik, bana zerre tavrı degismedi. Olmaz, ben boyle yapamam, onlarla karsilarsam ne olur triplerine hic girmedi.
Simdi ise ara verdik. Eger islerini ayarlayip turkiyeye gelebilirse tekrar baslamayi düşünüyoruz. Yani bizim erkekler tek kendileri yapabilir, kendileri evlenirse sorun olmaz, kadin bosanirsa dul olur erkek bosanirsa bekar olur, bir ton sacmaliklari var.
Bir de bu gibi hassasliklari bir tek turk kizlarina var. Kiz yabanci oldugu an bu hassasliklar yok oluyor. Kiz yabanci olunca bekaret onemli olmuyor, yabancilar 15 yasindan beri bu işlere basliyorlar, yabanci hatunlarin yattigi erkeklerin haddi hesabi yok. Ama turk kizi olunca yapamam, seninle evlenemem, cocuklarima anne yapamam.
Ama rus ya da baska milliyetten kiz olunca ne bekaret kaliyor, ne tonlarca erkekle yatmasi kalıyor, ne annelikleri sorgulanıyor. Butun hava civalari turk kizlarina karsi kusura bakmayin ama.
Dürüstlukte yaramiyor bizim erkeklere. Illa iş cevireceksin arkalarindan. Evlilik yaptigini gizleyeceksin, bakire degilsen bakireyim diyeceksin, dürüst olunca hakediyorlar mi, anlayisla mi karşılıyorlar sanki? Ha kendisi bir sey yasamadiysa hak veririm ama kendisi bir seyler yasayip kadin yasayinca zoruna gitmeleri gercekten iki yüzlülük.
Benim dayim da turk kizlarina sallar dururdu. Kendisi de antalyalardan falan donmezdi. Evlenecegim kadin temiz olacak, cocuklarima oyle anne getiremem, sevgilisi bile olmayacak kafasindaydi. sonra gitti ukraynaliyla evlendi.
Yengeyle konustum, kadinin sey kadinlardan farki yoktu. Ama turk kizi degil ya sorun yok dayim icin.(ve cogu turk erkegi icin yukarida dedigim gibi bu boyle. Sadece dayim icin degil) Bir tek turk kizi temiz olabilir, yabanciysa sevgili olmasini birak, kucaktan kucaga gezmesinde sorun yok. Sonra da bosandilar zaten.
Turk erkeginin çilesini de turk kadini cekebiliyor bir tek zaten. Ilk basta yabanci hatunlara turk erkegi sahiplenici, erkek gibi erkek geliyor ama biraz taniyinca, ayni evde yasayinca, anasinin biricik oglu oldugunu, asalak sekilde yetiştirildiğini, hicbir işini kendi halledemedigini, dengesizliklerini, kisisel bakimin fazlaca eksik oldugunu görünce boşanıp gidiyorlar. Cocuk varsa cocugu da alip ülkesine dönüyorlar kimsenin gozunun yasina bakmadan.
Cevremde cok gördüm yani. Ama turk kadini cocuga ragmen kendi ayni sehirdeki babasinin evine bile donmuyor, cocuklar kotu etkilenmesin, babasindan ayrilmasin diye. Yıllarca cocuklar icin yanindaki ay*iya katlanan cok turk kadını var.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTörene ettiğin ve bir daha yapmayacağın bir şeyi Allah örtüyor sen neden Allah ile senin aranda bir sırrı gidip bir kula anlattın ki? Senin birliktelik yaşamama takılmış ama evlenmeden önce seninle birlikte olmayı düşünüyormuş bu ne perhiz ne lahana turşusu derler. Kendisi yaparken iyi kadın yapınca kötü kadın. Bence sen onun ayrılmasını beklemeden ayrıl ki daha fazla acı çekme. Yoksa seni çok kıracak ayrılırken söyledikleri
231 Yorumla
Soran+1 yılTavırlarından sonra ben de çok pişman oldum söylediğim için ama dediğim gibi rahatsız ediyordu beni bu durum ve kötü hissediyordum yalan söylemiş gibi oluyordum bi nevi o yüzden beni olduğum gibi kabul etsin istedim yanlış düşünmüşüm
Soran+1 yılSizden bişey rica edebilir miyim ben şu an ona ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama nasıl bi mesaj atacağımı bilmiyorum şu an kafam çok dolu nasıl bir mesaj yazmalıyım sizce
Cevap sahibi+1 yılEvet yanlış düşünmüşsün çünkü tövbe etmişsin ve bir daha yapmayacağını söylemişsin. Belki bundan sonra senş kabul etmiş gibi görünüp kullanacak bilemezsin bunu. O yüzden tövbenin arkasında dur kendini kullandırma ve ayrıl. Şimdi değilse bile ilerde sorun yapacak ağır gelecek ona
Soran+1 yılHaklısınız bi daha asla söylemem kimseye çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için
Cevap sahibi+1 yılTabi ki. Ona şöyle söyleyin:
Ben senin şuanda kabul etsende ilerde bu durumun iş ciddiye bindiğinde sana daha ağır geleceğini ve o zaman ikimiz içinde çok daha kötü olacağını düşünüyorum. Zaten bana inanmadığın ortada. İnanmadığın gibi başka şeylerle itham ediyorsun. Dediğin gbi olsaydı zaten hiç söylemezdim ruhun bile duymazdı. Ben sana değer verdiğim için ve içim rahat etmediği için anlattım ama sende aynı düşünceyi göremiyorum. İşler daha kötü olmadan bu ilişkiyi bitirip yollarımızı ayırırsak ikimiz içinde iyi olacak
Soran+1 yılMeleksiniz gerçekten Allah ne muradınız varsa versin çok sağolun🙏🏻❤️
Cevap sahibi+1 yılAmin çok sağol canım 😘 Allah hakkında hayırlı ve güzel şeyler versin. Hiç üzme kendini ve ciddi bir ilişkin olursa bile söyleme. Bununla ilgili çok güzel bir olay var aslında, onu okusan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi 😊 kendini kimseye ezdirme ve kullandırma
Soran+1 yılHangi olay olduğunu söyler misiniz ben okuyayım
Cevap sahibi+1 yılYanlış olmasın Hz. Ali ya da Hz. Ömer çok güzel söylüyor ne yapılması gerektiğini. Birisi geliyor diyor ki efendim benim kızım zamanında şöyle böyle günahlar işledi başkalarıyla olup zina yaptı sonra tövbe etti dinine döndü çok güzel işler yapıyor ve şimdi bir talibi çıktı ona bu durumları anlatmalı mıyım, sahabe diyor ki kızın tövbe etmiş Allah tövbesini kabul etmiş sakın gidip bunu başkasına anlatma. Eğer anlatırsan seni bulur kelleni alırım gibisinden bir şey diyor. Yani taa o zaman bu soruyu sormuşlar ve güzel bir cevap ile karşılık almışlar. Allah merhamet eden affedendir, sen gönülden tövbeni edip tövbende ısrarcı ol Allah’ın izniyle hem karşına güzel insanlar çıkar hemde Allah günahlarımı affeder örter ayıplarını
Soran+1 yılGerçekten hiç bu olayı duymamıştım ama bana umut oldu çok teşekkür ederim tekrardan bana yol gösterdiniz şu an içimden size sarılmak geldi o kadar dolmuştum ki içimi rahatlattınız çok sağolun umarım hayatınızda istediğiniz her şey gerçekleşir canı gönülden istiyorum bunu siz benim içimi rahatlattınız Allah’ta sizin içinize ferahlık hayatınıza mutluluk katsın ❤️
Cevap sahibi+1 yılAmin canım çok sağol😘 hikayeyi araştırabilirsen eğer belki altında başka şeyler görürsün için biraz daha rahatlar❤️ Allah yolunu bahtını açık etsin
Soran+1 yılAminnn sizin de Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin dediğiniz gibi araştırırım ben de çok sağolun❤️
- +1 yıl
Bu anlatılanları okuduktan sonra gittim güvenilir kaynaklardan baktım cidden çok uzak geçmişinde günah olan zinayı işleyen kişi bu durumdan pişmanlık duyup içtenlikle tövbe etmişse bunu evleneceği kişiye söylemek zorunda değilmiş çünkü acik acik yıllar önce yaptığı bir günahı birine söylemek doğru kabul edilemezmis sen yıllar önce bir günah işledin sonra tövbe edip bir daha o günaha bulaşmadin tamam bitmiştir o artık senin ile Allah arasında bir sır nunu kimseye söylemem gerekiyormuş. Eğer karşıdaki kişi senin bekaretini öğrenmek istiyorsa sizin evlenmek istediğiniz kişi ben değilim diyip oradan uzaklaşman gerekiyor o anlar zaten öyle dedikten sonra. yok işte şu zamanda şu kadar kişiyle oldum demek dogru kabul edilemez
- +1 yıl
@nazlıyldz ben bakire olmayan zina yapan kadınla evlenmek istemiyorum çoğu erkek de benim gibi düşünüyor
- +1 yıl
@nazlıyldz tamam uygun biri değilse zaten kapı orada ona kim uygunsa onla evlenir
- +1 yıl
@nazlıyldz evet öyle demesi de iyi bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@İstif01 araştırmadan bilmeden etmeden yorum yapmayın bir dahakine. Beni ne ile suçladığınıza bakın. Önce araştırın benim yanlışım varsa gelip sizin yanlışınız var insanları yanlış yönlendirme deyin. hakkımı helal etmiyorum bu söylediğiniz ithamlardan dolayı
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ araştırın sonra gelin yorum yapsın
Cevap sahibi+1 yıl@Moddelen tüm yorumları okuyup anlayıp öyle cevap verin.
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ ben bir daha yapmazsa gerçekten tövbe ederse söylemesin dedim. Yapmış yapmış tövbe ederse zaten tövbesi kabul olmaz ve karşısındaki kişi söylemese bile anlar. Biraz mantıklı olun.
Cevap sahibi+1 yıl@nazlıyldz evet bende bundan bahsettim bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşların içi pis olduğu için farklı yere çekiyorlar. Sürekli yapıp tövbe ederse zaten ne tövbesi kabul olur ne de karşısına iyi biri çıkar. Benim ne söylediğim senin ne anladığın diye bir laf var.
- +1 yıl
@nazlıyldz ben öylesini de gördüm işte
+1 yılkatil mi edeceksin beni ne ya
o zaman kaldıramayacağı şeyler varsa hiç başlamasaymış
anlamıyorum gerçekten de sen doğru olanı yapmışsın dürüst davranmışsın resmen yalana teşvik bu! sanki onun varlığını mı biliyordun sen ondan önce yaşanmış bişeyler00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
63Cevap
+1 yılKendi sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi pozisyon almış ve buna göz yummuşsun senin üstünde üstünlük kurmaya çalışıyor işine geliyorsa aslanım de benim geçmişimden bize zarar gelmez. popişin yiyorsa sen anlat bakalım grçmişte yedigin nanaleri. Laflarından anlaşılıyor ki (ben anlarım) sende az degilmişsin siz yapınca helal olsun biz yapınca vah vah...
Aynen böyle konuş ayrılmak istiyorsada ayrılsın bu kafa seni yorar...
Gerçektende seviyorsa da zaten anlaşıp yolunuza devam edersiniz. Sen degil onun seni kaybetceginden korkması lazım...
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️🩹
- +1 yıl
Rica ederim umarım az bir şey adamlık sevgi vardırda içinde seni üzmez anlaşırsınız.
+1 yılDostum böyle düşünenler genelde olurda bir daha geri dönerse sadece seninle birliktelik yaşamak için doner asla kafası ileriye sarmaz eğer seni gerçekten sevseydi takılmazdi geçmişe bence senin kendini geri tepmen lazım yapacak bir şey yok ve bundan sonrada kiminle bir iliskiye baslayacaksan baştan söyle yani senin birileriyle birlikte olman sorun olmamalı kendiside diyor ya ben senin anlarım kiminle ne yaşadığını sorsana sen nasıl anlıyorsun bu kadar hemen anladığını demek oda yapmış bas tekmeyi bas
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi sen söylemeseydin zar harici anlaması imkansızdı. Hatta bazen zar bile anlaşılmıyor. İkincisi kendisine sor bakalım geçmişi ne kadar temizmiş. Biz seninle ilişkiye girseydik anlardım diyen birisi mutlaka daha önce ilişkiye girmiştir. Şimdi seninle ilişki yaşayıp ayrılmaya bakacak. Bence erken davran tekmeyi at. Karakteri bozuk gibi geldi bana çünkü.
32 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi gerçekten
- +1 yıl
En iyisi kurtulmak olur böyle insanlardan. Kendi geçmişlerine bakmadan insanları yargılama cesaretini kendilerinde buluyorlar. Üstelik sen daha fazlasını yaşamışsındır diyecek kadar da alçalıyor. Daha fazlasına müsaade etme bence
+1 yılSöylemeseydin diyenleri ben anlamıyorum. Bunu sıkıntı edecek birisiyse eğer en başında ayrılmaları en mantıklısı zaten. O yüzden kızın söylemesi çok çok mantıklı bir şey olmuş bence. Adam da zaten a*ptalın tekiymiş yani tavrından belli😄 Ayrıl hayatım sen seni yerim
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için ❤️
+1 yılÖncelikle en doğrusunu yapmışsın anlatmakla. Bence de her iki kişide ayrıntıya girmeden geçmişini kısaca özetlemeli. Karşındakinide eleştirmiyorum olabilir her insan farklı düşünebilir, seni geçmişiyle kabul edemiyosa yapacak bişey yok, ilerde daha problem olur, bu ilişki devam etmemeli bence. Ayrıca bence sen daha fazla erkekle beraber olmuşsun demesi sana olan güvensisliğini gösteriyor. Bir ilişkide güven olmazsa hiçbişey olmaz. İlişkinin en temel esası güvendir. O varsa vardır o yoksa yoktur. Hakkında hayırlısı duygularını kenara bırak mantıklı olanı yapmaya çalış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben burada herzaman bu konu üzerinde kendimi paralıyorum bir kızın geçmişi geleceğini belirler bugün herşeyi yaşarsanız ileride gerçekten yuva kuracağınız bir insan çıkar ve bu sıkıntı olur bugün olmasa yarın mutlaka olur geçmişiniz sürekli önünüze konur ya da çıkar erkekler bugun benim için sıkıntı değil der evlenince en ufak kavgada bunlar onunuze konur oyuzden. Genç kızlar yaşadıkları ilişkiye gerçekten dikkat etsinler evlilik öncesi birliktelik yaşamalarıni doğru bulmuyorum her şey yaşında ve zamanında yapılması taraftarıyım sizin yorumunuza gelucek olursak bunu dürüstçe söylemeniz en doğrusu olmuş çocuk bunu kabul eder ya da etmez kendi düşüncesi ama en azından vicdanen rahat olursun hskkinda hayırlısı olsun ne diyim her şey gönlünce olsun inşallah 🌹☘️🌹☘️🌹
34 Yorumla- +1 yıl
@Berkay03_ tm da ben de doğru değil bu durum diyorum iki cins içinde yanlış siz erkenden herşeyi yaşayıp tüketiyorsunuz merak edeceğiniz ya da yaşamak isteyeceginiz bir şey kalmıyor ki siz evkensenizde mutlu olamazsınız çünkü çeşide alışmış bir insan tek cesitten çabuk sıkılır bu seferde evlilik yürütemezsiniz sudan sebeplerle evliliği bitirme yoluna girersiniz ben bunları anlatmak istiyorum size bu erkek içinde aynı ama kadin için dahada kötü bir durum bizim toplumuz bunu kaldırabilecek bir toplum değil ahlak ve değer yargılarına ters düşüyor kadının adı var derler çünkü toplum erkeğin yaptığını hoş görüyor ama kadınının kini görmüyor çünkü kadın namus abidesi görevi verilmiş bu asırlardir bu şekilde gelmiş ve böylede gidiyor
+1 yılO kadar kendiyle çelişen cümleler ki. Madem baştan bilse seninle olmazdı nasıl oluyo da “o kadar değil daha fazla kişiyle yattığından eminim” diye düşündüğü biriyle oluyor? Bu ne lahana bu ne perhiz. Saçmalığın daniskası.
Ayrıca ilişkinin daha 1. ayındasınız zaten en başında söyleseydin ne ya daha ne kadar başında söyleyebilirsin ki. Birlikte olmadan önce de kimseye geçmişini, özelini, mahremini açıp bilgilendirmek zorunda değilsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylediğin için mert birisin bu seni kaliteli bir insan yapar. Günahlarından pişmansın tövbe etmişsin buda yaptığın yanlışın farkında olduğunu gösterir. Ne olursan ol yine gel. Diyen sonsuz kudrete gitmişsin içten bunu yaptıysan Allah affeder büyük ihtimalle. Ama erkek arkadaşın kaldıramaz o bir insan neticede tabiki kendisi koruduysa bu konuda isteme hakkı var onun dışında bu hakta doğmaz. Kısacası değerli bir bireysin, yaptıklarından sana verilen zaman içinde yaptığın tercihlerinden sen sorumlusun sonuçlarına sen katlanacaksın. Evlilik 2 kişinin aldığı bir karardır. Karşı tarafa uymayan bir yan varsa kısa yoldan dönmek iki tarafında hakkıdır. Kaldıramayacağına kannat ederse zorlama yoluna bak gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söyleme elbette ama zina yaptım diyede günahlarınada şahit yazdırma 👍 Günümüzde dedeler bile evlenmek isterken once bakire kız istiyor, olmadı kocası ölmüş olsun diyor. Son tercih boşanmış kadın oluyor onun dışında evlilik öncesinde cinsellik yaşayan kadınla erkekler ciddi bir birliktelik istemiyor. Kullanıp bir başka adaya geçiyorlar. Zar önemli değil diyen bir erkek bulduğunda nikah masasına oturmaya razıysa içine siniyorsa evlen 👍 zar diktirme vs onlar hikaye 👍 öyle erkekler var ki kadının yürüyüşünden ne kadar kullanıldığını ne sertlikte kullandığını anlıyor.
122 Yorumla- +1 yıl
Yok artık nasıl anlıyor ya oha
Cevap sahibi+1 yıl@babilgüzeli Ben bunu ilk defa duyduğumda lise öğrencisiydim ve hassitttir lan olur mu hiç öyle dedim 👍 sonra etrafımdaki kızlara dikkat ettim genelde yüzlerinde masumiyet vardi. Sevgilisi olduğunu bildiğim ve seks konusunda rahat olan (anal, oral ve vajinal) masumiyet olmadığı gibi ağızları bozuk ve hiç utanma duygusu yoktu. Daha sonra yaşı daha ileri olan ve daha fazla sapkınlık yapan kadınlar (sert seks, grup seks, bdsm vs vs) bedenlerinde sadece zar yırtılması değil yapısal olarak birtakım sorunlar oluşuyor. Kızlar uzun boylu erkek istiyor fakat olayın gece yatak odası kısmını düşünmüyor. Uzun lafın kısası 100 kg erkek 60 kiloluk bir kadınla 2 yıl cinsellik yaşadığı zaman ister istemez yürüyüşü değişiyor ve erkeklerin bir kısmı bunu çok rahat anlıyor. Hele hele yanında beraber yürüdüğü bakire bir kız varsa işte o zaman çok daha net anlaşılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ 😅😂🤣🤣🤣 Penguen gibi yürüyorsa?
- +1 yıl
Oha vay anasını! Peki zayıf bir adamla beraber olsa? O zaman da mı değişiyor?
- +1 yıl
@Berkay03_ şu an bazı kızlara bakışım değişti
- +1 yıl
Çok zayıf kızlar var, onlar için de mi geçerli bu
- +1 yıl
@babilgüzeli evet
- +1 yıl
@Berkay03_ tamamdır
Cevap sahibi+1 yıl@babilgüzeli Erkeğin zayıf olması elbette kadının daha az etkilenmesi anlamına geliyor. Ayrıca bacaklar ayrık olması bazen kilo bazen genetik ile ilgili olabilir. O konuda kimsenin günahını alma derim 👍 bu noktada kesin bilgi hor kullanımdan kaynaklı penguen gibi yürüyüş..
- +1 yıl
Tamamdır, teşekkür ederim ikinize de
Cevap sahibi+1 yıl@babilgüzeli Hayır yaa zayıf kızların bacak arası tabiki açık olacak 👍
- +1 yıl
Ben de öyle düşünmüştüm sonuçta kiz bir deri bir kemik yani. Ama balık etli kızların açıksa bakire değil diyebiliriz? + penguen yürüyüşü
- +1 yıl
@babilgüzeli aleyna tilki güzel bir örnek onun resimlerine bak
- +1 yıl
@Berkay03_ tamam anladım
Cevap sahibi+1 yıl@babilgüzeli Bacak arası açıklığı bedenine hakim bir kadın tarafından çok kolay çözülür ki balıketli bir kadın ya da kalın bacaklı bir kadın bunun üstesinden gelmek için çokta uğraşmaz. Oysa zar yırtılır ve beden zorlanınca yürüyüş bozuluyor. p*rno yıldızı olmayan bir kız ilk anal yaptığı zaman oturamaz.
- +1 yıl
Tamamdır, sağolasın
ne yapabilirsin ki, geçmişe dönüş var mı hayır yok, yaşa birlikteliğini, hangi yüzyıldayız? o ne yapabilir, evet keşke önceden söyleseymişsin ama milletin geçmişine de karışılmaz ya.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten
Kendisi mesela ilerde senin kac kisiyle beraber oldugunu anlarim dediyse kim bilir kendi gecmisi nasildir? Zaten gecmisten birisi gelip erkek arakdasina laf atsa bile bunu takmamasi lazim, neticede ondan önce olan birsey. Ayrica erkegin gururu varda kizin gururu yokmu, aynisi onun eski sevgilileriylede senin basina gelebilir. Eski kiz arkadaslari sana gelip ben sevgilinle eskiden sunu sunu yaptimda diyebilir ama önemli olan bunlara kulak vermemek ve bunu baskalari söylemek isteyince hemen susturmak. Kendini hic kötü hissetme, zaten bu zihniyetle düsünen bir erkekse kendisi ayrilmaniz daha mantikli olur cünkü gercekten geri kafali zihniyetli gibi algiliyorum sevgilini anlattiklarina göre.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılYa bizim erkekler avrupalilar gibi kizlarla takilmak sevgili olmak istiyor ama dogu kulturuyle yetistigi icin sevgilisinin eski sevgilisi olma ihtimaline katlanamiyorlar... aslan parcasi sen bu ulkede bir kizla cikan ilk ve tek kisi olamazsin... bence gayet durust bir kizsin arkasindan is cevirmemissin de iste o anlayis bu arkadasta yok gibi... insanlar hata yapabilir
10 Yorumla Bence doğru olanı yapmışsın tebrik ederim. Çünkü yarın bu içinde bulunduğunuz durum dahada derinlik kazanır o değil belki ama siz bu ilişkiye çok başka bir umut bağlar beklentiyi yükseltirdiniz ve sizi o durumda bıraksaydı inanın düşüşünüz çok çok daha sert olurdu. Siz dürüst olmuş olanı anlatmışsınız bunun için ah vah etmeyin bırakın düşünsün hazmetmeye çalışsın velevki dönmez ise siz dürüst olduğunuz için bir şey kaybetmemiş olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Erkekler ilişkiye girdiği gibi kadınların da ilişkiye girme hakları vardır sonuçta bu bir geçmiştir karşındaki insan çok cahil bir insan cahil insan olduğu için de soyut bir şekilde geleceği hayal ediyor bu kişiye zaman falan tanıma direk bitir ilişkini zaten bu lafları söylendikten sonra bir daha olamazsın bu kişiyle kendi değerini bil ve kendini yargılama geçmiş geçmişte kalmıştır senin değerini bilecek kültürlü insanlar karşına çıkacaktır bunu sakın unutma10 YorumlaKadın olduğun için mi utanıyon? Boş ver böyle sığırşarı. Gitsin otzbir çeksin bol bol. Düşünöesi lazımmış.
Sen hayatına bak, gmişin de "kirli" ya da "hataşarşa dolu" değil. Genç, sağlıklı ve çiftleşme çağında bir kadınsın, sevişecen tabi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn baştan söylesen bu defa oda cinsellik için senle olur ayrılırdı yazdığına göre gene aynı yola gidecek bu ilişki bu devirde bu tarz şeyleri göze alarak bir ilişkiye başlamak gerekiyor artık çünkü artık evlilik dışı ilişki yaşamayı normal bir şey gibi görür oldu insanlar ama böyle bir şeyi sindirmek kabullenip bir hayatı o kişi ile paylaşmak gerçekten büyük bir özveri isteyen bir şey kolay kolay indirilecek bir durum değil
10 Yorumla
+1 yılTövbe ettiysen ve pişmanlık duyuyorsan anlatmayacaktın. O seninle Allah arasında kalmalıydı. Sorunu sonuna kadar okudum ve erkek arkadaşının dediğine de biraz hak verdim. Geçmişinde olan birisi eşinle bunları yaşamıştım zamanında dediği zaman ortalık karışır işte.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Boş konuşmuş gerçekten seven adam asla geçmişe bakmaz. karşısına da oyle biri çıkacak olursa da koyar kafayi yatırır yere. bak bakim ondan sonra konuşacak bir ağız nefes alacak bir burun kaliyor mu şahsen ben olsam yapardim. ha şu da var gerçekten doğru söylediğine eminsem ve buna değecek biriyse. yaparım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurust olmussun daha ne yapacaksin ki o da bunu istemiyorsa daha yumuşak bir dille söyleyebilirdi inanmiyorum ne demek acik yüreklilikle soylemissin zaten bunu söyleyen insan neden yalan söylesin yalan soyleyecek olsa bunu söyler mi kusura bakma ama. tam bir embesilmis
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla reaksiyon vermiş bence. Daha fazla kişiyle olmuşsundur demesi fazla kırıcı ve ithamlı. İlerde beraber olduğunuzda ne kadar birliktelik yaşadığını anlayamaz tamamen uydurmuş bir sağlıkçı olarak söylüyorum erkeklerin bir bok anladığı yok.
Zaman istemiş belki daha iyi düşünce özür dileyip geri dönebilir. Ama bir özür borcu olduğunu unutma.
Her insanın geçmişi vardır kötü ya da iyi. Yaşadıklarına pişman olup ona değer verdiğin için doğruları söylemen seni hatalı yapmaz. Bence insanlar her ilişkide önceki hayatı sorgulamayı bırakmalı...01 Yorumla
+1 yılGeleceğini geçmişinle kurmayacağı için, ona zaman vermenin bir manası yok. Herkesin geçmişi var. Hatalar var, aldığı dersler var. Büyümek bu değil mi zaten?
Hata yaptıkça büyüyor, büyüdükçe başka hatalar yapıp daha da büyümüyor muyuz?
Kendisi sütten çıkma ak kaşık mıymış? :)
Baktın olmuyor hiç uzatma.
Geleceğini geçmişine bakarak kuran biriyle birlikte OLMA!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafa karışacak bir durum yok. Bu genç sana arkadaş, dost, sevgili… hiç birini olamaz. Sana da tavsiye vereyim, hiç kimseyi senin önceden yaşadığın ilgilendirmiyor. Geçmiş orada kaldı ve bitti. Gereksiz konuşmalar yapmak büyük hata.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onun ilişkisi olmamışsa kabul etmemesi normaldir.
12 Yorumla
Soran+1 yılSence ilişkisi olmasa bana ben senin o kadar insanla ilişkin olmadığına daha fazlası olduğuna adım gibi eminim sen söylemesen bile ben gördüğümde anlardım der miydi?
- +1 yıl
Zarf atıyor da olabilir. Eğer doğrudan demediyse ilişkim var diye iftira atmamak lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünen birinden olmaz. İleride bunu senin başına kakar. Ayrıca seni gerçekten sevmez böyle biri. Eminim o da seninle birlikte olmaya çalışır, birlikte olduktan sonra da yoluna bakar. O yüzden en baştan bitir derim
10 Yorumla Yani geçmişinden bahsetmende sorun yok ama geçmişinde işlediğin günahları anlatarak şahitlik etme, karşındaki kişi bu sebeple üstünlük sağlamış olur ve bu demek ki herkes kendine yakışanı yapar 🤌
10 Yorumla
+1 yılİstediğin kadar doğruyu söyle, o bunu bahane edecek ve hayatına olduğu gibi devam edecek. Seni manipüle edip kendine bağlayacak, suçlu hissettirecek. Sonuç olarak o hayatını yaşarken senin hayatın zindan olacak.
Direkt bitir ve hiçbir iletişim bırakma. Kendine, yaşadıklarına değer ver. Ne olursa olsun.
11 Yorumla
+1 yılBasit ayrıl. Sana bir tavsiye vereyim; senin geçmişini önemsemeyen ve dürüstlüğüne önem veren bir insanla birlikte ol.
O şimdiden seni kafasından atmıştır inanan. En fazla takılır sıkılınca bırakır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBununla ilgili bir hadis duymuştum kadının birisi de sizin gibi daha öncesinden birliktelik yaşamış ve bunu evleneceği insana söylemek istiyor bunu Peygamberimizi soruyor ve Peygamberimiz söylememesi gerektiğini söylüyor Keşke söylemeseydin Sonuçta tövbe etmişsin Allah'la senin aranda olan bir günaha şahit tutmasaydın keşke
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum ama böyle bir hadis duymuştum o zaman kendisi gibi ilişkiye girmiş birisini bulacak da bazı erkekler kendileri 10 tane kadınla birlikte oluyor ama kadın bir tane erkekle birlikte olsa Onunla beraber olmak istemiyor
- +1 yıl
@Berkay03_ gerçekten emin olmadığınız din konularında hüküm vermeyin kardeşim Allah muhafaza yanlış sonuçlara neden olabilirsiniz haram ve helal noktasını iyi araştırmadan insanları dinden uzaklaştırmayın çok rica ediyorum sakın bu yorumumu yanlış anlamayın sadece ince mesele olduğu için sizi bilgilendirmek istedim kalın sağlıcakla.
- +1 yıl
@Berkay03_ kaçıncı ayet peki bilgi verebilir misiniz?
- +1 yıl
@Berkay03_ tamam teşekkür ederim hemen bakıyorum
- +1 yıl
@Berkay03_ evet Nisa suresi 3 ve 5. Ayette var fakat devamında eğer zinaya devam eden kişilerse haram olduğunu tövbe edilmişse sakınca olmadığı da belirtiliyor.
Burada benim hoş gördüğüm düşünülmesin bu olaylara karşı sadece tövbe edilmesi açısından sormak istedim. - +1 yıl
@Berkay03_ bende onu söyledim evet o yüzden zaten sordum size ben sandımki ayette tövbe etsende etmesende haramdır diye sandım o yüzden de irdeledim
- +1 yıl
@Berkay03_ tabi ki öyle ben aksini iddea etmedim
Cevap sahibi+1 yılAllah her türlü günahı Tövbe ettikten sonra affediyor kul hakkı dışında mesela Peygamber Efendimiz amcasını katleden vahşi bile İslam'a kabul etti �slam Hristiyanlık gibi veya diğer dinler gibi değil tövbe ettiğiniz zaman ki gönülden ve gerçekten tövbe ettiğiniz zaman Allah günahlarınızı affeder boşuna dememiş Mevlana Ne olursan ol gel diye
Cevap sahibi+1 yılTabii ki senin fikrin Ben de aynı şekilde evleneceğim insanda evlenmeden önce daha önce hiçbir kızla ilişkisi olmamasına dikkat ettim Allah'a şükür eşim de benim gibi çıktı Rabbim sen de gönlüne göre birisini çıkarsın karşına
- +1 yıl
@Berkay03_ maalesef ki öyle aynı şekilde bende düşünmem bir erkeği Allah herkesin kalbine göre nasip eylesin
- +1 yıl
Öncelikle kişinin zina yapıp yapmaması Allah ile onun arasında ona bir sözümüz yok ancak duymuştum diyerek fetva verilmez çünkü senin söylediğin gibi bir şey yok.
Evlenecek kişiler birbirlerine dürüst olmakla yükümlüdürler ve geçmişte nasılsa yaptım söylemem demek gibi bir durum da söz konusu değildir dinen.
Diğer hanfendinin söylediği ayet numaraları da yanlış çünkü Nisa suresinde zina ile ilgili olan ayetler 15. ayetten itibaren başlar ve orada kesin kabul olan tevbenin de bilmeden işlenen günahlar için olduğunu diğer günahların tövbesinin kabul olunup olunmayacağına Allah katında karar verileceği belirtilir yani tevbe ettin her şeyin üzerini çiz olayı İslam dininde yoktur.
Nur suresinin 3. ayetinde kesin hüküm verilmiştir.
5 ayetindeki tevbe getirenler olarak kastedilenler 80 değneğr maruz kalıp yalan şahitlik eden kişilerdir yani 3. ayette bahsi geçen zina eden kişiler değillerdir.
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte işlediğiniz ve pişman olup tövbe ettiğiniz bir günahı, ne olursa olsun evleneceğiniz kişiye söylemeniz gerekmez ve doğru da değildir. Çünkü dinimiz günahların gizlenmesini emretmiştir.
Sorularla İslamiyete aldim- +1 yıl
Sorularla İslamiyet sayfasının kendince yazdığı fetvaya bakarsan söylediği şeyleri hiçbir dine hükme dayandırmamış.
Bir dinde bir konuda dini ayet varsa ve bir başka ayette bunu iptal etmiyorsa ayete bakılır.
Yani sorulan soruya verilen cevaba baktım ve cidden böyle yanlış fetva verip dini doğru buymuş gibi göstermeleri büyük hata. - +1 yıl
Bu arada şunu belirteyim zina etmeyen kendi rızasıyla zina eden kişi tevbe ettiyse onunla evlenebilir bunda sakınca yoktur ancak zina edenin yalan söyleyip evlenmeye çalışması dinen de etik olarak da günahtır kastettiğim bu.
Yoksa karşıdaki kişi seviyordur ve diğer kişi de pişmandır günahından ve dürüstçe söylemiştir o zaman evlenmesinde 4 mezhebe göre de sakınca yoktur.
Yani sen doğruyu söyledikten ve pişman olduktan sonra gerisi iki kişinin birbirine anlayış gösterip göstermeyeceğidir.
Cevap sahibi+1 yılBir tanıdığımız dul bir kadınla severek evlendi bazen kavga edince bunu yüzüne vuruyor insanı nefsi şüpheye düşürebilir. Adam bunu evlenene kadar kabul edip sonra pişman olabilir. Bunu eşinin yüzüne vurabilir vs vs
- +1 yıl
Bu karşıdaki kişinin karakteridir işte dini hükmü bağlamaz, kastettiğim bu.
Bir erkek ya da kadın karşıdakini bilerek kabul edip üzerine her işine gelmediğinde bunu onun yüzüne vuruyorsa karaktersizdir zaten.
+1 yılpopona tekmeyi bas ya bi de utanmadan uzun uzun yazıp sormussun
34 Yorumla- +1 yıl
g*tune
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. ay ne banel bir acıtasyon, bu kadar geri kafalı bi herif görmedim. birde kendisine acıtasyon yaratıp savunuyor. bu zihniyetle hayat devam etmez. bırak gitsin.
113 Yorumla
Soran+1 yılZina yapan erkek oluyor da neden zina yapan kadın görünce geri kaçıyorsunuz hepimiz insan değil miyiz
Soran+1 yılKardeşim ben de diyorum ki bu dediklerin bi kadın için değil sadece sen de erkeksin sen de yapmayacaksın o zaman
Soran+1 yılSanane be kimin nasıl bi hayat yaşadığından sanane her insanın yaptığı yorum altında boş boş konuşup durmuşsun sen mi sorumlusun milletin sevabından günahından sana doğru gelmiyo olabilir ama insanların düşüncelerine saygı göstermek zorundasın @Berkay03_
- +1 yıl
Fikrime saygılı değil sen git başkasının altına yorum yap. Sen benim yorumumun altına zina yapan kadınla evlenmek istemiyoruz dersen ben de sana gereksiz sperm derim bu kadar basit. Kişisel gelişimini tamamlayamamış bir insanın verdiği cevaplar bunlar. Dediklerimde sonuna kadar haklıyım sen tam bir üretim hatasısın. 😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yok yakınken söylemişsin işte, geçmiş geçmişte kalmış gitmiş. bu saatten sonra senin yapabileceğin pek bir şey yok.
10 YorumlaKusura bakma adam haklı söylediği şeyler doğru en başından bunu bilmeliydi. Duygusal bağ kurup sonra söylemek etik değil. Bundan sonra ısrar etmen yanlış. Başta söylemediğin için özür dile ve onun kararını bekle.
00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrıl. Geçmişin daima sorun olur bu kişiyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zaten demiş sonunda önceden deseydin baslamazdık demiş demekki bu iş bitti
10 Yorumla
+1 yılBacım çok erken söylemişsin bence geçmiste yaşadıkların onu ilgilendirmez sonuçta o yoktu o zaman ve şnu hiç unutma gerçekten seven kabulleniyor ve geçmişi umursamıyor. Katil oluncak mevzu yok eğer biri ona öyle şeyler söylerse seni savunucak ben onu aldığimda temizdi dicek. Geçmiş için pişman olma hepsi iyi kötü tecrübeydi onu yaşaman gerekiyormuş ve yaşadın. Gönlünü ferah tut boş ver.
00 Yorumla
+1 yılSöylemen hata biraz özgüvenli ol hoçbir erkek o yaşa kadar karşısına çıkan cinsel muhabbetleri kabul etmemiş olamaz, kıskanır ama kendi yaotigini görmez insanlar, günümüzde çoğu ilişkide bu var, ve bence bu bir hata değil, kimsede geçmişinden ibaret değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun birliktelikleri olmuş mu? Eski erkek arkadaşım bana 2 yıl sonra söyledi çon kişiyle birlikte olduğunu bende vazgeçtim sen başında söylemişsin hep eğer pda olduysa ne düşünecek ama olmadıysa düşünmektw haklı
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ eğer sorduğumda yalan söylediyse takarım ben sorduğumda olmadı kimseyle dedi ama yalan söylemiş
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ erkeklerde bakmasın madem
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay03_ onla bunla yatan erkekten eş veya baba oluyor mu?
Soran+1 yılBöyle iğrenç bi zihniyet görmedim gerçekten @Berkay03_
Soran+1 yılBenim kimseye bi düşmanlığım yok ama senin kimlere düşman olduğun belli def ol git uzak dur benden ruh hastası
Bunu en başından sorun eden net olarak söylüyorumki seninle ciddi yola girmez, belki yanında kalarak oda faydalanmak ister ama ilerisini düşünmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle tahmin ediyordum teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle düşünen biri yarın öbür gün sürekli kafana kakar. Ayrıl gitsin. Dürüst davranmaşsın . Söylemeseydin nereden bilecekti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kendisi daha önce ilişki yaşamadıysa haklı. Bir sürü erkeğin altından geçmiş birini her erkek kabul etmez. Yaşadıysa ikna et.
00 Yorumla Geçmiş sevgiliye anlatılmaz her zaman yıpratır sizi senide onuda arkasından iş çevirmiş gibi hissetmekte saçma çünkü ondan önce yaşanmış şeyler bunlar
00 YorumlaGecmisinle ne ilgisi var onun? Arkasından is ceviriyo gibi hissetmene sebep olcak tek durum onu aldatman
00 YorumlaÇöpe at bu ilişkiye de üzüldüm adına yapacak hiç bir şey yok karakterli kadınsın tebrik ederim
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten nasıl hissedeceğimi ne yapacağımı bilemedim anlatabileceğim sorabileceğim kimse de yoktu sağolun
Soran+1 yılYa ben de onu anlamadım bana bir de şey diyor ben seninle ilişkiye girdiğimde kaç kişiyle birlikte olduğunu anlarım görünce zaten diyo
Soran+1 yılYa bi de o kadar çok güvenip inanmaya başlamıştım ki halleri hareketleri benimle ciddi düşündüğünü falan söylüyordu şu an berbat hissediyorum kendimi hatta keşke söylemeseydim değmezmiş demeye başladım bu tavrından sonra çünkü ne olursa olsun yanımda olabileceğini düşündürtmüştü bana
Soran+1 yılPeki çok özür dilerim fazla olucam belki ama bişey rica edebilir miyim şu an aklım çok sığ bi şekilde cümleleri kurarken bile 3 4 dakika düşünüyorum ben dediğiniz gibi onunla bağımı koparmak istiyorum ama nasıl bi mesaj yazmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben istek attım size
+1 yılYapmayın be bebeniniz bu kadar ucuz olmasın uzuluyorum. gercekten
Dönmez o seni olduğun gibi kabul edecek birini bulmalisin00 YorumlaSeni olduğun gibi kabul edemiyor. Ne yapacaksın geçmişi mi değiştireceksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama işte kafam karıştı bi an ne yapmam gerektiğini bilemedim
+1 yılGören de sanki eskortluk yaptın sanacak. Sevgilin boşa trip atıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence öyle birinden zaten uzak durman lazım. hayırlısı olmuş
10 Yorumla
+1 yılHikaye anlatmış... Seven adam ona mı takılır. Senin ona olacak sakatine bakar.
00 Yorumla
+1 yılOnunla geçireceğin bi sn bile vakit kaybı. Şimdiden ayrıl zaten sonu olmayacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani neden senin anlattığın kadar değil de daha fazla erkekle seviştiğini düşündü
00 Yorumla Bu yaşına kadar eline kız eli değmemiş sanırım erkek arkadaşının
00 Yorumla"Bana zaman ver" hmmm... Bana çok manidar geldi. Sende de ki "bana yol ver"
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılırdım. Bir kere ona ne? kendisi hiç mi birliktelik yaşamadı , ya saça sapan erkekler alıp bu kadar sevmeyin şımartmayın ya sanki kendisi Brad pit :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söylemen güzel ama erkeğin bakış açısı hoş değil. Bence bu zihniyetteki insan idan uzak dur
00 Yorumla pişman olup tövbe ettim demeseydin zaman istemezdi
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa uzak dur hep yüzüne vurabilir bu durumu
00 Yorumlabu gidişle tinder abazanlarıyla evlenicez zaten.
00 Yorumla
+1 yılSoyledigin iyi olmus yalanla is yurumez bi sekilde ogrenicekti ilerde
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sen dürüst davranmışsın. Kendisi hiç bişey yaşamamış mı? Seni yargılıyor. Bana zaman ver sindireceğim muhabbetleri yalan. Bu ilişkiden hayır bekleme. Üzülerek söylüyorum ayrıl. İlerde daha fazla üzülürsün yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kadının geçmişi erkegin geleceğine bakılır normal ama üst düzey kadınsa geçmişine çok bakılmaz varlıklı kendini yetiştirmişse
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime geçmişimi söyleyince "bana zaman ver" dedi. Ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler