Sevgilime geçmişimi söyleyince "bana zaman ver" dedi. Ne yapmam gerek?

Merhaba soracak kimsem olmadığı için size sormak istedim zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim öncelikle benim sorunum şu 1 aydır bi ilişkim var uzun zamandan sonra yüzümü güldüren bi ilişkiydi fakat geçmişimde istemli ya da istemsiz olarak cinsel birlikteliklerim oldu ve ben çok pişman olup tövbe ettim bunu sevgilimle henüz yeniyiz diye ona anlatmak istemedim ama bi yerden sonra artık bu konu can sıkıcı hale gelmeye başladı rahatsız ediyordu beni arkasından iş çeviriyormuş gibi hissetmek istemedim ve erkek arkadaşıma söyleme kararı aldım anlattım ona benim daha önce cinsel birlikteliklerim oldu dedim ne kadar oldu dedi söyledim inanmadı ben senin o kadar kişiyle değil daha fazla kişiyle birlikte olduğuna adım gibi eminim sen söylemesen bile biz seninle ilerleyen zamanlarda birlikte olsak senin ne kadar ilişkinin olduğunu anlayabilirim de ben dedi sonra biz ilerde nişanlanırsak senin o birlikte olduğun insanlar bana gelip ben onunla şunu yaşadım bunu yaşadım derlerse nolacak katil mi edeceksin beni dedi ve bana zaman ver benim için sindirmesi çok zor seni sevmeye başlamıştım sana değer veriyordum keşke en başında söyleseydin asla bi ilişkiye başlamazdık falan dedi ne yapmam gerekiyor şimdi benim kafam karmakarışık berbat hissediyorum
Sevgilime geçmişimi söyleyince "bana zaman ver" dedi. Ne yapmam gerek?