Yeme bozukluğu bir kızdan ayrılma nedeni olabilir mi?

Doğduğumdan beri genetik midir bilmem tıkabasa yeme bozukluğu yaşıyorum. İlaçlarını kullandım sonra düzelince bıraktık şimdi iki aydır tekrar başladım baya kez psikoloğa gittim ama ne zaman travmam tetiklense bir sene civarında kendimi 30 kilo almış bir şekilde buluyorum. 58 kiloyken gelen insanlar 90 civarındayken bana sanki uzaylı gibi bakıp çekiliyorlar.. 2 sene sağlıklı devam etsem 3. sene patlıyor. Zaten bu aşırı yorucuyken bir de böyle karşı taraflardan tepki görmek iyice tetikliyor. Boğazını tutsana la diyenler he canım biz de bu çarkın içindeyken fark ediyorduk... Bir günde alınmıyor bu kilo ve bir günde bozukluk düzelmiyor. Akrabalar falan için de geçerli ne zaman kilo alsam ay bu yine baya almış bakışlarıyla ezmeleri yetmiyor konuyu direkt aradan sokup biraz dikkat et almışsın yine belli oluyora getiriyorlar. İlişkilerim çöp etrafım çöp, sırf yatırım gibi görüp zayıflayınca yüzü güzel diye gelen mallar da çok oluyor. Kimseye de güvenim kalmadı niye böyle insanı kabullenemezsiniz ve size göre de yeme bozukluğu sorun oluyor mu?
Yeme bozukluğu bir kızdan ayrılma nedeni olabilir mi?