Biz düğünsüz evleniyoruz fazlasıyla paramız olsa bile
Nikahı kıy ver elini uzuuuun bir balayı tatili
En iyisi bence

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz düğünsüz evleniyoruz fazlasıyla paramız olsa bile
Nikahı kıy ver elini uzuuuun bir balayı tatili
En iyisi bence

Düğünsüz de evlenenler var tabi ki yani önemli olan aslında sizin mutlu olmanız yani düğün yapmak zorunda değilsiniz. zaten düğünler çok pahalı olduğu için ben gereksiz buluyorum ama bu daha çok sizin kararınız bence. yani isterseniz yapabilirsiniz
Laaan benle ayni dusunen kiz. Helal len sana aferin aynen oyle kendinize harcayin yaa o parayi. Bi ton para veriyorsunuz dugun salonu calgici su bu falan uc bes saat millet gobek atsin diye kendiniz evliligin en mutlu zamaninda ilk kac senesini borc odemekle mi gecireceksiniz dimi, cok sacma yani. Ustelik en mutlu gunum olacak, bu nasil bir mutluluk bi ton borca girmek mi mutlu verici hadi len ordan
Merhaba
Sizin tercihiniz bu Allah mutlu mesut etsin sizi düğün yapılacak diye kaide yok istemiyorsanız o parayla balayı yaparsınız mutluluklar dilerim.
düğün bir kere yapılır ama balayından vazgeçsen bile zaten tatili herkes her yıl yapıyor hani şunu anlamıyorum düğün yapmadık o parayı balayına verdik sanki balayı olmasa her yıl tatil istemiceksiniz :D
demek istediğim balayı olsun diye düğün yapmıyo değiliz cidden istemediğimiz için yapmıyoruz bi de düğün hazırlığı vs zaten 2 ay en az bulurdu o iki ayı balayanında eğlenerek geçirmek yerine düğün organize ederek geçirmek istemedik
ama ya düğün ya balayında parası yeten insanlar var ve o parayı kendilerine harcamak istemeleri normal
Cevap
4Cevap
zeki insanlarda kalmış demekki. gözüm yaşardı.
Mutluluklar dilerim gönlünüzden daha güzel bir hayat yaşayın. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun
Düğün yapınca da balayı yapılabilir ki ne alaka
Ben de yapmam hiç sevmem
Ben evlenirsem düğün yapmayı düşünmüyorum
yoktur
fakiriz demiyo da
haklısın o kadar fakiriz ki balayında japonya, tayland, italya ve isveçe gidiyoruz ama düğün paramız yok...
sana çalgılı çelgili kırk gün kırk geceli testi kırmalı gelini ata bindirmeli yemekli sarhoş dayı oynamalı pistte çocukları koşturtmalı halaydan parmağı kopartmalı bir düğün diliyorum
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?