Karımla aşkla evlendik. Ama artık bana tahammül edemiyo resmen odaları bile ayırdık. Benim yüzümden mi nasıl toparlarım?

Daha çok zamanda geçmedi 3 yıllık evliyiz 2 yıllık sevgililik dönemimiz oldu aşkla evlendik. Bu aralar evde iki kelam edemiyoruz. Eşimin bana tahammülü yok resmen çok üzülüyorum. Bi soru soruyorum ters yarım yamalak cevaplar aynı masada yemek bile yiyemez olduk. Herkes bize imrenerek bakardı nasıl böyle olduk aklım almıyo. Ben biraz kariyer hırsı yaptım son 1 yılda yavaş yavaş uzaklaşmışız meğerse. Ben yakınlaşamaya çalıştıkça o uzaklaşıyo. Patladı en son benim yüzümden böyle olduğumuzu onu çok ihmal ettiğimi birbirimizi artık tanımadığımızı falan söyledi. Belki de gerçekten böyledir nöbetler acil çağrılar hiç vakit ayırmadım ona uzaklaştık. Şimdi de yatakları daha doğrusu odaları ayırmak istiyo yatak bakıyodu en son. Ama bu sanki bizim aramızda ki son bağ bu bağ koparsa artık hiç bi zaman eskisi gibi olamayız diye korkuyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Doktorum mesleğime hala devam ediyorum bu konuda yapabileceğim bi şey yok. Ama evliliğimi de kurtarmam lazım lütfen yardım edin

Karımla aşkla evlendik. Ama artık bana tahammül edemiyo resmen odaları bile ayırdık. Benim yüzümden mi nasıl toparlarım?