Yeni evliyim ama aklimda baskasi var buna engel olamiyorum ben nasıl kurtulucam?

Merhabalar 28 yasindayim Şu an calismiyorum, evliyim , eski nisanlimdan tamamen ayrildiktan 7 8 ay icinde baska biriyle evlendim. Fiziksel olarak cok etkilenmistim sonra tanistik , efendi kibar iyi niyetli bi insan. Kocami seviyorum ama eski nisanlim hergun her an aklima geliyor kendime cok cok kizsamda onu özluyorum...
Biz 17 yasinda beri birlikteydik ilk sevgilimdi dile kolay tam 10 yil nerdeyse hergun gorustuk, tatillere gittik, ilk kez yurt disina birlikte gittik , birlikte is kurduk calistik o batti sonra gerci. Cok sey yasadik hersey onu hatirlatiyor bana her yer her bir mekan sokak cadde Eskisehirdeyiz birde her bir noktasinda animiz var. Tam evlenmek uzereyken ayrildik aileler araya girdi kavga ettiler olan bize oldu.
Kocam araba yikatirken bile aklima o geliyor, hep oraya giderdik cunku onunla. Bundan nasil kurtulucam bilmiyorum hergun kahroluyorum unutup silmek yoluma gtmek istiyorum.
Kocam ise gittikten sonra tum gün onu dusunuyorum , erkenden yatiyorum hayallerimde onu dusunuyorum istemiyorum dusunmek ama engelde olamiyorum.
Psikolojik destek almayi dusunuyorum benzer durum yasayan var mi? Cunku ben çok mutsuzum.
Yeni evliyim ama aklimda baskasi var buna engel olamiyorum ben nasıl kurtulucam?