Lütfen kinamayiniz bir gün kinadiginizi yaşamadan ölmezsiniz.
Bende bu durumu kinamistim birinde gorup
Aynısını yaşıyorum şu an.
Eşimi çok seviyorum ama bazen biri var burdan onunla konuşmak hoşuma gidiyor
Birlikte olur musun de asla
Ama flortoz bir tipim bu bile aldatma
Kendime asla yakıştıramiyorum bunu nasıl yenebilirim
burada bence kendini keşfetme yolculuğunda başlardasın ama kendini keşfetmeyi ve dinamik bir seks hayatı yaşamayı öğrenmişsin en azından hayal etmeyi çözmüşsün ama toplumsal çelişkiler de seni sınırlıyor.
öncelikle eşinle aranı daha dinamik ve cazip hale getirmeye çalış onunla konuş farklı şeylere yönelin eğe rbu konuda uyumlu değilse ve seni anlama konusunda sorun yaratıyorsa o zaman keşifine kendin devam etmek zorundasın ana karakter sensin dışarıdan konuştuğun her şey senin kendini keşfetmen için ama onu asla kendi hayatına dahil etme bu psikolojiyi yönetebilirsin o zaman sorun yok yönetemezsen o zaman ona aşık olma riskin yüksek
Kendini durduramazsın ama karşındakileri uzaklaştırabilirsin. Sınırlarını kaldır ve gerçekten aklındakini söyle karşındakine. Saçma bişey mi söyledi, saçmalıyorsun de. Ukala deyip uzaklaşırlar.
Kendine gelmeli aklını başına toplamalısın flörtöz olabilirsin ama evliyken bunu yapman çok yanlış bunun farkında olman bile güzel.. ayrıca eşin değersizmi hissettiriyor.
Öncelikle duygularını anlamak önemli; flörtöz olmak kişiliğinin bir parçası olabilir ama bu seni suçlu yapmaz. Evliliğine olan bağlılığın önemli, bu yüzden hislerini açıkça anladığın için kendini takdir etmelisin. Belki de biraz dikkat dağıtıcı veya sıkılmış hissediyorsun ve bu yüzden flört etmek hoşuna gidiyor, olabilir. Ama bu davranışı değiştirmek istiyorsan, odaklanmanı ve enerjini eşinle olan iletişimine yönlendirebilirsin. Belki de eşinle biraz daha romantik vakit geçirerek ilişkinize yenilik katabilirsiniz. Unutma, sağlıklı bir ilişki sürekli iletişim ve çaba gerektirir 😊❤️
Cevap
37Cevap
soyle. sanal seks yapmiyorsan bence problem yok. hatta bulusup kahve icmendede sakinca gormuyorum. ama baska erkeklerin ilgisi hosuna gidiyorsa... bu farkli birsey. kocani aldatmazsin ama baskasina asik olabilirsin
Sil burayı o yazdıgın kısı bin kişiye yazıyo haberin olsun shshhd
AMA sadık kalmaya çalışıyorsun en ufak bi boşlukta her an her şey olabilir yani o yüzden sadığım ben havaları estirme
Kaçamakları seviyorsundur. Boşluktasın demek kendi içinde. İstikrarlı ilişkiler sana göre değil.
Konuştuğun kişiyi engelleyerek. Eşine yazık duysa kendisinden başka biriyle konuştuğunu ne kadar üzülür... Direk engeli bas kurtul.
Siteden uzaklaş bence. Ama en çok kocanın seni yakalamasını isterdim ki bir da hayatın boyunca böyle bir hata yapma diye
bir insanda tüm istediklerin varsa başkasına gitmezsin unutma demeki bir yerlerde eksik
Bak sunu kafana yaz birinde bir şey eksik diye gitmezsin ruhum irispi
Bu eşimle alakalı degil
Kendimi sucluyorum
Eşim mükemmel biri
tedavi olmalısın bence psikolog gıt
İletişim kurmadan ya da birine ilgi duymadan iletişim kurun tanımaya çalışmayın sınırlarınız belirleyin
Namusun şerefin onurun varsa muhattap olmazsın kimseyle şu şekilde
Yemin ederim aynı durumdayım yanlış olduğunu biliyorum ama devam ediyorum nasıl aşacaz bunu yaaa
Yazık kocana belki kocan da aynısını yapıyordur bilemicem ama yanlis boynuzluyosun
Gecici heves seninkisi, adamla konusmayi kes devam ettirme basin belaya girmeden.
Asla deme yeri geldimi olursun sanırım çabuk sıkılan birisin yenilik arıyorsun
Bu olay biz erkekler için de geçerli mi bende bayılıyorum açıkçası konuşmaya falan da o yüzden sordum 🙈
İletişimini kopar burdan. Ama gerçekten istiyor musun bunu bilmiyorum
İstiyorum
Hadi şu an sil hesabını göreyim
Demi uzatmaya ne gerek var 30 yaşıni aşkın kadınım uzak durmak eşine yönelmek bu kadar
Hayatındaki kişiye odaklan
Gerçekten bitirmek istiyor musun? Yoksa için rahat etsin diye mi içini döküyorsun?
Gerçekten bitirmek istiyorum
O kişiyle kaç zamandır ilişkin var
Kimseyle bir ilişkim yok şu an istesem olur ama yok...
Bir ara oldu bitti
Ama kafamda hala dönüyor filmleri
Nesinden etkilendin? Sade aşk mı yoksa cinsel muhabbetler mı?
Özelden konuşalım çikta
Seni tanıdım sanırım. yine yollar kesişti gibi 😅
Yaşın 32 mı?
Nasil yollar kesişti gibi sen kimsin?
Tanıdın mı
Sustun 😅
Tanımıyorum sizi
Özelden konuşalım dedin ama yazmadın. burdan bile belli o olduğun
Bugün karşına hayalindeki erkeklerden çıksa; eşinin hayatın boyunca bunu öğrenmeyeceğini bilsen yarın çocuğun yatağında uyanırsın...
Maalesef ben de aynı durumdayim eşimden baskasi ile olmadim olmamda seviyorum da ama heyecan hosuma gidiyor tek degilsin bu durumu yasayan
Profil adim ssnane1
Bulamadin mi profilimi
Yapman yavrum yapman guzum
Bende aynı durumdayım yenemiyorum bu duyguyu ama yapacak bir şey yok bağımlılık gibi bir şey
Bu durumu kinayacak bir şey yok sen milletin dediğine bakma yanlış bir şey yapmadığın sürece takılmaya bak
Bazen insan ihtiyaç duyuyor hem fikir olduğu bir dostunun olmasına onunla sohbet etmesi iyi geliyor bende isterdim böyle evli güvenilir bir hamfendi arkadaş
daha cok sevısırsen sorun yasamazsın esınle
Gelsin sevisim dinlicem seni
neredekı?
ayrıca sayısını da arttır elın telefona gıtmesın
bende evlı bırıyle konusuyorum penısımı gordugunden berı yazmadan duramıyor cunku onu azdırıyor
😂 benim olayım asla penis olmadı
En güzeli olsun karsidakine tutku duymazsam asla konusmam
Ben oyle tavliyorum😂
😂😂😂😂😂
İyi bok yiyon karın var mı
Nasi atım oğlum gizlisin
Actim
Kapat
Flört bi yerden sonra seni birlikte olmaya çekecek.
Sosyal medyadan uzak durarak
Bu özelliğinin ilacı KS
Arzuluyormusun peki onu
Çok etkilenmişin
Flörtöz olup heyecan yaşamakta iyidir
Esın senı doyuramıyordur
içten gelen bişey bu bence biraz zor yenmem
Benle flort et bitsin
Oluyor maalesef insan önüne geçemeyeceği durumlar
İlgini eşine yönelt dışarıya değil
kınamıyorum ama kendine çekidüzen ver
Kocanla yenebilirsin bunu