Sizce ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar 23 yaşındayım bir buçuk senelik bir ilişkim var ve ben istemeden bir tartışma esnasında ailem ilişkimi öğrendi annem babam herkes
bu konularda korkak bir insan değilim cekinecek bir şeyim yok ben de rahat bir şekilde söyledim aile apartmaninda yaşıyoruz ve geniş ailemden de duyanlar var okulum bitmek üzere direkt evlenmeyi düşünmüyorum tabiki ancak erkek arkadaşım geçen sene ailesinden beni sakliyordu telefonunda ismim farklıydı ben bunları sonradan öğrendim şu an normal ailesi de sadece ismimi biliyor ama kendisi söylemedi bunu biliyorum yani onlar kendisi öğrenmese o da söylemezdi gibi hissediyorum bugün de kahvaltıda otururken benim kendi ailem merak ettiklerini söylediler ancak karşımdaki kişi böyle bir girişimde bulunmayinca ben de ne yapacağımı bilemiyorum daha önce kimse beni gizlemek için çaba sarfetmemisti arkadaslariminda ilişkileri var ve sevgilileri çok normal bir şekilde aileleriyle tanistiriyorlar veya anlatıyorlar ben anlam veremiyorum ne yapmalıyım ne demeliyim acikca konuştuğum zaman sen benim hareketlerime bak sana nasıl davranıyorum önemli olan o bunlar sonraki mevzular tarzında konuşuyor çok açık bir şekilde bir tartışma esnasında ailesinin sevgilisi olduğunu bildiğini ve tanışma tarzı bir şeyin şimdilik olmayacağını söyledi ne düşünmeliyim mesela normalde yaşadığı şehire yani ailesinin olduğu şehire gezmeye gitmek istiyorum ancak gidersem beni tanistirmayacagini veya böyle bir girişimde dahi bulunmayacaginj tahmin ettiğim için beklentiye de girip kendimi üzmek istemediğim için oraya gitmiyorum
Sizce ne düşünüyorsunuz?