Sizce ne düşünüyorsunuz?

Kafama sürekli bir şeyleri takip uzatan biri olduğum ve mesela belirli sayılarda takıntılı olduğum yani mesela saat 01.14 olsun da artık kalkayım gideyim dişimi fircalayip yatayım yani o saatin gelene kadar uyumayip uykum gelse de uyumayip beklemem yani belirli sayılara takıntım var ve bu yıllardır sürüyor üstüne de bazen derimi yolup yiyorum nedense bugün kendimi sorguladım ve İnternette arama yaptım ve bu rahatsızlığa okb deniyormuş, sürekli bir şeye kafaya takmak, aynı şeyleri tekrar etmek kapı kilidi kapalı olduğu halde açık mı diye sürekli kontrol etmek vs vs bunların hepsi ben de var yani bir an o belirtilerde kendimi gördüm ama tedavi almadan bunu atlatabilir miyim ki? Şimdi tedavi alsam zaten şu an her şey çok pahalı doktor ücreti bir de bunların ilacı suyu buyu her şey pahalı aileme sıkıntı vermek istemiyorum bu konuda hani kendimin sorunumun farkındayım ve bu farkindalikla bir doktordan yardım almadan bunu duzeltebilir miyim bir de tam bilmiyorum ama psikoloji tedavi alsam da kayitlara geçmesi herhalde iş ararken falan etkiliyor bu durum yani yanlış da biliyor olabilirim ama bilmiyorum napicam böyle olmak istemiyorum düzeltmek istiyorum bu rahatsizlikta olan bazıları bunun farkında olmadan devam eder ya da farkindadir kendini düzeltmez ama ben farkındayım duzelmek istiyorum bir doktordan yardım almadan düzelebilir miyim sizce?
Sizce ne düşünüyorsunuz?