Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben de biliyorum niyet kötü ama sadece bu çok sık başıma geliyor sorun benim secimimde mi ya da neden sürekli oluyor bu yoksa benim imtihanım mi bu anlamıyorum. Onun için sordum yani.🤷♀️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne desek gidicen sen o eve hadi eğlenceli geceler🤭😂😂😂
En sevmediğim insan tipi merak etme gitsem buraya yazmam şuna bak ya açıklamayı bile okumamis okusa neden sorduğumu anlardın zaten
On yargindan kurtul önce
Müsait zamanda kurtulurum
İyi olur
Çok dert etme
Araba ve ev dışında buluşan erkekler iyi niyetlidir diyelim
Ev doğru da arabası varsa dolmuşla mi gelmeli kızın yanına peki
Arabadan inip gezin bir yerlerde oturun yani. Araba içi başbasa kalmak erkek için tahrik edici
Ee tabi ki orası öyle zaten erkek de arabadan inmezse derdi belli akilli bir kız da kendini obje yerine kondurtmaz
Kötü niyetli olmadığını düşündüğün için sormuşsun bu soruyu. Gerçekten güvendiğin birisi ise sorun yok.
Sadece daha konusali 2 gün olmadan hemen ilk buluşmada eve çağırması tuhaf geliyor bana hani aylardır konuşup sonra bir süre sevgili olursun güvenirsin ve hayatındaki adamın o olduğuna inanıp ister istemez bir şeyler yaşanır ama bunlar olmadan çağırması ve hep bu durum başıma gelmesi artık bir şeyleri sorgulamama neden oluyor.🥺🥺🥺🥺
Bu soru cok soruluyor... Aslinda cevabi eve cagiranda degil eve gidende net.. Sen ne istersen o yasanir orada.
Evet sonuçta cevap yine aynı oluyor sadece başıma sık gelince ben de mi sorun etrafimdakilerde mi ya da neden böyle sık oluyor anlamıyorum.
Yani elbette tedbirli. git ve mutlkaa birine bilgi ver orada olduguna dair vs.. Ama yaşa hayati guvenerek ya
Hayır ya gitmeyecegim tabi ki böyle şeyler yaşanır ama daha 2 gün bile olmadı konuşalı ve hemen ilk buluşmada ev olmaz ki, ben bunları sevdiğim güvendiğim insanla yaşamak isterim hemen 2 gündür tanıştığım bir insanla değil. Severek hissederek, hoşlanma olabilir ama sevdiğim birine özel olmalı bunlar
Cok. haklisin. tabikide... Sana yazamadim. takip. atarmisin... tabikide istersen 🙏🙏🙏
yok canım kardeş kardeş oturacaktır hatta sana ninniler söyleyecektir msallar anlatacaktır
Niyeti yatak cinsellik kullanmak böylesinden uzak durmak lazım
Si*mek ister. Başka hiçbir açıklaması yok
Var diyebiliriz ama kötüdür o niyet
İyi niyetli otel masrafı olmasın
Adam eve çağırmak ile niyeti bozmuş.
İlk buluşmada eve çağırmaz Noluyoruz yani
Grup yapmak istiyordur
Kesinlikle kötü niyet
sadelik
Bu zamanda zor
Farklidir
Yani herkes aynı değil bence