Ayrıldıktan 1 gün geçmeden bir başka kızla imam nikahı kıydı, ne yapacağım?

Bi ilişkim vardı ve ciddiydik en azından ben öyle sanıyordum çünkü benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ailem yaşım 21 diye müsaade etmez buna dedim beklemek zorundayız dedim kaç bana dedi ilk başta tamam dedim ama sonra düşündüm benim üniversitem var ailem var ailemin başını nasıl öne eğebilirim dedim vazgeçtim.

Ablasının beğendiği bir kız varmış onunla olmasını istiyormuş ama o istememiş bana anlattığı böyle ne kadarı doğru bilmiyorum. Bana eğer gelmezsen evleneceğim dedi kız çok güzelmiş boylu poslu fiziği güzel ben de peki ben engel olamam mutluluğuna evlen istiyorsan dedim. Başta itiraz etti seni istiyorum kaç dedi gel dedi yapamadım ailemi üzemedim korktum.

dün karar verdim gideceğim dedim eşyalarımı toparladım bi an kesin kararlıydım sonra ona yazdım yola çıkıyorum dedim gelme dedi benim bugün imam nikahım var dedi sonra evlendiğine dair fotoğraflar attı. Bir hafta sonra da resmi nikah yapacağım dedi sen değil o benim kadınım dedi ve onu nasıl koynuna alacağını bile anlattı.

perişanım ailemin yanında ağlamamaya çalışıyorum ama olmuyor canımdan can gidiyor çok kırgınım hala da aklımda ama utanıyorum evli bir adamı nasıl severim diyorum kendime.

kalbe söz geçmiyor ne yapacağım kafayı yemek üzereyim...

Ayrıldıktan 1 gün geçmeden bir başka kızla imam nikahı kıydı, ne yapacağım?