Kizlar okuldan aşk imam nikahıyla evlendim sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben okuldaki beden hocama aşk oldum ona açıldim sonra oda bana karşı boş olmadığıni söyledi ben 19 o 40 yaşinda her şey güzel gidiyordu evlenelim dedi herkesten habersiz imam nikahı kıymıştık ikimize evde aldı ailem okula gidigimi sanıyor ama aslında evimize gidiyorum oda okuldan çıkıyor akşama kadar evimizde kalıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim hamilelik testini yaptım çift çizgi çıktı gördüğüm anda bilmiyorum garip bir hisse kabildim ama sonra korktum halada korkuyorum ailem bilmiyor bilseler ne beni ne de onu yaşatmazlar bebeğimi direk öldürürler ne yapicağimoda bilemiyorum ve bu son zamanlarda kocam benden sinirlendiğinde onun istediğini yapmadiğimda üzerime yürüyor seni gebertirim seni öldürürüm diyor bunu yeni demeye başladı bana elini kaldırıyor üzerime yürüyor ama vurmuyor hizmetçisi gibi davranmayı başladı o öyle biri değildi çok iyi biri niye bana böyle yapıyor ki ne yapıcağını bilmiyorum bana akıl verin hamile olduğumu söylesem ne yapar bilmiyorum çocuklara çok düşkün arkadaşlar sizce ne yapmalıyım

Kizlar okuldan aşk imam nikahıyla evlendim sizce ne yapmalıyım?