KKizlar 19 yasındayım eski okulumdan bi hocamla imam nikahi kiydik o beni aldatiyor gibi bana akıl verın?

Arkadaşlar 19 yaşindayim kocam 40 yaşinda geçen yil liseden bi hocamla evlendim imam nikahi kiydik sadece o evli karısı benimle evlendiğini biliyor daha bana ayrı bir ev de yaşatıyor daha doğum yapalım ay oldu kocam çok değişti eve bazen sınırlı eliyor bazen bana bağrım çağırmaya başladı ve suratını hep aşıyor bana kızımla ilgileniyor alah var altını değiştiriyor giydiriyor ama nakilimi kocamin olduğu okula aldırdım malesefki sınıfta kaldığın için tekrar 12. Sınıfı okuyorum şu an kocam okulda bu son 2 gundur kiz oğrencileriy takilmaya başladi yüzüme bile bakmiyor onun yanindan geçtim zaman onun odasina gidiyorum odasinda yok bahçeye cikiyorum kizlarla oturup şakalasip guluyot bide okulda bana kuziyor saçını topla diye git uzun bir şeyler giy diye eve geldigimde hep hizmetçi gibi davranmaya başladı ırmak bunu al ırmak bunu. yika ırmak saatim nerde diye ve geç saatlerde gelmeye başladı eve onuda geçtim telefonunu hiç intirmiyor elinden arkadaşlar beni aldatiyor olabilir mi yatak odamıza geçtiğimizde uykum var diyip arkasına dönüyor gece bi uyanıyorum salonda tv. Kalıyor sizce neden böyle yapiyor

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bana akıl verın neden öyle yapiyor
KKizlar 19 yasındayım eski okulumdan bi hocamla imam nikahi kiydik o beni aldatiyor gibi bana akıl verın?