AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Partner değil a. q sanki ilişkiye girecegin kişiyi secion erkek arkadaş sevgili desene odun
Terbiyesizzsin kusura bakma
Bunu o sekilde ilk wen algoladin artik nasil bir kafadaysan
Ama srn ve senin gibiler boyle insanlari asagamaktan bikmadiniz ulan o yüzündeki boya olmasa napican acaba sizi güzel yapan sadece boya ve sen devam et dış güzelliğe birgün karşına cikarda ozaman anlarsın iç güzelliğinin ne kadar önemli olduğunu artik bırakın su güzellik oyununu la seni güzelliğimi mutlu edecek bir soylesene allah aşkına bu zamanda hangi erkeğe ve kıza güven oluo gerçi pardon kız kalmadi artik hangi kadin a güven oluo bak o dış guzelliginiz sizi cehenneme gonderio haberiniz yok benim agrima gidiyor artik biraz insan olun insan oldugunuzun farkına varın bugün varsın iz yarin yoksunuz srni saklayacak güzelliği değil kalbi kalbi utanirsin demi yaninda çirkin bir erkekle dışarda el ele gezmeye yalan sa yalan de ama allah peygamber hatri için doğru şöyle ve
Cevaba yorum yapan diğer hanim efendi bu cevabimda sana hangi kafada olursam olayım boynumun üstündeki kafam sana... sin sen ne atlion zoruna mi gitti hadi defol çöplüğüne beygir arabasi
Diğer hanim efendiden kastimda sensin simdi onuda başka biri zannedersin ayak kafa değilsin ya hani bir söz vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye hanh iste öyle belki agir konuştum sende k. bakma ama kusmak zorundaydım daha fazla elimi agzimda tutamazdim
Dış güzellik ilk önem verilen, kişilik ve ruhu asıl önemli olan. İkisi de birbiriyle bütünleşiyorsa öp ve başına koy.
Ic guzelligini merak etmem icin dis guzelliginden etkilenmem gerek
Oncelilkli olarak insan dis guzelliginden etkilenecek
Aynen oyle ic guzellik tabiki cok onemli ama birini tanimadan icini bilemezsin bu yuzden "oncelikli" olarak dis guzellik.
Esmer yakisiklisi
Uzun boylu kirli sakalli flan olsa ii olur ;) hahaa ne yalan söyliyim icten önce disa bakarim dha sonra yavas yvs ic guzelligini cözmeye calisirim
Beni anlatmissin.
Şöyle ki. Bir kitabı okumadan önce ilk baş kapağı etkiler bizi sonrada açar okuruz ve her sayfada biraz daha etkileniriz. Istesekte istemesekte ilk baş biraz dış görünus önemli.
Herkes önce dış görünüşe bakar çünkü Kalpler gizlidir bu nedenlede dışı masum ve güzel olanların hakkında daha iyimser bir düşünce oluşur ama GERÇEKLER NE YAZIKKİ ÖYLE DEĞİLDİR.
Fizksel olarak tabiki önem veririz ama fizik sadece en basında tanısana kadar dır ondan sonrası kişilk :)
Kesinlikle
evet
Herkes iç güzellik falan derde ben inanmıyorum arkadaş ilk izlenimi dış görünüşten alırsın bir kere dünya ye kürüküm ye dünyası nede olsa
tabiki önem veririm abi ben onun için tiakışcak ;)
pime bakıyosam oda benim içi yanıma y
Ici güzel olsun konusmasi düzgün olsun ben onu mutlu ederim
İlk başlarda dışı güzel olsun diodum sora. bigün dışı çokta güzel olmauan biri ile tanıştm ve fikrim değişti içi güzel olsun diyorum fakaaat ilk tanıştığında güzelliğe önem verisun
Zeki olacak!
Dünyanın en güzeli olsa da, aptal olduktan sonra işim olmaz :)
👌👍👏👆☝adamın kara kötü konuş be
( Tamam simarma )
eyw :)
ya güzellik lazım tabi ha ruh güzelliği var oda gerekior ama sadece ruh güzelliiyle olmaz... gelgelelim ruhlar aleminde yasamayoruz.. :)
"Ruh güzelliği önemli tabi ama gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz." :))
verilir ya tabikide :) iç güzellik bence daha önde ama ikiside olsa fena mı olur
Kesinlikle onemli bir faktor dis guzrllik
katılıyorum :)
Bende ikiside var bir halta yaramıyo evde kaldım genç önerin ne :D
:D hahah neden evde kalasın ya insanlar peki sana nasıl yaklaşıyo seni seviyomu yani beğenilmediğini anladığın huyun çokmu mesela ya da erkek arkadaşların yok mu onlar nerelerde kimse görmüyomu seni ( bide kendini kötüleme kalmazsın evde felan ) :)
Eğer ciddi bir ilişki istiyor isek ki olması gereken bu. O zaman iç güzellik olmazsa olmaz ama dış görünüş olarak pek kilolu olmasın sevimli bir yüzü olsun yeter benim için
Dis gorunuse onem vermeyiyorum diyen kesinlikle yalanci faceden bana hergun karsi cinsten mesaj ya da istek geliyo ama bir arkadasim var mesaj atsa birine hmn engelliyolar :) :)
bir keresinde asla aşık olmam dediğim bir kıza aşık olmuştum. dış güzellik önemli olsa da bazen ruhu insanı ele geçirebiliyor. fiziği aynştayn gibi olursa iyi olur paraya para demeyiz :D
Bence goz ve kalp guzelligi yeterli olur elbet yaslanacagiz haliyle ne yuz guzelligi kalcak nede fizigi gozuyle kalbiminin guzelligi bir omur ayni kalcak ama bunu dusunerek hareket edilmeli
Kitabi kapagina gore degerlendirmemek lazim ama kapagini begenmedigin kitabıda acmazsin nasil bjr ironi.
Dogru tespit
Dış görünüşe önem veririm ama her şeyin dış görünüş olmadığını da bilirim.
herkes yanında ki insanın biraz güzel ya da yakışıklı olmasını ister..
Evet. Ama sadece ve sadece dis gorunus degil tabiki.
Dis guzellik ilk hamlede ic guzellik devamin da gerekli dadlum yani icin guzel disin kotu ise farkli bir yolla kendini belli etmek gerekli ama icin kotu disin iyi ise sik sik terk edilirsin dislanirsin ayiks
kesinlikle önem veririm. koluma öyle herkesi takmam davul bile dengi dengine ama beni aşan biriylede takılmam bana denk olcak önce dış görünüş sonra karakteri etkiliyiciliği havalılığı sağlamlığı bunlar önemlidir.
Akıllı insanın hali başka :)
çok vermem yeterki kişisel bakımını yapsın makyajına ve seksiliğine önem versin. tip felan umrumda olmaaz
İci boş oldukca Güzel olması Hic bir işe yarama Beni Bedeniyle Deyil zekasıyla Etkliycek Düşüncesiyle Tavırlarıyla.
Bos tabikide yokluktan oyle diyolar her erkek yaninda tas gibi bir kiz ister doganin kanunu bu herkes en iyiyi ister :D
Sadece şöyle düşünüyorum. Erkek yanındaki kadını taşıyabilmeli, kadında yanındaki erkeğe uyumlu olmalı...
güzel olmadığı düşünülen insanlara bir şans verilmeli çünkü tanıdıkça içinin güzelliği dış güzelliğini kapatıyo ben çok şahit oldum
İlk gördüğün saniyelerde onunla ilgili kafanda olumlu ya da olumsuz bişeyler oluşuyor sonrasında kesinlikle zekası ve kişiliği önemli benim için
kendim güsel bir erkeğim elbette güzel olucak hatun yanıma yakışıcak en başta cahiller bana uzak olsun peeeehhh :)
Tipi önemli değil çünkü Allahın yarattığı şeyi değişemez napsın ölsün mü
Ama ilk izlenim olarak kıyafetleri tarzı konuşmasıı çok önemli
hi girl
Şaşırtti bravo
Asik olacagin kisiyi secemezsin. Kadinlari sadece guzelliklerine gore secmek onlari bizim gozumuzde obje olarak gormemizden baska bisey saglamaz.
bir nebze ama gerçekten seven birisiysem bazı şeyleri görmezden gelebilirim. Ama dış görünüşe önem vermem diyen yalan söylüyordur..
abi benim içime sindikten beni sevip saydıktan sonra isterse dünyanın en çirkin kızı olsun ben seviyosam benim için dünyanın en güzelidir ;)
ne kadar iç güzelliğe önem veriyorum denilsede küçük bir pay olarak dış guzellikde etkili sonucta cirkine bakıp acaba bu nasil biri bir tanisyim demez kimse :D
objektif olmak gerekirse kızların dış güzelliğine önem veririm ama kızların iç güzellliği şahsi fikrim erkeklerden daha önemli.. ve daha az o yüzden kızlarda iç güzellik daha önemli diye düşünüyorum
eli yüzü düzgün olsun. ne ben onun yanında kötü durayım ne de o benim yanımda kısacası dengim olsun yeter fazlası da iyi değil azı da :)
Olay kesinlikle o esit olunmali
5 sene önce yazmıstım :D
ya insan ister istemez etkilenmek istiyo ruhlar aleminde yasamadığmıza göre
esmer olmalı esmer olmalı esmer olmalı
Ee hadi hayirli kismetler pardon esmerler o zamn☺
şu an var esmer değil çokda güzel bir kız basta ikimzde çok istedik ama bişeyler oldu öyle şu an ben soğudum ya öyle bilmiyorum
Heh iste elde ettim skldim modu artk hersey o kadar basit harcaniyo ve bitiyorki
ama bilmediğin seyler var yargılama beni istersen yani biraz karışık burdan yazmak istemiyorm
Elbette önemli çünkü dışını beğenmeyince içini önemsemiyorsun.
Dış gorunusune önem veriyorum yani yakışıklı. Olsa iyi olur
Sadece dış güzellik beş para etmezbir insanla her açıdan uyum gösterebilmek önemli
Disi guzel olmyanin icini kimse merak etmiyor bu devirde...
efsane bir yorum olmuş, tebrikler.
İkiside önemli. Bunun aksini iddaa eden insanın samimiyetini sorgularım.
Dış görünüş önemlidir ama kişilik de önemlidir ikisi birbirinin bütünüdür
Sıkı vücut şart popo biraz iri gogusler 85 b nin altında olmasa çok Tatli olur :)
Dıs guzellige önem versek uğur böceğini değil hamam böceğini severdik asjdhasjkfas
Hahahah☺
varmesek olcakti :p
tabiki ben tipsiz olduğum için fazla güzel istemem. benim sevdiğim özellikleri sadece beni etkilesin isterim. çiroz olsun zayıf olsun isterim. böyle
Anladim ciroz olsun ins☺
:))
İç güzellik kadar dış güzellikte önemli bence birde dolgun vücutlu dik duruşlu ve güzel Kalçaları olacak
kızların iç güzellik dedikleine inanmıyorum ben secici değilim o kadar
Bence seciici olmak. lazm
dışı kırmızı olan domateslerin içi yemyeşil cıkıyo yiyebiliyomusun? ne fazla nedecok az olcaksın yoksa dışına bkıp aldanırsın
farkettiysen karpuzun dışına bakmıyoruz tak tak vurup içten gelen sesten seçiyoruz
içten derinliklerden gelen sese tınıya bak sen!!!
Yahu ornegin bile lafini yapiyorsunuz sen soruya baksana allaha sen
Sende idrak yolu enfeksiyonu var. Sen idrak edemiyorsun senin örneğin ile manalı bir cevap verdim ya sana.
Bnce yakışmalı ya. Tipte olucak saten begeniyosunda asık oldum diyorsun. benim fikrim bu
Vermiyorum diyen yalancının teki demektir. %60 dış, %40 iç güzellik.
Az güzellik kafi uyumlu olalım gerçekten önemli değil ;)
Karpuzun iç sesini duyabilmek için kabuğuna birkaç şablak patlatıyoruz dimi ;-)
Evet önem veriyorum özellikle içi dışı bir olan insanların dış güzelliği önemli benim için. Gerisi hikaye
Dış görünüşe önem vermem gerçekten. Bence hiçbir önemi yoktur.
Bir insanı ilk gördüğümde tanıyamayacağım için önce dış güzellik.
Ama tanıdıkça iç güzellik ön plana çıkar.
Bazılarının dişlerinde sanki geçen sene yediği kuru fasulye parçaları duruyor ne o öyle dişler önemli tabiki
tabi önem veririm şimdi kadının bir sıkıntısı varsa evlendikten sonra o sıkıntı ortaya çıkarsa nolcak?