İyi geceler arkadaslar. Biliyorsunuz ki karpuzu bile secerek aliyoruz dolayisiyla ben kalp guzelligine bakarim gerisi onemli degil diyen bazi tipler goruyorm bana acikcasi bos geliyor peki ya sana? Ayrica fiziksel olark nasil olmali partnerin?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikteliklerde istisnai durumlar haricinde dış görünüş birinci derecede önem arz eder. Öncelikle İstisnadan bahsedersek daha önceden tanışan veya bir ortamda fikir alışverişinde bulunmuş iki insan dış görünüşe önem vermeden farklı sebepler dolayısı ile bir birilerini etkileye bilirler. Burada iç güzellik efendim diye tribüne oynayan çok tip görüyorum dediğin gibi. Psikolojimiz zevklerimiz tercihlerimiz arzularımız vb. gibi seçici etkenlerle bize bir şeyi cazip gösterir veya göstermez. Öncelikle algılamamız gerekiyor. Özellikle okul gibi ortamlarda çevremizde 100 den fazla kız varken biz 3-5 kıza dikkat çekeriz. Neden hepsine aşık olmuyor veya hoşlanmıyoruz madem iç güzellikse? Veya hepsiyle tanışma fırsatına zaman yeter mi veya imkan? Bu yolla devam edersek önermemize öncelikle algılarve seçeriz eleriz. Daha sonra etkilendiğimiz ve bize cazip gelenle bir şekilde iletişim kurarız. Olumlu bir sinyal aldığımız anda ilişki başlar. İç güzellik ikinci evredir. bir süre sonra iç güzellikdolayısı ile kişiliğimizi pazarlarız ve o da bize pazarlar. Eğer kişiliği gerçekten bozuksa veya bizimkisi bozuksa dünya güzeli olsak boş. Eğer olumlu bir kanaat bırakabildiysek veya bıraktıysa artık dış görünüş bir anlam ifade etmez. İlk buluşmalarda ilk zamanlarda süslenmeler, kaşa göze dkkat etmeler makyajlar fönler jöleler yerini makyajsız eşofman tarz giyim rahat ve özensiz bir tavra bırakır. Peki bu bizde olumsuz bir etki bırakır mı asla çünkü iç güzellik dış güzelliği kapsamıştır ve dolayısı ile önce dış güzellik sonra iç güzellik sonucuna ulaşmış oluruz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önemli değil diyen herkes yalan söyler. Karşımızdaki insanda biraz bile olsa dış güzellik ararız ama bence tatlılık hoşluğun güzellikten 5-6 adım önde olması lazım. En kral güzeline bakıyorsun 25 yaşında dersin ki bu afet. 10 sene sonra tekrar görüyorsun şükrediyorsun. İyi ki böyle biri eşim olmadı diye. Bir başkası geliyor orta güzellikte ama aşırı tatlı. 10 sene sonra bakıyorsun. Keşke böyle biri eşim olsaydı diyorsun. Neden? Yüzüne bakınca gülümsemesi, konuşunca mimikleri ve beden hareketleri, sana yaklaşım tarzı ve seninle konuşurken ki ses tonu seni alıp götürüyor. Hiç bir ata sözü boş lakırtı değildir. "Yüzü Güzele Kırk Günde Doyarsın, Huyu Güzele Kırk Yılda Doyamazsın." denmiş. Çoğu tatlı kız da iç güzelliği de oluyor. Kısaca benim dikkat ettiğim %30 dış güzelliği %70 iç güzelliği. Eğer bir kız tatlıysa zaten o %30'luk dilimden taşıyor bile benim için. Onun dışında hakkımızda hayırlısı olsun ve bizde İNŞALLAH karşı taraf için hayırlı oluruz. Eş bu ömürlük istenir. Hayırlı olmadıktan sonra ne gereği var evliliğin?
00 Yorumla
+1 yılTabii ilk dışa bakarım. Bana hitap ediyor mu diye. Ama dışı diri içi çürükse dışının diri olmasının hiç bir manası yok. Cinsel tercihimi hiç bir zaman saklamadım biseksüelim. Erkekte yine fizik yapılı ve uzun boyluysa kurtarıyorlar dış görünüşten. Ama çoğunun kafaya vurunca boşluktan dolayı yankı yapıyor :D Kızlar da cici hoş oluyorlar dışarıdan güzel bakımlı. Ama aptalın önde gideni oluyor. Şimdi ne yapayım ben seni. Aptal insan benden uzak olsun yeter. Hele bu sayfada sarışın veya uzun boylu olduğuyla övünen bir avuç aptal kız-onlar kendilerini biliyorlar, görüp eksileyecekler mecbur- onun gibi aptal boş ve yaşamasının bile bir manası olmayan insan taklitleri benden çok çok uzakta olsun. Onlardan iticisi yok işte :D Hani görünce s2 değil mideyi kaldıranlardan. Her neysee :D Ünlü bir düşünü... pardon.. Ünlü bir zeka fukarasının dediği gibi sonlandıracağım yazımı. "sarışınlar ışıldar, esmerler sönüktür. s. s" (ufaktan bir afişe edeyim dedim anlayana.. :)
01 Yorumla- +1 yıl
Beynimi kullandım :D Üzgünüm sende mevcut değilse
+1 yılÜnlü bir bilgenin bir sözünü paylaşıyorum :D :P
Ne demek dış güzellik önemli değil ! Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz :D Tabii ki bunu söyleyenler ağır palavra kardo :D Ama neapacan he diyecen :D Olcak tabii ya, yakışcak böyle.. Gördüğünde olmuş bu diycek yani insan. Hem güzellik görecelidir. Herkesin bir sevdiceği olur elbet :)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
245Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bak , dış görünüş önemli değil diyenler var o mesele iyice tanıdıktan sevdikten sonra oluyor ama insan dış görünüşünü beğenmediği kişiyide yakından tanıyıp sevmek istemiyor maalesef buda böyle bir gerçek. İnsanın elinde olmayan şeylerden dolayı insanla alay edilmesi dünyadaki en alçakca durumlardan birisi...
Ha sevdikten sonra sorun olmaz hiç birşey , ha diğer türlü insan tipi kişiden kişiye göre değişir benim sevdiğimi o sevmez onun sevdiğini ben sevmem , bu seni seven kişiye bağlı dostum :)
yanıtını vermiştim bugün bir soruya , buna da aynısını diyorum :) fiziksel olarakta kişiden kişiye göre değişir bence 80a , 1.68 boy 60 kilo , yeterlidir , iyi geceler dostum :)11 Yorumla Güzellik tabi ki önemlidir.
Güzelliğini beğenirim ve ilişkiye o şekilde başlarım. Sonrasında karakteri yoksa, güzelliğide beş para etmez der işime bakarım.
Ana sütüyle adam olamayan bir güzeli, ben adam etmek için uğraşamam bayan...
www.google.com.tr/imgres10 YorumlaFiziksellik önemli değil deyip geziyoruz hepimiz ama aslında hiç de öyle değil. Herkesin kendi kafasına göre istediği bir insan var. Büyümeye başladığımız andan itibaren hepimiz aklımızda belli bir kadın/erkek portresi çiziyoruz, zaman geçtikçe de onu değiştiriyoruz, şekillendiriyoruz. Tabi ki kalp güzelliği de iç güzelliği kadar önemli ama çikolata alırken bile en cafcaflı en renkli paketi seçeriz, bu da biraz böyle. Önce dışını beğenmelisin ki içinde sana göre bir şey var mı yok mu öğrenmek isteyesin. Ama buradaki fiziksellikten kastım mükemmel bir vücut falan değil; sadece sana çekici gelmesiyle alakalı.
00 YorumlaÖncelikle karpuz ile insanı aynı kefeye koyuyorsan kusura bakma ama sendeki algıda bir sorun var. Elbette kişinin dış güzelliğinin önemi var. Ama bu devede kulak kalır. İnsanlar belli bir olgunluğa ulaştıklarında ruhlarını mutlu edecek beraberlikler arar sadece cinsel isteklerini değil ki bu bizi hayvanlardan ayıran nokta. İşte bu noktayı algılamakta güçlük çeken insanların çoğu aldatılıyor ve karşı cinsin tamamını aynı olarak kabul ediyor. İlişkileri tamamen fiziksel alana çekip basitleştirdiğiniz için bırak evlenmeyi konuşacak insan bulamıyoruz.
02 YorumlaAdamın biri seksi ve dişi demiş ya ahahaha. Tabii ki önem veririm netice de ben kendime özen gösteriyorum giyimime gülüşüme bakışıma ama karakter her şeyden önce geliyor. Misal ben yanımda zaman zaman şımaracak zaman zaman olgun davranacak kız isterim o zamanı kendi ayarlaması gerekir. Yani seçtiğiniz kişi sizin yanınıza yakışacak benim fikrimce :)
01 Yorumla
+1 yılDış güzelliğe önem vermem diyen yalan söyler. Her insan ilk kez gördüğü kişide dış görünüşe bakar. Sonra zamanla tanıma şansı olursa tanıyıp severse işte o zaman karakterine aşık olabilir.
Aksi halde kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor.
Ben fiziğinden ziyade yüz güzelliğine önem veriyorum. ;)02 Yorumla- +1 yıl
Aksini söyleyen yalan söyler zaten ;)
+1 yıldış güzellik elbette önemli. hatta ilk etkilenmende dış güzellik %75 hareketler %25tir yoksa istediği kadar hareketleri hoşuna gitsin çirkin birinden hoşlanmazsın aa iyi hoş dersin geçersin. sonrasında tanışırsan karakter fiziğin önüne geçer %60 a %40 gibi
görüntü olarak minyonları seviyorum özellikle yüzü çok güzel olmalı04 Yorumla- +1 yıl
bu konuda doktoram var :)
- +1 yıl
Adam benim yerime konuşmuş. :)
Son soruna gelcek olursak şu sıralar fena yokluktayım sağlıklı cevaplar veremem :D
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Kalıcı birşeyi sevmek varken neden geçici bir şeyi sever ki insan? güzel birisi olur. içi çirkef olur. ileride o güzellik gider, çirkin ve çirkef olarak kalır. Ancak çirkin birisi olur, içide umut verici olur. ileride belki daha çirkin olur ama, Hala umut verici olarak kalır. Yüzün çirkinliği makyaj ile kapanır ancak kalbin çirkinliği hiçbir zaman kapanmaz. Son olarak evet seçiciyim. Çünkü nerede manyak var gidip onu seçiyorum :'(
12 Yorumla
+1 yılŞimdi bir tarafta tipli ama huyu suyu beş para etmez biri bir tarafta tipsiz karakteri oturmuş huyu suyu güzel biri böyle bir durumda hangisini secerdin? İkisini bir arada bulmak zor illaki bir yerden defosu çıkıyor. O çok övündüğümüz çok çaba sarfettiğimiz güzelliğimizden yıllar sonra eser kalmayacak o yüzden güzel olması gereken vücut değil kalptir sevgidir saygıdır :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki yakismali ama sende görüyorsundur etrafta kendi tipine bakmayip beklentisi büyük insanlar var.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle iri ve dik göğüslü, selülitsiz kalçaları yürürken adeta bir kuğu gölü balesi yapan iki yanağa benzemeli, dudakları biraz büyük olmalı öpüşürken veya başka şeyler yaparken (anladın sen onu) içine iyi çekmeli vakumlamalı, sonracıma tabi kalp güzelliğide önemli öyle yol geçen hanı olmamalı de dur bir dakika resmen imkansız bir hatundan bahsediyorum l*n ben neyse ßß.
10 YorumlaGerçekten karaktere bakan arkadaşlarım var lakin çoğumuz dış güzelliğe önem veririz. Karakter ve davranışlar da bu güzelliği tamamlayıcı unsurlardır. Seçilen kişiyi genelde bir bütün olarak ele alırız.
(Örnek: Çok güzel bir kız eğer tepeden bakıyorsa ya da gülümsemiyorsa dünya güzeli de olsa önemsizdir)00 Yorumlakarpuzu secerek alınır ama kök cıktığında yenmaz yanı karpuzun dışı önemli olduğundan cok içi önemlidir içi güzel olan karpuzun dışı önemini kaybeder.. kadın da öyledır fiziksel yapısına göre beğenirsiniz tanıdıkca soyut yapısını da görmeye baslarsın tabı kısıyı tatmın etmıyorsa kısı ondan soğur. partnerim fiziksel olarak insan olması yeteri bir sebepdir
00 Yorumla
+1 yılşimdi şöyle düşünelim ; hiç tanımadığımız insanlara aşık oluyoruz neden çünkü o kişiyi ilk önce görüyoruz sonra beğeniyoruz ve bişeyler hissediyoruz... ama hiç görmediğin birine aşık olduğunu düşün sürekli olarak birşeyler paylaşıyorsunuz aranızda konuşuyorsunuz fakat birgün buluştuğunuzda birbirinizi ya hiç beğenmezseniz?
göz gördüğü şeyi ya beğenir ya da beğenmez daha olmadı bir kılıf uydurur '' eh işte '' der :) aynı şekilde yediğimiz yemeği bile süslüyoruz... siz düşünün :)00 YorumlaEli yüzü düzgün olan bir kız mimikleriyle ve sempatikliğiyle dünyalar güzeli ama donuk bir kız karşısında çoğunlukla kazanır, aynı şeyi erkekler içinde söylüyorum zaten çirkin kız diye birşey yoktur bakımsız, kendine özen göstermeyen kız vardır çirkin diye hitap edilen bir kız spor yapıp çok güzel bir fiziğe sahip olursa çekici bir kız olabilir. Tabi tipte önemli ama bence asıl önemli olan mimikler, insanların çok güzel yüz hatlarına sahip olmasının fazla bir önemi yok açıkcası
00 YorumlaEn önemlisi dış güzellik. Neden? Çünkü içini beraber olmadan bilemezsin. Nice "iyi" yaftalı kız var. Ama ruhları piiis. İlişki bitince anlıyorsun. O yüzden kız dedim mi güzel olsun. İçi şansa kalmış. Baktın iç güzelliği sana uymuyor, bırakırsın. İlişki bittiğinde en azından "taş gibiydi be" dersin. Ama hem çirkin hem kötü kalpli hiç çekilmiyooo!!!
00 Yorumla
+1 yılDış güzelliğe bakmıyorum diyen insan yalancıdır ya. Aşağıdakiler dünyanın en iyisi olsa yine de çıkmazsın (çıkmam) panpa
static.visplash.com/.../...cirkin-erkek-278014.jpg
https://cdn.internethaber.com/news/92292.jpg10 YorumlaVermem diyenler yalan söylemesin bir zahmet. Herkes veriyor ve bunu hepimiz biliyoruz. Ama davul bile dengi dengine. Saçı kaşı gözü birbirine karışmış kızlar; ayh ben Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan Imirzalioglu gibi erkek isterim yhaaa tarzı şeyler söyleyince gülmekten kendimi Tutamıyorum Üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle fizik bana göre çok önemli. Spor yapan kızla spor yapmayan kız arasında dağlar kadar fark var sevgilinin yanında sosyal medyada karsısına spor yapan bir kız çıktığında of ne vücut ama demesini istemiyorsan. Spor yapmalısın. Ama iç güzellik elbette dıştan daha önde basar. Çünkü adamı dış güzellik aşık etmez iç güzellik aşık eder.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"Kalp guzelligine bakarim gerisi onemli degil" Diyen dünyanin en yalanci insanidir bence :D
ve dötünü yediğim ayaği dir bu :d
Bir insanin bakar bakmaz kal güzeliğin göremz anlayamazsiniz, o yüzden dış güzelik illaki en ön plandadir herkes için, yani tanidikça haa bakrsin kafa yapısı kalbi fikirleri düşnücelri sana uymaz analrisn.
Amaaa kim derse ki dış güzeliğine önem vermem yalan!
herkes ilk bakışta dış güzelliğe önem veri.00 Yorumla
+1 yılDış güzellik duvarda ki tabloya benzer. İlk bakıldığı günlerde heyecan duyarsın. Biraz zaman geçince sadece o duvarda kalır öylesine.
İlişkimde dış güzellik belirleyici değildir tabiki tarladan karpuz ile birlikte değilsin biraz seçici olmak normal.
Her daim önce Ahlak...02 Yorumla- +1 yıl
yani=)
+1 yılTabiki önemli. Tamam iç güzellik de çok değerli. Kız çok güzeldir içi fesattır uzun sürmez ilişki. ya da çok iyi huyludur ama dış görünüm olarak pek hoşuna gitmiyordur, ısınamazsın gene uzun sürmez.
Hem güzel hem iyi huylu kız denk gelmedi daha. :) Hepsini tutmuşlar. Benim ağıma da takılsa keşke 1 tane. Yeter başka olmasın.10 Yorumlakarpuzu seçerek alırsın ona birşey diyemem ama şu var senin yakışıklı buldugun adamın karakteri bozuk olsa sence bu adamla ne derece mutlu olursun? bende o ladar güzel değilim ama ALLAHA beni boyle yaratmış ise kimsenin birşey demeye hakkı yok ben iç güzelliğe bakarım imanina bakarım ben ondan önce ölürsem arkamdan bi. fatiha okursa bu beni çok sevindirir iman ve ahlak güzelliği olsun yeter gerisi boştur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Benim beğendiklerimi genelde başkaları beğenmiyor. Yani dışardan bakınca dış görünüşe değer vermiyormuşum gibi görünüyor. Sonuç olarak dış görünüşe herkes önem verir ama güzellik göreceli bir kavram olduğu için bazıları güzelliğe önem vermiyormuş gibi görünür.
Bu arada sen yalnız kuşsun, yanlız kuş değil10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşe aldanıyo insan ilk etapta zaten çarpık bacaklarınıza tutuldum ya da kaşlarınızın bitişikliği beni benden aldı diye doğan bir aşka rastlamadım ben hiç gerçekçi olmak gerekirse dış görünüş çok önemli :)
Ama dışarıdan bakınca Çok lüks görünen arabaların içine girdiğinizde yırtık koltuklar rengi solmuş döşemeler görmek de iyi değil !!00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlar icini göremeden disini görüyoruz dogal olarak
Dis görünüsü tatmin ediyor ise icine acip bakariz
Bu olaylar hep boyle olmustur.
Digerlerine bakma sen
Ben onlara bir tip yollim yüzüne bakmaz o arkadaslarin
Nasıl olmali sorusuna gelirsek
Göze bakmiyacak kadar olduktan sonra sıkıntı yok bence00 Yorumla
+1 yılTabiki dış güzellik gerekli, dış güzellik doğuştan gelen birşey tabiki ama bakımlı olmakta kişinin elinde. Dışı kıpkırmızı bir elma yiyoruz, içi bozuksa dışına bakmadan atıyoruz. Yani ikiside debgeli olmalı bir insanda. Bunuda bulmak çok zor bu zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada bos geliyoe cunku sen once o insanin dis guzeligine bakiyorsun ona asik oluyorsun sonra ic guzeligi geliyor once dis sonra ic
Ben asla inanmam hani cok cirkin bir kiz ici guzl ve bakimli bir kiz dis super hangisni secersn yalan
Kendimden ornek vereym bir gn sirf bnu denedm valla onceki gn makyajsiz gittim okula kimse yuzume bakmadi ondan sonraki gn guzle bir makyaj elbise parfm yemn ederm kizlar bile bakiyordu iste dis guzellik boyle bir sey10 YorumlaGüzellkten kastın ne? Ben karaktere bakarım evet. Dış güzellik dediğin şey sana göre güzel bana göre çirkin olabilir. Ancak bahsettiğin temiz, düzgün olmaksa katılabilirim. Dişlerini temizlemeyen ağzı kokan birini herhalde ben de istemem ancak bir kızı sevdiysem ve diyelim ki dişleri telli bu ona bakış açımı değiştirmez. :) Güzellik deiğin şey görüntüyse sen devam et öyle bakmaya. Anlatırlar aslında öyle olmadığını.
00 Yorumla
+1 yılHerkes dış görünüşe önem verir. Vermem diyen çok büyük kolpacıdır. Hiç bir erkek gidipte sakalı bıyığı olan kıza bakmaz. Hiç bir kız gidipte " apaçi, keko, kıro " diye tabir ettiğimiz erkeklere bakmaz. Herkes yanına yakıştırdığı güzel, yakışıklı kişilerle beraber olmak ister..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karpuz gibi seçersen eve geldiğinde içi kelek çıkar o yüzden çokta önemsemem.. Öncelik meselesi kimi karakterini ön plana çıkarır kimi fiziğini tipini karakterde vazgeçilmez kriterler vardır onu ararsın karşında ki insanda ama fizik ve tipde vazgeçilecek kriterler vardır bana. Göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarpuzu ne güzel örnek vermişsin :) insanlar parayı kolay kazanmıyor ve aldığında en iyisini en ucuza almak istiyor. Fakat sevgiyi buna benzetmek çok saçma. Ne yazıkki para sevgiden ve insanlıktan daha değerli bu hayatta..
10 Yorumla Ikisinnde onemi var simdi... sirf guzel yda yakiskli dye kimse yanlis birsyle evlnmek istemez... ya da sirf cok iyi brisi diye kendine yakistramadigiyla.. aslinda biz insanlarda ne istedigimizi pek bilmeyiz. yarin karsimiza kimin cikacagi hic belli olmaz.. kader ve kismet diyelim :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Hic kimse engelli birine ilk goruste aşık olmuyor ama tanıdıkça kisiliğe aşık olunur :) o sadece guzellige bakarımlar bana samimi gelmiyor herkesin dusuncesi kendine nihaetinde :)
NOT: sadece ornek verdim engelli kimseye bir art niyet dusunmedim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Çok yakışıklı olmasına gerek yok güzel giyinsin güzel derken marka değil temiz modern güzel kıyafetler eli yüzü temiz olsun eğer yüzü düzgün olsun bakışları karizmatik elleri temiz olsun
04 Yorumla
+1 yılFiziğe aslağa bakkmıyorum demek yalan olur ama fazzla bakmam çok az :)) Partnerimdede okdr fazla şey aramam aslında fizik olarak :D normal olsunn yeterli yani hatta normalden kötü olsada seviyorsam pek farketmez diyebilirim :D
05 Yorumla- +1 yıl
Hmmm sen dış güzelliğini sordun bende ona cevp verdim nefes alsın yeter değil kişiliğe vesayreye daha çok önem veririm arkadaşım :)) burdan çıkarman gereken gerçek sonuç bu
- +1 yıl
Okudumda bana göre değişmedi senin düşünme şeklinden öyle gelio :D ö. d
"Bi kızın içi güzel olsun. Dışını avon halleder" demiş akıllının biri. :) dış güzelliğe bakmam diyenler şu takip ettiklerini kalbinin güzelliği icinmi takip ediyolar konusmak istiyolar?
Ne demiş gökhan özen; ufak atta civcivler yesin :D10 Yorumlaİnsanlar kıyafetleriyle karşılanırlar, bilgileriyle ağırlanırlar, konuşmalarıyla uğurlanırlar.
Tam olarak böyle bişey10 Yorumladış görünüşüne aldandıgım ınsanların boş ınsanlar oldugunu gorunce artık fıkrımı deıştırdım hafıftende olsa bıse hıssetıgım kişileri red etmek yerıne tanımayı seçiyorum belkı tanıdıkça severım gözüme hoş gelir...
13 Yorumla- +1 yıl
Iste bu. Tebrik ederim en azindan bunu anlasa bizim milletimiz ortaya daha saglikli ciftler cikacak :)
- +1 yıl
Umarım @gmmzz :)
dostum eli ayağı tabiki düzgün olsun ama çokta güzel olmasına gerek yok yanıma yakışsın yeter hesabı. :) önemli olan gerçekten anlaşabilmek ve duygular. sen hiç duymadın galiba kızlararasında bu çok laf oluyomuş çirkin şanşı muhabbeti...
00 Yorumla
+1 yılhiç tanımadığın birinin ilk referansı görünüşüdür dolayısıyla başlangıç aşamasında dış güzellik çok önemli. ilerleyen zamanlarda iç güzelliği hakkında fikir sahibi olup, uymuyorsa yol verilebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yıldışı güzel olmayanın içine kimse bakmıyor hep lafta bunlar sorsan herkes içi güzel olsun diyo.
gerçi dışı güzel olup içi boş cıkıncada mızmızlanıyoruz bu ikisinin ortasını yakalamak zor :))00 Yorumla
+1 yılDışı seni yaksın içi beni:d ne güzel diye eyvallah ederim ne de ama içi güzel diye iç çekerim:d önce bir süzerim hoşuma gitmezse ipini çekerim ;)
10 Yorumla
+1 yılGüzellik bir yere kadar bakımlı olması mesele. O ojelerin altındaki iğrenç Tırnak kirleri insanı hayattan soğutuyor. Bakım bakım bakım.. Güzellik ikinci plan..
00 YorumlaArkadaş sitede 10 sorudan 5i güzelliğe bakarmısın sorusu olmuş. Size bir haberim var siz dünyanın en güzelleri değilsiniz zaten bizde en yakışıklıları. Aşk güzellik veya çirkinlik ayırt etmez. Sadece başlar sonrası sizin uyumunuza kalmıştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zeki, görgülü, kültürlü ve kariyer sahibiyse dış görünüş önemli değil..
Ama bu saydıklarım yoksa dış görünüş çok önemli.. Sıradan ve bomboş bir insanı hayatıma sokacaksam en azından güzel olmalı..00 Yorumla
+1 yılBen şahsen çok yakişikli bir erkek istemem yanimda çok kiskanirim. Bence hersey guzellik deyil konuştugunda seni konuşmasiyla etkiliyorsa çok bilgili zekiyse olay bitmistir o an beni benden alir.
00 YorumlaDış görünüş önemli ya kişisel olarak ölçmek gerekirsede öyle bir beraberlik çercevesi içinde olman gerekirki o senin eksik yanlarını doldurcak sen onun birbirinizi tartcaksınız.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçi güzel deyipte çamurlu karpuzu alıp üzerimi batırmaya gerek yok. d bilmem anlatabildim mi?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim. d
Dis gorunuse onem vermem karater onemli herkesi Allah yaratti bu nedenle hic kimsenij ustunlugu yok takvasi ustun olanin karalteri iydir bu nedenle karakteri onemli
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşünü begenmedigi birini kimse tanımak istemez en basitinden bir erkek gelip merhaba dese begenmediyse kadın başından savar ama begendiyse konusur yani o yüzden yok ben dıs gorunuse onem vermem olayları yalan kesinlikle
00 YorumlaSimdi biri cikipda dis guzellik onemli degil demesin onune essege koyarim ic guzelligine bakarsin dis ve ic guzellik cok onemlidir ama ic guzellik birazdaha on plandadir benim icin dis guzelligede onem veririm guzelse nefes almasada olur 😄😄😄😄
02 YorumlaÖnce dış sonra iç. Herşeyde öyledir. Elbise alırken bile görüntüye bakıyoruz. Araba lüks olsa içindeki tipsiz olsa araba ilgi çeker doğal olarak sonra o kişi göze farklı gelir. Yani insan önce güzelliğe bakar
01 Yorumla
+1 yılIyi kalbli olmasi sart, ama insan kendisinede önem vermesi lazim. disler önemli. icide, disida guzel olsun. ama tencere yuvarlanir, kapagini bulur
00 Yorumla
+1 yıl"Bir insanin iç güzelliğine aşık olursun ama dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin" diye bir laf vardı. Bence çok doğru. Önce dış güzellik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Dışarda önem veririm düzgün giyinp saçları yaparım fazla jöle, vaks tarzı şeyler sürmem doğal olmayı seviyorum. Ama evde çok rahatım :))
00 YorumlaIlk tabiki görüntü önemli ama karakteride aşırı derecede önemli zamana bırakır tanımaya çalışırım ki en mantıklı bu bence
00 YorumlaÖnemli muhakkak ama çok yakışıklı olsun da istemem yani. Ya ben kıskançlıktan ölürüm. Ya da onu süründürürüm :D
02 Yorumla- +1 yıl
çok acımasızsın :D
Dış görünüş bir yere kadar yani kafalar uyuşmazsa yürümüyor.
02 YorumlaHerkes dis gorunuse bakar ilk once. Ona gore begenir yaklasir konuşur sonra ic güzelliğine bakar ona gore sever sayar...
10 YorumlaDış görünüş tabikide önemli tamam kişilikte önemli ama ilk görüşte kişiliğe bakmazsın tipe bakarsın ondan sonra tanırsın karşındakini temiz güzel giyinen bakımına önem veren biri isterim ben
01 Yorumla- Devamını Gör (275)
Devamını Gör(320)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem