AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
ilk başta önem verebilirim. ama güzel olmayan birini zamanla tanidiktan sonra sevebilirim. duruma göre değişir
İc guzellik onemli diyenler cirkinlerin kendini avutmak icin soyledigi bir soz kulliyen yalan yoksa bir suru manitam olurdu.
ilk başlarda dış güzellik ön plandadır daha sonra onu tanıtıkça iç güzeliğine önem verirsin genel olrak
elbette veriririm fakat tek başına dış güzelliği kabul edecegim anlamına gelmez ikisi birlikte dengeli olsun
bir insanın ilk önce dışı etkiler seni. Dış görünüşe önem vermiorum demek saçma. AMA seni kendine bağlayan şey kalbidir.
kadin dedigin erkegine gorunusuyle, diliyle ve gonluyle hitap etmeli
İlk asamada degil her zaman aslinda
evet ama bizim turkler bayanlr evlenince saliyor nasik olsa evlendik die ama is ole degil sen evde onu beklersin onu disarda bekleyende cok olur, zevk icinde olsa beekliyolar iste
kimse iç güzelliğe bakmaz herkez dışa bakar okadar okul okudum çalıştım hayat tecrübesi edindim önemli olan iç güzellik diyen herkez boş konuşur dışını beğenmeden kimse içine bakmaz.
Aynen arkadas aynen☺
karpuzu seçerek alıyorsun ama sesine bakarak alıyorsun yani içinin güzel olduğunu tahmin ettiğin karpuzu alıyorsun. Karpuz seçmenin dış güzellikle alakası yok. kendi örneğinin tuzağına kendin düşmüşsün çok gülünç
Ya sen neden gizli soruyorsunki ben de onu anlamadim klavye krallgi yapicagina adam gibi kendi profilinden yanitlada gorelim
sanane Ian ister gizli yazarım ister yazmam yarramın keyfini sana mı sorucam?
Terbiyeni gostermissinyazik
başka şeylerde gösterebilirim
Kalsin yetrrincd mide bulandirdin..
hadi sende istiyorsun ağzına almak naz yapma
Sana gercektwn aciyorm neuse muhattap olmak bilr fazla allahin abazasi
dünya fani ölüm ani bir kere versen nolur yani?
Dış görünüm ömeli ama her şey değil makyaj ile dış görünüm fazlasıyla değişe biliyor en önemlisi gözler onlar anlamlı bakmadı mı güzel olsada anlamı yok
Tabi ki seçerim bakımlı olmalı başta kısaca sen gibi olabilir :))
Tabiki önemli dış güzellik önemli olmasaydı hamam böcegini uğur böceğinden daha sevimli bulurduk
Ruhlar aleminde yasamadiğimiz için evet önem veriyorum ;)
O kadar değil ama İçime Sinsin en azından.. Görünce Korkmamak lazım :))
Dış güzelliğe önem veririm ama iç güzellikte olmalı.
Evet ama bu mükemmellik derecesinde değil. Eli yüzü düzgün dediğimiz gibisinden.
ikiside birbirinden önemli bence olmazsa olmaz ikili
Dis guzellik onemli. Bana gore orta halli birsey olsun yeter fazlasinda gozum yok :)
gerçekten hoşlandığım kızların hiç birisi dünya güzeli değildi
elbette az cok herkes onem verir ama dis gorunusten daha onemli seyler var karakter gibi
Önem vermiyorum diyen yalan soyler az cok hepimiz önem veriyoruz
Önem veririm ama karakter ile bütün olunca da güzel durması gerek
karpuzu bile seçiyoruz dersen tüm dış güzellikleri aynı kefeye atıyorsun gibi geldi..
ama elbette ki dış görünüş önemli.. sonuç olarak bu insanla otururken konuşurken içini görecek değilsin..
sadece bir güzelliğin var. bu cevap olmuştur sanırım
evet manken gibi olmasada güzel olmasini isterim.. tabi içide önemli
dış güzelliğine önem vermesek uğur böceğini sevdiğimiz kadar hamam böceğinide sevmemiz lazım dı
Artık kesinlikle veriyorum ve bende değişeceğim söz verdim kendime
Ne gibi
Ben once yuze bakarim sonra el fizik sonra huy bakarm nasil bisey ona gore davranirim ama yok demem :D
Verilmez mi dediğin gibi o tipler boş konuşuyo, fiziksel olarak ilk önce simasının güzel olması gerisi orantılı olsa yeter :D
Cok onemli degil acikcasi. Bakimli olmasi onemli cirkin de plmasin. Sonucta biz de cirkin degiliz hani.
Dışı Güzel Olmayanın İçi ile Ne İşim Olur Yaa :D
Aaa çok temiz kalpli çok iyi bir kızmıs :D Bnane arkadaşım :D once kıtabın kapagına bakacaksın :D
Dış güzelliğe önem vermem, diş güzelliğine önem veririm.
Dış gelip geçicidir. İçi güzel olsun fazlasıyla yeterde artar zaten
Çokta önemli değil kalbin içi ve kafaların uyuşması hepsinden daha önemli
tabiki onemli ama yan yana oturup bişeyler konusamadıktan sonra napalım ole guzelligi be
kalp güzelliği olmadıktan sonra içi boş olanı ne yapsın insan
100 de 100 dış güzellik zaten. rabet buna. gayrisi yalan.
incecik olmalı zayıf olmalı fındık gibi poposu olmalı :) mis gibi kokmalı tayt giymeli :D
bakmam diyen yalan söylüyordur, çarpılması an meselesidir.
Dis guzellige azda olsa onem vermiyorum diyen yalan soyler
Dış güzelliğe önem her türlü verilir sonuçta insanın dış görünüşü iç güzelliğini de yansıtır.
Karaciğer ile böbrek de önemli güzellik açısından. Onlara da bakitmak lazım.
ilk aradığımız pembe nüfus kağıdı sonra nefes almasi digerlerine sonra bakariz :D
İlk olarak dış güzellik gelir. Önce göz sonra gönül beğenir.
Evet tabikide veririm icini tanimadan once dis gorunusune bakarim dogal olarak
Orta güzellikte olursa da kâfi karpuz dıştan güzel olsa ne olur içi çürük olduktan sonra..
Dostum bazıları iç güzellik, dürüstlük filan der. Onlara aldanma sen. Her insan mutlaka dışa bakar..
yaa kızlar daha çok bnim için özenirler hastalar bana kızların alayı
Evet kesinliklle. Guzel yuzlu guzel gozlu kilolu olmayacak ozellikle..
Bir yere kadar veririm, saece güzellik bir işe yaramıyor.
DÜNYANIN EN BÜYÜK YALANI BEN DIŞ GÜZELLİĞE ÖNEM VERMEM ÖNEMLİ OLAN İÇ GÜZELLİKTİR ::::. HASSİKTİRR l*n ORDAN... ANASINI SİKRİMİN PİÇİ SENİ :..:.
Tabiki de insanin kalbi güzel olsun en basinda dis güzellik dediğin nedir kate upton gibi olsun hic önemli degil..
Ben direk olarak göğüsler ile ilgileniyorum. Büyük göğüslere karşı aşırı zaafım var. Diğer bütün güzellikler ikinci planda benim için mesela.
bayanlarda bakım gerçekten önemlidir ama bakım kadar karakterde önemlidir o yzden öncelik olarak iç güzellik terçih edilmeli
diş güzelliğinden ziyade sağlığı önemli bence insanın aynasıdır. yaşam tarzını, yaşam kalitesini kısaca özbakımının tamamını yansıtır
Evet bakarim ama cokta yakisikli olup başımı belaya sokmasın. d
Kaporta curuksen napayim ic guzeligi ruhlar alaminde de yasanmiyo
resmine göre güzelsin niye sordun ki bunu seni etkileyen bişey yok
e biraz dış güzellik olması lazım çöp kutusuyla dolaşacak halimiz yok :D
boylu poslu
boyu boyuma huyu huyuma göre olmalı
güzel gözlü
Kesinlikle umarim bulursun
olmadığını söylemedimki var zaten :D
fazla sevgili göz çıkarmaz :D
Ne diyim herks kendine yakisani yapar
Ic guzellik dyen yalan soylemis olur tabiki dis guzellik onemli kadin dedigin kendine bakmasi lazm