Sevmek ama sevilmemek yardımcı olur musunuz?

Merhaba bir çocuk var benden hoşlandığını düşünüyordum ve daha önce hiç ilişkim olmadıpı için ayrıca hiç birisi benden hoşlanmadığı için bu durum çok hoşuma gitti ve bende ondan hoşlanmaya başladım daha sonra okullar online olunca ve son senemiz olduğundan görüşememeye başladık. Psikolojik olarak zaten zor bir dönemden geçiyorum bu da cabası oldu. Bir gece kendime hakim olamayıp fake hesap açıp ona tüm duygularımı döktüm uzunca hatta 1-2 gün konuştuk oda çok duygusal birisi olduğundan ve tahminimce daha önce aynı benim gibi sevgi görmemiş. ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum. Öyle şeyler söyledi ki kafam çok karıştı. Hoşlandığı birisinin olduğunu sohbet arasında söyledi ama sevgimden öyle bir bahsetmişim ki o boşlukta sanıyorum ki bu sevgi onunda hoşuna gitti ve beni tanımak istedi. Beni böyle güzel seven birisi var hayatta ve ben onu tanımıyorum kendimi buna layık görmezken bir anda beni seven birisi çıkıyor kendini tanıt bence dedi kendimi tanıymam için zorladı iki günün sonunda ona açıklamadım kim olduğumu ve yazışmamaya başladık. Eğer okullar açılırsa belki açılabilirim diye düşünüyor ama aklımda birkaç soru var. Ben evlilik ve çocuk isteyen ancak eski sevgilim lafını kullanmayacak birisi olmak istiyorum yani onun ilk ve son olmasını istiyorum. Onunla uyuşacağımjzı birbirimize uygun olup olmadığımızı nasıl anlarım. Mutlu evliliği olanlar nasıl evleneceğiniz insandan emin oldunuz? Veya bana genel olarak tavsiyeleriniz nedir?

Sevmek ama sevilmemek yardımcı olur musunuz?