Merhaba bir çocuk var benden hoşlandığını düşünüyordum ve daha önce hiç ilişkim olmadıpı için ayrıca hiç birisi benden hoşlanmadığı için bu durum çok hoşuma gitti ve bende ondan hoşlanmaya başladım daha sonra okullar online olunca ve son senemiz olduğundan görüşememeye başladık. Psikolojik olarak zaten zor bir dönemden geçiyorum bu da cabası oldu. Bir gece kendime hakim olamayıp fake hesap açıp ona tüm duygularımı döktüm uzunca hatta 1-2 gün konuştuk oda çok duygusal birisi olduğundan ve tahminimce daha önce aynı benim gibi sevgi görmemiş. ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum. Öyle şeyler söyledi ki kafam çok karıştı. Hoşlandığı birisinin olduğunu sohbet arasında söyledi ama sevgimden öyle bir bahsetmişim ki o boşlukta sanıyorum ki bu sevgi onunda hoşuna gitti ve beni tanımak istedi. Beni böyle güzel seven birisi var hayatta ve ben onu tanımıyorum kendimi buna layık görmezken bir anda beni seven birisi çıkıyor kendini tanıt bence dedi kendimi tanıymam için zorladı iki günün sonunda ona açıklamadım kim olduğumu ve yazışmamaya başladık. Eğer okullar açılırsa belki açılabilirim diye düşünüyor ama aklımda birkaç soru var. Ben evlilik ve çocuk isteyen ancak eski sevgilim lafını kullanmayacak birisi olmak istiyorum yani onun ilk ve son olmasını istiyorum. Onunla uyuşacağımjzı birbirimize uygun olup olmadığımızı nasıl anlarım. Mutlu evliliği olanlar nasıl evleneceğiniz insandan emin oldunuz? Veya bana genel olarak tavsiyeleriniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O bir histir kardeşim. Bunun formülü, taktiği, kuralı vs yok. Onu görünce evet bu o dersin kendi kendine. Ama sen kendini açıkladıktan sonra yazmaması garip geldi bana. Sen emin misin sana karşı duyguları olduğuna?
Ben fake hesaptan yazdım yani benim sadece onu tanıdığımı ve sevdiğimi biliyordu ama benim fake hesaptan ona anlattığım sevgi ilgisini çekti ve bence kim olduğunu söyle çok güzel anlatoyorsun kendini tarzında şeyler söyledi ama hoşlandığı birinin de olduğunu söylemişti ilk konuşmaya başladığımızda
Yani duygularından hafif emindim bu hesaptan sonra emin olamamaya başladım kafam çok karıştı
Sen kendini açıkladığın zaman hiçbi tepki vermedi mi söylediklerine?
Ben parça parça söylediğimden net bir tepki veremedi benc eçünkü çook karışık yazdım ona ben size yaptığı bazı şylerş söylesem olur mu belki bir tahmin yürütürsüniz
Olur tabi, ister burdan ister özelden yazabilirsin. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım teşekkür ederim. Bi ara muhabbet arasında başka biriyle muhabbet ederken ben onun arkasında kalan birşeye dikkatli baktım dönüp direkt orada ne var diye baktı. Otobüste arkamda oturuyordu elini uzatıp kafamın yanına koydu ben vurdum şaka yapar gibi çekmedi sonra ben arkadaşıma dönünce çekti elini. Sürekli bir şekilde hayatım hakkında karakterim hakkında sorular soruyor veya çıkarım yapıyor ama bu mereklolığından mıdır emin değilim mesela bi ara elimdeki anahtarlığı alıp bana bunu sat senin satış potansiyelini ölçücem gibi bir muhabbet açtı gereksiz yere bu tarz şeyler yaşıyorduk işte
Takipleşmediğimiz için yazamadın, sorun değil. Hoşlanmış olma ihtimali var bu anlattıklarına bakarsak. Ama sana bişe söyleyeyim mi? Kendi duygularından eminsen konuş onunla. En azından tamamsa tamam devamsa devam olsun. Ama gideceğin yol belli olsun. Şuanki durumda ne olacağını, devam edip etmeyeceğinizi bilmediğin için haliyle bi yol çizemiyosun. Kendini, kalbini, duygularını bu şekilde arada bırakma.
Sanırım okulların açılması kararını bekleyip ona göre yazacağım teşekkür ederim cevabınız için gerçekten içim çok rahatladı
Bence bekleme. En kısa sürede yaz, içindekileri dök gitsin. Dediğim gibi böyle arada kalıyosun, ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyosun. Haliyle bu durum fazlaca yoruyor insanı. Yorma kendini, kalbini..
Sen olduğunu söyle neden söylemiyosun tanıma işinide zamana brak bugün tanıdın 1 ay sonra evlenmiceksinyaf
İşte onu demek istiyorum ben evleneceğim insanla bir ilişki yaşamak istiyorum
Bunu zaten zamanla birbirinize hissettirirsiniz
Umarım eğer bir gelecek olursa
Hayırlısı
cokmu asıksın?
Aşık değilim ama çok seviyorum
ıcını dokup uzunca kousmak ıster mısın?
Abi içimi zaten döktüm yazıda
Hesap açılmıyor
simdi bak