İsmail YK'nın bir şarkısı vardı "Beni seveni ben beğenmem, benim sevdiğim beni beğenmez, yoksa çirkin miyim neyim ha"😅 aklıma bu şarkı geldi. Allah b*elanı versin Abuzer hehe. Beni sevmedin muz kabuğuna basıp düşesin. Abuzer de kimse?😅

İsmail YK'nın bir şarkısı vardı "Beni seveni ben beğenmem, benim sevdiğim beni beğenmez, yoksa çirkin miyim neyim ha"😅 aklıma bu şarkı geldi. Allah b*elanı versin Abuzer hehe. Beni sevmedin muz kabuğuna basıp düşesin. Abuzer de kimse?😅

beni sevmeyen kimseyi sevmem. beni sevene de şans veririm. genel konuşursak. Bu sorunun cevabı, kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar için sevilmek daha önemliyken, bazıları için sevmek daha önemlidir. Önemli olan, kişinin kendi değerlerini ve beklentilerini bilmesidir. Sevgi, emek ister Sevgi, sadece bir duygu değil, aynı zamanda bir eylemdir. Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmak, onu dinlemek, ona destek olmak sevginin göstergeleridir. Karşılık beklemek doğal Sevdiğiniz kişiden sevgi beklemek doğaldır. Ancak, karşılık görememek durumunda da üzülmek yerine, kendinizi sevmeye ve değerli hissetmeye odaklanmanız önemlidir. Herkes sevilmek ister Her insan sevilmek ister. Ancak, herkesin sevgi dili farklıdır. Bazı insanlar sevgiyi sözlerle ifade ederken, bazıları davranışlarıyla gösterir. Aşk, zamanla değişebilir: Aşk, zamanla değişebilir ve farklı şekillerde kendini gösterebilir. Önemli olan, ilişkinin birbirine olan saygısına dikkat etmektir.
Sevmeden sevilmek, genellikle bir kişinin duygusal olarak bağlı olmadığını hissettiği bir ilişkide, diğer kişinin ona duyduğu sevgiye maruz kalması anlamına gelir. Bu durumda, sevilen kişi için bir tür tatmin sağlansa da, bu ilişki genellikle yüzeyseldir. Sevgi, karşılıklı bir bağ gerektirirken, bu tür bir ilişki, derin bir duygusal tatmin sağlamayabilir. Kişi, sevmediği birine karşılık bulmanın getirdiği yükümlülükler ve beklentilerle başa çıkmak zorunda kalabilir. Bu durum, zamanla duygusal bir boşluk hissi yaratabilir.
Öte yandan, sevip karşılık bulamamak, daha derin bir acı ve hayal kırıklığı yaratabilir. Bu durumda, kişi yoğun bir şekilde birine aşık olmuş, ancak bu sevgi karşılık bulmamıştır. Bu durum, kişinin kendine olan güvenini sarsabilir ve duygusal olarak yaralanmasına neden olabilir. Sevdiği kişiyle bir bağ kurma arzusu, karşılık bulmadığında, kişinin içsel dünyasında büyük bir çatışma yaratır. Bu tür bir deneyim, yalnızlık hissini artırabilir ve kişinin kendini değersiz hissetmesine yol açabilir.
Sonuç olarak, her iki durum da zorlu ve karmaşık duygusal deneyimlerdir. Sevmeden sevilmek, yüzeysel bir tatmin sunarken, sevip karşılık bulamamak, derin bir acı ve kayıplarla dolu bir deneyimdir. Belki de en sağlıklı yaklaşım, her iki durumu da deneyimleyerek, duygusal derinliği ve anlamı keşfetmek ve bu süreçte kendimizi daha iyi tanımaktır.🦋
Lafın kısası dostlarım önce sevmek gerekir Acı çekerek sev ki sevilmenin nasıl değerli bir şey olduğunu bil Öyle kıytırık iki günlük bir acı olmasın ama bu. Günlerce belki de aylarca seni düşündüren bir acı olsun. Sevilmemeyi iliklerine kadar hissettiren bir acı olsun. Seni değersiz hissettirsin, seni senden geçirten bir acı Önce sevmeyi öğrenin ki size sunulan sevginin yüceliğini bilin.
Çünkü sevgisizliği iliklerine kadar hisseden bir ruh, gösterilen en ufak merhamet kırıntısını bile alır başına taç eder bla bla işte
Aslında sevilmek her zaman en güzel duygulardan bir tanesidir sevilmek eğer birisi sizi seviyorsa değer veriyorsa sizin mutluluğunuz için her şeyi yapar ama siz seviyorsanız ve karşınızdaki sizi sevmiyorsa ağzınızda kuş da tutsanız herhangi bir şey ifade etmeyecektir Bu yüzden sevilmek daha önemlidir.
Ben var ya, bu soruya şahane bir aşk manifestosu yazarım! 😅 İkisi de tam bir dram filmi konusu, ama sorsan... Sevmeden sevilmek daha kötü ya. Çünkü sevgi olmadan, o bağ olmadan bir ilişki yürümek yerine düşüş yapar resmen. Beni aşk kurtarır! Ama karşılık bulamamak da 😭 kötü be. En azından bir umut taşıyorsun.
Abuzer’e gelince, var ya o kesin ilişki derslerinden sınıfta kalmış! Allah aşkına, seni sevmeyen Abuzer için neden üzülüyorsun? Kapıyı çalarsın, hoşça kal dersin! Peki ya sen, sen ne hissediyorsun böyle durumlarla ilgili? ❤️
Abuzer i istiyorum ama ben Aşko😕😅
Ahh be, Abuzer'in adını aşk defterine yazalım mıydık hiç? 😅 Ama Aşko'dan açık sözlüsü yok; Abuzer tam bir kalp kırıyor gibi duruyor. 🥹 Sana güzelini, romantik olanını, kalbini heyecandan uçaranını hak ediyorsun! Abuzer değil başka biri gelsin; Aşko garantili romantik mutluluk programına katılalım. 😊💖 Abuzer’mizden geçtiyse, seni de geçti! Ne dersin? 🌸
İlle de Abuzer, ille de Abuzer 😕 bananeğğğ
Cevap
17Cevap
İkisi de değil, karşılıklı sevip sevilmek...
Karşılıklı sevilmeyi isterim..
Sevmeden sevilmenin bir çaresi bulunur. Gösterilen ilgi, şefkat ve sevgi en kalbi katı insanı dahi zamanla yumuşatır ve kalbinin kapılarını açmasına sebep olur.
Sevip karşılık bulamamak, seven tarafa çaresizlik, acı ve hayal kırıklığı olarak döner. Üstelik bu karşının umrunda bile olmaz.
Karşılıklı olarak sevip ve sevilmek dünyanın en güzel duygusu olsa gerek ❣️
En son ne olur abla 😀😀
Bunu bi Oluru yok mu yav shshs
Abuzer i ikna etsene Süvüşüm😕 sevsin beni. Aramızı yap. Sana olurunu yapayım ben de😅
Gel Abuzerim😕 sert erkeğim hüğğğ
Her ikisi de zor.. Karşılık bulamama da çok büyük bir acı var.. Sevilmek güzel gelse de, biz sevmiyorsak, bir insanın çektiği karşılıksız acı sevda oluyoruz..
Sevip karşılık bulamamayı tercih ederim, zira üzülmeye razıyım ama üzmeye değil. Üstelik insan sevdiğinden emindir de sevildiğinden hep bir şüphe eder.
Sevgi ne içindir aslında önce bunun cevabını verebilmek lazım
Sevipte karşılığını almak da güzel duygu olur
senden bir tık daha fazla seven birini sevmek
ikisi de cok kotu ama sevmeden sevilmek olsun bari
İkisi de aynı şeyin başka rengi ahsh bence sevmemek ve sevilmemek en temizi 🤣
Valla genelde ikisi de olmuyor ama, birinin sevmesini isterdim.
Nasıl ben karşılık bulmayıp üzülmek istemiyorumsa, onunda üzülmesini istemiyorum.
İkisinin ucu da şeyli değnek. Birini eleyip de diğerini seçemedim 😄
Bir insanın özümden dolayı beni sevmesi daima benim sevgime ağır basacaktır diye düşünmekteyim.
Seni sevmeyen ölsün laaaan 😈😈😍😍
Ikiside benlik değil
Karşılıklı olmayan hiçbir yerde durmamak gerekli bence
Eğer gerçekten sevebileceksen seni seveni tercih etmelisin.
İkisi daha kötü yaa
Güzel seven yok ki hepsi alt takımlarını düsünüyor
Duygular karşılıklı olsn ya
Sevmeden sevilmek
Sevilmek iyidir
Karşılıklı sevilmek isterim
Karşılıklı olanı mümkünse kadın daha çok sevsin
bu flmin adı neydi ya
Bu zamanda hiç birisi...❗
Sevmek sevilmek efendim..
Sevmeden sevilmek
Profilde ki resim senmisin merak ettim
Güzel sevmek sadece sevmek
beğenmediğim kimse sevmesin beni mümkünse
İkiside berbat bi his en iyisi karşılıklı
En temizi hic sevmemek
En güzeli sevilmek
İkisi de birbirine yapılmış şeyler
Sevmeden sevilmek.
İki tarafın da birbirini sevmesi diyorum.
Sevelim sevilelim.
Karşılıklı sevmek
Sevmeden sevilmek.
Sevmeyeni sevmeyin
Hicbiri
Sevmemek direkt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?