“Uyuma konuşalım” diyip sevgilinize doymayan mı yoksa “ uyu geç oldu yarın da konuşabiliriz” diyen kıyamayan tarafta mı?

“Uyuma konuşalım” diyip sevgilinize doymayan mı yoksa “ uyu geç oldu yarın da konuşabiliriz” diyen kıyamayan tarafta mı?

Yerine göre öyle bir kıyarım ki kemiklerini çıtırdar :)) uyuma gel buraya diye cüretkar davranıyorsam özlemişimdir, yat uykusuz kalma diyorsam sıkılmış 😀
Kıyamamak bir yere kadar :D
Teşekkür ederim ☺️
Sevmeye doyamam ben. Kıyamamak abartılıyor bence canını yakmayacağız ayol herhalde.
E herhalde😂
Cevap
35Cevap
Severken bebek gibi severim..
sevgilimi sevmeye doyamam tabi ki de..
Uyuma demek çok bencilce ben uyu zaten sabah devam edicez diyorum o da hayır sen uyuyana kadar uyumıcam birlikte uyucaz diyo beni beklerken uyuyakalıyo bazen bende uyanınca görürsün diyip o uyurken o varmış gibi arada girip yazıyorum bişeyler atıyorum sabah bakıyo derken böyle gidiyoruz ahshwhshw o çalışıyo yani uyusun
Uyu gec oldu sonra konusuruz diyip gidip biraz oyun oynayip kafa dagitanim. Bu kadar yapiskan olmayin herkesin ozel alana ihtiyaci var.
Uyu sabah işim var derim. Onca işin gücün arasında birde gece mi uzun uzun sohbet edelim. İlgi bağımlısı kadın erkeği yavaşlatır ve geriletir.
Karşımdaki insana göre değişir bu. Hak eden birine kredim sonsuz olabilir ancak diğer türlüsü israf. ✨
Eskiden öyleydim şimdi tadında abartılı olmadan severim kıymeti bilinmiyor çok değer verenlerin
Ben doyamam açıkçası. Öyle bir kıyamama durumu ebeveyn çocuk arasında olur, aşkta öyle bir şey yok bence.
Doyamam. Mıncıklarım, yanaklarını sıkarım. Cimcik cimcik yaparım 😂. Sevgide sınır yoktur, aşkta kural yoktur, duygular sel olur 😀
Sevemeyi bilmek gerekiyor, noku çıkmadan sevmeyi becermek lazım. El üstünde her an uçabilecek bir kelebek gibi sevmemek lazım.
Valla ikisi de olur galiba, hem kıyamam, hem de özlerim
Adamın canına kastedecek değilim ya, doyamam tabii.
Kıyamam ben ya sonrasında da kıyamadığım için tepeye çıkar burnumdan getirir hdh
Sevgilim olduğu zamanlarda, yarın işin var uykusuz kalırsın diyendim..
Ikisi de ve dun gece ayrildik. Ona son sozum seni seviyorum, Allaha emanet ol idi.
Yok uykusu varsa uyusun hadi yat da zıbar diyip uyurum direk
Uyuma konuşalım diyip uyuya kalanlardanım @Dostoviski çok çekiyor benden 😄
Bazen konuşmayı çok istiyorum, o zaman uyuma diyorum. Sohbetin sonuna gelmişsek ve güzelse sohbette uyu yarın konuşuruz diyorum.
Hem doyamam hem kıyamam.. 🫠
Bildiğin basit bi sevgili işte bu kadar üstüne titremeye gerek yok
Doyamamak iki taraf içinde … kıyamayan bence kendine kıyamıyordur !
Kiyamayan taraftayim biz kiyamiyoruzda onlar bizi kusbasi yapiyor be ablamm
Sevmeye doyamam
Doyamam kusura bakmasın uyumasın 🥰🥰
kıyamam diyelim
Kıyamam ve doyamam ❤️
Tabi olursa 😄
Hem sevip hem kıymaya doyamam. 😅
Doyulmaz da kıyılmaz da, tercih zor.
Doyamazdım bir zamanlar.
ikisi bir arada
Günler çuvala girmedi ya. Yarın da konuşulur
Ben kıyamayan taraftanım