Bu hareket sizce aldatmak mıdır?

sevgilim eskiden flört ettiği biri ile deprem sebebiyle iletişime geçmiş araşmış ve kız üstüne wp den aynı gün mesaj atıp uyudun mu diye muhabbet açmış bu kız bir kere daha mesaj atmıştı ve bana anında söylemişti sevgilim bu sefer söylemedi ve kız helallik mubabbetine girmiş ben kötü biri değilim beni yanlış bilme diye sevgilim de öyle düşünmüyorum senin hayatın tarzı cevap vermiş daha sonra sevgilim görüntülü konuşmak istemiş kız müsait değilim demiş bu şekilde konuşma bitmiş bi kaç saat sonra tekrar görüntülü konuşalım mı demiş kız cevap vermemiş mesajları silmemiş sevgilim şifresi bende var ben gördüm arşivlemiş sinirlenirim diye tabi ben ortalığı yıktım bu aldatmaya girer mi ben girdiğini düşünüyorum daha önce böyle bir girişimde bulunmadı ve kızla arkadaş olarak muhabbet ettiğini söyledi ben kızla da konuştum kız da sevgilim var diye çok kez belirtti zaten o dedi sevgilim belirtmiş yani ve depreme kadar hiç iletişime geçmediklerini söyledi arkadaş olarak konuştuk görüntülü konuşalım mı diyince bana his besliyor sandım dedi sizce durum nedir ne düşünmeliyim?

Bu hareket sizce aldatmak mıdır?