sevgilim eskiden flört ettiği biri ile deprem sebebiyle iletişime geçmiş araşmış ve kız üstüne wp den aynı gün mesaj atıp uyudun mu diye muhabbet açmış bu kız bir kere daha mesaj atmıştı ve bana anında söylemişti sevgilim bu sefer söylemedi ve kız helallik mubabbetine girmiş ben kötü biri değilim beni yanlış bilme diye sevgilim de öyle düşünmüyorum senin hayatın tarzı cevap vermiş daha sonra sevgilim görüntülü konuşmak istemiş kız müsait değilim demiş bu şekilde konuşma bitmiş bi kaç saat sonra tekrar görüntülü konuşalım mı demiş kız cevap vermemiş mesajları silmemiş sevgilim şifresi bende var ben gördüm arşivlemiş sinirlenirim diye tabi ben ortalığı yıktım bu aldatmaya girer mi ben girdiğini düşünüyorum daha önce böyle bir girişimde bulunmadı ve kızla arkadaş olarak muhabbet ettiğini söyledi ben kızla da konuştum kız da sevgilim var diye çok kez belirtti zaten o dedi sevgilim belirtmiş yani ve depreme kadar hiç iletişime geçmediklerini söyledi arkadaş olarak konuştuk görüntülü konuşalım mı diyince bana his besliyor sandım dedi sizce durum nedir ne düşünmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Görüntülü konuşma kısmına kadar okeydim ama sonrası midemi bulandırdı.
benim takıldığım nokta da orası zaten aslına bakarsan benim sevgilim memleketine gittiğinde kız görüntülü aramak istemiş sevgilim reddetmiş buraya geldiğinde arkadaş olarak görüyorum o istediğinde müsait değildim o yüzden yaptım dedi hata yaptığının farkında ama içimde böyle bir niyet olsa yapardım konuşmayı da silerdim diyor anlamlandıramadığım tek nokta o
Ama kız istememiş görüntülü konuşmak öyle değil mi?
evet kız mesajına dönüş sağlamamış öncesinde kendi teklif etmesine rağmen huzur kaçırmak da olabilir niyeti bilemiyorum
aleni bir aldatma yok ama ters bir şeyler var ve ben cidden çok katı biriyim kırmızı çizgim kaldırması zor geldi kestirip atıp ayrılsam bi dert zaman tanısam bir dert anlayacağın
Huzur kaçırmak istediyse de başarmış sanırım bilemedim. Bir de erkeklerde şu huy var bir canım yapıyor o an farketmiyor sonra da o öyle olsa böyle yapmazmiydim mesaji silmezmiydim falan diyor. Yani işin zor ama bence konuşması yazması bile mide bulandırıcı ya
bilerek silmediği belli arşivlemesinden unutmamış yani silmeyi ama boşluğuna gelmiş doğru söylüyorsun bi anlık boşluk fakat hiç konuşmalarda sevgi ibaresi yok mesafe var yine de hellallik muhabbeti bilemiyorum huzurumuz epey bi kaçtı allah yardımcım olsun benim teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
Sevgilin neden görüntülü görüşmek istemiş ki bence aldatılma gibi
orası saçma zaten tüm olayda önce kız istemiş sevgilim memleketteyken sevgilim istememiş konuşmamışlar daha sonra o söylemiş konuşalım mı diye de bilmiyorum nasıl düşünmeliyim
Hayatında sen varken eski flörtüne görüntülü konuşalım diyorsa bence aldatma ama
yanlış olduğunun bende farkındayım o da onunla arkadaşça da olsa konuşmak istemem hataydı haklısın diyor içimde zerre öyle bi niyet varsa allah şahidim gibisinden laflar etti ben ahirette soracağım hesabını dedim zaten ama sence zaman tanımalı miyim kestirip atmalı mıyım
Bence sallamış ben pek inanmadım. Kendi ilişkin kendin karar ver yüz verdikçe tepeme çikar bir de dikkat et
karar vermek epey zor.. teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim.
engellesin her yerden arkadaş olmaz eski sevgiliden
aldatmak mı peki sizce?
Evet öyle gizlemiş görüntülü aramak istemiş bilmem ne hepsi hikaye
ne yapmalıyım peki?
Pusuda bekle bakalım ne yapacaklar sakin ol ve gizliden takip et
kız ile görüştüm engelledi beni :D her neyse sevgilim yakında memlekete dönecek dediğin gibi süre vericem ona ben normalde asla böyle bir şeyi kaldıracak biri değilim gerçekten sevmesem yol vermiştim sakin olmak çok zor onu arkadaş olarak görmem yanlıştı diyor ne olacak allah kerim..
bos kalmıs olabilir mi
bende öyle düşünüyorum fakat benim yanıma gelmişti o gün görüştük memleketten gelmişti zaten bi anlık galeyan mıdır anlam veremedim aleni aldatmak mıdır sizce bu