Herkese karşı aynı şeyleri mi hissedersiniz yoksa herkeste farklı şeyler mi hissedersiniz konuştukça
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani insanlar konuştukça anliyor karşisindakini ve ee nasildi o kafa dengi olduğunu anliyor ve yavaş yavaş ona ısınabiliyor sonrasinda olanlar güzel duygular 😊
Peki bir erkek neden kızla konuşurken bazen böyle çocuklaşır yaşından uzaklaşır. Benden de büyük yani 5 yaş kadar
Çünki o kizla konuştuğu için oluyor bu nedeni ondan çok hoşlanmasi sana olan sevgisini bu şekilde gösteriyor seviniyor mutlu oluyor kimi erkek böyle seviyor yani sevgisini böyle gösteriyor kimiside farkli davranir bence güzel bir duygu olsa gerek sen karar ver
Peki bu erkeğin amacı cinsellik olsa ve böyle şeyler yapsa yinede bir hoşlantı var mı demek
Ee tabiki hayir öyle birşeye izin verilmez hatta baştan konuşmamak gerekir hem nerden çikti şimdi o çok üzücü bir şey yanliş hiç konuşmamak en iyisi
Niyeti cinsellik aslında. Ama önüne gelenle yaşamıyordur bence beğenmesi lazım. Ondan beklentim yok o da biliyor. Ama muhabbetimiz güzel yani uyumluyuz. O da aynı şeyi mi düşünüyor acaba
Eğer niyeti oysa beni aşan konular ne yazikki ama ee bence onu birakmalisin tek söyleyebileceğim bu üzgünüm 😔
Evet karar verebilirim. Sonuçta sohbetin akışı , ortak noktalar vs belli eder.
Bunu anlamaya da ne bileyim 🤭🤭
Bir iki haftada falan belli olur dimi hatta bazen iki üç mesajda. Bazıları çok alıngan oluyor mesela yok hal hatır sormamışım yok o dakika yazmamışım bilmem ne
Valla 1 saat içinde belli ediyor diyebilirim. Ve öyle alıngan yok yazmadin yok bilmem ne hesap soran tiplerden oldum olası uyuz oluyorum
Evet işte bencede
Ee sen neyi çözmek istiyorsun hala
Bir erkek sadece cinsellik düşünüyor olsa bile bunları farkeder mi
Evet. Bir dünya erkek var avına duygusal yaklaşani mi ararsın,. Yoksa salt seks odaklı olmayıp böyle eğlenebilecegi ortak noktaları olanı mi ararsin
Duygusal yaklaşmıyo öyle seviyorum aşığım demiyor hoşlanıyor gibi davranmaya çalışmıyor. Sadece eğlencesine sohbet ediyoruz
Ee cinsellik ne alaka neyden şüphe ediyorsun. Konuyu cinselliğe mi taşıyor
Oraya çekiyor
Hiç reel bulustunuz mu
Buluşmadım daha çok kısa bir süredir konuşuyoruz
Daha buluşmadan cinselliğe çekiyorsa zaten amacı bellidir
Tamam en başında dedim zaten onu :)) ama sohbetimiz güzeldi. Hani hiç mi eğlenmedi içi ısınmadı bana.
Eglenmistir tabiki ama sen duygusal bir pay aramaya çalışma
Kişiden kişiye göre değişir :) herkes aynı tadı vermez. Bi yaz deneyelim 😂
😂Tad derken. Başka türlü sohbeti kastetmiyorum bu arada
Bende onu kastetmedim. Konuşma isteğinden bahsettim. Herkesle aynı şekilde konuşamazsın. Biri sana daha ilgi çekici gelir, daha mutlu hissettirir. Farklıdır yani
Peki karşılıklı mıdır sence bu:))
Ben bu zamana kadar 3 kez denedim. Hep güzel şeyler hissettim ama ben antalya da yaşıyorum mesela kız ordu da yaşıyor. Hani bi gidiyim desen antalya ya göre Türkiye nin diğer ucu. Şöyle ısparta, muğla, aydın, Ankara falan olsa bir nevi olur. Bazen senin hissettiğini karşı taraf hissedemeyebiliyor. Şans işi ya :)
Evet uzak ilişki zor. Ama mesele mesajlaşırken espriler havada uçuşuyor diyelim. Anlaşıyorsun konuşma güzel gidiyor. O kızla sadece cinsellik düşünüyor olsan bile uyumunu sohbetini sevip ısınır mısın
Bu da erkekten erkeğe değişir. Amacı sadece cinsellikse eğer kararını bir şey değiştirmez 😄 mesela benim için cinsellik 2. Plan da ama konuştuğun kişinin 1. Planında olabilir. Onu da tanıyıp göreceksin 🤷🏻♂️
Kararı değişmez tabi. Ama yinede az da olsa bir içi ısınmaz mı yani. Böyle bazen çocuksulaşıyo sanki
evet karar verebilirim birinin sohbeti daha çok sarıyodur saatlerce konuşsam sıkılmam diğeri ise insani illallah ettirir
Evet bende öyleyim anlıyorum :))
Zamanında sevdik hemde çok sevdik aahh ahhhh
Sosyal medyada mesela anlar mısın birinin kafa dengi olup olmadığını
Hemen olmaz tabii baya zaman geçirmen konuşman gerek
Yinede az çok belli olmaz mı çünkü herkesle aynı sohbet olmuyor
Herkes farklı tabi
Hayır
Bir kaç günde anlamaz mısın sohbetten
Ayı bulur
Evet anladım