Hepimiz farklı şehirlerdeyiz. KS aşklarının kaderi uzaktan ilişki... istediğin zaman buluşamıyorsun, istedigin zaman goremiyorsun sevdiğini...
Valla bana artık KS aşkları mantıklı gelmiyor. Bir çok buluşma...20 den fazla otobüs bileti... Terminallerde geçti hayatım sevdiğim insanı göreceğim diye. Artık buradan bir insanı istemiyorum...😪
Yorulduk ustam...
Siteden bir insanla sevgili olmak size mantıklı geliyor mu?
Oldukça zamanında. Eğer gerçekten bir araya gelebiliyorsan ve o insana güvenebiliyorsan neden olmasın. Bu sitede tanışıp evlenip çoluk çocuğa karışan bir sürü insan var. Sonuçta baktığımız zaman burası da sosyal bir ortamdan oluşuyor. Tabii ki binlerce insan arasından doğru insanı bulma ihtimalin çok yüksek. Ben kesinlikle olmaz olmaz diyemem bu konuda.
Neden olmasın ama yani ben yurtdışındayım eğer burada olacak ise büyük ihtimal Türkiye’de yaşayan birisi olacak uzak mesafe ilişkisi bana mantıklı gelmiyor pek.
Hayır bana mantıklı gelmiyor hiç bir şekilde.. çünkü burada sevgili olunmaz.. zaten olanlarda bir süre reklamını yapıyor biz çok mutluyuz diyorlar ama bakıyorsun bir kaç ay sonra ya da bir kaç gün için de düşman olmuşlar :D
Uzak mesafe ilişkisine karşıyım. Aynı şehirde olduğumuz sürece sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp reelde bir ilişki yaşayabilirim. Hayatımız sosyal medya olmuş, nerede tanıştığının bir önemi yok artık. Doğru kişi olsun yeter ki.