Kerizligin dibi
Yoo normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi şöyle balım hiç görmedin bir iki defa konuşup aşık olduğunu düşünüyorsan evet kerizlik fakat tanısıp görüşmüşsünüzdür bikaç defa, sonradan aşık olursan ona bir şey diyemem ama buradaki erkekler bana samimi gelmiyor %99'u cinsellik amacıyla kızlara yazar veya yavşar bu yüzden uzak dur derim
evlenince sevince de mi hiç cinsellik olmayacak?
üç kadından hoşlandım, bir tanesi çok abazaydı, bir tanesi evlenilicek kadındı, bir taneside çok zekiydi, ve bu üçününde ortak noktası. üçüde gerçekten zeki insanlardı. beni sadece o evlenilicek kadın sevdi; yani demem o ki, evet kızlarsoruyorda birini seviyor olmak, bir hayli kerizlik
Cevap
16Cevap
Bence Instagram ve Twitter daha iyi çünkü burada kimin ne yaptığını bilemiyorsun ve çoğunlukla psikolojisi bozuk insan kaynıyor ben 2 kişinin numarasını aldım bir kaç gün konuştuk sonra sildim numaralarını bir daha da yazmadılar
İstemem
Aşık olacak kadar burada vakit gecirmenize şaşıyorum
Büyük kayıp cidden...
Haklisin ama sende yodasin
Uzun yılların birikimi o tatliko
Karşındakini gerçekten tanıyabildiğini düşünüyorsan problem yok
Adı aşksa kimse keriz değildir önemli olan dibine kadar yaşamak bütün kriterleri yıkıp
Buradan birilerine ilgi duyabilmeyi aşağılayıp, halen burada olmak kerizliktir yavrum
Belki hayal ettiğimiz ve bulamadığımız kişi buradadır. Çevresi ile iletişim kuramayan birileri vardır burdan bulur. Hayatta birşeyleri garipsememeyi öğrendim
şu an ikimiz de anonim takılıyoruz. Düşünsene kader bizi gelecekte yan yana getiriyor ve onun öncesinde bu yazdıklarımızla meğer ilk temasınız olduğunu görüyoruz
Faydalar faydasız imkanlar imkansız evladım
canım. yoklugun nirvanasi. açlıgın everesti 😁
ne fark eder hep aynı bok neticede
Öyle deme
Aşık olmak her türlü kerizlik jshdbdbsj
Görmediğin birine nasıl aşıksın
evet öyle ben yaptım mallık
Olabilir. Belki duzgun insan vardir djdj
Niyeki burası şeytanın kulesimi
Aşkın nereden geleceğini kim bilebilir ki?
Yoo normalll
Ben yaşadım
Normal
İlk seçenek.
Değil
hem de dibi
Normal neden olmasın
Kime olduğuna bağlı
Kerizlik tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?