Hemcins yakin bir arkadasima asik oldum dusuncelerimi soylemeli miyim?

Kendimi biseksuel olarak gormuyordum pek ama yakin bir arkadasimla bir gece cok yakinlastik (sonrasinda aramiz acildi bayagi zor kurtardim), kendisi cidden dostum kardesimden ote bir insan fakat bu icimde yasadigim duygular cok ciddi bir derecede artti ve onun eskiye gore bana yakin davranmamasi oyle icime batiyorki, yaptigi her hareket sanki ozellikle nispet yaparmis gibi hissediyorum, univ sinava hazirlik donemindeyim ve cidden zor bir durum kendimi isin icinden cikartamiyorum, kendisine gidip direk anlatsam tepkisini cok merak ediyorum, acaba o ne olarak goruyor dusunceleri neler, belkide onunda dusunceleri var gibisinden kafamda binlerce deli soru mevcut dusundukce kendimi yiyorum bitiriyorum, sizce ne yapmaliyim sinav sonrasini bekliyorum okuldan mezun olduktan sonra karsima alip konusacagim kendisiyle oyle duruyo ama sinav stresi ve ustune bu zor gelecek bana ama basarmaliyim, cunku simdi soylesem hergun yuzyuzeyiz ayni sinifta olunca bu benim icin dahada zorlasiyor sizce ne yapmaliyim? tepkisinin ne olacagini merak ediyorum belki herkese bahsederek beni kucuk duruma dusurebilir bu yondende korkum var cunku kimse bu olaya olumlu bakmaz biliyorum...
Hemcins yakin bir arkadasima asik oldum dusuncelerimi soylemeli miyim?