Güzellik & Bakım Dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum kararsızım yapmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Az kalsın wpte paylaşıyordum Güncellemeler1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Güncellemeler1 yıl Aşklarım rujum Maybelline New York Nude ruj 120 punchy Dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum kararsızım yapmalı mıyım? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dodağına gülüş qonub https://youtu.be/MnT4Akg-tvo?si=7T-20WuZPHDBc88F 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Müzik güzel yalnızz Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kalitenin adresi Aristokrat plak evi Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bugün konumuz ''bakıııınnn benim güzel dudaklarım var övün beni'' postu şeyisi... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum. Yorumla psychoparadıse 1 yıl Alalhtan sünnete ihtiyacın var demedi :D Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Saçmalama çok guzellerr (210 tane akraba mı nxidnxun) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ediyorum 😊 Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum.Maalesef Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ruj ve kalemin adını öğrenebilir miyimm? Yaptırma gayet güzel duruyor 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla Soran 1 yıl Ruj şu an yanımda değil bir yarım saat sonra size aticam Yorumla ModernKontes 1 yıl Dudağın küçük değim bence gerek yok , teşekkür ederimm Yorumla Soran 1 yıl Linki burada herhangi bir kaş kalemiyle tamamlayabilisin☺️ Yorumla ModernKontes 1 yıl Link yok 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Link attım ama gelmiyor Yorumla Soran 1 yıl Dur yeniden denicem Yorumla ModernKontes 1 yıl Adını yazsan yeterli canım uğraşmana gerek yok kii Yorumla Soran 1 yıl Maybelline New York Nude ruj 120 punchy Yorumla Soran 1 yıl Yalnız ben direk surmuyoruum sürdükten sonra peçeteyle fazlasını alıyorum çok koyu olmaması için Yorumla ModernKontes 1 yıl Tamam teşekkür ederimm 💜 Yorumla Soran 1 yıl Rica ediyorum 💐 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu dudağa dolgu mu yaptırılır kafayı mı yedin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum arkadaşım yap dedi bende gerek yok dedim o gerek olduğunu söyledi Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ne güzel dudağın var ve sana göre gayet dolgun duruyor hiç yapmana gerek yok bence 0 3 Yorumla mine13 1 yıl Arkadaşını dinleme hiç ihtiyacın yok çünkü yaptırsan ördek gibi dolaşırsın etrafta Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ediyorum 😊 Yorumla mine13 1 yıl Rica ederim Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence gereksiz. birileri senin dudaklarinin tadini alamamis 0 0 Yorumla
buğlemoviç Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Yapturma cok kotu duruyor sonra damar tikanikligi yapiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etraf yapay dudak dolu kusacam vallahi de 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ediyorum 😊 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Bence gerek yok sence? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla İnflames2626 1 yıl Yok yok bozma bence gerçekten etkileyici duruyor. Sanki kuru biraz Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Direkt dudak kostümü giymeye ne dersin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok tercihim değil Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ne gerek var, gayet güzel dudakların 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla gokyuzunndee 1 yıl Gereksiz bence Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 500 cevap paylaştı. Botox dolgu bunlar saçma şeyler yaptırma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum. Yorumla ppyavuz 1 yıl Bana para için çıkarılmış zengin kandırmacası geliyor onlar geçici ve sürekli yapılan işlemler doğal yaşa ne yaparsan yap sadece geçici değişirsin 6 ay sonra eski haline gelirsin Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Yok be vakumlamalık duruyor 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 1 yıl Bence yeteri kadar etkileyici 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu dudakları bozarsan Ap. talsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnan bana bozarsın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hiç gerekmiyor, gayet dolgun dudaklarınız var. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sırf o yaptır dedi diye mi yani? Bu kadar güzel dudaklara dokundurtmam ben olsam. Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 898 cevap paylaştı. Gerek yok 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Sitemkarım 1 yıl Rica , doğallık güzelliktir ve dolgu bir kere yaptırdığında sürekliliği olan bir şey diye biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla Sitemkarım 1 yıl Arkadaşını boş ver güzel böyle Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İlgi loadinggg 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum. Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaptırmalısın 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç gerek yok 0 0 Yorumla
___ee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Gerek yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Dodağına gülüş qonub
https://youtu.be/MnT4Akg-tvo?si=7T-20WuZPHDBc88FMüzik güzel yalnızz
Kalitenin adresi Aristokrat plak evi
Bugün konumuz ''bakıııınnn benim güzel dudaklarım var övün beni'' postu şeyisi...
Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum.
Alalhtan sünnete ihtiyacın var demedi :D
Saçmalama çok guzellerr (210 tane akraba mı nxidnxun)
Teşekkür ediyorum 😊
Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum.
Maalesef
Ruj ve kalemin adını öğrenebilir miyimm? Yaptırma gayet güzel duruyor
Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum
Ruj şu an yanımda değil bir yarım saat sonra size aticam
Dudağın küçük değim bence gerek yok , teşekkür ederimm
Linki burada herhangi bir kaş kalemiyle tamamlayabilisin☺️
Link yok 🙄
Link attım ama gelmiyor
Dur yeniden denicem
Adını yazsan yeterli canım uğraşmana gerek yok kii
Maybelline New York
Nude ruj 120 punchy
Yalnız ben direk surmuyoruum sürdükten sonra peçeteyle fazlasını alıyorum çok koyu olmaması için
Tamam teşekkür ederimm 💜
Rica ediyorum 💐
Bu dudağa dolgu mu yaptırılır kafayı mı yedin
Bilmiyorum arkadaşım yap dedi bende gerek yok dedim o gerek olduğunu söyledi
Ne güzel dudağın var ve sana göre gayet dolgun duruyor hiç yapmana gerek yok bence
Arkadaşını dinleme hiç ihtiyacın yok çünkü yaptırsan ördek gibi dolaşırsın etrafta
Teşekkür ediyorum 😊
Rica ederim
bence gereksiz. birileri senin dudaklarinin tadini alamamis
Yapturma cok kotu duruyor sonra damar tikanikligi yapiyor
Teşekkürler, Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum
Etraf yapay dudak dolu kusacam vallahi de
Teşekkür ediyorum 😊
Bence gerek yok sence?
Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum
Yok yok bozma bence gerçekten etkileyici duruyor. Sanki kuru biraz
Direkt dudak kostümü giymeye ne dersin
Yok tercihim değil
Ne gerek var, gayet güzel dudakların
Arkadaşım yaptır dedi ihtiyacın var bir millikten bir şey olmaz dedi ondan sordum
Gereksiz bence
Botox dolgu bunlar saçma şeyler yaptırma
Bana para için çıkarılmış zengin kandırmacası geliyor onlar geçici ve sürekli yapılan işlemler doğal yaşa ne yaparsan yap sadece geçici değişirsin 6 ay sonra eski haline gelirsin
Yok be vakumlamalık duruyor
Bence yeteri kadar etkileyici
Bu dudakları bozarsan Ap. talsın
İnan bana bozarsın
Hiç gerekmiyor, gayet dolgun dudaklarınız var.
Sırf o yaptır dedi diye mi yani? Bu kadar güzel dudaklara dokundurtmam ben olsam.
Gerek yok
Teşekkürler
Rica , doğallık güzelliktir ve dolgu bir kere yaptırdığında sürekliliği olan bir şey diye biliyorum
Arkadaşını boş ver güzel böyle
İlgi loadinggg
Gayet güzel yaptırma
Yaptırmalısın
Yaptir
yaptırma
Hiç gerek yok
Gerek yok
Saçmalama ya
Kime yaptiriyorsun
Bence gerek yok