Sevgilim bu Sebeble aramadı 1,5 ay da 1 kere aradı arkadaşıyla kaba edince Ben 5 kere aradım Hergün yazıldık ayrı şehirdeydik. Beni umursamıyor mu yoksa yoğunmu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalan söylüyor bir erkek her zaman cukunu duşunur dersler falan bahane başka biri vardır hayatında
Gitmeden 5 kez buluştuk 3. de köy evine soğuk diye hava 5. de eve çağırdı film izlemeye kararsız kaldım gitmedim erken diye
Tamam anlamadım
O da böyle yaptı ben aramadım o da aramadı. Kız ekledi soğuk yaptı aramadı o kadar tekrar gelince 4. ayımızda yine köy evi dedi dedim birbirimizi tanıyalım terketti
Gidip bir kere sevişseydin çocuğun umudu olurdu en azından seni de bırakmazdı
Başka şehirde okuyordu gitmeden. Yalnız kalmadım ama öpüştük dokundu Yani aramızda 0 cinsellik de yoktu
Haklı mı yani sence bende sevmiyor diye düşündüm.
Ben bir erkek olarak 5 kere goruştugum kişi ile sevişmesem bende aynı bahaneler uretirim
Öpüştük 3 buluşmada da arabada da 15dj falan
1,5 ay yazışmıştık
Ama aradım tekrsr dedim seni seviyorum böyle bitmesin çekindiğim için gelmedim ilişkiye hazır değilim dedi yoluna bak
1.5 ay tek mi sevgili oldunuz
sen kaç yaşindasin
24 o 23
Şimdi okula gittikten sonra sana yazmamaya başladi yanliş anlamdiysam degilmi
1 kes görüştük 1,5 ay uzaktan yazıştık gelince 4 kes görüştük İşte eve gitmedim. Tekrsr okula gidince böyle yaptı terketti
Evet öyle o zaman bitirmiş kafada kzı ekledi.3. ayda tekrar geldi ama soğuktu aramız kız eklemişti okulundan şlk elimi tutmadı falan yine dedi köy evine gideriz dedi bende birbirimizi tanıyalım biraz dedi hiç ses etmedi terketti
Bak ben de okul okuyorum okula gidince memlekete kileri unutuyorum böyle yapiyorum çünkü okulda buluyorum okuldan memlekete döndüğümde de tekrar memlekete kileri ne yaziyorum
Ama son dönemi okulu bitiyor Yani. Sizce haklı mı benş terketmekle ben ona rağmen onu aradım azıcık sevgi gösterip eve gidelim deseydi aramız soğukken dedi sanki bahaneyle gideyim gibi
Ya seninle beraber olmak istiyor her seferinde baktı senden umut yok dedi belki suguk yaparsam işe yarar ki çoğu zaman işe yariyan bir taktik bu ama yaramamiş beliki
Ya bi kere seni seviyorum özledim sesini aradım diye aramadı beni
Aramaz ki ben aramam
Hatır sevgiliyken de demedi aramadı
Hayır
Ardımda açık kapı bırakarak terk ederim döndüğümde arar unutamadım seni derim
Ya biliyormusun bu erkek milletinin aklı hep böyle calişir
Benimde mesela
1 ay oldu aradım dedim seni seviyorum Haklsın çekindim sadece tekrsr konuşmak istiyorum dedim bitti dedi yoluna bak
İyi sende bitir
Unut dedi beni düşünme
Unut gitsin kafana takma
Sence benim suçum mu
Hayır ya erkekler böyle olurlar şerefsiz olurlar
Senin hiç bir suçun yok bence
Nerelisin bu arada
Onun köy evi dediği tenha bir yer internet çekmeyen etrafta ev yol köye uzak
Korkma o kadar en fazla ilişkiye girerdiniz seni öldürecek değil ya
Sevse bu şekilde teklifler eder miydi. ilk mesajı ben attım önceden hoşlanıyordum senden diye
Ee sende çocuğun gotunu kaldirtmişsin sende de suç var biraz direk senden hoşlanıyorum yazilirmi
Bakireyim istemem öyle bişey
O zamanlar dedim ama şimdi daha çok hoşlanıyorum dedim buluşunca
Ya okul okuyor diyorsun sonuç olarak biraz beyni vardır zorla bakireliğini bozacak değil ya eğer istersen bozar
Sence geri dönermi ya pişman olur mu çok mutlu gibiydi benim için de zor oldu dedi
Sonuç olarak bakirelik bozulmadan da sevişe bilirsiniz anal oral olarak degilmi
Ciddi değil diye düşündüm böyle teklifler edince
Ya döner ama memlekete dondugunde
burada ama dönmüyor unut dedi benş arayınca
Azcık Sevse dönerdi ama böyle yapmaz dimi seven erkek
Ben ilişkiye girdiğim hiç bir kıza ciddi olduğumu soylemedim hata beli bile tirmedim böyle bir şeyi ama yinede benimle beraber oldular bakireler mesela oral anal deniyorduk ama asla bir kız istemezse bakireliğini dokunmam
Ya sevmiyor hem sen yazmişsin birde o sadece işimi goreyim cukumu mutlu edeyim demiştir ondan
Nerelisin
Hangi şehirde oluyor bunlar
Değilmi kendimi üzmeyin boşuna
Yani kendini üzme erkek mi yok sanki
Ben ankaradayız o Trabzon da okuyor
Hayır öyle değil suam kendimi suçluyorum sence sevse
Böyle bırakmazdı dimi
Suçlama kendini diyorum ya
Tekrsr aradım 1 ay sonra 2 kez pişmanım diye seni seviyorum dedim o bana 1 kere dememişti
Bırakmazdı
Mesajlar attım tekrar beraber olalım hatamı biliyorum çekindim sadece sana güvenmediğinden değil diye anlıyorum ama bitti dedi
Şu an sesimi duysan sana öyle bir bağırır kızarım ki
Ya unut diyorum hadi ordan et diyorum sen yine diyorsun seviyormu
Sevmiyor yavrum sevmiyecek
Sadece cinsellik için mi yaklaşmış sence bana
Sadece boşta kaldimi boşalmak için sana yazacek
İçim rahat etmiyor annem gitme dedi köy evine diye gitmedim belki gitsem güzel olucaktı arsamız
Evet sadece cinsellik icin
Gitsen seni s i kredi o kadar başka da bir şey olamzdi o köy evinde
Niye o kadar ay Hergün benle konuştu niye o kadar önemsedi gelecek plamlanına koydu
Devam etmezdi mi Yani ben ilişkiye girmem ama. Beraber kalam arkadaşlarımın hep uzun ilişkisi bar herley benim çekingenliğim yüzünden oldu
Ona dönünce aramız düzelsin diye en sevdiği kurabiyeleri yapmıştım onu da yemedi o gün köy evime birbirimizi tanıyalım deyince
Sen iyi birisin dedi sadece
Numaramı sildi sandım aradım dedi numaranı niye sileyim. Dedim ben olmadan daha iyi Yani evet daha mutluyum dedi
Ya bak şimdi benim mesayim başladı ben mesayi bitiminde tekrar burada olucam o zaman kafana girecek şekilde anlatırım
Sen dedim bana da öyle yapsam giderim haklı ama seviyordu belki ben kaçırdım dimi
Seviyordu sadece yakınlaşmadım diye gitti
Olur anlatırsın
Aynen anlatırım yanlış anlama instan var mı ver ordan daha rahat anlatırım burada her kes görüyor sonuç olarak
Blackdream1010
Profil yokmu
Fake ya
Tamam ekledim
Akşam yazarım