Flört ettiğim çocuğun yaş sorunu?

Merhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz şu zorlu hayat koşullarında iyisinizdir , iyi olmanız dileğiyle🌸 Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben 26 yaşındayım tanıştığım çocuk 22 yaşında. İlk başta benden yaşını gizledi 24 dedi. ama sanki yalan söylediğini hissettim. tekrar sordum 2000 liyim dedi. İnanmadım net sayı vermedi. en sonunda kimliğini istedim. 22 olduğunu anladım. Bana gerçek yaşını söylemekten çekinmiş onunla konuşmayı keserim diye. Tabi biz bu sorunu konuştuk erkek daha geç olgunlaşiyor diye ileride bana sorumluluk yükleme dedim. Ben memurum o da polis olacak 5 ay sonra. Dün aramızda birden cinsel konuşmalar geçti ben durdurmak istesem de. aynı sehirdeydik okulu deprem riskinden dolayı başka şehire taşındı. 5 ay sonra büyük ihtimal atamasi benim olduğum şehire olacak gibi tam emin değiliz. Olduğum yerde yaşamak memur maaşı ile biraz zor aslında diğer yerlerde olsa geçimi kolay olacak. Ve şunu diyor maddi olarak kendimi toplamam için 2 3 yıla ihtiyacım var diyor. ben 28 29 da evlenmek istemiyorum. İlişkiyi bitirsem mi kararsızım
Flört ettiğim çocuğun yaş sorunu?