Erkek arkadaşım benden 1 yaş küçük sizce bu sorun olurmu bende daha önce hiç kendimden küçük biriyle sevgili olmamıştım
O bunu hiç sıkıntı yapmıyor neymiş ilk okul hocaları kendinizden büyük kızlarla sevgili olun demiş😅
O bunu hiç sıkıntı yapmıyor neymiş ilk okul hocaları kendinizden büyük kızlarla sevgili olun demiş😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok normal bir durum bu. Önemli olan kafa yapınız anlaşıp anlaşmamanız. Onlarca çift var kadının büyük olduğu ve mukemmel evlilikleri var.
Teşekkür ederim görüşün için☺️
Eğer gerçekten mutluysanız ve bu ilişkinin bir geleceği olacağını düşünüyorsanız yaş sadece bir rakamdır sizin için bacım
1 yaş nedir ya ben kendimden 6yaş büyük biriyle çıktım 😂😂
Kullandığı söz bile hala çocuk olduğunu gösteriyor. Ya da ergen gibi düşünüyor. Normalde olur derdim ama bu kişiyle olmaz.
Şaka amaçlı söyledi onu
Farketmez. Neyse işte seviyorsan ve olgunluğuyla seni taşıyabilecegine inanıyorsan başkasının fikrini önemseme. Çünkü ilişkiye sürdürecek kişi sensin ve senin fikirlerin bu doğrultuda önemli..
yaşı problem edenler bence ahmak ne bilim ya anlasiyosanız sorun yok
Kaç yaşında olduğuna bağlı ama eğer huylar falan uyuyorsa ve anlaşıyorsanız bence hiçbir sıkıntı yok.
bir yaştan bişey olmaz..
Bence bir sorun olmaz çünkü benim ilişkilerim daima kendimden 2 - 4 yaş arası büyük hanımlarla, en fazla 13 yaş büyük hanımla olmuştur. Yaştan dolayı herhangi bir problem çıkmamıştır.
Hayir seviyorsanz 5 yas kücukte olsa sorun olmss bnce
Sorun değil.
Hayır değil
Eşim benden büyük
Yani ne biliyim kendimi kötü hissettim
Neden
Normalde erkek büyük olurya
Olabilir şart mı öyle olması
Sorun değil.