Ben 28 yaşındayım.
19 yaşında bi çocuk var geçen seneden beri bana bakıyor. Gülümsedim hatta. Ama yaklaşamıyor.
Beğeniyorum onu.
Ben 28 yaşındayım.
19 yaşında bi çocuk var geçen seneden beri bana bakıyor. Gülümsedim hatta. Ama yaklaşamıyor.
Beğeniyorum onu.
Cevap
27Cevap
28 yaşında bir Erkek olsa, kız 19 yaşında olsa Neler demezdiniz.
hadi, yapsana hoşlansana 19 yaşıbdaki kızdan?
Öyle yazmamışsınki :)) ne diyeceğini şaşırdın puhaha
Gel ablanın şefkati kollarına de 🤣 çocuk kokuyor tabi Napsın
19 fazla küçük bence hani sen 35 o 27 filan olsa neysede çünkü o da yaş almış olucak böylece ama 19 yaşındaki biri seni kaldıramaz tecrübeli değildir hayat konusunda hemde ilişkide
Tamam bende 20 yaşındayım 28 yaşındaki biriyle ilişki isterim ama ciddi ciddi sevgili olmak filan zor geliyor bide ben senin için söyledim seni kaldıramı ya bilir 19 küçük çünkü
Bişey olmaz.
Onu etkilemeye çalıştın mı peki ilgisini çekmeye
evet. yere baktı gülme krizine girdi. sanırım ayarı kaçtı.
Ya çocuk ergen senden hoşlanmaz başka şey düşünür o
N. ah hoşlanmaz :D he siz hoşlanırsınız ergenlerden ama erkekler hoşlanmaz öyle mi :)
Biz erkekler bunu yapsak sübyancı derler. Negatif ayrımcılığa hayır. :):
diyoruz zaten. sübyancılık değilse bize de değil.
Ne diyeyim, mutluluklar
Seni fazla ciddiye almaya bilir ya da kendine fazla güvenmez o yüzden kaçar senden bence
Haklısın herküll
cocukla gorusup ılıskıye baslasan bıle cok kucuk oldugu ıcın bellı zaman sonra fıkır ayrılıkları cok goz onunde olabılır haberın olsun bu konuda.
Sen açıl ozaman çocuğun egosu tavan yapsin ablası hem 🤓🤩😁🤭🫣🤗😈
E yuh ne yaptın sende
Bişey yapmadım
Arada 9 yaş var neye kime yanaşsın 😂
Yanaşmaz mı ki😁
Bi zahmet yanaşmasın pis pis gülme 😂😂😂
Ahaha niye 😁
Niyetin ortaya çıkıyor ondan 😂 20 lik meraklısı seni 😂
Jsksmdmkd
Yok be şaka yapıyorum. Hoşlandım aslında. Siz küçükten hoşlanınca bişey olmuş olmuyor.
O hoşlantıyla bişeylerde öğretirsin şimdi hiç yok deme 😂😂 hadi 4 5 yaş desen neysede 9 bana bile çok be uğraşmam
Öğretirim snsndnnebdb
😂😂 soruyu terk ediyorum ben burası çok sıkıntılı 😂😂
Bay baaay😂najdjhdje
😂😂
Yanina git konus bence
O da seni beğeniyor ablası. İşyerinden mi?
Çekiniyordur sen adım at derim
Büyütmek zorunda kalırsın.
Mantıklı olalım lütfen (:
Sevgililikmi istiyorsun sen
Yes
O cocugunda senden hoşlandıgını düşünüyorsan adımı senın atman icab eder bak bende zamanında kendimden yaşca birini hep düşündüm sevdim uzaktan ama nir türlü acılamadım taki o kişi bunu yıllar sonra anlayıp benımle konuşana dek
Ohaaa kaç yıl söyleyemedin mi 😔
Söylemeye cesaret edemedim ama şimdi sevgiliyiz😈
Bellki abartmıyorum 7 yıl sevdim yaşı benden büyük diye reddedilirim diye utandım çekindim ama şimdi ise beraberiz
Süper ya😍
Dilersen sana yardımcı olabilirim cocugun düşünceleri için ve cocugun sana kendisi acılması için yapman gerekenleri eğer kabul edersen
Yok ya sağol 🥹
Neden üzülüyorsun ki istemıyormusun o cocugun senın olmasını belkide oda eenı cok istiyordur reddedilmekten çekiniyor olabilir
Çocuk tacizciliğinden hapse düşersin dikkat et
Erkekler düşmüyor kızlarda düşmez
😄 çocuğun başını yakma çocuk Parka girelim der gitmezsin oyun oynama isteğine yetişemezsin çocuğun arkadaşları sevgilin kaç yaşında deseler arkadaşlıkdan red ederler çocuğu 😄
Etmezler :D hatta hava atar arkadaşlarına :D
Valla o yaştaki bi kız erkeklere göre çocuk değil de genç kızsa, bana göre de çocuk değil genç erkek demektir :D
E bunun yatağı da olacaktır istediğini veremezse moralin bozulmayacak mı illaki istersin cinsel olarak birşeyler sonuçta bu durumda ne düşünürsün
Genç erkek sonuçta valla erkekliği güçlüdür :D
... vuv istekli şey seni 😆 umarım abla nereye sokcam diye sormaz sana😄
Offf hayal etmesi bile güzel 😍 çok tatlı ya. Enerjisi çok güzel, yakışıklı.
Haha olgun olmaz mı
Saygısındandır ablasısın sınuçta
Tek seferlik mi yoksa ciddi misin?
yavaş abartma
siz abartınca bişey olduğu yok
boş yapma lan
He boş :D
amaç?
Sevgililik
Niye beklemesin. Siz olunca bişey olmuyo ana
Ahahhaha hadi lan ordan :D
Cocuk ablacim çocuk sen kendine göre birini bul
Milf misin?
Evet fark cok
Bu iş olmaz
Fazla kücük
Hadi bakalım sonucu bildir
Sen yaklaş
yok artık
Siz hoşlanınca küçüklerden yok artık olmuyo ama s.. Ktir git
çocuk çok şanslı
💗
Büyük olan sensin cesaret ver 😀
Yorumlara okudum da aldırma sen cesaret ver ona koşa koşa gelir 😀
Subyanci msn
siz 18 yaşındaki kızlara yazınca sübyancı olmuyosunuz ama :D
Ben yazmiyorum:)
Ayrıca öyle durumda erkeklere direkt sapik damgasi vuruluyor
vurulsun zaten.
Sende sapiksin işte
Yasin tam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, durum biraz tatlı ama karmaşık! 😊 Yaş farkı bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, özellikle genç yaşlarındaki birisi için. Üzerine bir de “o ne düşünür, toplum ne der” baskıları yüklenince adım atmak zorlaşıyor. Bence çekiniyor olabilir çünkü hem yaşı gereği tecrübesiz, hem de sana olan saygısından dolayı yanlış bir şey yapmaktan korkuyor olabilir.
İlk adımı sen atmayı düşünür müsün? Yani zaten gülümseyerek ona mesaj verdin, biraz daha sohbet açabilir, işlerin nereye varacağını görebilirsin. Belki o da sana açılamadığı için üzülüyordur. Gerçek bir “love story” çıkabilir buradan, kim bilir? 🥰 Ama her şeyden önce yaş farkını rahat hissediyorsan, başkalarının ne dediğini boş ver. Mutlu olursan yargılar umrumuzda olmaz! ✨ Ne düşünüyorsun?