Bağlama, evlilik vs ritüelleri yaptım, onunla toksik bir ilişkimiz var ona rağmen birbirimizi bırakamıyoruz, çok pişmanım yaptığım için bu ritüellerin kötü bir karması da var mı bana acaba 🥺😞😞
Sakın yapmayın ben çok pişmanım
Bağlama, evlilik vs ritüelleri yaptım, onunla toksik bir ilişkimiz var ona rağmen birbirimizi bırakamıyoruz, çok pişmanım yaptığım için bu ritüellerin kötü bir karması da var mı bana acaba 🥺😞😞
Sakın yapmayın ben çok pişmanım
Nereden buldun bu ritüeli sen? nereden bulduysan oraya koş sor. bu ritüellere inanmam aslında büyülere inanırımda demekki bu ritüel değil büyü olmuş. ve sana dönmüş demekki. nereden aldıysan oraya git bir daha böyle işlere girişme. seni seven olduğun gibi sevsin bağlansın. bunun etkisi geçerse zaten senden soğucak yine değmez yani.
Karması var tabi ki. Evrende al ver döngüsü var. Büyü demek vermeden alma girişimidir ve evren denge bozulmasını kabul etmez bu döngü gereğince senden arzu ettiğin şey nisbetinde birşeyler alıcak.
Cevap
12Cevap
Ritüeli öğrendiğin yerde yan etkileri yazmıyor muydu
Bana onunla bağlanacak erkek hiç bağlanmasın kendi iradesi dışında olan duygusal bağın gereği yok
Kesinlikle
Bence sadece rituelin gerçek olduğuna inandığım için böyle bir durumdasın her şey inançla başlar ve inançla biter rituelin ise yaramayacağını düşünüp yapsaydın gerceklesmezdi şimdide gerçek olmadığına ve iki gün içinde bu durumun normale donusecegine inan ve hisset iki gün sonra ondan ayrildigina dair hayaller kur. Kafanda ayrılık sahneleri gerçekleştir. İki gün sonra eminim ritüel die bişey kalmaz
Bağ koparma çalışmaları var ve tabi ki karması var.
Nasıl peki
Knk tövbe ederek, üzerindeki ruhsat temizlenebilir ama birdaha yapicak olursan bı işe yaramaz
Şaka mısınız ya ne yaşıyosunuz siz anlamıyorum. 153 ü ara iptal ettir mi dememizi bekliyosun
Ya ne karması ya kafayı mı yedin? Sen o çocukla konuşmayi azalt kendine arkadaşlarına daha fazla zaman ayır. Bağın azalır.
O ritüele çok ihtiyacım var lütfen anlatır mısın kafayı yemek Üzereyim
Niye pisman oldun ki ters etki mi yaptı yoksa istediğinden fazla mı bağlandı bende böyle bişey düşünüyorum cunku
Birbirimizi bırakamıyoruz ama birbirimizle de hiç mutlu değiliz çok toksik bir ilişkimiz var mesela beni arzulamıyor bile kadın olduğumu unuttum resmen bana Özel hissettiremiyor anlatabiliyor muyum
Anlıyorumm 🥺
Ritüel neden yapıyorsunuz başka insan mı yok neden tek bir kişi için bu kadar zahmete giriyorsunuz. DEĞMEZ.
Kesinlikle
allahtan ritüel yapmışsın büyü olsaydı başına kötü şeyler gelebilirdi
Karmaya inanırsan olurmuş inanmıyorsan olmaz bir şey
@ubaanskak ritüellerde karma olur mu diye soruyorsanız karmaya inanırsan karma yaşarsın ama inanmıyorsan bir şey olmaz karma olmaz yani
Her şeyin bedeli vardır, ister inanma ister inan, istersen adına günah de
@CanerDiyeBiri ben bu dünyadan bahsediyorum
Bu dünya da çıkıp çıkmaması karşıdaki kişinin ah edip etmemesinin etkisi var daha çok.
@CanerDiyeBiri haberi yoksa nasıl ah edecek ki
Neden bu durumdayım diye ağlarsa o bile kafi.
@CanerDiyeBiri 🤷🏻♀️
Yok korkma ben yilarca yaptım istersen bozarsin ama gerek yok
Nasıl bozulur
Ne yaptın anlat yardımcı olurum
Anlat
Bu rutier nasıl yaptın. Maden ise yaramış ben de deneyim. Lütfen aciklarmisin
Ritüel İptal yaz 1919'a gönder. İptal olur :) tövbe leeee
Biliyorum ben cok iptal ettim arkadaslardan yardimci olurum
Olmayan bir şeyi nasıl iptal edicen
😂😂😂beni her yerden her ulaşmaya çalıştığım kişiden engelleyen , üstelik sevgili de yapıp Instagram biyosunda da onadan kelebeğim diye söz eden adam benimle sevgili şu an, o kızdan bile ayrıldı
Bunun saçma sapan büyü gibi mistik şeylerle ilgisi yok, böyle şeyler yok çünkü
Nasıl yaptınız lütfen
bağlanmış işte sana
Sağlıklı değil ilişkimiz, beni hiç mutlu etmiyor, çok kavga ediyoruz, bana kolayca sinirleniyor ve çok öfkeli bana
Ya inanma öyle şeylere
İki kurbağa bacağı bir çekirge ayağı..
Böyle şeylere inanmıyorum
Nasıl yaptın ki ben de yapacam birine
Geri tuşuna bas iptal olur
İşe yarıyor mu?😀
sonsuz bir cehennem azabı seni bekliyor
Etkisini gordun mu?
Maalesef
Bende istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen sevdiğim kadın ayrıldı benden çok acı çekiyorum
Ben de pişmanım ara ara
Evet tutuyor
Nasıl yapılıyor. Bilgi verirmisin. Eşimden ayrılmak üzereyim ve ben eşimi çok seviyorum
Nasıl yapılıyor bu. Bilgi verirmisin
inanma boyle seylere...
Nasıl yaptın ya merak ettim
Sen başka biri ile ilişki yaşa
Hangisini yaptın bizde yapalım
Kuzum ne yaptın hangisini
Elinde patlar 😂😂
Banada anlatır mısınız
IPTAL yaz 5545'e gönder
puhahaha
İptal ettir kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?