Beni seviyor biliyorum ama hiç hayatındaki kadına çiçek felan almayı akıl edemiyor musun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki genel olarak diğer günlere karşı tavrı nedir nişanlının? doğum gününde neler yapıyor mesela? yani çocukta herhangi bir özel gün anlayışı var mı yoksa sadece bu güne özel olarak mı bir şey hissetmiyor? eğer hepsine karşı böyleyse maalesef evlenince daha da kötüleşecek, daha da odunlaşacak biriyle nişanlısın. yani eşim bana doğum günümde hiç beklemediğim bir sürpriz yaptı mesela. tüm arkadaşlarımı tek tek ayarlamış ki hiçbiriyle bizzat irtibatı yok. abimi eşini herkesi ayarlayıp mekan tutmuş çok şaşırmıştım. mesela sevgililer günüm için de hediye almış sadece. almasa da çok sorun olmazdı hatırlaması yeterli derdim. çünkü bana önem verdiğini biliyorum, bir günle sınırlayarak bu adam hödük diyemem
ama şimdi senin nişanlın doğum günleri tanışma günü vs bunlara da tepkisi aynıysa diyecek tek bir laf var. allah kurtarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günümü geçen sene annesi ve kardeşiyle sürpriz yapmıştı.
Soran+1 yılOndan önceki doğum gününde pata bile kesmedç
Cevap sahibi+1 yılhımm:/ genel olarak özensiz biri o zaman. seviyorsan gerçekten seni sevdiğine de eminsen ondan bu tarz beklentilerin olmayacak. bu konuda çok hassassan konuşarak bi de dene. neleri istediğini neleri istemediğini. bazı erkekler komut mantığıyla çalışır belki senin ondan beklemediğini düşünüyor ve ondan yapma gereği duymuyor da olabilir. iletişimle de çözemezseniz o zaman ya bu şekliyle kabul edeceksin adamı ya da ben bunu haketmiyorum deyip yoluna bakacaksın
Soran+1 yılTeşekkür ederim😍
En İyi Cevaplar
Balığın baştan koktuğu fakat düzelir diye görmezden gelerek değiştiririm diye düşüneceğiniz insanlarla yola çıkmayın bu illa ki sevgililer günü için değil ki yaşanma ihtimali olan bir çok önemli meseleden daha önemsiz hayatınıza dahil etmeyin ederseniz de bunun pişmanlığını yaşamayın
01 Yorumla
Soran+1 yılInstagramda geziniyorum tüm arkadaşlarım sevgilileri bir tane bile olsa gül almış ve günü kutlamış benimki sadece sevgililer günün kutlu olsun yazmış oda ben yazdım diye
+1 yılAçıkca konuş, birde söyle bir şey var ilişkilerde iki tarafın da kişiliği farklı olduğu gibi beklentisi de farklıdır, belki sevgiliniz için hiç bi anlam ifade etmeyen bir gündür.
11 Yorumla
Soran+1 yılInstagramda geziniyorum tüm arkadaşlarım sevgilileri bir tane bile olsa gül almış ve günü kutlamış benimki sadece sevgililer günün kutlu olsun yazmış oda ben yazdım diye
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Eros! Senin için üzücü bir durum olmuş, anlıyorum. Nişanlının seni sevdiğini biliyorsun ama bazen sevgiyi göstermek için jestler de gerekebiliyor. Belki de onun için o gün önemli bir anlam ifade etmiyordur. Onun sevgisine emin olmak için doğrudan konuşmayı deneyebilirsin. Belki de beraber romantik bir akşam planı yaparak bu özel günü kutlayabilirsiniz. Önemli olan sevginizin ve iletişiminizin güçlü olması. Unutma, sevgililer günü sadece bir tarih; önemli olan her gün sevginizi hissettirmeniz. Sevgililer Günün kutlu olsun!🌹💖
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol eros
Soran+1 yılEros kedi geldi aklıma :( Canım eros
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
+1 yılYanlış kişiyi sevmişsin gadası
00 Yorumla- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılın
00 Yorumla
+1 yılVallahi şimdi sana bu kadar daha çok tazeyken özel günlerini kutlamıyorsa Sen evlendiğinde bence hiçbir şey bekleme Yani bir kalasla evlenmişim diyebilirsin sana söyleyeyim
163 Yorumla
Soran+1 yılHergün güzel sevgi sözcükleri kullanıyor ama hiç özel günümü kutlamıyor ne bileyim. O kadar kırıldım ki herkesin sevgilisi çiçek falan beraber gün geçirmişler benim ki hiç tık yok yani
- +1 yıl
Yani ben il dışındayım mesela işim gereği hani sürekli sahadayım ben işime saçı çiçek gönderdim Yani bu özel günde kutlamayacaksan ne anlamı var yani birçok şey yitirilir yani şimdi böyle şimdi güzel söz söylesene olur ki özel gününe kutlamıyorsa senin yani ben bugün mesela restoranda yemek yedim tek başıma Baktım hep çiftler gelmiş ne güzel giyinmişler falan filan yani bence biraz senin nişanlın ya da artık bilmiyorum da biraz yani kusura bakma ama hadi hödüklük var gibi
Soran+1 yılVar zaten. Eşinize çiçek yollamışsınız bu özel günde illa yanımda olmasa bile bir çiçek yollayabilir banada.
Soran+1 yılYani evet güzel sözcükler kullanıyor, sürekli ben senin yanındayım herşeyi beraber aşarız diyor sen yeterki yanımda ol herşeyi beraber aşarız diyor
Soran+1 yılYani sürekli sevdiğini ve sürekli benim yanımda olduğunu, kararlarıma saygı duydugunu biliyorum. Mesela tekrardan 4 senelik lisans okuyucam destekledi oku evliyken dedi sağolsun ama gel gelelim ki romantiklik… Çevremdeki kızların hepsi bir gül bile olsa almışlar
Soran+1 yılAma bana bir tane gül bile almadj
- +1 yıl
Ya öyle Tamam da ama Real'de sana bir şey yapmamış yani Hani bugün özel bir gün sonuçta yılda bir kere olan bir gün en azından çiçek almasan da güzel bir şeyler yaz de ki akşam gibi program var aşkım de yemeğe gideceğiz falan Desin yani en azından madem böyle bir çiçek miçek olayına karışmıyor
Soran+1 yılOnuda söylemedi halısaha maçına gitti
Soran+1 yılÇok kalbim kırıldı..
- +1 yıl
Halı saha maçı mı Bence onun kendi öncelikleri var demek ki bu evlenince de böyle olacak ilk önce kendi öncelikleri sonra sen geleceksin haberin olsun
- +1 yıl
Dedim ya öncelikleri sendeyiz Yani biraz romantik bir Nişanlın yok hödük düşüncesiz Bence birazcık
Soran+1 yılAntrenmanı vardı bugün normalde akşam iptal olmuş sonradan sonrada halısahaya çağırmışlar gitmiş. Bende spora gitmiştim bu özel günde bişey yapmıcaz diye
Soran+1 yılCidden şu an o kadar kırıldım ki nir kez daha dank etti
Soran+1 yılBana 1 tane gül aldı sadece oda evlilik teklifi ederken 1 tane gül..
- +1 yıl
Senin nişanlın pinti mi hiç sevmem böyle tipleri ya şimdi ağır konuşan olmayacak ya
Soran+1 yılKonuş sorun yok
Soran+1 yılPinti bir tık
Soran+1 yılVe evlilik teklifini kardeşinin çok sürekli takıldığı bir mekanda yaptı mekanda böyle basık değişikti hiç sevmedim
Soran+1 yılHiç romantik değil
Soran+1 yılBenim evlilik teklifi yapıcağımı anlamamı istememiş güya kötü yaptı hiç beğenmedim başbaşa sahilde otururken bile bir anda cıkarsa yüzüğü ve bir demet gül alsa gene güzeldi
- +1 yıl
Pinti adamlardan Ben nefret ederim ben senin senin en özel günün en güzel günün Yani en değer verdiğin günlerden bir tanesi daha nişanlısınız yani güzel bir şey adım atıyorsunuz yani nişanına değer verdiğini onu özel hissettirmen gerektiğini onun ruhunun okşaması gerektiğini bir adam nasıl bilmez adam demeyeyim de ya öküz tam bir öküz ya
Soran+1 yılBen bişmiyorum çok doluyum
Soran+1 yılYani o kadar üzüldüm ki yemin ederim herkes sevgilisi ile vakit geçirmiş güzel mekan, güzel çiçek ama benimkinde iş yok
Soran+1 yılMemnunniyetsizsin diyip duruyor bana
- +1 yıl
Anlat bana rahatla dinleyebilirim sorun yok ama yaptığı çok ayıp bir şey ya bu hödük nasıl buldun bu kişiyi böyle pintin teki yani bu evde de sana para mara da vermez Ha senin birine gitmeni de istemez evde temizlik yap yemek yap temizlik yap yemek yap kusura bakma Bir de cinsellik yaşa o kadar başka bir şey yok
Soran+1 yılMemnunniyetsiz insan değilim ama güzel sözcükler ile tuhumu okluyor evet ama biraz daha bunu faaliyete geçirmesi gerek her gün aynı şeyler bir önceki günün aynısı arada jestler yapabilir yapmıyor hiç
- +1 yıl
Ya işte şöyle bir şey var her gün güzel sözcük olmaz yani o artık şimdi her gün aynı yemeği yemek gibi bir şey olur O da tat vermez bıtkınlık verir ama şimdi Bugün fırsat güzel bir gün bir çiçek yaptır ya Kaç para çiçek Allah aşkına 500 lira 1000 lira bugün 500 lira 1000 liranın ne değeri var ya da tek hayatım de hani ben de şeye para vermek istemiyorum de ona verdiğimiz para güzel ve akşam hemen ayarladım Ben restoranda de güzel akşam yemeği beraber yiyelim sana güzel giyin de ben de güzel giyineyim de bu kadar ya hani bir kadının ruhunu okşamak çok kolaydır Yeter ki sen yolu yordamı bil
Soran+1 yılZaten evlerinde vakit geçiriyoruz sürekli annesi ben felan evde oturuyoruz sürekli
Soran+1 yılÇok sağolunsizin gibi insana içimi dökmek iyi geliyormkimse anlamıyor beni
Soran+1 yılEvet ben bunu istedim ya çiçeğe verdiğim paraya üzülğyorum falan diyor bana
Soran+1 yılTamam çiçeğe para verme ama bir planda yapabilirsin tamam antrenmanın iptal olmuş diyebilirsin sende sporu ek gel beraber güzel akşam yemeği yiyelim dese spora gitmem biliyor musun
- +1 yıl
Ya Rica ederim anlat ben yorumlarımı sana dinlerim anlatırım yani sen de kendimi görüyorum böyle hani bir eş nişanlı ama ben böyle bir şey yapamam ya yani hani en azından bir yemeğe götürürüm ya ya Bir insan bu kadar parası Yoksa zaten o insana bende bir yola çıkarım ne evlenirim ne Çocuk bile yapmam ben ya Bırak evlenmem bile yani böyle pinti insanla olur mu ya yarın bir gün sana bu Üst başta almaz bir yere eğlencene götürmez Ne bileyim ben sıkıntılı şey yani bunlar
Soran+1 yılBenim önceliğim o çünkü
- +1 yıl
Evet Senin önceliğin o ama onun önceliği sen değilsin kusura bakma da gerçek böyle söylüyor yani şu ana kadar anlattıklarım bana onun önceliği sen değilsin
Soran+1 yılYa sürekli onlaeın evindeyiz para harcamamak için biliyor musun
Soran+1 yılOnların evinde takılıyoruz geçen basketbol maçına gittik ordan sonra onların evine gittik dönüşte şaka gibi Allah razı olsun evlerinde yemek yiyorum karnımı doyuruyorum ama sürekli aynı şeyler çok çok çok çok ama çok sıkıldım
- +1 yıl
Ya ama bak ben seni uyarıyorum şu anda şu anki durum böyleyse ya evlendiğini Nasıl olacak peki bana bunu Anlatsana Sen bir Hani evlendiğinde Bu adam seni nasıl yedirecek içirecek gezdirecek eğlendirecek giydirecek Yani hep yanlış anlama da hep yatak odası değil her şey yani Çok da açık konuşamıyorum da kusura bakma
Soran+1 yılYa o beni seviyor ve değer veriyor çok iyi biri o kadar eminim ki ama yok yani jestler yok uğraşlar yok
Soran+1 yılÇok odun
- +1 yıl
Yani o zaman sen bunu odunları kabul edeceksin ve bunun da dert yanmayacaksın başka çözümün yok arkadaşım yani hayatım boyunca böyle geçecek yani güzel hoş böyle iyi aksiyon enerji aksiyonu dolu yüklü duygular alamayacaksın
Soran+1 yılYa alır mı almaz mı bilmiyorum bugün çeyiz muhabbeti açtım şunu bunu alıcam diyorum al diyor yani istiyorsan ben alayım falan yok yani annesi biraz pinti bu galiba anasına çekmiş
- +1 yıl
Vallahi çeyiz Ne gerekiyorsa alınması gerekiyor öyle alırız malız değil diyecek ki işte aşkım hayatım işte 3 gün sonra 5 gün sonra gidiyoruz kendimi ona göre ayarladım sana kendimi ayarla Hani plan odaklı olması lazım alacağız yapacağız demesi lazım öyle falan filan da kendini zorluyorsun zorluyorsun demeyeyim de Sen yıpranacaksın yıpransa ne olacaksın bak ben şu an bile üzülüyorsun yani Yazık ya ben bir kadının üzülmesini hayatta asla tahammülüm yok istemiyorum da Yani ben kendi tarafındayım kendi şahsi olarak bir kadını üzmekten hayatta haz alma üzmek de istemem yani
Soran+1 yılBeyefendi şöyle söyliyim, cumartesi günü bana salı günü bi yere gideriz güzelce gezmeye gideriz takılırız yemek yeriz dedi okeyledim. Basketbol maç bileti almış basketbol maçına gittik sonrada dönüşte onlara gittik kardeşi çağırdı kıramadım tamam dedim? :D sizce nasıl bir gün
Soran+1 yılBasketbol macına gidilir ama o gün hava cok güzeldi dısarıda vakit geçirmek istedim benim ondan istediğim şey bana sormadan güzelce benim mutlu olabilceğim şeylerin planını yapsın bana desin ki hazırlan galataya gidelim desin geleyim yani orada oturur yemek yeriz desin geleyim
- +1 yıl
Bence çok saçma Yani seni yemeğe götüreceğim falan filan diyor oradan gezeriz diyor Sonra gidiyor basketbol maçı alıyor Sonra eve gidiyorsunuz yemeğe falan filan ya tam pinti ya
Soran+1 yılAma kendi plan yapamıyor bilmiyorum ben sıkıldım
- +1 yıl
Yani seni sıkıyor İşte problem buradan kaynaklanıyor seni önemsemesi lazım kendini sana sürpriz yapması lazım Hadi hayatım Bu akşam yemeğe gidiyoruz bir şey yapıyoruz gibi gibi mesela ben geçen akşam dedim hani eşime Hadi dedim gidiyoruz nereye dedim hadi balık yemeye restorana götürdüm Mesela yani onun gibi daha sonra başka bir yemeğe gittik daha sonra tatlı yemeye götürdüm bir kahve içmeye gittik Yani bir sürü şey yapıyoruz
Soran+1 yılEvet cumartesi günü bu yüzden onunla tartıştım bu dertten muzdarip olduğumu söyledim. Tamem salı günü plan yapma beraber gezeriz ve yemek yer güzel bir gün geçiririz dedi sonuç=basketbol maçı
- +1 yıl
Her şey ucuza getiriyor yani değersiz kalıyor seni ya Yaptığın söylediğini yaptığı şeyler tezat yani bu insanı nasıl yola çıkacaksın peki
Soran+1 yılBilmiyorum fikrim yok buluşasım gelmiyor artık
- +1 yıl
Bir müddet buluşma istersen yani anlasın bazı şeyleri ya Bu kadar da olmaz ki Sana yemeğe gideceğiz diyor otururuz eğleniyoruz diyor gidiyorsun basketbol maçına götürüyor oradan bir yere yemeğe gidiyorsunuz falan işte kardeş Emine yani saçmaktan başka bir şey değil ya hani öncelikler senin değil hep kendi önceliği kendi istedikleri kendi istediği şey ya sen koklamasın yani onun karşısında
Soran+1 yılBen ona söylediğimde ben böyleyim diyor. Tekrar söylüyorum fikirlerime saygı duyuyor çok iyi insan hergün sevdiğini söylüyor iliklerime kadar hissettiriyor ama kahvede ark takılır karsı cinslede işi yok ama hep aynı seylerden cok sıkıldım kadın gibi hissetmek istiyorum kendimş
- +1 yıl
Evet seni anlıyorum ama bir erkeğin de kadının ruhunu okşaması lazım yani değerli hissettirmesi lazım önemli olduğunu hissettirmesi lazım duygularıyla bakışıyla davranışıyla Yani her şey güzel yazmak falan filan değil yani Bilmiyorum anlatabildim mi ama
Soran+1 yılAnlıyorum zaten. Biraz daha bekliyorum sonra artık düzelmezse konusucam da nafile sürekli konusuyprum dilimde tüy bitti.
Soran+1 yılAyrılıga getirdim bir kac kez hiç caba gösterme yok ben böyleyim sen memnunniyetsizsin ben bisey yapsam daha fazlasınıbeklersin falan diyor
Soran+1 yılSıkıldım ha
- +1 yıl
Bence değiştiremezsin arkadaşım sadece kendini yıpratıyorsun yine aynı şeyler hep tekrar tekrar karşına geliyor yani
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılSağlıklı düşünemiyorum
- +1 yıl
Üzülme yani karşıdakinin Hani derler ya kumaşı belli Bu kumaştan Çok kaliteli bir şey çıkmaz sana
- +1 yıl
Upuzun bir yorum yazmıştım ekleyemeden silindi çok üzgünüm şu an
Soran+1 yıl@KarpuzKabuğuu olsun ne olucak
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
Cümlesine dahil olmamak için son şansın bu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle sevgi sözcükleriyle olmaz seviyosa illa ki bir hediye vermek zorunda yerinde olsam ayrılırdım çünkü böyle şeyleri anlamayan bi öküzle evlenilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum arkadaşlaeımın storylerine sürekli çiçekler felan alınmış güzel notlar bide bana bak..
Cevap sahibi+1 yılayrıl...
Düşüncesiz. Seven insan düşünür, hediyeyi geçtim güzel bir iki cümle bile yeterli ya da yoldan geçerken bir çiçek koparır. Ya da ne bileyim sokakta satılan 50 liralık çiçeklerden alır getirir. Seven insanın bahanesi yoktur
01 Yorumla
+1 yılNiye kıza ölü çiçek almadın çocuk? Kabahatlisin. Çok kırdın bizi!
00 Yorumla
+1 yılBazı durumlar olur insan kendine vakit bulamaz bilemiyorum adamı tanımıyorum da
00 YorumlaNisanlisin bu ve bicok seyi coktan konusmjs olmaliydiniz.
00 YorumlaAranızda başka şeyler oluyorsa ondan seviyodur seni
00 Yorumla
+1 yılnişanlısın okey anladıkta gecenın 3 unde soru sormuşsun hacı gecenın o saattınde erkekte olsa kadında olsa bır partnerı olan bır bıreyu sosyal medyada takılıyor SEN ÖNCE BUNU DUSUN
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka avel defol git ya
- +1 yıl
gerçekler acıdır dönme mahmut abi sen fake hesap ac abazalar sana ınansın
Soran+1 yılYa bi s*ktir git
- +1 yıl
sahıs kadın degıldır erkektır ınanmayın beyler benden demesı
herkese dayatılan bu sevgililer günü saçmalığını sevmiyo olması gayet normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 Şubat enayi günüdür. Senin Sevgililer günün ne zaman sevgili olduysanız o gündür.
00 YorumlaOnemsemeyin şöyle günleri
01 Yorumla
Soran+1 yılSen önemseme
+1 yılTerket gitsin..
10 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan hayır gelmez çünkü
00 YorumlaAnlamaya çalış sebebi ne
00 YorumlaBazı erkekler böyledir maalesef.
00 YorumlaBelki seviyor ama olmazsa olmasın diyor
00 YorumlaGünü kutsamadığı için kızma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğini nereden biliyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılSevmese 2.5 senedir beraber olmayız heralde?
Cevap sahibi+1 yılAsfg😄
İnsanları yan yana tutan sebepler her zaman vardır ve bu illa ki sevgi olmayabilir…
Soran+1 yılHergün güzel sevgi sözcükleri kullanıyor ve sürekli sevdiğini dile getiriyor.
Soran+1 yılBeni sevmesi için sebebi yok çok güzel de değilim çok param da yok yanl
Soran+1 yılYani*
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsellik?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSen onunkini kutladın mı peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevdiğini nasıl biliyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmese 2.5 senedir beraber olmayız
Cevap sahibi+1 yılSen buna beraberlik mi diyorsun 😃
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran sensin
Soran+1 yılSevdiğine eminim sadece bu konuşarda özensiz
Soran+1 yılKonularda* ben de diğer kadınlar gibi çiçek hediye almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSöyle o zaman. Seven erkek her türlü yapıyor parası mı yok borç alır ya da çalışır bir şekilde hayatındaki kadını mutlu eder. İste sende çekinme yahu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu odunluğun kaçıncı seviyesi?
06 Yorumla
Soran+1 yılBana sor bide yıldım
Cevap sahibi+1 yılSorsam bile nafile ben bilmezsen sen hiç bilmezsin kaçıncı seviyesi olduğunu bu yere düşse kırılmaz herhalde öyle bir odun? İnsan yanlışlıkla da olsa mesajda söyler?
Soran+1 yılSöylemedi. Ben gece 01 gibi atmıştım 14 şubatta mesaj sevgilişer günün kurlu olsun diye oda yazdı kutlu olsun aşkım felan diye ama dahada yazmadı ne biliyim. Ben dedim heralde sabah saha güzel şekilde kutlar yok kutlamadı
Cevap sahibi+1 yılbir şey diyecem ama yanlış anlama bu odun gibilerinin de sevgilileri oluyor kendimi s*kesim geliyor cidden ne kadar den*esiz insanlar bunlar ya
Soran+1 yılboş ver sevgilin oluncada bisey olmuylr
Cevap sahibi+1 yılbir şey oluyor ne bileğim regl günlerinde peşinden koşturmak ilgi göstermek gülmek eğlenmek gezmek felan :) çok hoş şeyler ama sizin gibi fedakar bı o kadar da hoş ruhlu insanlara nasıl odun erkekler geliyor ya?
nişanlılar günü yok ki :D
00 Yorumla
+1 yılBende kirilirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıldım hem de ben sevgilişer gününü kutladım öyle kurladı oda 00.00 da kutlamıştım dün bugün böyle bakayım güzel bisey yaparmı diyede tık yok..
Soran+1 yılHalısahaya gitti aksam
+1 yılAbimle aranızı yapayım mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNr alaka
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılsen de onu kir
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz böylelerini
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumlaolsun o da oyle biridir uzulme
00 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan
00 Yorumla
+1 yılKapitalist düzenin oyuncakları. Adama helal olsun
00 Yorumla
+1 yılYapar elbet
00 Yorumla
+1 yılAyril knk
00 YorumlaÜzülme ayrıl...
00 YorumlaOdunmus
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ondan
00 YorumlaOdunmuş
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok odun ya
Sevgililer Günü konusunda 366 cevap paylaştı. Uyar onu ve onu kiz
00 Yorumla
+1 yılOdunlar işte
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Nişanlım hediyeyi bırakın doğru düzgün kutlamadı, kalbim çok kırıldı. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler