2 yıllık sevgilim var kendisi polis ciddi düşünüyoruz fakat polis eşi olmak nasıl bir şey hiç bilmiyorum zorlukları nedir avantajları nedir sürekli yalnız mı kalırım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi varsa bir çok zorluk güzel geliyor
Asker /polis eşi olmak tek birey gibi yaşamayı öğretiyor bir çok konuda eşin ile değil de bireysel yapıyorsun ( asıl ruhsal olarak yoran kısım bu evlisin ama bekar gibisin 🤦🏻♀️😂 )
Stresli bir iş hayatı olduğu için eş olarak anlayış ve bol bol sabır gerektirebilir 🤷🏻♀️
Nöbetleri , özel günlerine gelen görevlendirilme durumları olabilir, izin sorunları olabilir genel olarak sorun kısımları asker kadar zorluğu olmuyor çok az ihtimalle yaşanabilir şeyler 🤷🏻♀️
Şimdiden hayırlı olsun 🤗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de kız kardeşim 3 yıllık evli eşi polis... Zorluğu avantajı bırak bir kenara diyeceğim seviyorsanız olur derim ama her şey söylendiği gibi olmuyor işte...
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz biz de ama birazcık bahseder misiniz
- +1 yıl
Ne yalan söyleyeyim bende senin gibi kız kardeşim tarafından bakıyorum ne zaman nerede olacaklar nasıl olacaklar diye düşünüp duruyordum ama çok şükür gayet mutlular birbirlerini sevdikten sonra biraz klişe olacak ama nerede olurlarsa olsunlar birbirlerini sevmeye devam ediyorlar... Gayet de mutlular çok şükür. Hem burada milletin dediğine bakmayın bence kendi hisleriniz ne diyor en önemlisi o. Aklınızı da karıştırmayın polis şöyle mi olur asker böyle mi olur diye... Merak etmeyin gerisi bir şekilde geliyor emin olun...
Soran+1 yılİnşallah mutlulukları daim olur 🙏🏻 kendi erkek arkadaşımdan razıyım onu seviyorum ve onunla mutluyum dediklerinizde haklısınız ama yaşayacağım zorluklar varsa da önceden görmek bilmek istedim çok teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim. Zorluk derken şöyle. İlla ki her evlilikte zorluk olur, oluyor. Ama polis ve asker eşi ister istemez biraz daha insiyatif istiyor haklısınız... Zorluğu da illa ki olur oluyor. Benim gördüğüm kadarı ile bazen gece yalnız kalıyorsunuz tâbi bu çalıştığı yere göre filan da değişiyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
+1 yılkuzenim polis pek uzaklık felan sıkıntısı olmuyor asker değil sonuçta çalıştığı mevkiye göre ise değişir bazen gece kalkar gider bazende memur gibi yanında dizinin dibinde oturur bunu gidip onunla konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum onun anlattığına okeyim ama bilemedim bi de buraya sorayım dedim
Polislikte hiç bir problem yok çok rahatlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım