Güncellemeler
+1 yıl
Dip not: en son ona yanına artık gitmeyeceğimi ve konuşacak bir şey olmadığını söylemiştim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle yaklaşık 20 gün önce tartışmıştık sonrasında hiç konuşmadık ikimizden de bir hamle gelmedi. Ben yazdım biraz önce yorarsa insanı belirsizlik yorar. O da cevap verdi halini hatrını sordum konuyu birazdan açacağım durumumuz ne olur gibi ama sizce bir ümit var mı? Mesajımı bekletmeden döndü o da nasılım diye sordu. Kavgalı bir küslük yaşamadık ama bilemiyorum. Fikir verir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kişiyi tanımadan somut cevap vermek ön yargıdan ibaret olur, mesala tartışmanız neden ve kimin başlatması üzerine oldu
Ben başlattım aslında ama kırılmıştım bunu belirtip bir daha yanına gitmeyeceğimi ve konuşacak bir şeyin olmadığını söyledim.
O halde ondan sana 20 gündür mesaj gelmemiş olması doğal çünkü iletişim sağlanacak kapıyı sen kapamışsın geride sen açmışsın
Peki buna rağmen mesajıma cevap vermesi sizce tamamen bitirmediği anlamına gelir mi?
Bu yönde bir yaklaşımı olsa muhtemelen bunu başta belli ederdi, ya da sonradan belli edebilir bu konuşmanızın devamında netliğe kavuşacaktır
Kendisi daha önce silersem her yerden siler tamamen giderim demişti bu sürede hiçbir yerden birbirimizi silmedik
Daha öncesindede ayrılık yaşadınız muhtemelen, eğer öyle olup bir araya geldiyseniz muhtemelen yine öyle olucaktır
Bu kadar süren bir döneme girmemiştik açıkçası. Umarım dediğiniz gibi olur. Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim, umarım hayat istediğiniz şekilde şekillenir, iyi geceler 🌃
Eğer kavgadan sonra barışmak için yazmıyorsa boş ver hadi ordan yazacak başkasını bulmuştur. Ben barışmadan uyumam mesela eğer haksizsam.
Sorumu güncelledim tekrar fikir olması açısından 🙏🏻
Anlamadım ki , kimin yanına gitmeyecek senin mi?
Ben sevgilime onun yanına gitmeyeceğimi söylemiştim. Son mesajım buydu bu mesajdan sonra konuşmadık
İsteseydi çabalardi, isteseydin sende cabalardin. Seven insan konusmadan 1 dakika duramaz. Sizinli alışkanlık olmuş.
Aksine. Her gün her dakika aklımdaydı. Seven her türlü yazar diye bir kaide yok bazen geri adım atmak gerekiyor. Ama yine sevdiğim için sonuca bağlamam gerekti bu sebeple yazmak istedim
20 gün biraz fazla değil mi? Bilimsel açıklama olarak birseye alismak için ya da bırakmak için bile 21 gün gerekiyormuş. ya da şöyle diyelim o haksızdı. Neden yazmadı. Neden sen tükürdüğünü yaladin.
Çünkü ayrıldık mı yoksa birlikte miyiz emin değilim. Artık bir sonuca kavuşturmak gerekiyordu. O ilk adımı atmadı. Sanırım ona söylediğimden kaynaklı bu sebeple ben yazdım. Bitecekse bile saygı çerçevesinde bitirir önüme bakarım. Artık duyguları daha fazla bastıramıyorum çünkü
Seven insan herseye rağmen çabalaz mi? Bana göre sevmek bu değil ya. Birini seviyorsam sonuna kadar çabalarım. Belki 3 ay yazmasan yine yazmayacaktı. Sana şöyle diyeyim, diyelim ki baristiniz ileriki zamanlarda ciddi bir kavganizda, it gibi geri geldin dese ne hissedeceksin?
Açıkçası normalde tartıştığımız zaman hep yazdı veya aradı. Ama o mesajımdan sonra bunu yapmadı…
Bu yazdığımı unutma yine de sen. Seven insan çabalar. Sen bile sevdiğin için söylediğin sözleri yuttun , onun hicbirsey yapmaması canını hiç mi yakmıyor.
Açıkçası yakıyor ama belirsizlik daha da yakıyor. Bitse bile yoluma bakabileceğim.
Buluşup karşılıklı konuşun. En güzeli o olur
Kesinlikle. Buluşarak yüz yüze sonuca kavuşturmak en sağlıklısı olacaktır. Ancak yine de bu süreyi uzatmayıp netliğe kavuşmamızı istedim. Bu süre içerisinde hala hayatımdaymış gibi yaşantıma devam ettim. Ama ne olacağını bilmem gerek önüme bakabilmek için. Her gün ümitle beklemek en zoru. tamamen bitirmiş biri mesaja döner miydi sizce
Bence seviyorsanız ikiniz de o kadar süre boşuna beklemişsiniz. 2-3 gün sakinleşip düşünmek için yeterliydi. Tabi niye tartıştığınız da önemli. Onun da senin gibi beklediğine emin misin peki? Arkadaşlarından falan haber aldın mı ya da stalkladın mı? Mesaj konusunda kesin bir şey diyemem. Tartışma sebebinizi öğrenebilir miyim? Bir de bu son konuşmanızı görebilir miyim? Net bir şey diyebilmek adına
Son olarak ona yanına bir daha gitmeyeceğimi konuşacak bir şeyin olmadığını söyledim. O da cevap vermedi. Bir süre sessiz kaldık. Bu süre içerisinde eğer ben bir ilişkiyi bitirirsem numarasını dahil silerim demişti önceden. Ama numaram da hala kayıtlı instagramdan da takipleşiyoruz. Konuşmadığımız dönemden bu yana instagram takipçilerinde artış olmadı hikayelerime baktı üstelik kendisi hikaye paylaşmadı. Mesaj attığımda da dönüş yaptı. Bilemiyorum sizce tamamen bitiren erkeklerin davranışları böyle olur mu?
O da hala bitirememiş gibi duruyor. Tartışma neden çıkmıştı? Neden bir daha yanına gitmeyeceğim dedin?
Her gidişimde bir sürü aksilik oldu. Biraz da bencilce konuştum açıkçası gitmeyeceğimi söyleyerek. Ancak aksiliklerinin ardından bir özür dilememesi sinirimi bozan şeydi. Normal bir durum sandı ciddiye almadı diye düşünüyorum. O mesajımdan sonra da cevap vermedi. Biraz ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekten kırılmıştım
Biraz fazla abartmışsın. Belki de sürekli olunca bu durum sende birikti, bilmiyorum. Gereksiz fazla uzamış. 2-3 gün sonra sakinleşip özür dileyebilirdin. Önerim buluşup kendini anlat, kırıldığını iyice açıkla, fazla tepki gösterdiğin için özür dile. O da aynısını yapacaktır diye tahmin ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Sizin nazarınızda bir umut var diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Anlattığın kadarıyla bi umut var. Rica ederim, sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin. Görüşürüz
Çok teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız ve vaktinizi ayırdığınız için 🙏🏻
Hiç uğraşma canım başkasına bak engelle gitsin
Sorumu güncelledim bir detayı atlamışım 🙏🏻