Arkadaşlar kızla bir araya gelmek istiyorum ama sıkmak istemiyorum telefonu bozuk olduğu donduğu içi WhatsApp a bakmadığı bu yüzden geç yazdığını söyledi ama ilerletmek istiyorum en son aramızda böyle bir muhabbet geçti sizce ilerlemesi için ne sıklıkta mesaj atmam konuşmam lazım?
Git direkt söyle ben senden hoşlanıyorum de ne olacaksa olsun böyle kafayı yemekten iyidir. Ben öyle yapıyorum istemiyorsa da kafam rahatlıyor eğer isterse de ne güzel işte...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide ilk buluşma oldu ilk buluşmada hemen senden hoşlanıyorum denir mi
Denir kardeşim niye denmesin hoşlanmışsın suç mu günah mı değil istemiyorsa şimdi istemesin zaten üç beş ay peşinden koşuyorsun sonra ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyor yıkılıyorsun en azından başta olunca insan yıkılmıyor. Ben senden hoşlandım seni daha yakından tanımak istiyorum de. Hem başlarsanız karşısında daha rahat olursun bu şekilde insan rahat olamıyor
Derse girdin mi girmediysen şimdi girdiysen dersten sonra şekerin düşmüştür hangi dersti bilmekle sırıtma ifadesini kullanarak pastaneye götür karşı tarafla arkadaşın ile konuşuyor gibi konuş
Söyle yapsam peki bugün ofise çağırsam okul çıkışı mesai bitimini bir mekana geçeriz desem olmaz mı hem kahvemi içmiş olur hemde burdan bir yere geçmiş oluruz
Utangaç değil aslında hatta kahve falına bakayım dedi baktı senin kalbine yakın zamanda biri girecek dedi baş harfi nedir dedim yüzü değişti hafiften utandı gibi otobüse eşlik ettim giderken bana baktı
Çokta sıkmadan ara ara iltifat ederek, sahiplenerek, kıskanarak.. e tabi bunların olmadı için biraz daha ilerlemelisiniz zamana bırak arada bi seni şuraya götüreyimmi vs vs de