Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıldım... Nasıl bir duygu yaşayan bilir bence
0622 Yorumla- +1 yıl
Neden aldatmış acaba
Cevap sahibi+1 yılBilmem uzak mesafeye gittiği içindir herhalde. Sevmiyorum deseydi ben bitirirdim zaten ama işte
- +1 yıl
Erkekler galiba bundna zevk alıyor Kız arkadaşı varken başkasıyla takılmaktan bir şeyler yaşamaktan
Cevap sahibi+1 yılEvlendi bu biraz takılmaktan öteye gitti sanırım
- +1 yıl
Bir haltlar yediyse belki de mecbur kalmıştır :D
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ama o şahıs o riske hayatta girmez. Çocuk falan da yok sanırım. Sevdi herhalde
- +1 yıl
Sen varken başkasını nasıl sevdi onu anlamakta güç
Cevap sahibi+1 yılBirgün olurda karşılaşırsak aynısını soracağım. Haklı nedenleri vardır ama eminim. Çok yalnızdır bana ulaşamıyordur sıkılmıştır vs vs
- +1 yıl
Uzaklık filan bahane değil bakma Reel de yapılan her şey sanalda da yapılıyor konuşuluyor da her halt oluyor
Cevap sahibi+1 yılİşte ama demek ki yetememişim. Ya da o yeni heyecan aramış ve bulmuş.
- +1 yıl
Yetemediğini zannetmem. Bazen yeni arayışlar yeni tatlar arar insan sana o denk gelmiş o sıra
Cevap sahibi+1 yılBu çok aşağılayıcı değil mi peki
- +1 yıl
Aşağılayıcı elbette Seninle her istediğini yapıp sıkııldım hadi biraz da başkasıyla beraber olayım az da demesi saçma. Bunu yapan çok kişi gördüm KS de ama sırf onların ki fantezi amaçlıydı
Cevap sahibi+1 yılKS de değil normal hayatta. KS olsa derdim ki zaten amaç belliydi. Neyse çokça yad ettim bu kadarını haketmiyor
- +1 yıl
Kulakları çınlasın az :D KS ile Normal hayat arasında fark yok ya hepsi aynı düşünce de. Bende kız arkadaşımı bir zamanlar buradan edinmiştim :D
Cevap sahibi+1 yılBuradan ne kadar mantıklı bilemedim. Yani olabilir tabi ama çoğunun amacı birini bulmak vakit geçirmek
- +1 yıl
Kadınların da Erkeklerin de aynı şeye ihtiyaçları oldukları düşünülürse Mantıklı. ama Önce tanımak tanışmak konuşmak lazım Benim ki öyle olmuştu :D 10 yıldır KS deyim ondan :D
Cevap sahibi+1 yılOoo bu işin erbabı sizsiniz o zaman😅 yani bir süre insanlar bundan hoşlanıyor olabilir ama sonrasında reele dönüşmemesi sıkıntı çıkarır bence. Sürekli birileriyle konuşmak bir süre sonra boğar insanı
- +1 yıl
Ben reele taşıma taraftarıyım her zaman :D Hatta bir ara diyordum ben bu KS den evlenirim herhalde diye :D Önizlemesi var bu KS'de her şeyin :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha bu iyiydi😅 önizleme yeterli gelmedi herhalde hala burada olduğunuza göre o kişiyi bulamadınız
- +1 yıl
Önizleme hangi erkeğe ya da kadına yeterli geliyor ki :D İş yoğunluğundan bazen hafta içi KS'ye giremiyorum ondan zaman alıyor tanışmak konuşmak filan :D hafta sonları işte fırsat bulursam spordan filan burada birileriyle konuşmaya çalışıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBuradan bulmaya kararlısınız yani😅 acaba biraz da çevrenize mi baksanız. Mesela kalkıp bir hava almaya çıkabilirsiniz belki de o kişi sizi köşedeki durakta bekliyordur bilemeyiz
- +1 yıl
Onu da denedim ama işte sanal da konuşmak daha rahat istediğini sorabiliyorsun çekinmeden tokat korkusu olmadan :D biraz tanışınca reele taşıması daha kolay bence :D Bir de benim gibi Home office çalışıyorsan tamma :D
Cevap sahibi+1 yılHımm home office çalışma koşulu illeri değiştirir. Ama tokat korkusu beni güldürdü erkek olarak bir kızın tokatı bence sizi çokta yıkmaz ya😅 ya da yıkar mı
Cevap sahibi+1 yılİşleri değiştirir*
- +1 yıl
:D Yıkabilir kadınların tokatları sert oluyor :D Burada neyi seviyorsun neyi sevmiyorsun mesela veya başka konuları ne zaman konuşman gerektiğini hızlıca öğrenebiliyorsun utangaçlık kalmıyor fazla reele :D
- +1 yıl
Bazen 3 gün çalışıp 5 gün yattığımız da olmuyor değil tabi :D
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum reelde pat diye soramayacağınız soruları sanalda kolayca sorabilmeniz cazip geliyor. Belki de reelde görüp sanalda konuşma fikri de cazip olabilir ama
- +1 yıl
reel de sevgilisi olmayan bir tane bile kıza rastlamadım :D Şöyle bir şey var ya hem kapağını beğenmerdiğin kitabı okumazsın diye oda geçerli biraz :D
Cevap sahibi+1 yılYa kapağı çok farklı içeriği çok farklıysa onu nasıl ayırt edeceksiniz?
- +1 yıl
Onun için sanalda birazını okuyup reele geçince geri kalanını okumak daha mantıklı ya :D Bu devir de kızlar Erkekler bile ilişkiye girmeden önce sanalda tanışıyorlar güvenmek adına
Cevap sahibi+1 yılGüvenmek bence ne sanalda ne de reelde güvenli değil😅 güven kelimesi diye bi şeyin kalmadığını düşünüyorum hatta
- +1 yıl
Ben kendi adıma konuşayım :D Aldatmam güvenirim ama kıskanmam :D hani şöyle kıskanmam arkadaşlarını tanıyorsam gizlisi saklısı yoksa geçmişin de olsun benden gizlediği bir şey yok ise güvenirim ya Sen acı bir tecrübe yaşadığın için güvenmemekte haklsıın aynısını bende yaşadım affettim sonra yine yaşadım :D ama hala güveniyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBen normalde de çok güven sorunu yaşayan biriydim. İlk defa sorgusuz sualsiz birine kapımı açmıştım sevgisi iyi hissettirmişti ama bunu yapmamam gerektiğini harbi güzel öğretti. Hani vardır ya şarkıda severim ama güvenemem ki işte o şarkı bizler için yazıldı😅
- +1 yıl
Dert etme o kadar daha genciz ya :D her haltı yiyeceğiz de gezeceğiz de her şey tecrübe :D Tecrübeler acı verir ama bizi olgunlaştırır. Daha 28 bile olmadık ddaha sdfsdfds
Cevap sahibi+1 yılBöyle dediğinize göre 28 olmaya sayılı günler kalmış
- +1 yıl
yok 6 ay var :D :D 95 9 ay diyelim :D
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu mu?
- +1 yıl
Cık başağım :D Başaklar Romantik ve duygusal olurlar ya
Cevap sahibi+1 yılFazla düzenli fazla titiz. Kendi bildiklerini okuyan vs
- +1 yıl
:D Kendi bildiğimi okuduğum doğrudur. ama Doğru ve isabetli kararlar alırım genelde :D
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem tabi
Cevap sahibi+1 yılAma çok huysuz olduklarını söyleyebilirim
- +1 yıl
:D :D Hiç huysuz değilimdir onu garanti ederim. Uysalım ben ya vakit geçirmeyi kucağa yatmayı veya saç okşamayı okşatmayı severim :D
Cevap sahibi+1 yılBurdan iş çıkmaz yalnız bunları KS de soru olarak yazmanız gerek çünkü birileri merak edip bu kadar yoruma bakıp sizi tanıyamaz
- +1 yıl
Ben özellikle birini aramıyorum ki :D Arkadaş oluruz önce sonra ilerler her şey Bazen konuşmak bile güzeldir sevdiğin birisiyle :D
Cevap sahibi+1 yılBurdan bakılınca arıyor gibi duruyorsunuz😅 yaş 28 olacak iş de var eh eş eksik gibi bir tavrınız var
- +1 yıl
Arıyor da olabilirim bilemedim sen öyle diyince :D :D Herkes seveceği vakit geçireceği sohbeti saran birini arar ya hep arayışla geçmiyor mu ömrümüz :D Sen evlenmiyecek misin hem :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istemiyorum doğru tahmin. Başıma bir bela edinemem gerçekte 😅 Herkes arıyor birilerini ama birbirini buluyor mu işte o çok muamma sanki
- +1 yıl
Önceden insanlar Cinsellik için bile evleniyorlardı. Şimdi evlilik gereksinimi kalkınca tabi evlilikten kaçan da çok başını ağrıtmamak için :D Acele ediyorlar birilerini bulmak için zaman vermiyorlar ondan hep bu mutsuzluklar aldatılmalar ya
Cevap sahibi+1 yılBen daha çok çocuk istemediğim için istemiyorum.
- +1 yıl
Hemen evlenir evlenmez çocuk yapan mı var sdfsdfsd
Cevap sahibi+1 yılEvlenir evlenmez değil hayatımda çocuk olsun istemiyorum. Başta bi şey olmaz derler ama sonra isterler tüm erkekler. Ben kimsenin sorumluluğunu almak istemiyorum. Yeni bir ailenin içine girmek falan filan çok çetrefilli işler
- +1 yıl
Biraz saçma gelebilir ama ölene kadar bekar mı kalacaksın :D hiç mi isteklendiğin zaman olmayacak evlenmeden kalınır mı onca zaman
Cevap sahibi+1 yılDurdurabilirim kendimi şu an yapabiliyorsam ilerde de yapabilirim. Birkaç dakikalık istek ömrümün geri kalanını beni asla anlamayacak biriyle geçirmekten yeğdir
- +1 yıl
İnsan belirli bir yaşa geldikçe fikirleri değişir şimdi gençsin fazla bir düşüncen yoktur belki ama zamanla sevgilinle de olsa bir şeyler yapmak ister ne kadar tutabilirsin ki
Cevap sahibi+1 yılSevgilim yok ki ve bir daha da olmasını istemiyorum işte asıl mesele o zaten. İstemiyorum hayatımda kimseyi. Yaşım çok küçük değil 1 yaş küçük sizden
- +1 yıl
Olgunsun sende ıo zaman oldukça. Eski erkek arkadaşınla yaşamışsındır elbette bir şeyler ama eğer o korkuttuysa gözünü şimdiden korkma ya
Cevap sahibi+1 yılKorkmak değil ki bu. Sadece değer vermemek. Düşüncelerin fikirlerin daha ağır basması.
- +1 yıl
Seninle 1 yıl sohbet etsem fikrini değiştiremiyecekmiş gibi bir his var içim de :D ama şundan da eminim ki o güven problemini sana yaşatan insan bunları tetikliyor
Cevap sahibi+1 yılOnunla herhangi bir bağım kalmadı nerede bilmiyorum bile. Fikirlerim değişir mi bunu bilemem. Sanırım o muhteşem insan şu an başkasının kollarında olmalı😅😅
- +1 yıl
:D Bir zamanlar da senin sıcacık kollarındaydı. İlk elde eden sensin sonuçta onu öyle düşün :D
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlattım sanırım😅 fikirlerimi değiştirecek olan o muhteşem insan şu an acaba kimin kollarında demek istemiştim😅
- +1 yıl
Hee şimdi oldu :D :D Kimsenin kollarında değildir ya Senin kollarının sarmasını bekliyordur öpücüklerinle boğmanı filan :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılSoğuk bir insanım eminim beklemiyordur😅 zaten beklemesini de istemiyorum çünkü biliyorum yok öyle biri. Hayal dünyasında falan belki
- +1 yıl
Vardır ya bu kadar kesin konuşma hiç :D Aşkın ateşi senin ellerini de ısıtır zamanla :D
Cevap sahibi+1 yılAşk mı😅😅😅 aşka inanmıyorum bence sadece tek taraflı aşklar vardır. Bir de bütün aşklar birgün bitmeye meyillidir ha bunu sevgiye dönüştüren çok az insan sağlıklı bir ilişkiye devam eder o ayrı
- +1 yıl
Aşka inanmasaydın daha önce sevgili yapmazdın ama sen :D Veya sevişmezdin. İnsan sevmediği birisiyle bunları yapar mı veya ilişkisini sürdürür mü. Konuştukça tanıdıkça bağlanır bir insan zaten İlk görüşte aşk dedikleri güzellikten kaynaklanır
Cevap sahibi+1 yılAşka olan inancımı belki de yok ettikleri için inanmıyorumdur artık😏 bir zamanlar çok inanıyordum hemde tahmin edebileceğinizden bile fazla. Ama artık inanmıyorum evet belki kafama göre biri çıkar belki çok ama çok severim ama şunu asla unutmam o kişi seni her an bırakabilir her an gidebilir.
- +1 yıl
Onun için sevgili olmadan önce arkadaş olmak onu tanımak önemli ya. Arkadaşın olur her haltı konuşursun eğlenirsin sorunun olur anlatırsın paylaşırsın. İlla bir şeyin adını AŞK koymaya gerek yok bence Bunların bir çoğunu arkadaşlıkta yapabiliyor. Sevişmenin diğer adını AŞK koydular bu devir de o kadar
Cevap sahibi+1 yılLisedeki düşüncelerimi okuyor gibi hissettim. Lisedeyken bende önce arkadaş olmalıyım yoksa o kişiyle yapamam demiştim gerçi hala bir tık öyle diyorum ama şu an daha çok o arkadaşlığın ileriye gitmesine olanak tanımıyorum. Dediğim gibi birkaç dakikalık isteği bastırabilen tek şey verilmiş kararlar ve prensiplerdir
- +1 yıl
İki insanın kafa yapısı birbirine benzeyince tabi :D Acele etmemek lazım arkadaşlığı bir üst seviyeye taşımak için de öyle mutluysan aslında sevgili gibi de takılacaksın ama asla ismini koymayacaksın o zaman tüm büyü bozulur. Hem o bir kaç dakikalık zevki bilen birisi olarak onun bitiminden sonra koyun koyuna ten tene dokunarak uyumak sarılmanın hazzı o zevkten daha güzel bence
Cevap sahibi+1 yılAhh ne yazık ki hayatıma girmeye çalışacak o şahıs bunu asla bilemeyecek. Kapı duvar ördüm baya hemde. Kapıyı kırcak da duvarlarımı yıkacak da beni kollarıyla saracak😅😅 sanırım çok polyannacısınız ben bile bu kadar değilim😅
- +1 yıl
İşte kolay elde edilen şeyden herkes çabuk sıkılır. Önemli olan savaş verdiği kişiyi kazanmak duvarlarını yıkmak işte o zaman kıymetini bilir ya. Hem o duvarları yıkmayı başaran biri O Duvarları ateşe vermiştir evin hiç bir noktası o an yeterli gelmez o iki kişiye :D
Cevap sahibi+1 yılLafı bu kadar çevirenlerden gerçekten tırsarım😅 duvarlarım çelikten yıkılmıyorlar😅 hem zaten yıkmaya çalışanı da görmedim daha. Ölmüşüm aslında sanırım toprağımı atanı bulamadım diyebilirz bence
- +1 yıl
Seni o topraktan çıkarmaya karar verdim şu dakikadan itibaren dfgdfgf Kaynak makinemi alıp geliyorum bekle burada çelik duvarları kesme zamanı gelmiş gdfgf
Cevap sahibi+1 yılHahaha sesli güldüm gerçekten 😅 yani denemeye gerek yok bence boşuna uğraş
- +1 yıl
3 4 Saattir sohbet ediyoruz, Bana kalırsa hiç boşa uğraşılacak bir kadın değilsin :D İçinde ki cevher parıldıyor ama küçücük bir delik var oradan geçmek mesele :D Senin bu sıcak kanlılığın samimiyetin için her şeye değer bence :D
Cevap sahibi+1 yılBunu anlamanız mümkün değil. Genelde soğukkanlıyım aksine. Çalışırken sıkıldım ve siz yazmaya devam ettiğiniz için bende yazdım. Birkaç saate konulacak bir şey kalmayacak ve siz yeni bir soruda başkaladoyla konuşmaya devam edeceksiniz olağan şey bu
- +1 yıl
:D :D Konuşulacak şey her zaman vardır ve ben 100+ yorumda görüştüğüm bir insandan genelde sıkılmam çünkü çünküsü yok :D Ne işle uğraşıyordun ben seni tutmuyorumdur umarımm. Şunu da itiraf edeyim ben böyle uzun uzun konuşmayı seviyorum görüşlerim de genelde ama bunu yapabileceğim insan sayısı KS de yok denilecek kadar az çünkü hepsi başına buyruk oluyoır genelde
Cevap sahibi+1 yılBende sadece yorumdan yazıyorum o da canım çok çok sıkkın olunca ayda yılda bir işte. Konuşacak konular biter +100 yorum olmadı çünkü henüz. Dershanede çalışıyorum o yüzden arada görmüyorum yorumu
- +1 yıl
Çok kalmadı +100'e de merak etme :D Sen kaçak oynuyorsun konuşmamak için de ondan hiç konular ilerlemiyor konuşmak isteyen 1. Dünya savaşından bile konu çıkartır sdfsdfsdf. Dershane de öğretmen misin :D
Cevap sahibi+1 yılBen kaçak oynamayı seviyorum demek ki. Birinci dünya savaşını niye konuşayım ya. Ayrıca ortada bir konu yok bence konuşulacak çıkmaza sürükleyen ben değilim yani varsa konu buyurun konuşun 😅 rehber hocasıyım
- +1 yıl
Kaçak öğretmen bölüm 1 🤣🤣🤣 1. Dünya savaşında nasıl sattılar bizi demi ya hiç acımadan üstümüze üstümüze geldiler hatta atalarımız dan fatih Sultan Mehmet bile İstanbulu alacağın da pes etmemiş gemileri karadan yürütmüş ben mi bir çelik duvarı mi asamiyacam🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılŞimdi gemileri karadan yürüdü bir şekilde ama çelik duvarlar nasıl aşılsın. Ne bir merdiven var ne balyoz ne de başka bir şey😅😅😅 savaşların kazanını yoktur zaten olan sadece günahsız olanlara oluyor
- +1 yıl
O Yüzden Ne diyoruz tatlı dil tatlı söz her kapıyı açar :D öyle gitmek kapıların üzerine her zaman iyidir :D veya Görünmez olup bekleyip kapının anlık bir açıklından da yararlanabiliriz :D
Cevap sahibi+1 yılKapının açılacağın o kadar eminsiniz yani😅😅 ya açılmayacaksa
- +1 yıl
“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman, bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!” Mevlana'nın böyle çok sevdiğim bir sözü var :D :D
Cevap sahibi+1 yılHa bir de Mevladan deneyeyim diyorsunuz Fatih'in yolu olmadı diye😅😅
- +1 yıl
Bir deneyelim yolları tek tek dedim 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet fark ettim ama yolunuz kapalı baya 😅 hani çıkmaz sokak gibi
- +1 yıl
Olsun bir dost edasıyla günümü zenginlestiriyorsun buda benim için büyük bir hazine zamanını ayırıyorsun cevap veriyorsun arada sırada gülüyorsun 😁
Cevap sahibi+1 yılArda sırada gülüyorum çünkü komik bulduklarıma gülüyorum samimiyetsiz gülüşlerden bence iyidir. Fırsat buldukça bakıyorum öyle
- +1 yıl
Olsun ufak da olsa zaman ayırmanın bazı insanlar için değeri büyüktür haklısın samimiyetsiz guluslerden ise samimi olduğun şeylere gülmen veya yüzünü güldürebilmek bana bugün huzur verdi bir dost edindiğimi düşündürdü hem de öğretmen 😁😁
Cevap sahibi+1 yılDost mu düşman mı onu bilemeyiz 😅 canım sıkkındı ve bende biraz kafa dağıtmak için böyle yorum yazmayı seviyorum insanların dertleri bazen kendi can sıkıntımızı örtüyor. Zaman kıymetli tabi
- +1 yıl
Düşman değildir ya 😁 iyi ki bir derdim yokmuş seninkinin üstüne koymak yerine az da olsa paylaşmak mümkün oldu
Cevap sahibi+1 yılDerdimi anlatmadım ki ben😅 derdiniz olsaydı da dinlerdim işim bu benim
- +1 yıl
Olsun senin derdin yok ama çelikten zirhlarin var hep başkalarını mi dinleyeceksin biraz da biz seni dinleyelim olmaz mı 😁
Cevap sahibi+1 yılBirilerine bi şey anlatmamam gerektiğini öğreneli uzun zaman oldu🙃 o yüzden maalesef bu konuda sessiz kalacağım
- +1 yıl
Tanımadığın insanlar senin hakkında kötü şeyler düşünmezler ama aksine sana destek olurlar ve acını paylaşırlar
Cevap sahibi+1 yılTanıyınca da dahasını yapıp süründürürler aynen aynen ondan😅
- +1 yıl
Yoo ben hiç öyle yapmam 😁😁
Cevap sahibi+1 yılSözde kimse yapmaz en güvenilir hep onlar zaten 😅
- +1 yıl
En çok guvenilir benim tabi ki bunun yazılı kanıtıda mevcut😁
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyormuş o😅😅😅
- +1 yıl
Hemen mail yolu ile iletiyorum güven belgesini 😁 noter tasdikli hem de 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum 😏
- +1 yıl
Mail adresini gönder hemen 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır😁 böyle iyi
- +1 yıl
İş mailimden atardım ya iş ilişkisi olur 😁😁
Cevap sahibi+1 yılTabi malimden hesaplarımı falan bulmaya çalışırsınız home Office olarak çalıştığınıza göre pc den iyi anlıyorsunuz eh hackerlık da vardır muhtemelen 😅 teşekkür ederim ben böyle iyiyim
- +1 yıl
Yok ya ne hackerligi 🤣🤣🤣 yazılım gelistiriciyim sadece 😁
Cevap sahibi+1 yılHı hı aynen😅 ben anladım az çok zaten
- +1 yıl
😁😁 hackerlik yok ama şirketlere kargo firmalarına yazilim yapıyorum sadece 😁
Cevap sahibi+1 yılYazılımı kendi çabanızla mı öğrendiniz?
- +1 yıl
Meslek lisesinden beri uğraşıyorum diyelim 😁
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman alanınıza göre bir tercih
- +1 yıl
Öyle oldu biraz. Sevdiğim ilgi duyduğum hatta aşık olduğum bir bölüm diyebiliriz :D ama gel gelelim çok zor ve çetrefelli her şeyi düşünmek zorunda olmak insanı yoruyor bazen
Cevap sahibi+1 yılİnce ince her detayı düşünen başaklar için bence mantıklı bir alan
- +1 yıl
Valla inanir mısın şimdiden yarın ki işin planını programını yapıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılNormal bence kolay gelsin o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm. Sende işten eve döndün herhalde :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle dinleniyorum şu an
- +1 yıl
Oh oh dinlen bugünlük yormıyacam seni daha fazla :D Yarın sabah yine yorum atacam :D
Cevap sahibi+1 yılYarın tatil günüm o yüzden bugün rahatım. Yorum yazacağınızı pek sanmıyorum ama neyse. Bende sizi tutmayayım yarına hazırlık yapıyorsunuz zaten
- +1 yıl
Yok ya ben her an düşünürüm bakma bana :D Telefonun şarjı bitti de ondan dedim :D Ben yorum atarım bak 100 yorumu geçmeyiz demiştin :D
Cevap sahibi+1 yılHenüz geçmedik demiştim geçmişiz bana tuhaf gelmiyor.
- +1 yıl
Daha 1000+ Görüş ve üzeri bekliyorum :D Rehber hocamızı yoracaz biraz ama :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha KS den kovulacaksınız ama sizbilirsiniz😅😅
- +1 yıl
Olsun ilk kovulmam olmaz en azından değerli birisi için olmuş olur buda 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBu kanıya nerden vardınız bilmiyorum ama kovulursanız artık yorum yapamazsınız 😅
- +1 yıl
Kovulursam başka hesap ile devam ederim ne olacak 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılZaten hali hazırda 3 hesap kullandığınıza eminim ama kanıtlayamam😅
- +1 yıl
Yok ya 1 tanecik var sadece 😁 hiç çoklu hesap kullanmadım 2018 den beri ilk ve tek hesabım taklitlerden sakının 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİlginç 10 senedir kullandım demiştiniz demek ki tek hesap değil veya yalan söylediniz. 2018 den hesaplarsak 5 yıl oluyor çünkü
- +1 yıl
Çünkü kaç defa uzaklaştırdilar saymayı bıraktım 🤣🤣🤣 birde kız arkadas yaptığımız sıralar defalarca sildirdiler hesabımı 😁😁
Cevap sahibi+1 yılEh artık nasıl paylaşımlar yaptıysanız demek ki😏 yani hangi kız sevgilisini kurtlar sofrasına meze yapar ki😅
- +1 yıl
Burası mı kurtlar sofrasi 🤣🤣 burada bana o kadar çok erkek takip atıyor ki kızdan çok bazen bana küfret diyenler bile çıkıyor 🤣🤣🤣 paylaşımlar klasik erkek soruları işte hep gördüğümüz🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCiddiyetle yazmadım gerçekten ve kurtlar sofrası derken herkesi içine katıyorum çünkü daha önce banada öyle yazan kız vardı garip gerçekten 😅
- +1 yıl
🤣🤣 burası bence senin için bir kurtlar sofrasi olabilir her an kimin ne mesaj atacağını kestirmek zor. kaldi ki bazen pembeler bile erkek çıkıyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBuraya takılmıyorum ki ben 😅 104 görüşüm varmış az evvel baktım. Can sıkıntısından bazen takılıyorum zaten vaktim de olmuyor öyle
- +1 yıl
Valla en iyisini yapıyorsun bende senin gibi çok nadir insanlar görürsem bazen de senin gibi çekerse sohbeti gidesim gelmiyor insan konuştukça daha fazlasını istiyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla olmuyor o ve en fazla 2 3 gün sürer zateno sohbet😅
- +1 yıl
Hiç emin olmayalım sevgili öğretmen hanim 🤣🤣 ben inatçı bir kişiliğim 🤣🤣 pes etmem kaldı ki dünyaca konuşulacak şey paylaşılacak anı var belki 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBenim inadımla tanışmadığınız içindir 😅konuşacak konu yok ki mesela şu an
- +1 yıl
Yoo var neden olmasın 🤣🤣 mesela ben seni merak ediyorum nasıl başladın öğretmenliğe ne okudun neler yapıyorsun mesela KS yi. ner3den buldun şuana kadar ne yaşadın ne seni çok üzdü ne seni çok mutlu etti mesela 😁
Cevap sahibi+1 yılBirinin profiline bakmak için açmıştım. Ne yaşadığımı ilk yorumda söylemiştim zaten. Bunun dışında ne diyebilirim bilmiyorum
- +1 yıl
İlk yorum da evet söyledin aldatıldığını ama şunu merak ediyorum durduk yere mi gitti mesela veya ne bileyim ilk kez olan her şey o kişiyle mi oldu
Cevap sahibi+1 yılÇalışmak için gitmişti sözde. İlk sevgilimdi evet. Şu an bunu söylemek çok tuhaf geliyor
- +1 yıl
Aslında gelmesin benim de sevdiğim 1 insan olmuştu ama bazen boynuzlanabiliyoruz her şeyin ilki de olsa sonuda olsa hayat işte ama sevmekten vazgeçmeli miyiz bence hayır 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılBence sevmekten vazgeçmeliyiz hissiz olmak o kadar kafayı güzelleştiriyor ki anlatılmaz yaşanır
- +1 yıl
Kafamız güzel mi gezelim hep 🤣🤣 hissiz olursan hayattan tat alamazsın ki biz ot muyuz sevecez sevisecez gezecez bunlar dünyayı güzelleştiren şeyler sevgili hocam 🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılBence taş kalpli olmak duygusal olmaktan daha iyi. Salya sümük biri olmadığım için mutluyum. Bir ara ona bağlamıştım çünkü
- +1 yıl
O kadar da yapma ya ama sevmekten de vazgeçme insanın kalbi sevmeyi bırakınca taşlanır hem şarkı da ne diyor sevmek için yaratılmış bu gözler de yaşlar niyee
Cevap sahibi+1 yılArtık gerek yok sevmeye çoktan taş kalpli oldum zaten. Boşuna demiyor çelikten duvarlarım diye
- +1 yıl
En katı çelikler bile su gordumu zamanla paslanir ve gucsuzlesir senin çelikten kalıpların da paslanir elbet 🙄😁😁
Cevap sahibi+1 yılPaslanmaz çelik bunlar ve paslanırsa demek ki ölmüşümdür😏
- +1 yıl
Allah korusun aman 😁😁 ne ölmesi ben paslanmasu için yeni solisyonlar denerim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKimyagerlik desen var 😅
- +1 yıl
Valla bir şeyler deniyoruz işte 🤣🤣 yarın da fazla isim yok. gibi şansına yine başına bela olacak gibiyim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYa benim işim varsa🤔
- +1 yıl
Sen gelene kadar beklerim bende 😁 paslanmam ya 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGeleceğimden eminsiniz yani
- +1 yıl
Öyle ümit ediyorum emin diyemem emin olduğum her insan yüz üstü bırakıyor 😁
Cevap sahibi+1 yılHah işte benim dediğimde tam olarak bu. Sonunda benim lafıma geldiniz
- +1 yıl
Ama insan güvenmek istiyor birisine sonsuza kadar böyle yaşanmaz kiii
Cevap sahibi+1 yılAma güvenemiyor yine de...
- +1 yıl
İnanmaktan vazgeçmemek lazım ben senin yarın geç de olsa geleceğini düşünüyorum ve ümit etmekten vazgeçmeyeceğim hiç
Cevap sahibi+1 yılİnsanları cevapsız bırakmayı sevmem doğru ama sohbet bitince illaki giderim. Konuşacak bi şey kalmaz sonuçta
- +1 yıl
Sohbeti bitirmemek için çalışmam gerek o zaman 😁 ama senden tabi hiç icraat yok 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNapayım mesela😅
- +1 yıl
Sende bir şeyler sor mesela 🤣🤣 hep ben senin hakkında şeyler sordum sende sıkılmadan yorulmadan anlattın 😁
Cevap sahibi+1 yılSorarsam sıkılabilirsiniz
- +1 yıl
Senden mi asla 😁😁
Cevap sahibi+1 yılPeki siz bilirsiniz o zaman. En sevdiğiniz araba modeli
- +1 yıl
Şu sıralar fluence takıntım var 😁 Mayıs gibi fiestam var 2 kapılı onu satıp alacam büyüklüğüne bayılıyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayırlı olsun şimdiden. Yapmayı sevdiğiniz şeyler ne
- +1 yıl
Genelde sinemaya giderim ama tek de sarmıyor onun için PC oyunlarına sarıyorum bazen çok canım konuşmak isterse KS sarıyorum şuandan itibaren de galiba en sevdiğim şey seninle konuşmak 😁😁
Cevap sahibi+1 yılŞu eforu başka biri için kullanmanız gerekti bende işe yaramıyor😅
- +1 yıl
Olsun 🤣 Ben bir dost kazanmaya çalışıyorum burada kim nederse desin 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNe dersem başka bir şey diyeceksiniz zaten😅 o yüzden bi şey demiyorum artık.
- +1 yıl
Her şey için bir cevabım var 🤣🤣🤣 sana kaçma şansı vermiyorum fazla ama üzgünüm 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYoo burdan bakınca gayet mutlu görünüyorsunuz😁 en sevdiğiniz film?
- +1 yıl
Çok mutluyumm🤣🤣 zamana karşı diye bir film vardı bilirsin belki para yerine zaman geçiyordu ona bayılıyorum ya sen
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum tamamını izlememiştim ama. Başlangıç ve Esaretin Bedeli sanırım.
- +1 yıl
İkisi de efsane film izlemiştim bende ruyalari kontrol etme şansın olsa peki ilk hangi rüyayı görmek isterdin
Cevap sahibi+1 yılGenelde rüyadayken rüya gördüğümün farkına varıyorum ben. Uyumsuz diye bir film vardı oradaki gibi diye düşünebiliriz. Görme şansım olsaydı değilde görmek istemediğim şeyleri değiştirmek isterdim sanırım
- +1 yıl
Soruyu ikiye bölelim o zaman neyi görmek istemezsin neyi görmek istersin 😁
Cevap sahibi+1 yılGörmek istemediklerim bana kalsın çok saçma sapan ve korkunç rüyalar onları kontrol edemiyorum. Görmek istediğim bir rüyam yok kimse sormamıştı sanırım bunu ve yok bir düşüm ölmüşüm işte buyrun😅😁😏😱😔
- +1 yıl
Korkunç şeyler paylaştıkça korkuncluktan çıkarlar aslında 😁 ve garip şeyler sormayı severim ben ya siradisilik iyidir 😁🤣
Cevap sahibi+1 yılYani garip olduğunuz konusunda hemfikiriz bencede😅
- +1 yıl
Olabilir 🤣🤣🤣 ben KS de takılırken rüya görenler genelde cinsellik görüyor sonra çok korkunçtu diyorlar 🤣🤣 onlardan daha garip olamam. bende sanırım 😁😁
Cevap sahibi+1 yılKorkunç anlayışları değişik ne diyeyim. Benim gördüklerim daha farklı. Tek bir örnek vereyim. Bi apartmana koşuyorum çatısı yok apartmanın düz teras gibi. Üstünde bir adam var 16 17 yaşlarında bir kız emin değilim ama yaşından. Kızın boynuna urgan geçiriyor. Sonra kızı orada asıyor kız iple beraber yere düşüyor çok yüksek bir yerden yere düştüğünde kafasının tamamen kırıldığını ve yere aktığını görüyorum. Sonra uyandım
- +1 yıl
Uvv senin rüyalar daha feci çıktı korku filmi çok izliyor musun
Cevap sahibi+1 yılHiç izlemem ve sevmem de
- +1 yıl
İlginç bu tür rüyalar iki sebepten görünür birincisi bilinç altına böyle bir şey işlemiş veya korkuyorsun böyle bir şeyden veya olma ihtimali en yüksek olan popon gece açıkta kalıyor hangisi 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİkinci ihtimal söz konusu bile değil. Diğer ihtimali de düşündüm ama korktuğum yani asılmak veya düşmekten korktuğum bir durum olmadı hiç. Ben genelde her rüyada kendimi görmediğim için alıştım bu duruma
- +1 yıl
Çocukluktan kalan bir şey olabilir bence ama paylaştıkça anlattıkça azalır bunlar ikinci ihtimali ben çok yaşıyorum 🤣🤣 kiyafetsiz yatmanın zararı mi desem yararı mi desem kararsız kaldım 🤣
Cevap sahibi+1 yılO bence halk arasındaki bir söylenti öyle açıkta kalınca sadece vücudnu örtmeni gerektirecek rüyalar görüyorsun mesela soğuk bir odadaymış gibi ya da çok susamışsın gibi vs
- +1 yıl
Ben genelde çıplak denilecek şekilde yatarım hiç öyle görmedim desem inanır mısın batıl inanç bazı şeyler ama şuna inanıyorum yatmadan önce uğraştığın düşündüğün her şey rüyana giriyor istediğin şekilde
Cevap sahibi+1 yılİşte ben tam tersiyim neyi çok düşünürsem neyi merak edersem asla ve asla rüyama gelmez. Böyle en basit şey olur o gelir rüyama öenmsemediğim bi cümle mesela
- +1 yıl
Sende işler hep tersine işliyor desene 😁 mekanizma bozulmuş olabilir mi ki sen bu dünyaya ait de olmayabilirsin belki 🤣
Cevap sahibi+1 yılTersim ben gerçekten bu çok doğru 😅 ama bu eskiden beri böyle yani sonradan olmadı
- +1 yıl
Uzaylı değilsin demi korkmaya başladım bak 🤣🤣🤣 ama uzaylı da olsan galiba en sevimli uzaylı sen olurdun 😁😁
Cevap sahibi+1 yılUzaylıyım ben aynen. İşim yok sıkıldım o galaksiden bu galaksiye gitmekten o yüzden birazda KS de takılayım dedim😬😒
- +1 yıl
İyi demişsin ya 🤣🤣 bu galakside yapılacak çok şey var 🤣🤣🤣 Peki sana bir soru daha özel bir soru sormak istesen ne sorarsın cevabını merak etmediğin ama özel olması gereken
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım yani cevabını hem merak etmeyeceğim hemde soracağım bir soru mu nasıl olacak o
- +1 yıl
Evet bir insanın hayatında ki özel bir şeyi sorabilirsin merakını cezbededebilir hadi öyle de olsun 😁
Cevap sahibi+1 yılBilmem aklıma öyle bi şey gelmedi yani. Ama sizin aklınızda öyle bir soru var sanırım😅
- +1 yıl
Bilmem var ama cevaplar mısın 😁 hem oldukça özel bir şey bu sanırım cevaplamaktan kaçma ihtimalin yüksek 😁
Cevap sahibi+1 yılOlabilir kaçabilirim😅 sorun eğer kaçarsam da sebebi iyi bir şey olsun😅😅
- +1 yıl
Peki 😁😁 İlk kez seviştiğin de kaç yaşındaydın tam anlamıyla
Cevap sahibi+1 yılFazla özel bir soru oldu bu. Böyle bir konu hakkında bir şey söylemedim ben. Soruyu cevaplamayacağım. Kusura bakmayın
- +1 yıl
😁 ondan özel diye belirtmiştim ya Olsun yine de içimde kalmasın sormuş oldum sana karşı dürüst davranmak beni mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim dürüst olduğun için.
- +1 yıl
Seninle konuşurken dürüstlükten şaşmamak gerek onu öğrendim ben
Cevap sahibi+1 yılDikkatliyimdir ve en ufak detayda ele verebiliyor insan kendini
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum detaycisin araştırmacı bir kişiliğin var bana kalırsa hem soru hakkı sana geçti bir şey sormak ister misin
Cevap sahibi+1 yılKaybettiğiniz en değerli şey neydi?
- +1 yıl
Sanırım gururum bir zamanlar kaybetmiştim
Cevap sahibi+1 yılSpesifik bir cevap. Kimin için kaybettiniz?
- +1 yıl
Eski kız arkadaşım için aldatildigim halde tekrar peşinden koştuğum gündü
Cevap sahibi+1 yılBile bile neden koştunuz peşinden
- +1 yıl
Bunun net bir cevabı yok sanırım düşünürsek aldatıldıktan sonra yanina çağırmıştı kampüse unide konuşmadan önce ufak bir temas olunca galiba erkekler sartelleri kapatıyor düşünme konusunda
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin genel özelliklerinden biri diyebiliriz o zaman. Neyse belki de ayrılmanız daha iyi olmuştur. Aldatıldıktan sonra eskisi gibi olmazdı zaten
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı buymuş demek ki. Erkeklerin hepsin de var temas edildi mi kadının vücuduna beyin fonksiyonu duruyor 😁
Cevap sahibi+1 yılİnsanın kendini bilmesi de güzel bir şey tabi😅😅
- +1 yıl
Öyle tabi 😁 bir kadın tenine dokununca hareketlenmeyen erkek olur mu ki birde o bölge erkeklerin en sevdiği nokta ise
Cevap sahibi+1 yılYani bi şey diyemiyorum sizlerin yaratılışı bu.
- +1 yıl
Kadınlar o kadar güzel yaratıldığı veya kusursuz oldukları için de olabilir 😁 kıyafet üzerinden görünen bir dekolte bile erkeğe yetiyor bazen
Cevap sahibi+1 yılBence erkeklere nefes alması bile yetiyor😅 o yüzden çok bir şey beklemiyorum😅😅
- +1 yıl
O kadar da değil bence ya 🙄🙄 göğüslerini ayrı bir önemi vardır her erkek için ayrı bir önemi ve ayrı bir hikayesi 😁
Cevap sahibi+1 yılBu hikayeleri dinlemek istediğimi hiç düşünmüyorum😅 herkesin kendi özeli
- +1 yıl
Eminim ki senin de bu hikayeden vardır 🙄🙄 hem özel hikayeler daha gerçekçi olduğu için merak uyandırıcı olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılBenim hikaye anlatma yeteneğim yok. Çok isterseniz başka hikayeler anlatacak kadın çok sitede
- +1 yıl
Başka kadınlar başkadır her zaman senin kadar dürüst değiller ve hiç birisi senin kadar da cesur değil onun için onların anlatacağı 1000 hikayeye senden duyduğum 1 cümleye degismezdim
Cevap sahibi+1 yılBenim cesur olduğumu da nereden çıkardınız valla anlayamadım
- +1 yıl
Çok basit cesur olmasan kalbini kapatamazdin bu cesaretten kendini korumaktan başka ne olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılSadece içgüdüsel de olabilir veya artık insanlar inancımı yitirdiğimden
- +1 yıl
Şuanda ben cesur olduğunu düşündüm açıkçası belki dediğin gibi de olabilir seninle uzun uzun konuştukça anlamam daha kolay olacaktır zamanla 😁
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun konuşacağımızı sanmıyorum ama neyse 😅
- +1 yıl
Neden gitmeyi mi düşünüyorsun 🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılSohbetin biteceğini düşünüyorum
- +1 yıl
Bugünlük uykum geldiğinden evet yarıda kesilebilir 😁😁 ama bu sohbeti zamanla ben seviye atlattiracagimizi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum 😅 neyse madem uykunuz geldi iyi geceler soracağınız bi şey kalmadıysa tabi
- +1 yıl
Bir şey daha var 😁 nerede yaşıyorsun acaba yarına daha bir sürü sorum da var bu gece için de varda erkeklerin sapık hallerini fazla gormeni de istemem 🙄🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin sapık hallerini yeterince görüyoruz zaten😒 nerede yaşadığımı sordunuz büyü bozuldu
- +1 yıl
Doğru cevap vermek zorunda değilsin 😁 sadece merak benimkisi ikilem de bırakabilirsin doğru mu yanlış mı diye 😁 o gördüklerin abazan olanlar🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılYalan söylemek hoş değil o yüzden söylememeyi tercih ederim. Erkeklerin hepsi abaza
- +1 yıl
Abaza ve istekli olmak çok farklı şeyler ama 😁 peki saygı duyarım efenimm
Cevap sahibi+1 yılBence çok fark yok arada ama dediğiniz gibi olsun
- +1 yıl
Birisi direk mesaj kutuna fotoğrafını atar diğeri sana saygı duyar sen istekliysen sana yanaşır fark bu yani 🥲
Cevap sahibi+1 yılSonuçta amaç aynı ama sadece yollar farklı
- +1 yıl
Amaç her zaman aynıdır rahatlamak zaten ama önemli olan bunun 2 tarafında istemesi değil mi sence
Cevap sahibi+1 yılGenelde sadece erkeklerin istekleri önplanda ama bunlar konuşulması gereken konular değil.
- +1 yıl
O zaman bende bir sorun var neden ise hep kadının istekleri bende on planda kalıyor. 😁
Cevap sahibi+1 yıleh o da sizin seçtiğiniz kadınların özellikleri herhalde ne diyeyim😬
- +1 yıl
Çok fazla kadın seçmedim öyle 😁 ama kadın mutlu olursa o an erkek daha fazla mutlu olur bu doğanın kanunu bu
Cevap sahibi+1 yılKadın mutlu oldukça çevresine bu mutluluğu bulaştırır doğrudur
- +1 yıl
Bu her an için geçerli zaten kadın zevk almaya başladıysa erkeğin zaten zevk almama şansı yok bir de bu kadın gerçekten harika biriyse kaçınılmaz son
Cevap sahibi+1 yılŞu an algılarınız tamamen buna çalışıyor farkındadınız değil mi
- +1 yıl
Anı hormon yükselişleri erkekler de kontrol etmesi çok zor bir durum maalesef ki
Cevap sahibi+1 yılHalbuki bunu tetikleyecek bi şey de yok ortada
- +1 yıl
Gece olunca kendisi otomatik tetikleniyor ve de sabahları bundan muzdarip oluyoruz hep
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef böyle bir durum var. Değiştirme şansınız yok
- +1 yıl
Kadınların böyle sorunlarj olmayınca rahatlar tabi ama sizin de bu konuda istediğiniz saatler oluyordur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğişir her kadın aynı değil tabiki oluyordur. İnsanız ve bu normal
- +1 yıl
Merak ettiğim sizin de gece ve sabahları oluyor mu ki erkekler gibi veya olup olmadık bir anda bunun yükselişi
Cevap sahibi+1 yılBunu KS de de sorabilirsiniz. Belki gece diyebilirim ama erkekler gibi değil kadınlar bunu tetikleyen bi şey yaşamalı pat gece oldu böyle hissetti diyemem.
- +1 yıl
Açıkçası senden bunun cevabını almak daha çok hoşuma gidiyor diyebilirim. Kadınların da demek ki uyumadan önce yükseldikleri zamanlar olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılCevaplarken kendimi düşünmedim veya kendimi katmadım. Pek sayılmaz dediğim öyle erkekler gibi değil kadınlar
- +1 yıl
Peki ne olması gerekir sizin yükselmeniz için veya yukdeldiniz diyelim o an yapıyor musunuz ki
Cevap sahibi+1 yılBence bunları zaten biliyorsunuz gerek yok yazmaya
- +1 yıl
Doğrusunu söylemek gerekirse senin cümlelerinden duymak hoşuma gidiyor ek olarak bu kadar samimi olduğun için minnettarım
Cevap sahibi+1 yılHoşunuza gitmesi benim hoşuma gitmiyor ama.
- +1 yıl
O zaman sormadım var sayalım senin hoşuna gitmeyen bir şeyi devam ettirmek bana yakışmaz
Cevap sahibi+1 yılDaha doğru olur bu
- +1 yıl
Seni kıracağıma kafamı kırarım 😁😁
Cevap sahibi+1 yılO kadar da değil yani
- +1 yıl
Olsun ilk günden bu kadar ileri gidilmesi bile sana karşı bir ayıptır kendimi tutmam gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hiçbir konuşmasına şaşırmıyorum ki artık
- +1 yıl
İşte her erkek gibi olmaktan ise sohbetine değer verdiğin bir erkek olmayı yeğlerim gece geç saatlere kadar durdun KS de saygısızlık etmemek lazimm
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kafamı dağıtmam lazım
- +1 yıl
Ben şimdi yatacam ama yarın işlerimi bitirip yine yorum atacam buraya yine bu saatlere kadar konuşmak isterim eğer sende gelirsen 😇😇😇😇
Cevap sahibi+1 yılBu saatlere kadar konuşmam mümkün değil. Yoruma cevap vermeye çalışırım iyi geceler
- +1 yıl
Iyi gecelerr😇😇😇😇😇
- +1 yıl
Günaydın efenimm oralarda mısınız
Cevap sahibi+1 yılGünaydın mı sanki öğle olalı çok oldu ama neyse😬
- +1 yıl
Biraz hasta olmuşum da 😁 sabah hastane işler derken anca gelebildim 😁😁
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun neyiniz var?
- +1 yıl
Grip olmaya doğru gidiyorum sanırım işleri hafiflettim de yattım şimdi yataga
Cevap sahibi+1 yılİyi dinlenin en iyi iyileşme şekli o zaten
- +1 yıl
Teşekkür ederim iş diye gelmezler ise yine yatıp dinlenecem aslında gelseler de yarın yaparım aceleleri ne kaçıyor muyum😁
Cevap sahibi+1 yılHer an kaçma ihtimaliniz var. Bu arada liseden sonra yazılım falan mı okudunuz yoksa kendi çabanızla mı yazılım uygulaması yapıyorsunuz? Öğrencilerden bu konuyla ilgili çokça soru alıyorumda merak ettim nasıl oluyor
- +1 yıl
Meslek lisesinden sonra sınavsız geçiş yaptım selcuk üni 2 yıllık 2. lik ile bitirdim sonra atılım üniversite bilgisayar muh. Kazandım İngilizce ama okumadım gereksiz geldi 4 5 ay kendimi geliştirdim biraz daha frameworkler üzerine sonra iş teklifi aldım Facebook da dolaşırken öyle gelişti benim olaylar genel olarak
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyiymiş. Genel algı yazılım okumaya gerek yok deniliyor ama diploma da gerekli oluyor bu yüzden arada kalıyor insan. Siz kendinizi geliştirmişsiniz belli ki gerek kalmamış
- +1 yıl
Diploma bu devirde gereksiz bana göre lise mezunu yazilimcimiz var 20k alıyor aylık kaldı ki aynı diplomayı yurt dışında sınav stresi olmadan alabilme ve dil öğrenme şansı var ek olarak herkes yazılımcı olamaz çelik gibi sabır ve sinirler gerekir bazen bir hata için gece yarılarına kadar düşündüğümü bilirim uykum da duş da tuvalette bile düşünüyorum yeri geliyor çok hızlı soruna çözüm üretebilmek gerekir ve insan ilişkileri de önemli
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum zor bir süreç bende öğrencilere bunları anlatıyorum ama genel olarak önce elimizde bir diploma olsun deniliyor ki çevrelerin algısı bu yönde. Pc den anladığınıza göre bir konuda danışabilirim sanırım. Pc de bazı dosyalarımın isimleri yeşile dönüştü ve ben o dosyaları açamıyorum acaba neden oluyor bu fikriniz var mı?
- +1 yıl
Dosyalarını sifrelemissin ondan açılmıyor olabilir Klasöre sağ tıkla özelliklere gir.. Altta gelişmiş diye bir seçenek var. orada dosya şifreleme seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın ve kaydedip çıkın..
Bir böyle dene belki düzelir yakından görmeden fazla bir şey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılHayır şifrelemedim ve bunu denemiştim sanırım. Aslında kardeşim bi format atma programı indirmişti sonrasında dosyaları birlikte aç yaptığı için dosyalarım başka programla açılıyormuş gibi hata veriyordu. Bende yeni kullanıcı oluşturdum şimdi de videolarım dosyalarım vs açılmıyor yeşile dönenler yani. Öyle garip bi şey 😏
- +1 yıl
Kullanıcı kısıtlaması var klasörler de de ondan açılmıyor 😁
Cevap sahibi+1 yılPeki onu nasıl kaldırabilirin😔
- +1 yıl
Hangi işletim sistemi kullaniyordun eski kullanıcı hesabına da gerek olabilir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİşletim sistemim eski windows 7 pc de alan olmadığı için ve net bağlantısı olmadığı için güncelleyemedim😒 eski hesabı kapattım yani tekrardan mı açılması gerek🤨😱
- +1 yıl
Tam emin değilim açıkçası hiç başıma gelmedi😁 bilgisayara geçince senin için ne yapabiliriz bakalim
Cevap sahibi+1 yılSanırım hiçbir şey yapamayız önce güncellemem gerek🤔 neyse artık yapcak bi şey yok
- +1 yıl
Her şeyin bir çözümü vardır merak etme 😁😁
Cevap sahibi+1 yılBakalım tekrar uğraşırım daha sonra
- +1 yıl
Senin o tatlış fotoğrafların için gerekirse Hard diski sökeriz😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılHiç güleceğim yoktu fotoğraflarım açılıyor. Filmlerim ve şarkılar açılmıyor ne güzel bi sürü film var izleyemiyorum
- +1 yıl
Senin istediğin film olsun ya sana film kütüphanesi alır geliriz 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılÇok iddialı bence bu kadar iddia fazla gibi🤨
- +1 yıl
Neden 😁😁 film kütüphanesi oluşturmak çok zor bir şey değil ki sevgili öğretmenim
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle bir söylüyorsunuz ki yani buna gerek yok demek istiyorum. Zaten öyle çok fırsatım olmuyor izlemeye anca tatillerde falan
- +1 yıl
Bu öğretmen kızımızı 6 gün çalıştıran sistem utansın niye yoruyorlar seni bu kadar anlamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılHahaha bu sistemi kabul eden biziz yalnız😅 seviyorum ben işimi şikayetçi değilim
- +1 yıl
Olsun 1 gün de insan mı dinlenir ben bile 2 günde kendime zor geliyorum birde asgari ücret veriyorlarsa tamam yani pes derim
Cevap sahibi+1 yılBu konulara girmeyelim şarkısı çalıyor şu an kafamda😅
- +1 yıl
Ahhh ahhhgh bu güzel kalpli düşünceli öğretmenimizi harcıyorlar hep canım sıkıldı bak durduk yere yaa
Cevap sahibi+1 yılYok ya dediğim gibi memnunum ben. Bazen zor olsada seviyorum çalışmayı
- +1 yıl
Çalışmak güzeldir ama insanlarla sürekli iletişim halinde olmak her gün birisine bir şeyler anlatmak yormuyor mu seni
Cevap sahibi+1 yılGenelde onlar anlatıyor ben dinliyorum. Bazen yorucu gerçekten ama sevilen öğrenciler modumuzu yerine getiriyor çoğu zaman
- +1 yıl
Benim seninle konuşurken keyif almam gibi bir şey o zaman sevilen öğrencilerle konuşmak :D
Cevap sahibi+1 yılHayır keyif verici bi şey demedim ki ben 🤔 bence yanlış kişiye söylüyorsunuz hatlar karışmış olabilir 😅😅
- +1 yıl
Şuanda KS de tek konuştuğum Kişi sizsiniz ama öğretmenimm :D
Cevap sahibi+1 yılAnladım geriye kalanların hepsi erkek yani süper😅😅😅😅😅
- +1 yıl
Erkeklere de cevap vermiyorum 🤣🤣🤣 öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok severim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet burdan anlıyoruz ki konuşacak bi şey olmayınca şarkılara sarıyoruz😅
- +1 yıl
Yoo 🤣🤣🤣 öğretmenime şarkı söylemek geldi içimden gelemez mi 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBence gelmemeli😅 ne alaka derler adama
- +1 yıl
Öğretmenime şarkı soyleyememistim hiç içimde kalmasın dedim ya ne olacak ki 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılO nasıl bir ukte öyle😅 sürekli KS de misiniz?
- +1 yıl
Aslında bazen hiç girmiyorum bazen çok giriyorum anlık değişiyor durumuma göre işim olursa bir iki arkadaşım var mesaj atmışlar mi diye bakıyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben ne zaman yazsam burdasınız o yüzden sordum yanlış anlamayın
- +1 yıl
Yok estağfurullah ne yanlış anlaması 😁 sen yazarsın diye sürekli sayfayı yeniliyorum da ondan 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİşim çıkıyor arada dediğim gibi çok takıldığım bi yer değil zaten. Bu kadarı bile şans😅
- +1 yıl
Olsun ya ben beklerim seni ne olacak😁 şansa inanmam kader bu kader 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHayır bu kadar her şeyi bir yöne çekemezsiniz ya😅
- +1 yıl
Çektim bile 🤣🤣🤣 kader bizi bir araya getirdi demek ko 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiye bunu yazdığınızı hatırlıyor musunuz😅🤔
- +1 yıl
Evet 🤣🤣🤣 1 😁😁
Cevap sahibi+1 yılHı hı aynen kesin öyledir zaten😅
- +1 yıl
Öyle tabi bizim kitabımız da herkese yürümek yazmaz 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet delikanlılığın kitabını da elinize aldınız tam oldu ya😏
- +1 yıl
Evet isterseniz nikah defterini de size verebilirim 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYürümüyor adeta koşuyordu merhum yazık oldu😏 acımasız bir zalime denk geldi heba oldu
- +1 yıl
Zalimin canı sagolsun ya 🤣🤣🤣 önemli olan kitap defter değil mi zaten 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDeğil tabiki ne alakası var🤔 önemli olan insanlık🙃
- +1 yıl
Orası öyle tabi 😁 ama defter kitap da önemli ya kitapsız deftersjz olur mu hiç öğretmenim hem yarın kaç da ise gidiyorsun😁
Cevap sahibi+1 yılNapcaksınız acaba işe gittiğim vakitte alarm mı kuracaksınız😅 her nesnenin bir önemi var tabi eğer derin düşünürsek
- +1 yıl
Neden olmasın belki kalkıp sana günaydın diyeceğim güneş doğmuş belki diyecem
Cevap sahibi+1 yılErken kalkıyorum ben sizin aksinize 😅
- +1 yıl
Bende sabah 6 da kalktım ama işte hasta olunca biraz da haftanın ilk iş günü işler yığıldı ondan hep 😁
Cevap sahibi+1 yılBenim ilk iş günüm salı olunca herkese tersim 😅
- +1 yıl
Hehehehe salı günü garip oluyordur ise gitmek pazartesi tatil yapıp da
Cevap sahibi+1 yılBiraz ama insan ona da alışıyor 🙃
- +1 yıl
İnsan yaşadıkça nelere alısmiyor ki değil mi 😁 bugün kaçta terk edeceksiniz acaba beni 😁
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani? Terk edeceğim kadar bir yakınlık oldu mu ki 😅😅
- +1 yıl
Olmuştur elbette ya 😁😁 olmadı mı yoksa olması için ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım efenimm
Cevap sahibi+1 yılBi şey yapmanız için demedim. Yani iki gün sonra konuşmayacağınız biri için çok da şey yapmayın. 👍
- +1 yıl
2. Gün değil mi bugün 😁 2 gün önce de öyle demiştin 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHep diyeceğim bu konuşma bitmediği sürece😬
- +1 yıl
20 yıl sonra 115 bin görüş 2 gün sonra yazmazsın 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHahahaha olabilir ama siz birini bulduğunuzda ve evlendiğinizde muhtemelen hesabınız da silinir😅
- +1 yıl
Belki sildiren sen olursun belli mi olur 🤣🤣🤣 ben sabırla beklerim 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılO kişi ben değilim emin olabilirsiniz 😅 boşuna çabalamış olursunuz
- +1 yıl
Olsun çabalamaktan zarar gelmez 🤣🤣 sonuçta değerli bir insanı tanımak onunla konuşmak zaman alır
Cevap sahibi+1 yılPeki siz bilirsiniz ne desem de düşüncenizi değiştiremiyorum zaten😅
- +1 yıl
Öyle kolay vazgeçmek bana yakışır mı sence🤣🤣🤣 ya bir şey daha soracam biz neden mesajlasmiyoruz🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben kimseyi hayatıma dahil etmiyorum. Evet evet arkadaş olarak da
- +1 yıl
Tamam arkadaş olarak etme 🤣🤣🤣 öğrencin olurum ben 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYaşınız fazla büyük öğrenci olmak için üzgünüm😬😬
- +1 yıl
Okumanın yaşı yoktur 🤣🤣🤣 öğrenciliği Red etmenizi bir egitimciye yakıştıramadım 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHer öğrenciyi kabul etsek nitelikli eğitim kalmaz👍
- +1 yıl
Ben özel bir öğrenciyim ve eğitim hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılKontenjan kalmadı başka hocalara gidebilirsiniz👍
- +1 yıl
Ben dışarıdan da eğitim alırım candan bacadan kapı deliğinden paspas altından bile bakarım hiç sorun değil odanız da da beklerim 😁😁
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyanız baya geniş ama bende yok o hayal gücü. Yollarınız kapalı yani
- +1 yıl
Olsun ben kendini geliştirmeyi seven bir insanım yeni şeyler öğrenmeye de açığım her zaman siz öyle olmasanız da ben sizin yerinize de öğrenirim 😁
Cevap sahibi+1 yılNe gibi mesela?
- +1 yıl
Yeniden hayal kurmayı sevmeyi aşık olmayı güvenmeyi gibiiiu
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacım yok. Hayal ettiğim yerdeyim kimsenin sevmesine ihtiyacım yok ve güveneceğim dostlarım var onlar bana yeter
- +1 yıl
Ben yine de pes etmeyeceğim etmemem lazım edersem olmazzzz
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz ben diyeceğimi söyledim sanırım🙃
- +1 yıl
Evet sen söyledin ama ben daha pes etmedim 😁 kaldı ki artık sen konuşmak istemiyorum yazma diyene kadar pes etmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılPes edeceğinize eminim de neyse. Görürüz nasıl olsa😬
- +1 yıl
Etmeyeceğim izle ve gör 😁😁 ben diğer erkeklere benzemem 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDedi aslında tüm erkeklere benzeyen O şahıs😁😅🤔🤨😱😬
- +1 yıl
Allah var gam yok 🤣🤣🤣 izleyelim sevgili hocam siz karar verin ona ha arada sırada geç yazabilirim oda sabah ki iş yogunlundan olur ama akşamları susmam kolay kolay 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBugün benimde tatil günüm olduğu için kolay yazıyorum birazdan ütü falan yaparım arada çıkıyorum zaten. Göreceğiz nasılsa dediğiniz gibi
- +1 yıl
Okulda da olsan ufak ufak. konusuruz 😁 hiç öğretmen tanıdığım olmamıştı 😁
Cevap sahibi+1 yılNeden olmamıştı acaba?
- +1 yıl
Çünkü olmadı işte ondan 🤣🤣🤣 akrabalar dan Birtane varda ben akrabaları pek sevmem konuşmam da
Cevap sahibi+1 yılAsosyallik var mı biraz?
- +1 yıl
Asosyallik değil akrabasını kim sever ki merak ediyorum bu konuda geçmişe dönüp bakıldığında anlatılacak çok şey var da bakma zamanla anlatırım sana da kaldı ki çok sosyal biriyimdir🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHiç öğretmen tanıdığım olmamıştı dediğiniz için söyledim bunu. Çevreniz nasıl bilmiyorum ki
- +1 yıl
Yazilimci birisinin öğretmen tanıdığı olması bence zordur 😁 çünkü benim iş dalında öğretmenlerle pek çalışmıyoruz muhasebeci kargocu genel şirketciler desen fazlasıyla var 😁
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum da yani arkadaş çevresinde de olabilirdi yani neyse
- +1 yıl
Öyle dusundugun gibi çok fazla bir arkadaşım yok az var öz var diyelim 😁 senin mesela kaç tane yazılımcı arkadaşın var
Cevap sahibi+1 yılYazılımcı arkadaşım yok sanırım bilmiyorum varsa da haberim yok😅
- +1 yıl
Gizli saklı saman altından yazılım yürüten arkadaşların olabilir 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet onları kastettim bende😅
- +1 yıl
🤣🤣🤣 olabilir ya bu devirde herkes yazılım istiyor parasından kaynaklı mıdır bilinmez 😁😁
Cevap sahibi+1 yılİlgi çekiyor hem parası hemde böyle değişik işlerle uğraşmak bir nevi hackerlık falan hoş geliyor kulağa😅
- +1 yıl
Hackerlik yok aslında arka planda çok farklı şeyler bunlar ya 😁 anlatsam şaşırırsın 😁
Cevap sahibi+1 yılBuyrun anlatın😅
- +1 yıl
Şimdi soyle üstünden geçmek gerekir ise ben 3 aşamalı düşünüyorum diyorum ki kullanıcı giriş yapacak ama nasıl yapacak şifre veri tabanında düz metin gibi saklansa güvenlik açığı çıkarır şifreli saklanır bu yüzden bu şifreyi çalarlar ise ellerinden fazla bir şey gelmez ama adamlar da benim gibi düşünürler ve benim dusundugumun tersini buldukları zaman veya kullanıcıyı oltaladiklari zaman işlem biter en çok da mobil kullanıcılar kolaylıkla hacklenir mesela banyoya bile telefonla giriyoruz orada gizlice bile bizi çok kolay şekilde izleyebilirler olay sadece oltalama
Cevap sahibi+1 yılYoo banyoya telle girilmiyor yani bunu artık çoğu kişi biliyor. Benim merak ettiğim şu diyelim telefonun ağ bağlantısı yok yine izlenebilir mi?
- +1 yıl
O sürede izlenebilir çünkü telefon da sim kart mevcut oradan veri iletimi sağlanabilir küçük paketler ile ben giriyorum 🤣🤣 tuvalete bile telefonsuz giren yok bence
Cevap sahibi+1 yılHacklendiğini anlama şansı ne peki?
- +1 yıl
0 😁 laptop kamerasından telefon kamerasından izleniyor olabilirsin zaten bir çok uygulamayı yüklerken yüzlerce izin veriyoruz nelere erisimleri var bir bilsen aklın durur 😁😁 özel anlar da o yüzden telefonu yanıma almam pek
Cevap sahibi+1 yılPeki bir soru daha kim beni niye izlesin işleri güçleri yok beni mi izleyecekler çok saçma
- +1 yıl
Neden izlemesin ki buda soru mu o kadar fazla sapık var ki yurt dışında bile emin ol bizim bilmediğimiz bir çok bilgimiz var ellerinde 10 yaşında ki çocuk da bile tc miz numaramız var kaç kere patlattılar öyle veri tabanlarini
Cevap sahibi+1 yılHayır demek istediğim şu mesela hiç tanımadığım hiç bilmediğim bir insanın ne yaptığını niye merak edeyim ki çok saçma. Günlük rutin işlerini yapıyordur ve bu çok sıkıcı
- +1 yıl
Bunu takip eden algoritmalar var senin olağan dışı bir şey yaptını fark ederse odak değişir öyle düşün
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani kimseyi öldürmemem veya yaralamam gerek oldu şimdi😱
- +1 yıl
🤣🤣🤣 onların umrunda olduğunu sanmıyorum sadece kıyafetlerini değiştirirken dikkatli ol mesela en basiti
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum ve hiç yanımda olmuyor telefon bunları çok kez duydum çünkü. Artık bilinen şeyler bence
- +1 yıl
Uyuya kalmışım gece 😁 en iyisini yapıyorsun bilinen şeyler ama insanlar pek dikkatli değiller bu konuda ya
Cevap sahibi+1 yılGünaydın tahmin ettim uyuyakaldığınızı erken kalkmılstınız zaten. Dikkatli olmalıyız herkes kötü
- +1 yıl
Öyle valla niyetini açık açık söylemeyen insanlardan korkarım ben fazlasıyla diğerlerinden zarar gelmez. Sende bu aralar dikkat et aman hasta olma epey kötü oluyor bu hastalık
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olmam tam geçiş havası ve hastalık işin aksamasına sebep oluyor. Sizin gibi açık söylemeli niyetini değil mi😅😅😅
- +1 yıl
tabi :D En azından karşısında ki insanın aklında soru işareti bırakmaz ulen bu bana yürüyor da niyeti ne bunun diye düşünmekle yorulmaz :D
Cevap sahibi+1 yılSizin niyetiniz açık yani öyle mi sizce🤔
- +1 yıl
Bilmem değil mi :D Ben Önce arkadaş olmaya çalıştığımı söylememiş miydim :D
Cevap sahibi+1 yılİşte asıl niyet sonrası? Gerçi sonrası olmayacağı için alakadar etmiyor beni bunu atladım
- +1 yıl
:D :D Neden olmasın Şimdi olmaz 40 yıl sonra olur belli mi olur :D Arkadaşlıktan sonrası tanıdıkça seversen ilerisi olur seversen ya da sevmezsen yine sev diye uğraşırım :D
Cevap sahibi+1 yılBiz ayrı dünyaların insanlarıyız 😅😅 unuttunuz mu uzaylıyım ben. Arkadaş bile olmuyorum kimseyle o kadar yani erkek sinekleri bile öldürüyorum gerçi dişilerde kaynıyor arada ama olsundu😅
- +1 yıl
:D :D Bende dişi sivri sinekleri öldürüyor çok kan emiyorlar sdfsdfsd Uzaya elon musk'ın şirketi gönderiyor ya ulaşım sorunu olmaz biner biner geliriz sdfsdfsd Hem arkadaş olmaya değer birisi olmadığı için arkadaş olmaman yeni arkadaşlar edinmemen çok doğal :D
Cevap sahibi+1 yılSizin arkadaş olmaya değer olduğunuzu nerden bileceğiz?
- +1 yıl
Ona senin karar vermen gerekecektir ben sana soyleyim böyleyim diyemem eğer sen konuşmak istersen bunu hissedersen zaten bileceksindir bundan hiç şüphem yok
Cevap sahibi+1 yılBelki de konuşmama kararını siz alacaksınız ki bundan eminim😅 o zaman geldiğinde hatırlatırım artık bunu size
- +1 yıl
Bu kararı alacagimi hiç zannetmiyorum 😁😁 geceleri son konuştuğum sabahları ise ilk bildirimini beklemeye başladığım insandan ayrılmam hiç de kolay olmaz
Cevap sahibi+1 yılBu şu anlık öyle birkaç gün sonra sıkılacaksınız zaten.
BAŞAK: Kırgın bir Başak insanı, günlerce gecelerce hiç konuşmadan sizinle aynı evde ya da ortamda yaşayabilir. Öyle deli inatları vardır.
Sosyal medyada gezinirken karşıma bu çıkamaz ya çok saçma😅😅- +1 yıl
😁😁😁 kader diyorum inanmıyorsun ben çok inatçıyım hani gerçek hayatta öyle değilim ama gerçekten sevdiğim birisi olursa sohbetini konuşmasını ben bunun için savaş veririm çünkü kolayı herkes başarır önemli olan zorun arkasinda ki güzelliktir 😁
Cevap sahibi+1 yılİmkansız olana napıyorsunuz acaba merak ettim
- +1 yıl
Zoru başarırız imkansız vakit alır sadece 😁😁 senin gibi böyle diyen ne kod blokları gordu bu gözler ama hepsini cozmusumdur 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHahaha bir yazılımcı diliyle karşı karşıya kalmamıştım o da oldu teşekkürler 😅😅
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 Yeni şeyler öğretmek her zaman öğretmenlerin görevi olacak değil ya
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah onu demek istemedim zaten😅 sadece garip geldi
- +1 yıl
Gariplikler bizim işimiz ya :D en azından yeni şeyler öğreniyoruz hep insan kaç yaşına gelirse gelsin bilgiye açtır :D
Cevap sahibi+1 yılKitap okur musunuz peki?
- +1 yıl
Doğrusunu söylemek gerekirse fazla okumam. Arada sırada böyle çok sıra dışı bir kitap gelmesi gerekir macera tarzında anca öyle sarıyor :D Ben haber okurken bile sıkılıyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılŞey gibi oldu bu benim işim sayılarla harfler de neymiş😅😅
- +1 yıl
:D :D İnsanın bile aldığı kararlar hep mantıksal değil mi zaten ya true ya da false :D ortasını hiç göremedim :D
Cevap sahibi+1 yılVardır illaki gri olan bir şeyler🤔
- +1 yıl
Biz yazılımcıların amacı da o gri olay şeylere bir renk ataması yaparak yeşillendirmek değil mi zaten :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ne alakası var ya😅 hiç anlamam o işlerden ha bir hacker olmayı isterdim ama yalan yok
- +1 yıl
:D :D İki web sitesi hackleyeyim düşüncesi olarak mı bu hackerlık yoksa insanların fotoğraflarını istediğim zaman erişebileyim gibi mi :D
Cevap sahibi+1 yılİkisi de değil. Merak ettiğim insanların benle konuşurken aslında hakkımda ne düşündükleri😅 mesajlarına erişmek yani
- +1 yıl
:D :D Normal da böyle şifre kırıcıyla vb şeylerle birisinin hesabını çalmak kolay değil dün dedim ya oltalama yapmak gerek :D ya trojen atacaksın keylogger ile çalacaksın ya da sosyal mühendislikle :D Kaldı ki bazen hani insanlar karşısındakinin iç sesini duysam ister ya duymamak daha iyidir bazen :D
Cevap sahibi+1 yılİşte ben o iç sesi duymak isteyenlerdenim😅 öyle bir uğraşım olmadı zaten ve artık ilgimi eskisi gibi çekmiyor ama bir zamanlar çok şstediğimi itiraf edebilirim
- +1 yıl
:D :D Hackerlıktan çok İnsanların düşündüklerini iç seslerini duyabilseydin nasıl olurdu :D Öğrencilerin ailenin arkadaşların senin hakkında düşündüklerini her saniye bilsen
Cevap sahibi+1 yılOna göre tavrım değişmezdi ama güvenmezdim de tabiki
- +1 yıl
Kadınlar için riskli olabileceği düşüncesindeyim ben. Düşününce öğrencilerin sana karşı bazı duygular beslediğini öğreniyorsun ya da daha saçma şeyler :D
Cevap sahibi+1 yılBence bunu bilmek daha iyi olurdu. Çünkü hiç fark etmediğimiz bir şeyin böyle düşündürmesine engel olurduk en azından
- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı acıkcası :D Hiç olaya bu yönüyle bakmamıştımm
Cevap sahibi+1 yılAma bakmalısınız 😅 çünkü insanların gerçek düşüncelerini bilmediğimiz için o duruma devam ederiz halbuki bilsek belki farklı olacak
- +1 yıl
Ben zamanında bir arkadaşın Messengerını çalmıştım yanlışlıkla :D Erkek arkadaşı da vardı tabi bu kızın. Kızın çok garip şeylerini görmüştüm o zaman için bile dedim bilmemek en iyisi :D
Cevap sahibi+1 yılYanlışlıkla mı😅😅 buna inanmamı beklemiyorsunuz değil mi🤨 olabilir yani herkesin farklı yönleri vardır. Hangimiz dışardan göründüğümüz gibiyiz ki
- +1 yıl
Benim içim dışım bir ya :D Elim çarpmış olabilir birazcık :D :D Zaten o gün bugündür ben cinsellik yaşamadım diyenden korkmaya başladım :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha ne diyeyim bilemedim. Bunu bu şekilde öğrenmiş olmanız kötü tabi ama benimde ne demek istediğimi sanırım çok iyi kanıtlayan bi şey olmuş bu durum
- +1 yıl
Yaşamayan yoktur hani de Yaşamadım deme bari çocuğa :D Birde şimdi sen liseli öğrencilere rehberlik yapıyorsan senin hakkında bile bir şeyler düşünen bir tane de olsa öğrencin vardır ondan riskli olarak görüyorum ama önlem almak da önemli tabi :D
Cevap sahibi+1 yılBilemem tabi böyle düşünen olur mu olur. Ama yaş itibariyle en az 5 yaş fark oluyor gerçi son yıllarda yaşça büyüklere yürüyorlar ama başıma öyle bi şey gelmedi. Aradıkları o tip ben değilim😅
- +1 yıl
:D Kalkıp da söyleyeceklerini zannetmem ya hocam sabaha kadar sizi şöyle hayal ettim diye :D Kaldı ki dediğin gibi Kendinden büyüklerden hoşlanıyorlar şu sıralar herkes olgun sevdası var millette kapalı bile giyinsen düşünüyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılTabiki söylemezler ama erkekler kendini kolay belli ediyor ha aralarında çok ustalar var bak ona bi şey diyemem. Artık düşünen varsa da yapabileceğim bi şey yok ben buna mahal verecek bi şey yapmıyorum sonuçta.
- +1 yıl
Senden bu konuda hiç şüphe duymadım zaten :D İnsanın güzel bir rehberlik hocası olunca napsın çocuklar da :D
Cevap sahibi+1 yılYa güzel değilsem😅
- +1 yıl
Yüz güzelliği mühim değil ki :D İçi güzel olmalı insanın :D
Cevap sahibi+1 yılİçimde güzel değil o var bi de😅
- +1 yıl
:D :D İçinin çirkin olma ihtimali yok bence :D
Cevap sahibi+1 yılGüzel olma ihtimali de yok bence😅
- +1 yıl
Vardır vardır :D Yokları bir cevap olarak alamıyorum üzgünümmm :D
Cevap sahibi+1 yılSizin kararınız bi şey demeyeceğim😬
- +1 yıl
Daha el değmemiş tertemiz bir iç güzellik daha ne olsun ya :D :D Nasıl çirkin olabilir ki zaten :D
Cevap sahibi+1 yılValla kafanızda nasıl bir yerdeyim bilmiyorum ama gerçekler acıdır. Hatırlatmak isterim.
- +1 yıl
Kafamın en güzel yerinde olabilirsiniz :D Gerçeğin acıtacağı ve benim bilmediğim bir şey yok diye düşünüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılYa tabi kesin en güzel yerdeyimdir eminim 😅 genel olarak gerçeklerden bahsetmiştim öyle işte
- +1 yıl
O Gerçekleri biliyorum sanırım :D Tabi ki en güzel yerindesin neden olmayasın sevgili öğretmenim :D
Cevap sahibi+1 yılNe dersem değişmeyecek tavrınız zaten. Dediğiniz gibi olsun James Bond bey
- +1 yıl
Sizin Açık sözlü oluşunuzu her konuya ayak uyduruşunuzu seviyorum belki de olamaz mı :D
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama açıksözlü oluşumu anlayacak kadar ne yazdım ki burada onu anlayamadım işte
- +1 yıl
Sen bir şey yazmasan da ben anlıyorum ya erkekleri tanımandan veya bazı olaylara göğüs gerişinden seni tanımak hiç zor olmuyor :D
Cevap sahibi+1 yılO genel olarak herkeste var ya. Yani bütün insanlar birbirini tanır ve her şeye göğüs germe çabamız var
- +1 yıl
Sende ayrı bir şey hissediyorum ben tarif et desen edemem ama hissediyorum bir şeyler içinin temizliği yüzüne bile yansıyordur eminim kiii
Cevap sahibi+1 yılYanlış hissediyorsunuz bayım. Acilen doktora görünmeniz gerek kalple alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz😅
- +1 yıl
Öğretmen hanımdan ötürü bunlar hep ritmini değiştiriyor da ondan hep :D
Cevap sahibi+1 yılRitmini değiştirecek bir şey demedim Allah'tan hayır kalpten gitseniz suçlu ben olacağım ya resmen soğolun gerçekten
- +1 yıl
Bu sohbette böyle ise ilerisini bende düşünemiyorum :D :D kalpten gidersem suçlusu sen değilsin merak etme :D :D
Cevap sahibi+1 yılYok artık abartmayın isterseniz😅 ilerisi olmayacağı için sorun yok o zaman
- +1 yıl
Şuanlık belki ama ileride olur belki :D :D Hep öğrenciler mi öğretmenini görecek sanki :D
Cevap sahibi+1 yılİlerde de olmaz. Diyorum ya çok duvar ördüm ben öğrencilerimle mutluyum laf atmayın onlara ya😅😬
- +1 yıl
Ama onlar seni görebiliyor düşünebiliyor Konuşabiliyorlar atarım tabi :D Duvarların üzerinden geçmek için buradayım ben :D
Cevap sahibi+1 yılDüşünme kısmını es geçiyorum. Öğrenci bunlar yani yaşları 18 20 konuşsalar nolcak ki. Onların asıl derdi şu an bir yere yerleşmek
- +1 yıl
Bir çok üniversite de gezmiş birisi olarak Üniversitede okumak için giden öğrencilerin sayısı %10 civarında bence gerisi gezmek tozmak için gidiyor çünkü biz de o yaşlar da öyle düşünüyorduk. Hem neden es geçesin ki gerçekler her zaman konuşulmayı hak etmezler mi sence
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya değer bir şey olduğunu düşünmüyorum artık hayatımda. Evet çoğu öğrencinin düşüncesi bu yönde ama bu demek değildir ki iyi bir yer kazanmasınlar
- +1 yıl
Kazansınlar tabi :D ama eleştirilmeyi de hak ediyorlar arada öğretmenlik koruma kalkanları hep aktif :D
Cevap sahibi+1 yılYapcak bir şey yok😅 durumlar böyle
- +1 yıl
Senin dediğin gibi olsun öğrencilerine laf etmeyelim hadi :D Bu şirin öğretmenimiz kızar sonra bize :D
Cevap sahibi+1 yılYoo kızmıyorum ya🙃 zaten söylüyorsunuz içinizden geldiği gibi
- +1 yıl
Aklıma gelen şeyleri seninle konuşmak güzel oluyor :D Bunu çok sevdim acaba neden ki :D
Cevap sahibi+1 yılGizemli olduğundan dolayı eğer açık bir profilden yazsaydınız bu kadar merak oluşmayacaktı muhtemelen
- +1 yıl
Açık profil olsaydı gün de 40 defa sayfa değiştiriyor olurdum sayende profiline girip çıkacam diye :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha profilimde bi şey olmadığı için sanmıyorum bunuda yapacağınızı😅
- +1 yıl
Sorularını okumak için girerdim en kötü ihtimalle :D soru da sormadım dersin şimdi tam olur :D
Cevap sahibi+1 yıl3 soru sormuşum onlarda da sanırım sadece biri açık
- +1 yıl
Yine de profilini görmek isterdimm :D :D
Cevap sahibi+1 yılProfilmde duranları atardım ama şimdi gidip o sorulara tek tek bakıp bulma ihtimaliniz yüksek o yüzden profile olmadan da olur🙃
- +1 yıl
:D :D Profilini bulsam veya oradan konuşsak buradan konuşmamıızla arasında ki fark ne olacak ki :D Sanki yiyecem sanır görende ya :D
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir şey olur. Profilimi bilip sonrasında konuşma kötü biterse aklımda şu şüphe kalır ya başka hesaptan eklerse. Bende hesabı kapatmak zorunda kalırım ve kapatmak şstemiyorum daha önce kapatmıştım çünkü bir hesap
- +1 yıl
:D Sana şunun garantisini çok rahat verebilirim Benim için giden gitmiştir zorla takip etmem kimseyi. Kaldı ki seninle konuşmak istemeyen birisini neden zorla takip edesin ki. Birde kim uğraşacak tekrar hesap açıp 4xper yapmakla filan yorucu işler onlar bu hesabı bile 5 yılda yaptım :D :D
Cevap sahibi+1 yılBen sevmem muammada kalmayı o yüzden burdan yazıyorum ya 😅
- +1 yıl
:D Muamma da kalmayacağını o kadar rahat garanti ederim ki :D Şuanda sen burada bile konuşmak istemiyorum desen yazmazdım yani o derece gururluyumdur :D
Cevap sahibi+1 yılPes etmenizi bekliyorum o yüzden yazmaya devam ediyorum. Konuşacak şeyler bitene kadar burada olurum sanırım😅😅
- +1 yıl
Pes etmeyeceğimi çok iyi biliyorsun bence :D Seninle her türden konuda konuşabilen bir insanın sıkılmasını pes etmesini bekleyemezsin :D :D
Cevap sahibi+1 yılBakıp göreceğiz mesela şu an öylesine yazıyorsunuz bir konu yok ortada farkındasınız değil mi?
- +1 yıl
Çünkü bir konu üzerinden değil genel olarak sohbet ediyoruız anlık hayatımızdan da ondan :D Bir konu belirleyip onun üzerinden konuşmak insanları bir köşeye hapsetmekten başka bir işe yaramaz ki Doğal olmak aklından geçeni anlık olarak konuşmak insanın doğasının gereğidir (Beni bezdirme çabaları vol 1500) :D :D
Cevap sahibi+1 yılBunu fark etmeniz iyi bir şey😅😅 ona da kabul anlık olsun bakalım
- +1 yıl
Dünden önce ki gece Konu cinsellik konusu bile olduğun da az da olsa sohbet ettik bugün okul oldu okul hakkında konuştuk hackerlık hakkında konuştuk ve bunların daha bir sürü alt dalı var :D akşama akşam yemeğini konuşuruz sen inanırsan güvenirsen zamanla daha çok şey konuşuruz :D
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusunu siz konuşmak istediniz bende bunun yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştım direk söylemesemde. Size göre konular bitmez tabi çok konuşuyorsunuz demek ki. Artık kimlerle master yaptıysanız 😅😅😅😅
- +1 yıl
Aslında yanlış değil arada sırada konuşulması gereken konulardan bir tanesi abartılmadan sıklığı :D Çok konuşmayı herkesle yapmam aslında :D KS de bile konuştuğum insan sayısı nadirdir. Sadece ilk defa uzun zamandır seninle master yapıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBence hiç tanımadığınız biriyle konuşulması da doğru değil her konunun🤨 bu cümleler bana çok tanıdık geliyor. Üzgünüm ama içimden inanmak da gelmiyor
- +1 yıl
Gerçekten içim ile dışım birdir benim normalde hiç kimseyle konuşmam ilk defa bu kadar seninle konuştum uzun bir aradan sonra önceden konuşmuşluğum olmuştur ama kesinlikle bu kadar uzun ve kesintisiz değildi. Tanımadığın biriyle elbette ki 1 2 gün de konuşmak saçma bende bu konuya katılıyorum zaman tanımak gerekir
Cevap sahibi+1 yılBence canınız sıkıldığı için cevap verince sizde yazıyorsunuz yoksa sizde yazmazdınız
- +1 yıl
emin ol sıkılacak vaktim yok :D 2 günlük işi yarına yıktım seninle daha çok konuşmak için kaldı ki o 2günlük işi 3 saatte bitiririm ben :D :D
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle bi şey yapıyorsunuz ki lütfen işinizi aksatmayın.
- +1 yıl
Geri dönüş bekliyorum şirketten de yarın toplantımız var ondan problem değil :D Fırsattan istifade seninle zaman geçirmek de hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki siz daha iyi bilirsiniz ama öğleden sonra muhtemelen daha az yazarım. Özel hiçbir şey yapmıyorum aslında siz uzun zamandır kimseyle konuşmadığınız için böyle geliyor
- +1 yıl
Öğrenci akını başlayacak sanırım :D Özel bir şeyden çok farklı hissediyorum özel bir çaba sarfetmesen de senden gelen bir enerji var
Cevap sahibi+1 yılTelepati de yapmıyorum halbuki size karşı ne enerjiiymiş o ya😅
- +1 yıl
Bende bilmiyorum ki :D En sonunda rüyalarıma kadar gireceksin yani :D
Cevap sahibi+1 yılSilueti olmayan biri nasıl girsin rüyanıza ya 😅
- +1 yıl
Arkan dönük şekilde gelirsin belki belli mi olur :D Rüyada bile yüzünü göstermeden kaçarsan anlarım ki sensin :D
Cevap sahibi+1 yılRüyanıza gelmem emin olabilirsiniz😅😅
- +1 yıl
Gelseydin ya Çay içerdik kahve yapardım sana :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim almıyım içtim kahvemi çoktan🙃
- +1 yıl
ama gece kahvesi daha güzel olur daha tatlı olur :D her saatin farklı bir güzelliği var sonuçta :D
Cevap sahibi+1 yılGece kahve içersem sizinle içmem. Kimseyle içmem
- +1 yıl
:D :D Gece ben evde sadece uyurum :D Alemsin ya var ya :D bayılıyorum bu haline :D
Cevap sahibi+1 yılDeğişiksiniz gerçekten🤔😬 gerçeği söyledim sizle kahve içmem niye içeyim ki yani
- +1 yıl
Çok güzel kahve yaparım da ondan ya :D Bu samimiyetin öldürüyor beni :D Böyle hocam oldu da ben mi okudum be :D
Cevap sahibi+1 yılKendi kahvemi kendim yapabiliyorum elhamdülillah çok şükür😅😅 ama çayım yok!! Yok çayım😅😅😅😅😅
- +1 yıl
Gel çay ısmarlayayım madem o akşam olur :D :D
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum 😅 gerek yok
- +1 yıl
Seni ikna etmek yıllarımı alacak kabul ediyorum :D :D ama insanın keyiflendiği biri için uğraşması güzel bence :D
Cevap sahibi+1 yılSene 2070 hala ısrar eden bir James Bond😅😅 hayal edemedim
- +1 yıl
Bir güzellik kraliçesi ile tamamen tanışmadan pes etmek yok bana :D
Cevap sahibi+1 yılMezarınıza çiçek bırakırım artık yapcak bi şey yok
- +1 yıl
Hiç yoktansa gelmiş olursun :D :D hiç gelmemenden iyidir buda bir başarıdır öbür tarafta devam ederim orada sonsuz zaman var hem sdfsdfsdfd
Cevap sahibi+1 yılGelmem çelenk yollarım siyah çelenk😅😅
- +1 yıl
:D :D Sen gelmezsen olmaz ki ama senin gelmen lazım sana özel arabistan kahvesi bıraktıracam mezarlığa :D :D sdfs
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı kahvesini tercih ederim😅
- +1 yıl
Osmanlının eski feth ettiği topraklardan gelecek işte arap ama osmanlının zamanında kalma bir kahve :D
Cevap sahibi+1 yılLafı çevirmekte üstünüze yok maşallah 😅
- +1 yıl
Öyle mi dersiniz :D :D 2 3 gün de kahve teklifine hemen tamam demeni beklemiyorum da yine de dedim belkiii kabul edersinnnn :D
Cevap sahibi+1 yılMesajlaşmayı kabul etmemişim kahveyi mi kabul edeyim😅😅
- +1 yıl
:D :D 2 3 gündür o kadar takıntılı bir birey olmadığımı anlamışsındır diye düşünmüştüm oysa ki mesajlaşma için :D :D
Cevap sahibi+1 yılFark ettim😅 inancınız çok sağlam ve inadınız da ama nasılsa pes edeceğiniz için rahatım😅
- +1 yıl
Bu kadar süre konuşup pes edeceğimi düşünmek büyük hata :D özel ders alana kadar pes etmem adasdasd
Cevap sahibi+1 yılÖzel ders vermiyorum ki ya😅
- +1 yıl
İşte her şeyin bir ilki vardır buda ilk olmuş olur 😁😁
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum 😅 böyle iyiyim ben rahatımı niye bozayım🤔
- +1 yıl
Rahatını bozma o zaman sen ben geleyim direk :D sen evine geç çayını koy kahveni koy ben gelirim ders almaya :D
Cevap sahibi+1 yılDers vermiyorum demiştim sanki ama tekrar söylim isterseniz. Ders vermiyorum ben😬 neyin dersini alacaksınız acaba yani
- +1 yıl
Rehberlik dersi alacam :D Rehberlik de bir ders biçimi değil mi :D rehber olun bana :D
Cevap sahibi+1 yılGelmişiniz 27 yaşına ne rehberliği ya gerçekten 😬😬
- +1 yıl
Olsun :D İnsanların yaşı büyük olunca rehberlik alamıyor mu sizin gibi bilge bir öğretmenden :D
Cevap sahibi+1 yılAlamıyor hem ne için alacak ki yani. Yaş kemale ermiş zaten
- +1 yıl
İyi bir eş nasıl olunur ne yapılması gerekir diye rehber eğitimi alacam işte :D :D
Cevap sahibi+1 yılBunun rehberliğini ben vermiyorum benim alanım değil bu
- +1 yıl
Bir bağyan olarak Hayalinizde ki erkeği anlatabilirsiniz ama :D
Cevap sahibi+1 yılHayalimde bir erkek olmadığı için anlatacağım bir şey de yok 🙃
- +1 yıl
hayalinde ki unisex insanı anlat madem ben dinlerim dfgdfg
Cevap sahibi+1 yılBu daha kötü gerçekten öyle biri de yok çünkü
- +1 yıl
Vay arkadaş ders vermemek için hayallerinden vazgeçti öğretmen sdfsdfsdfds :D
Cevap sahibi+1 yılİşte atlatığınız nokta o hayallerimde bir erkek falan yok. Benim hayallerim başka belki olamaz mı?
- +1 yıl
Olabilir :D O Zaman ben senin hayallerini öğrenmek için ders alırım :D
Cevap sahibi+1 yılYa hiç hayalim yoksa? Ki zaten yok
- +1 yıl
İnsan kötü de olsa iyi de olsa bir şeylerin hayalini kurar tatile gitmek evlenmek araba almak ev almak gibi gibi senin de bunların hiç birisi yoksa problem vaR :d
Cevap sahibi+1 yılBelki araba olabilir onun dışındakiler yok
- +1 yıl
Ne düşünüyorsun peki araba olarak ne olsa hoşuna giderdi
Cevap sahibi+1 yılQashqai ama bil bakalım ne eksik😅
- +1 yıl
Sürücü ehliyeti 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBingoo😅
- +1 yıl
Hemen ehliyet almamız lazım sana 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGerek yok çünkü qashqai hayalimde geçmişte kaldı daha çok
- +1 yıl
Peki şuanda ne var onu neden soylemedin🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılŞu an yok uzun zamandır arabalara bakmıyorun belki de sedanlara bakmam gerek
- +1 yıl
Bakmalısın tabi Bak ben şuanda fluence bakıyorum söyledim mi bilmiyorum da 😁 360k filan bütçe ayırdım
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bakmiyim en iyisi bende o bütçe yok➡️😬
- +1 yıl
Sen daha zenginsindir ya 360 filan para mı senin için 😁😁
Cevap sahibi+1 yılYa ya çok zenginim gerçekten anlatılmaz yaşanır
- +1 yıl
Bir öğretmen aylık 20k kazanıyor diyorlar yalan mı 😁
Cevap sahibi+1 yılYalan özelde öyle değil😬😬 hemde hiç değil neyse
- +1 yıl
Bu kızın hakkını yiyen mezarında ters dönsün 🤣🤣 ama olsun hiç yoktansa işin var
Cevap sahibi+1 yılAynen bende buna şükrediyorum zaten.
- +1 yıl
Valla ben de evden çalışıyorum ama bazen sıkılıyorum evde bazen senin gibi işe gidesim geliyor 😁😁
Cevap sahibi+1 yılÖylesini de bulursunuz belki ilerde hep evden çalışmak olmayabilir sonuçta
- +1 yıl
Tek yaşayınca sıkılıyor insan sen filan olsan sıkılmam 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılMaalesef sıkılmaya mahkumsunuz o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
Elbet bir gün elbet bir gün bu kötü kadere dur diyeceksin elbet bir gün 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBen demeyeceğim sizi bilemem ama😅
- +1 yıl
Dersin elbet bir gün 🤣🤣🤣 umidim inancım tam sonuna kadar sana 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHe deyip geçiyorum artık😬
- +1 yıl
Gecistirmeyin lütfen beni hocam bende ki cevheri görün 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCevheriniz bana sökmüyor bay Bond
- +1 yıl
Neden elmasi her kadın sever 🤣🤣🤣 sevgili hocam 😁😁
Cevap sahibi+1 yılBen mücevher sevmiyorum takı da sevmiyorum. Ben dünyanın en gıcık insanıyım farkında mısınız?
- +1 yıl
Olsun 🤣 ben bu gıcıklığı seviyorum belki bana göre de harika bir insansin
Cevap sahibi+1 yılAynen süper bir insanım size göre😏
- +1 yıl
Aynen öylesin artık site açılırken zorlanıyor 🤣🤣🤣 sorgu git gide uzuyor 600 yorumu geçtik 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSizin probleminiz o da 😅
- +1 yıl
Senin site donmuyor galiba 🤣🤣🤣 farklı bir sorudan mi devam etsek konuşmaya 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHahaha donmuyor uygulamadan girmiyorum ben
- +1 yıl
Ben telefondan girince açılırken kasıyor artık 🤣🤣🤣 seninde inadın benimle yarışıyor valla hocam 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBende telden giriyorum aynı yani o zaman😅 eh ben demiştim🙃 başka sorunuzun linkini atın eski bir soru olabilir
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBir bakayım iyi mi
- +1 yıl
Bir bak bakalım 😁
Cevap sahibi+1 yılBaktım😅
- +1 yıl
Beğendin mo 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÇooook öyle böyle değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılOlduysada bundan haberim olmadi.. hiçbirini aldatmamistim bunu herkes yapamaz zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Profosyoneline denk gelmişsindir knka sen büyük ihtimalle :D Aldatmak da büyük başarıdır
- +1 yıl
evet.. bu sanatı herkes icra edemez tabiki.
- +1 yıl
Bu zamanların modası erkekler bundan epey zevk almaya başladılar :D Kadınları bilmiyorum tabi de
- +1 yıl
Bu modayı adam olan kendine yakıştırmaz ama..
- +1 yıl
Bu zevk insana neler yaptırır neler. Kaldı ki Sevgilisi Eşinden bile çok rahat saklayabiliyorlar bunu bazıları eşleriyle beraber yapıyorlar
Ne aldattım ne aldatıldım
01 Yorumla- +1 yıl
kraliçeye bak sen dgdfgf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmadim bize yakismaz😌
01 Yorumla- +1 yıl
vaovv laflara bak :D
Sevgilim olsaydı 20 kez aldatırdım ya.
00 YorumlaAldatmadim aldatilmadim ama aldatani aldatirdim
01 Yorumla- +1 yıl
Vaovvv :D
+1 yılAldatildim
01 Yorumla- +1 yıl
sen aldatılacak kadın mıydın bee
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAldatildim
01 Yorumla- +1 yıl
Neden aldatmış belli mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattim
05 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
Cevap sahibi+1 yılBilmem ilgisizlik sanirim zaten cok ciddi bi iliski degildi bence ayni gece o da beni aldatti zaten
- +1 yıl
Cinsel yönden bir aldatma yaptınız anlaşılan o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Sizin ki köklü bir aldatma olmuş :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam