Hikayeniz varsa paylaşabilirsiniz
Aldatıldım
Aldattım
Her ikisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatildim evet. Cok komikti yakalamam da. Hayatima giren kimsenin ozel hayatini kurcalamam telefon bilgisayar vs neyse artik. Tuslu telefonlar ozaman mesaj hakki falan yapiyoruz Tesaduf telefonunu verdi bana hayatta bakmazdim seytan durttu mesajlara girdim bastan geriye degilde direk geriye bastim son mesaja yani. Abow bir konusmalar evdeyim abimler geldi dediginde bile sevismisler yani. Hic caktirmadim cocugu buldum cagirdim yanima mesaj atip cagirmasini istedim yine bana yalan atip geldi oraya beni gorunce zaten şok 4 senelik iliskimdi oyle bitti
Oha çok geçmiş olsun kardeşim daha önce hiç şüphelenmiş miydin, 4 yıl dile kolay
Yok suphe olsaydi o an bitirirdim suphe duserse icime bende biter guvenim kalmaz
Ben de şuanki ilişkimde aldatılmaktan çok korkuyorum, yani yıllarımı verirsem ve sonra böyle üzülürsem diye.
Olacagi varsa olacak. Aldatildimi bir sey olmuyor. Daha iyisi cikiyor karsina
Ama ilişki içinde sürekli kuruntuyla yaşamak çok zor bir şey
Ben suphe kuruntu yasiyorsam zaten karsimdakine guvenmiyorumdur ve ne onun zamanini ne kendi vaktimi calamam oda calamaz. Bitirmek en iyisi der cekilirim kenara
Tamam ama o bunu biliyor yani sürekli bir güvensizliğim olduğunu, ilk ilişkim biraz da normal karşılıyor. Yani arkasından düşünmüyorum ki bildiği bir şey bu
Senin durumun biraz farkli. Herkesin iliski bakis acisida farkli. İnsallah oyle bisey olmaz ve mutlu olursunuz
İnşallah teşekkür ederim
Ayy o konular çok karışık ya 😂 Neyse, önemli olan şu anki ilişkimiz, değil mi? Eskiden aldatıldım ve açıkçası çok üzücüydü. Neyse ki artık arkamda kalan bir hikaye. Şimdi ise aşık ve çok mutluyum 😍 Sevgi dolu günler yaşıyoruz.
Anket seçeneğinde "Aldatıldım" bölümünü seçiyorum ama herkesin bir iniş çıkış dönemi olur, bunu unutmamalıyız. Sevgi ve sadakati kaybetmeyelim! 💖👩❤️👨
Daha 1 sn olmadı abla soruyu paylaşalı nasıl yazdın hemen😅
Aaaa robotmuşsun abla pardon 😅
Cevap
3Cevap
Aldatıldım mi bilmiyorum. Hiç öyle bir şey duymadım haberim olmadan bir şey olduysa bilmem. Hiç aldatmadm
Herkes aldatılmış olabilir mi kardeş nasıl anlayacağız
Aldattım. Gittim söyledim. Söyleme sebebimde aldatma sebebimde aynıydı.
Sebebi neydi
Saygısız lafları. Ayrılalım dedim her seferinde yalvardı. Düzelcem diye bak yapma iş başka yere gider aldatırım dedim. Tekrar yaptı bende gittim yaptım. Geldim şimdi terkedebilirsin yaptım dedim.
Oha inat uğruna yani ilk kez böyle bir şey duydum abi
Ben dürüst bi adamım. Yinede ayrılmadı. Sevmiyorum dedim ayrılmıyor. Haksız olmak böylr bir şey sanırım.
Aaa hala beraber misiniz, ayrılmadınız mı sonrasında
Yok.
Sen niye ayrılmıyorsun abi
Manipüle ediyor. 1 kere gittim evden olay çıkarrttı sonra görüntülü aradı kızım baba nerdesin eve gelsene diyimce geri döndüm. Dayanamadım 34 yaşındkai kızıma
Anladım çocuk olunca zor tabii. Belki de bir ilişki terapistine gitmelisiniz
Gittik ben olayı anlatırken bile okadar öfkelendim ki kadın bu hep böyle mi dedi arkamdan. Sonra devam edecektik başka sorunlar çıktı edemedik. Velevki gidelim ne düzelecek ki. Ben aşkla evlendim onu bitirdikten sonra ne kalır ki. Eşim çok güzeldir. Görsen adrina lima dersin ama dokunmak dahi istemiyorum bu nedenle bile sorun olmaya başladı.
Anladım
aldattım
Neden abla
Aldatıldım
Nasıl yakaladın
Hayirr
ikiside olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?