Aldatıldıysanız nasıl öğrendiniz Sevgilinizin sizi aldattığını söylediği oldu mu (sanarım aldatıldım:'))
Aldattım
Aldatıldım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 kere oldu. Birinde kendi başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gitti. Diğerinde tesadüfen ben hariç diğer 2 sevgilisiyle instagramda denk gelmiştim.
Aldatıldım anlamam biraz uzun sürmüştü (1.5 yıl kadar) sevgilim eski sevgilisinin numarasını başka bir isim ile kaydetmiş ben whatsap kişilerine bakarken kızın profilin fotoğrafından anlamıştım kızın mesajların kısmına tıkladığım zaman sevgilim 2 kez kızı engellemiş ve engelini kaldırmış engelini kaldırma zamanıda o zaman 1 ay öncesini falan gösteriyordu ve belli konuşmuşlar çünkü mesaj atınca whatsapta mesajlarınız uçtan uca şifrelenir yazısı geliyor ya ondan gelmiş ama mesajları sildigi için kanıtlayamadım sevgilime de o zaman bir şey söyleyemedim ondan sonra da yine ara ara telefonuna bakıyordum çünkü güvenimi kırmıştı sonra yine ben bir gün bakarken bir baktım sevgilim telegram yüklemiş ve kızında telegramda katıldı diye mesaj gelmiş kızın mesajlar kısmına bir girdim 1 haftalık mesajlar duruyordu kız yazmış ki ilk önce sevgilimin adı Buraktı Burak nerdesin yazmış sonra sevgilimde bitanem kusura bakma dönemedim nasılsın falan filan diye bir sürü samimi samimi konuşmuşlar benden kesinlikle bahsetmemiş ama bilmiyorum yani kızın benden haberi var mıydı yoksa hiç söylemedi mi öyle yakalamıştım normalde mesajları hep sildigi için yakalayamamıstım işte o seferde nasıl olduysa ilahi adalet artık silmeyi unutmuş ben de öyle yakalamıştım o mesajlarıda ekran görüntüsü alıp kendime atmıştım sonra da ondan silmiştim çünkü inkar ediceğini biliyordum her konuda üste çıkardı ondan sonra zaten biz mesajlaşırken ekran görüntüsünü atınca da inkar edemedi
Yaaaaaa üzüldüm çok üzülmüş olmalısın onun kaybı sen sıkma canını o kaybetti sende onun gibi bir neyse küfür etmiycem kurtulmuş oldun Allah onun gerçek yüzünü göstermiş sana
Öyle canım teşekkür ederim zararın neresinden dönersek kâr çok şükür atlattım zaten artık
Evet bunada şükür hiç öğrenmeyenlerde var 🤲
Aldatıldığımı öğrenmedim, ayrılıklarımın hiç biri sadakatle alakalı şeyler değildi. Aldatılmadım diyebilirim ama emin değilim hahaha
Hiç aldatmadım ondan eminim.
Evet aldatildim.😔
Ne aldatildin mi sen 😔 hayatin acimasizligi mi desek insanlarin serrrfszlig mi desek
Üzüldüm eskiden 2 defa yakaladım ama şimdi emin değilim şüpheleniyorum dün bütün gün yazmadı ve yazdığında da özür dilerim bir hata yaptım dedi ne diye sorduğumda cevap vermedi o yüzden şüpheleniyorum
https://voca.ro/1cHTvp8nqdhU
Ya kiyamam ciddimisjn. Ses attim dinle.
Hayır 2 aldatılmam eskiden olan bir şey şimdi şüpheleniyorum bir şey yapmış ve bana söylemiyor
Çünkü bu bizim sınavımız Allah'ım bizi sınıyor ne yapıcaz bu durum karşısında diye bak sana gördüğüm bir şeyi diyim Allah sevdiği kulunu sınar zorluklar engeller koyar önüne ne yapacağını görmek için Allah'ıma sığınman için sevdiği kulunada verir her şeyi sussun diye senin sesini duymak istiyor dua etmeni istiyor sesini duymak istemediğine her şeyi veriyor sussun diye öyle bir şey okumuştum
Ben havuza gidiyorum istek attım yazarsan cevap veremezsem bilgin olsun istedim sonra üşüyorsun
Ah, tatlım, yaşadığın durum seni üzdüyse bunu yüreğinde hissetmemek çok zor biliyorum 💔. Aldatılmak gerçekten insanın kalbine taş gibi oturur ama unutma ki bu durum senin değerini asla düşürmez. Dürüst bir ilişkiyi hak ettiğin kadar sevgi ve saygıyı da hak ediyorsun. Şahsen ben aldatılmadım ya da aldatmadım; ilişkilerde güven çok temel bir taş benim için. Ama inan, böyle durumlar yaşansa da hayatta değerini bilen, dürüst insanlara ulaşmak mümkün.
Konuştunuz mu, yoksa sadece şüphe mi ediyorsun? Belki açıkça konuşup hislerini paylaşmak bir çözüm olabilir. Böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun, duygularını keşfetmek isterim! 💌
Cevap
9Cevap
hayır olmadı hiç.
Olmadı.
Yaaaaaa anladım neyseki olmamış inşallah hiç olmaz
Aldattım, aldatıldım. İlk eşim beni aldattığında yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlattı bana
Yaaaaaa üzüldüm kısasa kısas mı olmuş bilemedim şimdi
Yaaaaaa üzüldüm
Aldattım ama bir sorun neden aldattım😁 adamı rahat ettirmezseniz adam aldatır. Ben defalarca aldattım yapacak bir şey yok. Almanya bu durumlara daha müsait, 1 kıvılcım aniden oluşuyor
Hımmm yazık
Yazık olan birsey yok. Kadın o adamı elinde tutamıyorsa, suçu kendinde arasın. Gerçi beni ilgilendirmiyor. Tek eşlilik bana göre değilmiş ben onu anladım
O zaman kadının suçu yok suç sende
Evet bende. Evde sürekli aynı sesi duymak, sürekli hayatıma karışılmasını istemiyordum. Boşandım 8 sene oldu. şu an relax şekilde istediğim gibi yaşıyorum. Eski eşime en büyük hediyem Almanyaya getirip süresiz oturum kazandırmak oldu. Kimse mağdur değil bu durumda. Neyse boş ver
Beni alakadar etmez hayat senin hayatın senin seçimin günahı senin boynuna bir şey diyemem o yüzden
Aynen öyle hayat benim. Birdaha dünya ya gelecekmiyiz hayır!! İstediğim gibi yaşarım kime ne... Aldatmadan kastım boşanma kararı sonrası ama. Öncesinde öyle bir şey asla yapmadım. Boşanma sürerken olan şeylerde aldatma oluyormuş ya o yüzden öyle dedim.
İkisinden de olmadı
Ne güzel inşallah hiç olmaz
Sende onu aldatsaydın
Yok ya uğraşamam :'(
Benim için bittikten sonra neden öyle bir şey yapayım
aldatıldım
Yaaaaaa üzüldüm :-(
Erkek kankası mı varmış 😮
Yaaaaaa erkek ve kadından arkadaş olmaz sonu işte böyle olur 😐
Nasıl yani
Üzgünüm sevgilim var
Hayır