Sevgilim çok mıç mıç boğuluyorum ne yapmalıyım?

3 aydır beraberiz ama 3 ayda beni o kadar yordu ki anlatamam.. örnek vermek gerekirse aşırı ilgili sürekli yemek yedin mi üstün kalın mı seni özledim vs den başka ettiğimiz bir muhabbet yok sürekli telefonda konuşmak sürekli görüşmek istiyor her gece resimlerinizi bakarak uyuduğunu söylüyor. gitti instasina baş harfmi yazdı gitti söz yüzükleri aldı taktı şimdide gel dövme yaptıralım adımızı yazdiralim diyor... İnanın tüm hayatı ben olmuşum yemiyor içmiyor dışarı çıkmıyor sürekli kafasında ben varım artık içim dışım çıktı soğudum ayrılmak istediğimi söyledim bu seferde sen benimle oynadın beni kullandın demeye başlıyor sinirden aglicam artık.. nasıl Bir yol izlemem lazım? Yaşlar ben 28 o 22 bu arada😔😔 ben o kadar okdr vakit ayıramam benim bakmakla yükümlü olduğum bir oğlum var.

Güncellemeler
+1 yıl
İşsiz gibi tüm gün benimle ilgileniyor resimlerinizi paylaşıyor askimlar bebeğimler kalpler böcekler aşk mesajlari dışında bı sohbeti yok sürekli her dk bana instadan aşkla ilgili video atmalar vss ula epostasina kadar benim ismimi yapmış bakin bu norml bı sevgi değil herşeyin fazlası zararmis onu anladım. Evlenelim diye darlamalarini hiç bahsetmicem bile ben en ufak tartışmada ağlayan birini istemiyorum ama isteyen çok varmış Allah size versin 🤮 nasıl ayrilcam yaaa anlatiyom anlamiyr
Güncellemeler
+1 yıl
...
Sevgilim çok mıç mıç boğuluyorum ne yapmalıyım?