Güncellemeler
+1 yıl
İşsiz gibi tüm gün benimle ilgileniyor resimlerinizi paylaşıyor askimlar bebeğimler kalpler böcekler aşk mesajlari dışında bı sohbeti yok sürekli her dk bana instadan aşkla ilgili video atmalar vss ula epostasina kadar benim ismimi yapmış bakin bu norml bı sevgi değil herşeyin fazlası zararmis onu anladım. Evlenelim diye darlamalarini hiç bahsetmicem bile ben en ufak tartışmada ağlayan birini istemiyorum ama isteyen çok varmış Allah size versin 🤮 nasıl ayrilcam yaaa anlatiyom anlamiyr
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
3 aylık adamın aldığı söz yüzüğünü takarsan destur demediğin için devamı gelmiştir normal. Sen durdurmazsan bu böyle devam eder.
Ben al demedim ayrıca takmadım da
Kendinden çok küçük biriyle olmuşsun en başında mıç mıç tavırlarını gördüğün anda kendi olgunluğunu hatırlatmalıydın. Belli ki o frekansı yakalayamayacaksınız bence daha fazla çekme.
Sorun sende kendinden küçük birisini bulmuşsun. Ayrıca sevmediğin ortada.
Sevgi mi kalır ona aşık olup ilk adımı atan bendim
Ayrıl o zaman. Çocukta akıl yok. Büyük birisini ne yapacak yaşı genç daha.
Ayy bu türlüsü de çok zormuşş Allah kolaylık versin ya
22 yaşında daha sorumluluk alacak yaşta değil zaten uzatmadan bitir okurken utandım
Ya biraz vakit geçince hepsi sona erecek zaten klasik erkek libidosu kalkınca dünyanın en mükemmel insanı oluyoruz sonrasında hoduk.
Çoluk cocukla uğraşırsan olacağı bu. Daha ergen yaaa... Seni ve cocuğunu kaldıramaz.
Saglıklı bir davranıs degil özellikle çocuğunu bu ortamdan ve bu adamdan uzak tut
bi kaç aya "sevgilim beni neden aldattı ben ne yaptım?" diye paylaşmazsan bende bir şey bilmiyorum.
Love bombing yapiyo olabilir
Onu sevmiyorsun sevsen bu ilgi boğmaz seni bağlar
Sen onun için seks makinası olmuşsun
İlişkiye girmedik?
O zaman onu bekliyor sonra şut
Ya bu da bulmuş beğenmiyor
Hayraninim 🙈😂
Çok yaş farkı var benxe iyi değil
Ayrıl
Ayrıl.