Çok güzel olan kızlar bile düşman kesildi alt tarafı bir kızla sevgili oldum sebebi ne?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya o kızı sevmiyorlar ya da seni içlerinden birine yakıştırıyorlardı diye düşünüyorum
Bana gıcık olanlardan biri dört dörtlük kız fizik tıp.
Aramız da iyiydi ama ilgili değildi şimdi gıcık olmuş bana sevgilim oldu diye
Hep calisan statu sahibi olanlara boyle yaparlar knk normal
Kapıldın knk 😂 belkide artık seni tehlike olarak görüyorlardır dhdkdhdkd
Sebep?
Başın bağlı diye üzülmüşlerdir göz koymuşlar sana
Ne kadar saçma bir hareket olmuş
Artık elden gitmissin ona bozulmuslar
Çok mu yakışıklısın?
Kaslıyım ama çok yakışıklı sayılmam ilgilenmiyorlardı benle normalde
Bana öyle geliyorki hepsinin gözü sendeymiş, sen 1 kızı seçince sana düşman kesildiler, muhtemelen sevgiline de öyle davranıyorlardır, kızı koru derim ben.
Kızı resimden gördüler ama, kızlar laf edemiyor erkekler etmeye çalışıyor koruyorum.
Kızlar bana yansıtıyor sadece hiçbir dediğimi yapmıyorlar ters davranıyorlar
İşin var valla, ne diyebilirim ki. Zor.
Ne alakası var ki ama, hatta bir kız o günden sonra işyerindeki bir erkekle nispet yapmak için yakınlık kurdu mahsus yanımda birbiriyle iyi anlaşıyor falan sarılıyor ediyor 😀🤨
Arkadaşı olan erkekle yani gözüme sokuyor
ASHJAHSJSHJ resmen kıskandırarak senin ilgini çekmeye çalışmış, bence senin tipin fena değil. Dediğim gibi, kendini de sevgilini de koru. Şimdi sen bol bol düşman edindin maalesef.
Hmm ama daja önce ilgi göstermeyen kızlar bunlar demek ki ilgisini saklıyor muydular?
Aynen öyle...
Enteresan..
Ben sevgili olduğum kızı ilk buluşmada çok beğendim ve işyerinde anlattım çok efendi mükemmel bir kız dedim, ondan mı kıskandılar acaba sjsjs
Olur olur, belli olmaz. Bu arada madem bu kız bu kadar efendi, sen bu kızı kaçırma, 5-6 ay sonra söz yap mesela.
Ayrıldık.
Kız aşırı efendi biriydi ama psikolojisi iyi değildi güçsüz. Sürekli uyuyordu
Üzüldüm ya :/
Babasını kaybetmiş önceden, ayağa kaldırmaya çalıştım da, hep böyle çok güzel olmasına rağmen özgüveni düşüktü ben seni mutlu edemem beni sever misin gerçekten falan diyordu, hatta bir gün geç yazdım diye ondan bıktığımı sanmış,,😀
Kızın psikolojik desteğe ihtiyacı varmış gerçekten.
Kız çok güzel eğitimli bide tarih okuyormuş, buluşmada çok iyiydi de yazışırken özgüveni düşmüştü, ben aşırı beğendim ama o onu beğenmediğimi düşünmüş falan.
Ay bu kız kendini toplayana kadar baya zorlanır.
Evet bende çok açık birisiyim dedim ki (evlenmeyi düşünüyorduk en başta kızla), ben seninle oynamak veya takılmak derdinde değilim, benimle birlikte mutlu olacaksan varım yoksa uzatmayalım dedim bu şekilde mutlu eder misin etmez misin o önemli değil dedim senin psikolojin iyi olsun tek bunu istiyorum dedim o da beni düşünüyor işte beğenir miyim beğenmez miyim hala , yani kız psikolojik olarak çökmüş ve bütün gün uyuyordu olmadı yani.
Bir türlü kendimi düşünmediğimi ikna edemedim.
Bütün gün uyuduğuna göre kızın majör depresyonu var, doktora gidiyor mu?
Gidiyormuş anlattığına göre de spora başlatmak istedim ona da yanıt vermedi salmış baya kendini.
Psikolojiyi sporla düzeltmek çok basit oysa.
Sana göre öyle, o kızın ağır ilaçlar kullanması lazım. Var mı kullandığı ilaçlar?
Benim bu panik atak majör depresyon ile ilgili bildiğim şeyler var.
Bende yaşadım çünkü. 7 ay panik atak yaşadım bana psikolojin iyi değil psikolog önerelim dedi doktor , hayır psikolojim iyi benim dedim.
Gittim kendime bir atlama ipi aldım, 10 gün ip atladım düzeldi. Kalp atışlarını kontrol altına aldım sadece ip atlayarak. Panik atak yok oldu hemen.
Kız kadar kötü değildim ama kötüydüm yine de çarpıntım bile vardı
Düzelir tabi, çünkü spor yapınca böbrek üstü bezlerinden bazı hormonlar salgılanıyor dopamin ve adrenalin gibi. Zaten antidepresan dediğimiz nedir? İşte bu hormonlar, dopamin vs. Ama ileri evre hastalarda spor tek başına yeterli olmaz tabiki.
Evet zaten adrenalin yaparak düzelttim, ilk başlarda ip atlarken yüzüm kızarıyordu resmen kalbim duracak gibiydi, şimdi öyle düzeye geldim ki , günde 5 saat ip atlıyorum tık yok bide ben haşa kalbime at demeden atmıyor 😀
Psikolojisi bozulmaz bana kalırsa bozulan şey fizyoloji. Fizyolojik etkiler psikolojiyi yönlendiriyor.
Tek etken o değil. Çevresel faktörlerin, stresin sonucu da vücudun fizyolojisi değişir, ortaya hastalık çıkmaya başladığında da artık fizyopatolojik süreç olur. Mesleğin ne senin?
Ben hem pianistim hem üst düzey sporcu hem turizm hepsi var. Ama sporda baya iyiyim.
Sende anlıyorsun bak benim bildiğim şeyleri baya şaşırdım
Ben bunları kendim teori olarak ortaya atmıştım yani araştırarak ve sende aynılarını söyledin çok şaşırttın beni fizyopatalojik süreç falan
Hep söylüyorum çünkü psikoloji bozulamaz, çevresel faktörler sinir stres vücutta fizyolojik değişim yapar o değişim de insanın psikolojisini şekilden şekile sokar 😊, insanlar çoğu bunu bilmiyor.
Ahajshsj doktorum o yüzden, acaba sağlık bölümlerinden birinde misin falan diye sordum.
Yok ben hayatımı fizik incelemeye verdim insanları inceliyorum sadece vücut geliştirme değil bütün alanıyla ilgileniyorum. Hatta çakra gücünü kullanabiliyorum solar plexus..
Kontrolsüzde olsa başardım. Neyse ama bildiğim bir şey daha var sendeki şu bilgiye sahip çok az doktor var.
Ben doktora ilk gittiğimde bende psikolojik sorun olamaz başka bir şey var dedim ille de ilaç yazmaya kalktı iple düzeldi işte. Ancak panik atağı yapan şey, benim çevresel faktörlerden boyunda oluşan fıtıktı disk kayması özellikle. Doktora ilk başta dedim ki boynumda bir sorun var elinizle dokunun anlarsınız dedim, bir şey yok senin psikolojin bozulmuş takıntı yapmışsın dedi 😀 emin misin dedim evet dedi. Sonra özel hastaneye gittim o da boynunda bir şey yok dedi psikolojiktir dedi, Beni MR a sokun dedim MR da disk kayması omurilik zedelenmesi lordoz bilmem ne çıktı panik atağa sebep olan şey aslında boyundaydı yani. Sonra ben doktora dedim ki bu ikisi bağlantılı olabilir mi? Hayır dedi panik atak psikolojik boyunla ne alakası var gibi bir şey söyledi.
Ben boynumu denizde sadece gün sırt üstü uzanarak geçirdim ve panik atak kesilmeye başladı ardından birde ip atladım sıfırlandı.
Doktorlar aşırı başarısızdı, artık gülüyordum onlara.
Ve boyundan dolayı kollarım ayaklarım uyuşuyordu, doktor bana ayakların üst kısımla alakası yok dedi 😀 nasıl olmaz ya o zaman neden uyuşuyor? Cevap veremedi cevabı yoksa demek ki var bir şey.
Kısacası sendeki bilgiye çok şaşırdım, o doktorlar yüzünden artık doktorlara güvenim kalmadı birde özel hastanede doktor bu kişiler. Fizik tedavi uzmanı benim elimle dokunup fıtık olduğunu anladığım noktaya dokunup bir şey yok dedi resmen.
Lordoz ile panik atağın ilgisi yok doğru, sen ip atlayınca psikolojinin düzeldi çünkü böbrek üstü bezin o bahsettiğim hormonları salgıladı, yani hala daha lordoz'un var. Boyundan dolayı kolların uyuşur çünkü boyundaki omurganın olduğu yerden çıkan sinir kökleri ve ondan devam eden sinirler senin tüm kolunu ve parmaklarını hatta parmak uçlarına kadar hissiyatını etkiler. Sinirler hep oralardan geçiyor çünkü, boyundaki sinir veya sinir köküne bası olması demek parmağının ucunda bunu ağrı veya uyuşukluk olarak hissetmen demek. Ayaklarla elbette alakası yok. Ama senin lordozun var o da beli etkilediği için ayağa kadar inen sinirler ve sinir kökleri beldeki omurgadan çıkar ve ayak parmak ucuna kadar devam eder, belindeki lordozun uyuşukluk hissetmene sebep olmuş olabilir. Kısacası açıklaması olmayan hiçbir durumun yok. Doktorlar sana ne dedilerse doğru demişler. Bana aklına takılan herşeyi sorabilirsin, ayrıca enerji konularına herzaman ilgi duymuş ve sevmişimdir.
Ama ben denize ilk gidip uzandığımda kalbimdeki çarpıntının düzeldiğini farkettim, sonra koluma baktım uyuşukluk geçmiş gibi oluyordu yavaş yavaş, boynuma hiç dokunmadım o süreçte bilerek uyuşukluk geçene kadar, en son geçince dokundum ve boyun düzelmişti eski haline, boyun panik atak yapıyordu diyorum çünkü panik atağa ilk boynum sakatlanınca başladım, sapasağlam psikolojim varken boynum sakatlanır sakatlanmaz depresyon başladı doktorlara boynumda bir şey var kalbim ondan atıyor dedim alakası yok dedi, hatta boyunda bir şey yok sen öyle sanıyorsun dediler, oysa MR'rda çıktı, sonrasında boyun iyileşince panik atakta geçti, ip atlama bunun sadece garantiye alma bölümüydü.
O boyun sakatlığı kalp ritmimi bozmuştu çünkü, eskiye döndürmek için ip atladım. Sonuçta boyun kan dolaşımını yavaşlatıyordu panik atak yapmaması imkansız neredeyse.
Bu arada belimde herhangi sakatlık vesaife lordozda yok ayakları uyuşturmayla alakalı.
Benim boyun sakatlığı da , aynada sırt kaslarına bakarken oluştu, kafamı sola çevirdim geri döndüğünde bir ses çıktı yerine tam oturmamış gibi oldu kaydı yani öyle geçmişte sakatlık hiç yaşamadım sporcuyum ayrıca saatlerce ayakta kalayım belimde ağrı olmaz hiç, belden kaynaklı sanmıyorum yani. Öyle olsa boynum sakatlanmadan önce ayaklarda uyuşukluk olurdu herhalde değil mi?
Boyundaki lordozda 0 şu an elimle dokununca anlıyorum geçti yani. Herhangi bir sakatlık yok artık. Eskiden çıkıntı vardı dokununca hissediyordum o çıkıntı yok artık.